Written by Bella | July 19th, 2016

Baru-baru ini anak kepada pelakon dan penyanyi Kazar  iaitu Ira Kazar telah mencetuskan kontroversi apabila video tarian geleknya yang agak mengghairahkan menjadi viral di media sosial.

Dalam video berdurasi 1 minit 41 saat itu, Ira mengenakan baju dan seluar ketat menggelekkan tubuhnya kepada lagu nyanyian Drake berjudul One Dance (ft Kyla & Wizkid).

Rata-rata netizen telah mengkritik perbuatan yang tidak sopan itu dan menjadi isu panas sepanjang minggu lepas.

Menyedari apa yang beliau lakukan itu adalah satu kesilapan besar, Ira menerusi akaun Instagramnya telah membuat permohonan maaf secara terbuka.

Jelas Ira, beliau menganggap apa yang berlaku sebagai satu pengajaran buat dirinya dan berjanji akan lebih berhati-hati ketika memuat naik sebarang kandungan di media sosial.

Berikut video permohonan maaf  Ira :-

Harap perkara ini juga menjadi pengajaran buat semua orang  agar tidak memuat naik foto ataupun video yang boleh mencetuskan kontroversi dan mengundang fitnah. Kata orang, bila sesuatu sudah tersebar luas di Internet kita masih boleh melihat kembali setiap muat naik tidak senonoh meskipun ia sudah dipadam di akaun media sosial peribadi. Berhati-hati..

Sumber Berita : Instagram Ira Kazar

23 responses to Muat Naik Video Gelek Terlampau : Ira Kazar Tampil Mohon Maaf

  1. Anonymous says:

    Ala saje nk dpt kn perhatian kot2 dpt jd artis.. xyah la dik.. akk tgk video ko ni akk kompius ko ada dara lg ke x sbb ko kmain brani gelek lg.. mcm mntk kna rogol.. maap ye dik.. ko mmg saje mntk bnda ni jd viral pastu acah2 mntk maap.. lahaii..

    0

    0
  2. Anonymous says:

    Budak gedik cari publisiti mudah nak glamor biasa la… gersang sangat nak ikut style mat salleh… lantak ko laaa…

    0

    0
  3. jiran seelah says:

    tahniah, mesti producer bodoh madam david teo dah sedar kehadiran anda. tak lama lagi ada job lah. nak masuk industri hiburan kat malaysia ni bukan payah pun.
    gelek serupa ira jadilah artis, bimbo gst macam mawar rasyid jadilah pelakon

    0

    0
  4. Anonymous says:

    Tak tengok video sebab malas. Tapi kalau betul dia dah mintak maaf, tutup je la. Dah tercapai matlamat menegur dia; supaya dia faham kesilapan yang dibuat.

    0

    0
  5. loyalmalaysian says:

    tak malu betul…ape la perempuan ni…lain kali pikir dulu sebelum membuat sesuatu…sudahnya memalukan diri sendiri dan kelaurga …

    0

    0
  6. loyalmalaysian says:

    tak malu betul…ape la perempuan ni…lain kali pikir dulu sebelum membuat sesuatu…sudahnya memalukan diri sendiri dan keluarga …

    0

    0
  7. che tie mah says:

    bakal mak mertua tepuk dahi tgk video tu.. reject terus..

    0

    0
  8. Anonymous says:

    ada otak tak nak gunakan.klu ank kecik aku tak kisah juga..psal pantang dgr music dong menari2 nih aku rasa nak publisiti je kot..bukn skali ini dia buat..aku takut mna2 nanti dia pergi org imagine gelek bontot dia..bahaya2..last2 kuar news opszz..

    0

    0
  9. Anonymous says:

    ada otak tak nak gunakan.klu ank kecik aku tak kisah juga..psal pantang dgr music dong menari2 nih aku rasa nak publisiti je kot..bukn skali ini dia buat..aku takut mna2 nanti dia pergi org imagine gelek bontot dia..bahaya2..last2 kuar news nnti oppszz

    0

    0
  10. curious says:

    btul ke dia ni anak kazar???tgk budak ni cantik lah jgk..xmcm ayah dia..bkn nk kutuk ayah dia tp curious jer…huhu

    0

    0
  11. aqel says:

    biasa lh tu…lpas heboh kena kutuk..baru minta maaf konon lalai o tak senghaja lh..sja cari publisiti murahan

    0

    0
  12. Anonymous says:

    Fuyoo…BAPAK kau OK kau gelek-gelek gerudi tunjuk seluruh dunia. Ni lah perempuan akhir zaman…pakai baju dan pakai seluar ketat nampak segala bentuk, lurah dan camel toe.. Siap buat pengumuman macam pengisyhtiharan esok hari raya…BOLEH BLAH kau anak beranak….

    0

    0
  13. m says:

    hah! cepat mana apek micheal ang. ambik nih buat pelakon utama cita sedih ko

    0

    0
  14. izat says:

    dia ni siapa yg kita kena bagi perhatian?

    0

    0
  15. achik says:

    mungkin strategi utk meraih undi..sbbnya ada terbaca dia pergi ujubakat AF

    0

    0
  16. anon says:

    Pandai jgk dia, saje2 dah dpt publisiti meluas. Honestly, aku tak pernah dengar nama dia sebelum ni & to be honest aku tak tngk pn video gelek dia ni, hmm…tak kuasa.
    Tapi drp komen2 kat sini, minah gedik ni tak ade ke perasaan malu pd bapak dia??
    Nara tak sepatutnya siar cerita2 org2 yg tak popular mcm ni. lts a waste of space…

    0

    0
  17. Anonymous says:

    Sayang nya org nya segak..tpi otak ciput pulak..oi ramai lg remaja kat lua blh dok elok..alahai nampak sngat ko syoq jdi viral kan nak glemer ka..ko kna hantam trok lg ada la..pkir oi otak jgn ltak kat bontot ko smpai besauoo g tu..heeww

    0

    0
  18. Anonymous says:

    Sebab dia tahu bebudak pompuan kalau buat benda tak elok, then di viralkan tak lama lepas tu mesti famous n jadi retis. Banyak dah contoh. Hehehhe

    0

    0
  19. Anonymous says:

    Yka dia g uji bkat AF haa molek aa klu dpat..bg 1 tiang kat dia bg dia gelek kat tiang tu hahahaa mcm gatal pungung x da tmpat nak garu..murah sngat adik oi..cney bkn barat ok..ko nak gelek cam tu sila ke luar negara gelek la smpai pungung ko jatoh x da spa nak dul…i

    0

    0
  20. Anonymous says:

    nk cari publisiti murahan betul

    0

    0