Written by Bella | March 20th, 2017

Bermula daripada pendedahan beliau sering diganggu oleh seseorang yang pernah bertakhta dan hadir didalam hidupnya  termasuk keluarga bekas suaminya, Jejai sehinggalah yang terbaru dimana beliau akan tetap mempertahankan anak-anaknya sekiranya dirampas oleh sesetengah pihak. Ramai yang tertanya apakah kisah disebalik setiap muat naik dan kapsyen Fasha Sandha di akaun Instagramnya itu.

Walaubagaimanapun, Fasha masih belum bersedia untuk menjelaskan maksud tersirat yang cuba beliau sampaikan. Menurut Fasha, beliau akan menceritakan setiap butiran dengan lebih lanjut bila tiba masa yang sesuai nanti.

Saya ingin memohon maaf kepada semua yang ingin tahu apa cerita sebenar di sebalik semua kapsyen dan foto yang saya kongsikan itu. Saya hanya kongsi di laman sosial. Belum tiba lagi masa yang sesuai untuk saya menjawab semua persoalan-persoalan yang sedang bermain di fikiran ramai orang.

Sejujurnya,  ini perkara yang terlalu sensitif, melibatkan banyak pihak lain. Saya tidak boleh tersalah langkah, nanti buruk padahnya. Bagaimanapun, saya pasti kebenaran itu akan terbongkar juga nanti, masa tu semua akan tahu juga.

Untuk makluman anda, segala foto yang mencetuskan persoalan itu sudah dipadam oleh Fasha dan khabarnya beliau akan membawa perkara tesebut ke muka pengadilan untuk membela dirinya yang selama ini ditindas dan dilemparkan dengan pelbagai fitnah.

Kami harap Fasha akan bertabah dengan segala dugaan yang sedang melanda beliau sekarang. Bak kata pepatah, berani kerana benar. Berjuanglah membela diri jika diri teraniaya.

Sumber Berita : Utusan Malaysia

22 responses to Muat Naik Kapsyen Penuh Makna : Fasha Sandha Belum Sedia Jelaskan Perkara Sebenar

  1. ayin says:

    Fasha yg giler talak,,,, sbb jejai tgh sakan bercinta dgn nellydia senrose…tu yg tiba2 meroyan dkt ig sebab nak kan perhatian jejai yg telah beralih arah kpd pompuan yg lebih muda & montok.. wakakakaka

    21

    1
    • teratai says:

      ye ker .. mana sumber ?

      4

      0
      • Anonymous says:

        senyap je lah fasha. you deal with it behind close door la. nanti mcm rita rudaini..lama2 org menyampah.

        28

        0
    • Anonymous says:

      Ye ke?? Berselera plak nely tu dgn jejai..huhuu

      5

      1
    • KELING BERBULU says:

      FASHA TGH MEROYAN, SBB JEJOT DH DATING DGN NELLY SENROSE!! FASHA PLK JUST DPT LAKI KJE INSURAN, HAHAHHAHA!! MNE TAK MEROYAN DIE TU!
      JEJOT EVEN MUKA LONGKANG, DIE DE PANGKAT, DE HARTA, KJE HIGH CLASS, EDUCATION LG, SEGALA YG BGUS2 MMG KAT JEJOT BUT NOT HIS FACE JE KURANG, HAHAHHHA, XPE JANJI KAYA, SEMUA PONPUAN LAWA PON SUKA!! JP LG AKU RSE JEJOT PON BLH DPT PANGKAT DATO,
      DARI KO MEROYAN FASHA, BAIK KO G GYM, BG BUANG SEMU LEMAK KO TU, ASIK CKP KURUS PUJI DIRI SENDIRI JE, JUMPA DEPAN2 DH MCM PENGKID JE, MUKA TUA, BADAN GEMOK SADO, RAMBUT JGN CKP, SELEKEH NAK MAMPUS FASHA NI!! MMG BGUS JEJOT PILIH NELLY YG MUDA N SEXY TU, AUMMM

      11

      0
  2. benci sungguh kat hang says:

    kalau dah takmau kongsi…takyah la dok share langsung….apa punya bodoh la janda miang ni…..macam haramjadah….post ala2 nak bagitau….alih2 tak sedia nak kongsi…pala bapppakkkk hang….

