Written by AbangNara | July 5th, 2010

mohd juara mentor

Ke mana tak tumpahnya kuah kalau tak ke nasik. Ke mana tak tumpahnya kehebatan mentor kalau tak ke protegenya sendiri. Tahniah kami ucapkan kepada Mohd, protege kepada mentor Ziana Zain yang kini bergelar juara program Mentor musim ke 4.

Walaupun ada desas-desus yang menyatakan kemenangan Mohd ini adalah kerana ramai peminat vote sebab dia protege Kak Ziana, kami tetap rasakan dia layak. Suara Mohd not bad jugaklah. Ada ciri-ciri boleh pergi jauh. Kalau diasah bakatnya molek-molek oleh Kak Ziana, mungkin Mohd boleh jadi salah seorang penyanyi lelaki terkemuka satu masa kelak.

Tahniah sekali lagi kepada Mohd dan mentornya Kak Ziana Zain. Semoga terus maju jaya.

150 responses to Mohd Juara Mentor, Tahniah Kak Ziana Zain

  1. awek cun says:

    tahniah kpd mohd dan kak ziana zain…..tak sia2 usaha kak ziana ambik mohd menjadi protogenya….

    0
    0
  2. wakawaka says:

    aku tak tengok mentor.
    takde tvisyen.
    tahniah.

    0
    0
  3. nabilah says:

    tahniah mohd n kak ziana….mmg layak mohd ni mmg…^_^

    0
    0
  4. ikin says:

    tahniah mohd….
    semoga terus sukses dalam bidang seni…..
    igt jgn pernah lupa diri dgn kejayaan skrg…..
    bnyk lg yg kna improve…….
    soooooooooooooooooooo
    chaiyok!!!!!!!!!!!!!!!!

    0
    0
  5. chem says:

    c0ngrate!!~~~ da agak da~~~

    0
    0
  6. mha says:

    setau aku dia nie 3 plhn terakhir protoge kpd mas idayu pas2 direject……rezeki dia menang!!! yg PALING BEST peminat zz (YELLOW EVNG DRESS…DRESSUP MAKEUP MCAM ZZ JUGAK ) wat MIMING masa nyanyi OPENING

    0
    0
    • open mind says:

      haha . prasan jgak .. sportink habiss ..

      0
      0
      • ainashikin says:

        dah agak dh…pndi kak zz pilih…mult besar mcm kak zz…sore sedap…hehehe…

        0
        0
        • Atok Kiut says:

          Bang Nara,
          y not kuar kan cite pasal ‘kipas-susah-mati’ ZZ yg semalam tu..
          mesti ramai yg nk tau psl dia…

          p/s: suke tgk die ‘miming’ bagai nak rak :p

          0
          0
  7. Jay Ar says:

    tahniah siti ziana zain….
    aku gumbira krna kau berjaya.

    0
    0
  8. mys abby says:

    rasenye bukan sebab mentornya je Mohd menang…mase mula2 dia dipilih ziana pon konsert 1st and 2nd undian dye tak seberapa..klu peminat ziana jer,dah tentu awal2 lg Mohd msuk terus tinggi undiannye…Congrats both of u!!!!

    0
    0
    • hazi says:

      yes i totally agree with u. lihat sajer mentor sebelum ni.. e.g mentor penyanyi no satu negara Dato’ CT, protege nya x menang pun..

      Tahniah Kak G sbb brjaya bwk pulang rm100k jgk for herself!

