Written by AbangNara | January 19th, 2009

Malaysia actress and female celebrities have become far more sexy, daring and stunning recently. Nowadays, there is a lot of private sexy photos collection of Malaysia celebrities uploaded into the Internet. Some of them too sexy to be shown here.

However from the information we got, the actress in these pictures acted in the Kami drama. Her name remain unknown until now but she has a beautiful face and sexy body.

More pictures of sexy, daring and stunning Malaysia actress pictures by reading the full article.

115 responses to More Sexy, Daring And Stunning Malaysia Actress Pictures

  1. Kak Long says:

    anak saper lah plak ni.. sian mak bapak die..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 27 Thumb down 6
    • fiza224 says:

      la,egko xkenal ke kak long… apelah,tu pun xkenal…

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 19 Thumb down 3
      • mazwan zaini says:

        saya rasa cerita di atas di tulis oleh anak dato eskay taukey kambing dari Naka, english dia memang power dan jadi kebanggaan SMK Naka,

        Hot debate. What do you think? Thumb up 7 Thumb down 3
        • Azmi says:

          Berhentilah penyamar marzelina marzuki. Anda mengaibkan seorang hamba Allah melalui cerita ini. Allah akan buka aib anda satu persatu kelak. Mangsa yang terlibat sudahpun membuat laporan polis di Kedah. Polis sedang menyiasat penyebar serta penyamar sebagai marzelina marzuki ini.

          Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 1
        • Hubungan azmi goblok dan marzelina puki tidak bertahan lama kerana bantuan jin, azmi gila dah makan nasi kangkang marzelina, Kekuatan sex azmi babi tidak hebat kerana terpaksa menatap gambar gambar lucah sebelum mengawan Marzelina. Puki marzelina memang tidak puas sejak akhir akhir ini. Azmi keluar pintu depan, Marzelina keluar pintu belakang cari bangla,,, jadilah macam kesah mona gersang. Awaslah Azmi, Marzelina ini banyak pakai bomoh untuk bodohkan kau, terima lah balasan,,,

          Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 2
      • tanpa nama says:

        Nama senior di Macquarie University, Sydney ialah Siti Khalijah Ramli, bila tanya kisah Salmiah, dia tak pernah jumpa Salmiah di Australia, oleh itu siapa sebenar Salmiah, Marzelina, Ismail, dan Azmi masih menjadi tanda tanya penduduk Naka. Kampung Pakra tiada rumah dah penduduk di situ, adakah ini kisah hantu? Tolong jawab. Dari pengamatan; penulis menguasai ilmu Kimia dan Matematik yang hebat kerana telah mengungkapkan terma-terma sains kimia dan matematik dalam adegan di atas.

        Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
    • Aida palm view hotel says:

      erm anak sape ar sgp conteng arang pd muka org tua dorg erk?

      Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 0
    • sir says:

      hahaha…memang tak ade mak bapak klu org mcm tuh…entah knl tak tuhan die tuh sapew..

      hidup biar bersyukur..jgn engat life tuh tuk enjoy..think your..future lah

      Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
      • shasha says:

        klo dy x derk mak bpax abez 2 dy kuar kowt anew?????prot jin???????hohoho….ptot arrr…..

        Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 2
        • shah says:

          kesian mak bapak diorang..dpat ank yg berhati perot binatang..hmm

          Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 0
        • liyana says:

          hahaaaa…. btolll ue…..

          Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
        • mama Daa says:

          I feel sad with the story actually. I am a mother and a teacher too. Stories like this frightens me, it could happen to my daugher if I leave her loose . To all mothers out there please learn form this story and teach your daughter the moral values.

          Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 2
    • adila says:

      gle geli..sial…

      Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 2
    • smua nya cun..tapi…

      Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
    • diorang nie tak tau malu ke ha

      Hot debate. What do you think? Thumb up 8 Thumb down 2
    • Husna Penang
      Betul2

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
    • VicteD says:

      mcm haram!!!!!!!!!