    39

    0
  3. Kimyap says:

    Aku rasa kak fasha ni mesti takut kene saman.. Itu yg delete segala gambar meroyan tu.. Padahal pihak sebelah sana senyap je x layan pon isu si fasha ni.. Sama macam kes rita dlu.. Beria pong pang pong pang memburukan org.. Lastly mungkin skrg ni aib die pulak dibukakan. Tau pulak senyap ye..

    19

    1
  4. Anonymous says:

    mesti la ada sasaran dia nk bgtau sapa.bukan kita.tp dah ini je medium paling sesuai,dia gunakan.nak direct kt org tu xboleh.

    4

    1
  5. datin_s says:

    bersabar fasha..untie tahu apa yg kamu lalui kerana untie kenal sgt dgn mereka dan tahu “wajah” sebenar mereka..

    5

    7
  6. Somewhere says:

    If u are on the right side, God be with u kak.. Keep strong and fight.

    2

    4
  7. shay says:

    Tunggu Nora Danish Kahwin ke?..Please lah grow up

    6

    1
  8. angrybird says:

    dia ni kan kalo ada kes xhabis² kaitkn ND padaahal org tu xkacau dia pun..ko ni tkut dgn bayang2 sndri.. ckp org xmove on habis ko tu move on dgn asyik mengungkit kisah lama.. adoiii..bila di tanya ckp xblh nk cerita sbb tlalu privacy. kalo dh tau privacy xyah canag2 kt media sosial makcik. dlu mse ada laki elok dh aku tgk skrg dh keluar perangai lama perangai sebenar. nape lah dr dlu ko suka nk bgaduh..sbb acuan kot..

    18

    -1
  9. senjakala says:

    buat suspense ja la. pandai stimulate interest org kt dia. strategy bagus utk pemasaran produk yg bernama fasha.
    aku pulak suka tau ending nya saja…

    10

    0
  10. anon says:

    laaa datin pun baca blog nara ni kahkahkah…s tu sendat soton ke

    9

    0
  11. pom pom says:

    ini kes nak meraih undi aem ko. nanti anugerah bintang popular bh.. dia meroyan lg la. yg mak dia meroyan di ig mak jejai tu org boleh nampak ler…

    11

    0
  12. Anonymous says:

    elok dah cerai dpt nafkah cukup sume. diam2 jer lah dah ko sangap sgt laki org. 100 alasan petik kekonon jejai nk ajak kawin dulu. what goes around comes around. ketawa gelak besar dulu balasan allah pasti sedih kemudian. ni bila tiba masa kemudian iaitu skrg melalak2 fasha ni, mak dia pulak meroyan kt besan. syukur laa mkn minum cukup tak jadi mcm rita rudaini. meroyan jgn lebih2 jejai cuma nk hak penjagaan sama rata jer tuh camtu pon ckp rampas anak.

    15

    0
  13. Anonymous says:

    elok dah cerai dpt nafkah cukup sume. diam2 jer lah dah ko sangap sgt laki org. 100 alasan petik kekonon jejai nk ajak kawin dulu. what goes around comes around. ketawa gelak besar dulu balasan allah pasti sedih kemudian hari. ni bila tiba masa kemudian iaitu skrg melalak2 fasha ni, mak dia pulak meroyan kt besan. syukur laa mkn minum cukup tak jadi mcm rita rudaini. meroyan jgn lebih2 jejai cuma nk hak penjagaan sama rata jer tuh camtu pon ckp rampas anak.

    8

    0
  14. johnny bravo says:

    NARA……..SUDAH2 LAH SIARKAN CERITA PSL JANDA KUAT MEROYAN NI, DAH BOSAN DGN KESAH2 DIA.

    6

    0
  15. anon says:

    Nora jauh lbh baik dari dia ni. Nora tak pernah besar2kan isu perceraian dia. Ni FS brape kali dah wat kecoh tagih simpati. Sudah2lah. Lama2 org meluat dgn ko.. Mak dia pun sama naik, kuat meroyan mcm dia jgk..

    8

    1

Leave a Reply to shay - Cancel

Optional