      0
      0
      • baby face says:

        Tol 2..ramai yang cakap Mohd menang bab populariti mentornye,tp bg baby x…die de aura yang tersendiri…suara sedap lagi2 kalo bawak lagu lagenda rock…muke pown cam humble jew…good luck on future…

        0
        0
      • shaz says:

        sokong 200% lah… memang betul kau cakap… mohd and ziana zain deserve to win…

        0
        0
        • nazim says:

          setidak tidak protege ziana zain jd juara .Diva Siti Norhaliza protoge nya tak sangkut. apa apa pun ni dikatakan rezeki dan tuah.Tapi perjalanan Mohd masih jauh. walau jadi juara tak tahu lg timbul ke tengelam.bak lirik lagu zz di sini selamanya.
          “sekian lama aku inginkan ,laguku jadi siulan,sekian lama aku inginkan tubuh terpancar kemilau sinar.Namun ku beku airmata dan ku tanam harapan ….disini selamnya menggengam bara biar jadi abu. Disini selamanya tak mungkin berpaling lagi,,

          0
          0
  9. mys abby says:

    rasenye bukan sebab ziana je Mohd menang…mase mula2 dia dipilih ziana pon konsert 1st and 2nd undian dye tak seberapa..klu peminat ziana jer,dah tentu awal2 lg Mohd msuk terus tinggi undiannye…Congrate both of u!!!!

    0
    0
  10. myne says:

    ingat kan moksu mng tadi

    0
    0
  11. adiknara says:

    tahniah menang…jadilah artis yang boleh menjadi ikon kepada rakyat Malaysia dari segala segi

    0
    0
  12. p-ja says:

    tahniah mohd.. diantara mereka mmg Mohd yng paling layak.. i like.. hehehee

    0
    0
  13. FTNer says:

    peminat ziana baju kuning yang undi banyak ni..

    0
    0
  14. sape2 says:

    MOHD xlayak…tapi dah rezeki die…suara die mmg sedap tapi bese2 jer..bak kata acis..suara yang biasa dengar…ape2 pon nani paling best persembahan nyer..TAHNIAH NANI..walaupon xmenag..bukan rezeki die…hukhuk…xsemestinya yg menang tue bagus nnti…tgk je…suki yg menang OIAM..tapi yang xmenang, Faizal Tahir yang lebih menyerlah..so keep it up NANI..n ILA DAMIA…

    0
    0
    • mok su says:

      markah nani terlalu rendah, As iif undian sms tak ada masuk pun

      0
      0
      • ainashikin says:

        nani memg sedap…sore berbeza…tapi sore mohamad pon jantan…adi la sore biasa…aku bajet nani dpt tmpt kedua…sore nani ni ade iras azharina sikit…serak2….tp sedap…

        0
        0
  15. Piston Pecah says:

    tahniah mohd…rezeki ko tuh..teruskan usaha menjadi penyanyi…
    ——————————————–
    [Gambar]Cara-cara serangga buat rumah

    0
    0
  16. pasha panda says:

    hahhaah….tak sia sia kak zz kita buat extension rambut.bawa tuah gitu

    0
    0
  17. yasmeen says:

    tahniah Mohd., rezeki Mohd tapi harus ingat kata2 syed Haikal, apabila u keluar tanpa mentor u mesti ada pemint u sendiri. Apa2 pun i like Nani punya voice ada power n Adie u r da best. Merah…. itu baru rockkkkkk.

    0
    0
    • miraedora says:

      betul2.. merah 2 nyanyi baru rock.. semua org layan ja.. termasuk aku.. best dari semua protoge… huhu..

      0
      0
      • mok su says:

        Nani punya voice memang power. She deserve to win.Adi is the best. ! Tiap minggu Adi diberi undian juri awam yang paling rendah,. hingga semalam pun undian yang diberi juri awam tak sepatutnya. Orang Malaysia dah tak tahu QUALITY ke

        0
        0
        • oren says:

          wpun aku suka suara nani..tp dia nyanyi lagu baru tak JELAS PUN…..setuju dgn adibah noor hanya lagu yg terakhir je baru nmpk suara dia yg betul.2

          0
          0
        • pendeka says:

          mmg x dinafikan best gile nani nyanyi lagu suci dalam debu tp lagu lain x sbb xdgr perkataan yg die nyanyi tu..suke mohd nyanyi sbb jelas ape yg die nyanyi..ade org kate suare die suara dalam cam mawi tp a better version of mawi lah..