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  2. buluputing says:

    perghhh….aku minat btolla minah nih. mane nk dpt no phone die yerk?

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 2
    • fiza224 says:

      aku ade…egko nak ke? name egko mencerminkan kekuningan otak mu..

      Hot debate. What do you think? Thumb up 8 Thumb down 5
    • muslimah says:

      bertaubatlah sblom kiamat tiba..kita tak tahu bila ajal kita tiba..hidup di dunia hanya untuk beramal bukan untuk enjoy..mati xknal usia la..

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  3. pemberitahuan, nama artis di atas ini ialah zayanah ibrahim, pelakon drama kami dengan watak adii.hehe

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 2
  4. Tristan borakbola.net says:

    weih buluputing, ade no fon dia pas kat aku gak

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
  5. jonet says:

    ha?
    gf aku ni

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  6. apa2 je la.

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  7. leez says:

    nama dia zeyna.sekaang belakon empit vs impak maksima

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
    • m@ri@ says:

      name WHAT ??? ZEYNA???maksud nama dah tak elok

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
      • anti- kapel says:

        ZEYNA??????HAHAHA!!!!!x yah tgk rpe tgk nma poWn da taw…cmner owgnyew……agk sial gtu…..

        Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  8. ni says:

    x sesuwai la dia nih
    be jek glamer skit
    dh buat perangai…..

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
  9. setuju says:

    oh….dia ni dah kena ngan aku…ak bleh bg nombor dia korang nk ke.??? ni nombor dia 999…barang dia ni standard je….WHEN YOU SEE MY FACE HOPE IT’S GIVE YOU HELL!!!!x2

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  10. flower says:

    dh mmg gaya hdup so-sial..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  11. flower says:

    x thu malu langsung ler…

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  12. fiza224 says:

    kpd bulu puting n tristan borakbola.net, mintaklah no si zayanah ibrahim tu dkt jonet, tu kan gf die… die msti ade no tel zayanah tu..

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 2
  13. Aida palm view hotel says:

    hai kengkawan mai ar join aida

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  14. TaBLo says:

    TU ZAYANAH KAN YG BLAKON CITER KAMI

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  15. boxer hugo bosss says:

    kalo aku jd mak bapak pun xngaku aku ngdung kan die nie…cian bapak tnggung dose ank pmpuan die nie kan…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
    • muslimah says:

      makbpk dy da xtanggung dosa dy la sbb dy da akhil baligh…da taw ape itu dosa…lain la makbpk dy x amek brat ape yang dy bwt,pki baju ape,apa2lah yg menentang dgn agama islam…brulah makbpk dy bdosa kerana x bimbing dy ke arah agama…

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  16. rozy says:

    think before u do..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  17. miebahau says:

    apa nak heran broo… artis malaysia semua sosial… apa nak jadi la… mak bapak dia xmalu ke tgk perangai anak dia mcm ni…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  18. padin says:

    so-sial jer skang nie…….janji pala penuh…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  19. totoi87 says:

    nape pos dia lebih kurg..
    and laki2 yg dia peluk tu
    org yg sama ke atau aku je yg kompius nak bezakan..hehe

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  20. pening says:

    Mmg betul2 so sialll dorang ni..ish3…

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  21. miebahau says:

    so siallll so sialll so sialll so sialllllllllllllllll#$^^&&(&(%@##^%&^*&(**(&%$$@

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
    • muslimah says:

      jgn lontarkan perkataan2 yg tak elok dkt orang lain…bdosa..nnt kte yang kne blik..jgn igat dy je bdosa,igatla kte pun ada dosa dgn YG mAHA PENCIPTA!!

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  22. bulukerinting says:

    wau….kuningnyer bulu……minat betullah

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  23. Astaufirullah. apabila ana dah ada anak nnt, ana akn pastikn anak2 ana x jd mcm mereka. InsyAllah.

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
    • muslimah says:

      AMIIN YA RABBAL A’LAMIIIINN………..

