Written by serenity | December 25th, 2011

Pernah menyatakan mereka hanya berkawan, Shila Amzah telah menampilkan pelakon yang digosipkan dengannya iaitu Sharnaaz Ahmad dalam klip video muzik Patah Seribu yang kami kira diarahkan oleh Michael Ang yang turut mengarahkan telefilem Biar Mimpi Sampai Ke Bintang. Nampaknya ada sedikit ‘jalan cerita’ yang sedikit tragik diselitkan bersama video ini.

Ada yang mengatakan sedikit plot ini tidak perlu kerana ia mengganggu penghayatan lagunya dan ada pula yang memujinya. Bagaimana dengan anda? Mari tonton video muzik ini yang dikeluarkan sehari lepas di Youtube:

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

33 responses to MTV Patah Seribu Oleh Shila Amzah Tampilkan Sharnaaz Ahmad

  1. […] Here : Beautiful Nara This entry was posted in Teknologi and tagged Ahmad, Amzah, oleh, Patah, Seribu, Sharnaaz, Shila, […]

    0

    0
  2. lalala says:

    eh 1st ke?

    0

    0
  3. saya says:

    hebat…touching…

    0

    0
  4. choki-choki says:

    Tahniah lalala dpt 1 st..pasal cite ni x hot.x ramai yg berebut nk komen…rezki ko la dpt 1st…t pegi jumpa nara mintk hadiah ye

    0

    0
  5. fans fazura says:

    suke shila neyh.. sore bestt , chantek pulak too . :))

    0

    0
  6. rizan says:

    senyp je? mana pg suma org?haha

    0

    0
  7. Nabil says:

    suka lagu ni, suka suara dia, suka wajah dia yang cantik. video klip pon bagus pandai shila ni berlakon….

    0

    0
  8. LOL says:

    tudia sedih sobsob

    0

    0
  9. Oppha Jim says:

    V.clip nie mesti kat belakang Genting Sepah kan..?

    0

    0
  10. Nisa X says:

    Handsome nya sharnaaz!!!!!!!!!! Bertuah Shila

    0

    0
  11. aku says:

    tak sanggup nak tengok unk 2nd time….tragis sangat….huhuhuhu

    0

    0
  12. k says:

    nagis..keluar air mata bapuk

    0

    0
  13. Piston Pecah says:

    comellah shila nie….

    0

    0
  14. bunga ogos says:

    hurm, anoying lah sebab banyak sangat babak. Lagu dah lentok, videoclip pulak over.

    0

    0
  15. Lagubestbest says:

    Hmm.. bagus2. Terus naik nama shila.

    0

    0
  16. kerispatih says:

    part baju kawen, baling kt cermin nak pecah utk “curi” baju pengantin dan lari naik moto (tercedera) macam lebih kurang scene dalam videoklip kerispatih. Sapa yg pernah tgk mesti kata …aaaaaa’aaah.

    Believe me.

    Bukan kata dorang ciplak..tp lebih kurang je. Kebetulan kot. Nice. =)

    0

    0
  17. el says:

    tak original. tiru kerispatih. kesalahan yang sama. cuma tengok dan bandingkan. malaysia oh malaysia.

    0

    0
    • raden says:

      btul.. naru nak ckp.. dah ada orang perasaan dah.. concept yang sama.. camera angle yang hampir sama..part idea baju pengantin tu.. hurm.. tak tau nak ckp ape.. maybe director ada alasan tersendiri tuk scene tu.. tapi biar laa dtg dr idea sendiri.. haish..

      0

      0
  18. izwan says:

    sharnazz macam bangla jual buah berangan, tp anyway lagu shila amzah ni tangkap shahdu, tp gua tetap rock beb. ni kjap je layan jiwang dlm 5 saat

    0

    0
  19. shilalalalalalala nd says:

    muke sharnaz ni aku tgk macam nd lala pun ade skali skale….

    0

    0
  20. che irfan nazri tengku ahmad says:

    bahaya buat video clip ngn kekasih sebenar, takut bila xde jodoh, xsampai hati nak tgok video clip ni semula. cth: erra fazira n yusri, acha n irwan shah dll.. peace :-)

    0

    0