          0
          0
        • miraedora says:

          nani mmmg best, tapi mungkin lagu xsesuai dengan suaranya..papon nani menang dihati peminatnya..

          0
          0
  18. bulan says:

    banyak ila yang suara sedap
    heran di tak layak?????? macam ada game?????

    0
    0
    • adeknowray says:

      bukan game tapi sbb peminat x undi. kalo awk minat n nk ila menang napa xundi byk sikit…?

      0
      0
      • ainashikin says:

        btol….pemint xundi la tu….tp mase ila nyanyi lagu PGL tu memg hancuss sorenya…performance je elok…pemilihan lagu kena tepat wlpn sore sedap…

        0
        0
  19. labu says:

    Mohd layak….
    nani punya voice best tp xdpt undian sms y tggi je tu, markah adi tggi sbb ila punya undian sms dah beralih p kat dia tul x?hehe

    0
    0
  20. BumbleBee says:

    ape2 jelaa… tahniah pada yang menang…

    p/s: aku suker layan Imam Muda… lg best and tanpa SMS~

    0
    0
  21. fea says:

    dah agak dah mohd ni menang….muke die pon sweet gak..bole jadi pelakon

    0
    0
  22. Alahai says:

    Mohd mmg layak jadi juara sebb suara & nyanyian Mohd very natural.. Cume Mohd kena blajar camner nk nmpk lg power bila bt p’sembahan… Tp mlm tadi suara & p’sembahan Adi mmg amat m’berangsangkn b’banding Nani.. 2nd song yg Nani nyanyi yg m’spoilkn actually.. bila 3rd baru ok blik.. Overall mmg Mohd layak jadi juara…

    0
    0
  23. idam says:

    tahniah..

    0
    0
  24. Norulhuda says:

    yeay!!! MOHD & Ziana Zain menang ^_^ . .

    0
    0
  25. akusukeBN says:

    kalo diikutkan adi lg layak menang sbb vokal mantap,tp sbb ziana punye fans punyela rmai (mohd hnye tumpg glemer kak zz je) tu yg bole mng tu..pape pon rzki ko..tahniah la bro!

    0
    0
    • aries_april says:

      rzki msng2x….

      tp mmg btul ckp u…ZZ pnya fans rmai giler…
      coz vkal ZZ yg best..hihihihihihihi

      0
      0
      • ainashikin says:

        mase ct nurhaliza dulu xkan fans xrmi kan…xmenang pom…sebb ape…sbb protegenya xsedap….mcm mohad dia dpt pakej…suara dia pn terbaekkk….

        0
        0
        • adeknowray says:

          mmg la ZZ best n ramai peminat. saya pun suka ZZ tp kalo btl Mohd menang sbb ZZ, nape 1st n 2nd persembahan dia dapat markah terendah??
          Ct pun famous gak tapi x menang pun… awie, mus pun famous gak aper…xmenang gak…
          kesimpulannyer….Mohd menang sbb bakat…bukan sbb ZZ.. sekian…

          0
          0
        • ainashikin says:

          itu lah sebenorrrnye….

          0
          0
  26. aries_april says:

    thniah…
    gna duit tu ke arh yg btul..
    gnakan pluang ni tuk mjukan dri…..

    0
    0
  27. […] Ke mana tak tumpahnya kuah kalau tak ke nasik. Ke mana tak tumpahnya kehebatan mentor kalau tak ke protegenya sendiri. Tahniah kami ucapkan kepada Mohd, protege kepada mentor Ziana Zain yang kini bergelar juara program Mentor musim ke 4. Walaupun ada desas-desus yang menyatakan kemenangan Mohd ini adalah kerana ramai peminat vote sebab dia protege […] Beautiful Nara […]

    0
    0
  28. zieza says:

    saya rasa mohd tak layak menang, suara & personaliti yg biasa2 saje..saya rasa nani lg layak diangkat sbg juara..tone suara nani bagus & ada ciri2 jd penyanyi..mohd jd juara tu mungkin disebabkan ziana zain yg ramai peminat..mohd terikut-ikut cara black & fiq nyanyi..mcm takda stail tersendiri..