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
      • Erin Rien says:

        ameeeen…mendidik anak adalah tanggungjawab bersama..we have to make this world a better place..not horrible place like this…so,we hold the keys of heaven to be placed by the best generation..jgn biar kunci2 tu terjatuh pada tangan2 yg tak sepatutnya…

        Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  24. miss eira says:

    woi apa punye pompuan la..sepatutnya kita nie sebagai kaum hawa kenalah jaga maruah diri..mati nanti terseksa oii..kau rasa la azab akhirat t1111111111

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  25. ira says:

    ish3x….xmalu lgsg!! xtau ke dosa pahala… ke ingt kte kekal di dunia ni…xtkt ke dlm kubur nnti….

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  26. faten says:

    assatafiruallahalazim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  27. lantaliban says:

    lah npe x bgtau kat i…x kalu d tgong beres loh………huhuhuhuhu69x

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  28. Anonymous says:

    wetsb

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  29. muslimah says:

    Allah telah mencipta kita bukan untuk bersuka ria…hanya untuk beramal dan menyembah kpdNya..Jgn jdkan sutin harian kita dengan bersosial je..Sentiasa igat bhwa Allah bersama kita, lain kita lupakanNya..Disisi kita ada 2org akan ikut kita iaitu malaikat dn iblis. malaikat akn mlindungi kita dr mlakukan dosa,iblis akn myesatkan kte..2 sbb maksiat berleluasan!!!JADIKAN HIDUPMU HANYA UNTUK AGAMA..INSYAALLAH..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  30. jackal says:

    ntah pape ntah

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  31. maleykaariesya says:

    bla ckap mreka ni pnca krnthan akhlk mrah….tp tgoklah,…mreka pn rntuh ngn nfsu sndri…malukan!!!! :)

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  32. nasuha says:

    nieh bkn pompuan tapi betina..nty smpai masa nyerr kau asa plak kan seksa…tuhan tuh maha adil..!!!

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
  33. SUZAKI says:

    INGATLAH BAHAWA KITA SEMUA MASIH ADA LAGI SATU TEMPAT UNTUK DIDIAMI NANTI.

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  34. Good stuff, thanks!

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  35. mas says:

    kebanyakan artis yg tak brp famous tu yg lebih2 kita nak ke malaysia nie dpt bencana yg mcm2 spt kat indonesia. mtk ALLAH jauhkan kt dr malapetaka spt itu. mmg artis tu glamor tp dr situ artis tu jd cth kpd masyarakat t’utama remaja kt.

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  36. mas says:

    kalu kt ckp marka kt m’umpat. kita bkn m’umpat cuma menegor mcm nie ke kehidupan rutin seorang artis?

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  37. mimy says:

    jgn habiskn masa remaja dgn benda2 yg tak berfaedah

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  38. Legalsounds says:

    We just couldnt leave your website before telling you that I really enjoyed the quality information you offer to your visitors… Will be back often to check up on new stuff you post!

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  39. Seeing that i have been exploring temporarly for a pleasant study with reference to this one topic . Researching in Yahoo I lastly came across this web site. Reading these details I am relieved to convey that I get a good uncanny feeling I came across precisely what I needed. I most certainly will make sure to remember this web-site and check it out consistently.

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  40. Seeing that i have been exploring temporarly for a pleasant study with reference to this one topic . Researching in Yahoo I lastly came across this web site. Reading these details I am relieved to convey that I get a good uncanny feeling I came across precisely what I needed. I most certainly will make sure to remember this web-site and check it out consistently.

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  41. Helena Yonan says:

    I’m glad Discovered this post,I trust bookmark it,Good Info,Thanks

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  42. azem says:

    x fahm hukum, x takut tuhan. ginilah jadinya. tunggulah habuan dari tuhan. kt akhirat menanti, kt dunia get ready

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  43. eikien says:

    taubat2 lh k

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  44. SITI NURHAINA says:

    SEKSI GILA

    Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 2
  45. ~QuciNk NucKaL~ says:

    ham kha chan

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 2
  46. comel says:

    brtaubatlah yer..

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 2
  47. yusri says:

    apa nak jadi??????
    kalau dah jadi artis dah lupa bin @ binti laaaaa????
    ingat dah jadi mat salleh ke ingat la asal usul kamu sebelum jadi artis.makeup pun terabur dah jadi artis dah buka sana sini…….ingat tuhan,keluarga sikit la
    mcm tu tukar nama jadi mat salleh la……..
    mcm bagus tunjuk dkt semua orang………….

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
  48. tiah says:

    naper la dier orng sanggp buat mcm 2…tak syng kat mak bapak lngsng….

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 2
  49. NA says:

    weyhh yg atas bising2 ni apehal do ? diri sendiri belum cukup baek just shut up . people change in their own way . nak nasihat mulut jangan lancau .

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 2
  50. Gayle Enter says:

    Hello there! I know this is somewhat off topic but I was wondering if you knew where I could find a captcha plugin for my comment form? I’m using the same blog platform as yours and I’m having trouble finding one? Thanks a lot!

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  51. sek kitow says:

    sek kitow jange pecoh !!!

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 2
  52. sek kitow says:

    walau apo pon yg terjadi !!!!
    bereh sek kitow !!!!

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 1
  53. riss says:

    LUPA PADA BUDAYA KEMELAYUAN DAN AGAMA LA TU…………

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  54. I made of great deal of cash with phil cannella

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  55. shira says:

    betul2

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  56. dontlike says:

    hoi!!!!!apehal yang tulis essay lucah ni?…dh xde keje ke?

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  57. anak cucu adam says:

    nak enjoy kt dunie niy leh larr coz xder nyer cape nop sebat!!!asal laa dowang nih,dah xde akal ke??nauzulbillah…..allah tuu maha berkuasa,,,ko oag nih rase laa kenikmatan azab allah 6ty…

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  58. I used to be more than happy to search out this internet-site.I wished to thanks on your time for this glorious learn!! I undoubtedly enjoying every little bit of it and I have you bookmarked to take a look at new stuff you blog post.

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
  59. Kai Ohaver says:

    perfect tally you gain

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  60. Can I just say what a reduction to search out someone who really is aware of what theyre talking about on the internet. You undoubtedly know how to carry a difficulty to gentle and make it important. More people need to read this and understand this side of the story. I cant consider youre no more common since you positively have the gift.

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
  61. norman says:

    bagus2…… polah agik

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  62. man says:

    ni la rupa2 org melayu tak sedor diri.. hampeh………

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  63. man says:

    ngapa la ko org semua nie dilahirkan jd manusia kan lebih baik jd badak sumbu, itu kalau si badak sumbu tu boleh terima ha..ha..ha

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  64. tkangteri says:

    apela korg ni…..biar la diorg, lau korg jeles, buat lh…….

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 3
  65. Hmm it looks like your website ate my first comment (it was super long) so I guess I’ll just sum it up what I wrote and say, I’m thoroughly enjoying your blog. I too am an aspiring blog blogger but I’m still new to everything. Do you have any recommendations for inexperienced blog writers? I’d certainly appreciate it.

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
  66. sape2 je says:

    ish3 napelah diorang tangkap gambar cam tu…….tangkap gambar tu boleh,tapi…..janganlah sampai rapat sangat cam tu,x elok :p

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
  67. yana says:

    engat omputih kew..perasan lbih la 2…menyampah…eee…mluat aku..rabun mate nengok…

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 1
  68. NORIZAN KAMARUDIN says:

    tak tahu malu.nampak tetek lagi tu.orang tahulah tetek dia tu cantik.tapi tak payahlah tunjuk2.

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 1
  69. eyka says:

    ank caw r…yunk tuck de mrah ny……………….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 5
  70. Jody Dirkson says:

    Just desire to say your article is as surprising. The clearness in your post is simply excellent and i could assume you’re an expert on this subject. Fine with your permission allow me to grab your RSS feed to keep up to date with forthcoming post. Thanks a million and please carry on the gratifying work.

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 5