    0
    0
    • XX says:

      dah rezeki dia..

      0
      0
      • baby face says:

        no…u are wrong…sore nani best tp xsampai kat audience..bergetar je bile dengar…kureng cikit…sore adi pown sedap tapi lenggoknye over sanagt..meluat tengok cam kene sindrom ape ntah..tapi sore Mohd mantap,jelas and sedap…cume persembahan kene pelbagaikan….Mohd memang layak…xtau r korang ni menilai camne..

        0
        0
        • ainashikin says:

          betol babyface…sore nani sedap tp ade juga yg terkucilnya…mohd lak leh bwk lagu dengan bersahaja….adi tu tahla…mcm terikut gaya dayang…

          0
          0
        • adeknowray says:

          Mohd layak la.. awak je yg xlayak kata Mohd x layak, … Mohd x ikut stail Black nyanyi pun walaupun kulit diorg sama kaler….lalala

          0
          0
        • ainashikin says:

          yer…mohamad memg layak…tiada yg selayaknya selain dia…

          0
          0
  29. PUTIH MELEPAK says:

    TAHNIAH MOHD ANDA MEMANG LAYAK SEMOGA TERUS BERJAYA MENCIPTA NAMA SENDIRI DIARENA SENI TANAHAIR….

    0
    0
  30. mak says:

    tahniah la Mohd.. Mak tringin benar nak tengok Ila Damiaa ke final………awat la Ila kecundang. Nani tu sbijik cam azharina. mcm klon pulak hah

    0
    0
  31. paloma says:

    thniah….mohd…tp rasanya yg patut mnang adi @ nani…kot…pakej ok…tp prsembahan paling best i tetap puji la saiful n merahh…..rockk….class..ha..ha..

    0
    0
  32. TOK WAN says:

    Teringat nasihat Tok Guru Tok Wan, “hidup jadilah seperti mentol, (zaman dulu – lilin/obor) bagi kesenangan kepada banyak orang”.

    0
    0
  33. mok su says:

    Nani sepatut yang layak jadi juara.P nasib x menyebelahi dia.Yan heran nya undian Nani macam kena boikot je.Adi., deseve 2nd coz memang dia RnB unya singer. Hai carilah penyanyi yang macam tu.Yang macam Mohd melambak dah. Macam menyayi kat karaoke je .

    0
    0
  34. unknown says:

    tak apa yg i boleh banggakan dengan Mohd tu… i minat kat Ziana tapi tidak tuk Mohd.. i prefer Adi atau Nani yg jadi juara.. suara lagi unik…daripada Mohd.. biasa jer..tak tau lah kenapa org m’sia ni mcm ni… dah pekak kot…

    tapi i mmg harap ila yg masuk final..sebab ila suara ok.. speaking pun ok… tapi apa nak buat org m’sia ni nak org semenanjung juga yg menang.. sebab yg 3 org lagi tu kan org s’wak… yealah.. mesti sokong org sendiri jugak kan..walaupun suara tak seberapa….bak kata mok su ( mcm menyanyi kat karaoke je)…

    0
    0
    • BlackBerry00 says:

      jgn la beranggapan begitu…
      jgn plak isu kenegerian yg timbul di sini..
      kita kan 1Malaysia…
      takde Malaysia kalau takde Sabah/Sarawak
      dan takde Malaysia jugak kalau takde tanah Semenanjung…
      itu rezeki masing2…
      sekurang2nya, peluang tetap diberi sama rata
      menang atau kalah, masing2 punye peminat la yg kena tentukan
      ape2pon, ketiga2 protege memang layak jadi juara
      cuma markah je yg membezakan dan salah seorg mesti dinobatkan sbg pemenang
      itu hukum dan adat pertandingan
      kt sbg peminat, doa2kanlah supaya mereka tidak lupa diri dan dapat dijadikan pelapis pada ms akan datang….

      0
      0
    • ainashikin says:

      ish2…xde sape pom nk beza2 samada sarawak ke semnanjung…janji satu negara….

      0
      0
      • adeknowray says:

        stakat nk “prefer” jer tp x undi mmg la x menang… suka2 jer kata org m’sia ni pekak. Bukan pekak tapi cita rasa masing2 berbeza, ader paham…? Kalo suma org suka pada benda yg sama, xder la wujudnyer pertandingan ni…

        Emm..ko ngata org M’sia ni naper? ko bkn org M’sia ker…? poyo jer lebey…

        0
        0
    • MEHERE says:

      Tak baik cakap isu kenegerian…saya org sarawak tp saya tetap sokong MOHD cz dia ada pakej n suara dia ada market…hak org malaysia nak pilih sapa k..so jgn lah tak menhargai hak sesama manusia nak cakap org pekak… ramai pnyanyi kat Malaysia dikatakan berkualiti tp tak ke mana pun…yg dikatakan biasa jer yg boleh cari makan…

      0
      0
  35. kain batik says:

    sebenarnya aku harap sngt adi yg menang tp alih2 mohd yg menang..tahniah ler..

    0
    0
  36. BlackBerry00 says:

    personally, aku suka ADI sbb suara dye lain dr yg lain
    suara MOHD tu dh biasa didengar
    NANI plak, terikut2 gaya Azharina
    tp nak buat mcm mana…pilihan terbahagi kpd 3
    50% juri profesional, selebihnya juri awam dan undian
    rasanya MOHD menang pun sbb fanz ZZ
    ZZ memang penyanyi yang berbakat besar dlm Msia
    ramai peminat (lebih2 lagi ZZ yg pakai dress kuning semlm)
    kening dan bibir time ZZ nyanyi pun dye boleh copy paste bulat2
    ape2pon, tahniah untuk ketiga2 protege
    ni lah 1st time aku follow Mentor dari awal smpai akhir..
    mmg dorg lagi talented dari bakat2 dlm AF…

    0
    0
    • oren says:

      ala diaorg masuk bertanding jea..menang kalah rezeki masing2..last yg menang ni pun tak ke mana…tp tgk je la rezeki diaorg nnt..ada yg berjaya ada tak..

      0
      0
  37. caldina says:

    camner lh si mamat ni leh menang… X phm aku, sora jenis melambak kt mane2 je.

    0
    0
    • princess says:

      ala..ok r gak drpd ko tu….!!!
      haprak xmng papepunn…!!!
      piraahhh!!!!

      0
      0
    • MEHERE says:

      Caldina :Melambak2 pun..sora dia leh jual..yg penting market k…!! Org jadi penyanyi nak menghibur dan cari makan…so mohd suara dia boleh jual..kalu tak mana kan peminat dia ramai….!! if u suka adi o nani just carry on..kami tak halang pun….itu hak u..tp jgn nak kutuk org lain k!

      0
      0
  38. villa says:

    tahniah kpd mohd..lepas nih jgn ada kontroversi dah le..behave ur self n jge nma bek ZZ as ur mentor..mohd deserved to win…adi ok gk…nani ader pitchy ckit..hoho

    0
    0
  39. aku je says:

    aku tgk mohd tu ala2 muka adiputra pelakon tu sket. dia menang itu dah rezeki dia.tiga2 pn suara best,so sape2 menang pn mmg layak, tapi rezeki Tuhan nak bg kt mohd. x leh ckp sbb populariti ziana je. dulu siti nye protege x menang pun. kl ikutkan siti lg le popularnye.

    0
    0
  40. noni007 says:

    ila & adi patutnya ke final psl suara mereka unik dan ada kelainan yg tersendiri tp psl mrk dari 1 family of course undian dr family dan kaum kerabat kena bahagi 2,tu la yg buat markah undian mereka agak rendah masa separuh akhir.apapun tahniah adi dpt jadi naib juara mentor!

    0
    0
  41. sis says:

    tahniah kak zz mentor ngan protege dpt hdiah pe ek?

    0
    0
  42. qaseh says:

    tahniah la mohd akak tabik mohd..tapi kena lah pegang
    satu nasihat bila dah glamor tu jgn la buat sombong
    ikot macam kak ziana kita tak sombong lansong ngan peminat..

    0
    0
  43. leya says:

    tahniah.. wat kak zz n mohd.. kt cni member2 pggl iwan.. geng lepak adik aku mamat ni.. anyway mmg mohd layak jd juara..

    0
    0
  44. aku says:

    tahniah wat adi..wlau njohan namun mendapat pujian …tahniah jg ngan dg..walau juri awam tak memihak ngan dia berjaya gak dapat rm30,000..

    0
    0
  45. Janda PANAS says:

    gogogo..mohd..

    0
    0
  46. mamee says:

    pape pon tahniah mohd n kak ziana…..
    nani pon sedap gak…..
    adi plak cm mgu sudah tak best langsung pas tue poyo plak

    0
    0
  47. Fit says:

    Tahniah buat Mohd dan Ziana. Mereka sememangnya layak bergelar juara di atas segala usaha keras berminggu-minggu untuk memberikan yang terbaik untuk peminat. Sudah tertulis rezeki memang berpihak untuk mereka kali ini. Syukur Alhamdulillah… :) Semoga Mohd terus berusaha untuk mendalami segala ilmu yang telah dicurahkan oleh Ziana dan menggunakan peluang yang ada sebaik mungkin. Tahniah sekali lagi buat Mohd dan Ziana!

    0
    0
  48. Zaza Muhammad says:

    Tahniah…wpun x tgk mentor tp final smlm tertgk… hmm best gak mamat ni nyanyi especially lagu Bujang Senang sbb sebutan dia jelas, aku bese dgr Awie nyanyi pun kena tgk lirik baru tahu mende dia sebut… All the best in future !!!
    Aku wase tak timbul soal dia menang sbb tumpang ZZ punye populariti sbb sblm Siti pun penah 2x jadi mentor tp xmenang pun sbb klu nk ikutkan Siti tu lebey popular dr ZZ….. terimalah hakikat yg si Mamat ni ade kehebatan tersendri….

    0
    0
  49. Makan Cili says:

    rasanya mlm tu mohd ja plg layak mng…kalu nak ikut juri dia yg ttinggi gak…vote pun tggi..nani plhn juara tapi mlm td mmg hancur..xmcm semi…jd..plhn juara mohd sbg juara mmg tepat…adi ok juga cuma cr nyanyian dh besa n byk kat msia n spore..sora mcm mohd brapa kerat je ada slain jamal, fiq n black…sora mcm adi btimbun…slain artis solo..artis kump pun stail gitu gak

    0
    0
  50. suhana sue says:

    puas hati mohd menang……dia memang layak menang. tahniah kpd kak ziana.

    0
    0
  51. suhana sue says:

    Ila sepatutnye ke final daripada nani…sbb nani x sebagus ila damia tapi yang buat kantoi tu pemilihan lagu pada separuh akhir tu tak padan dan tak kena langsung dengan suara ila. itulah kesilapan terbesar. minggu yang sudah-sudah ila bawa lagu memang best. nani masuk akhir tu memang nasib aje.. suara dia tak sedap langsung.

    0
    0
  52. bulan says:

    penyanyi realiti ni berapa tahun bole tahan dalam industri
    1 tahun
    1 tahun sentengah
    2 tahun
    2 tahun sebulan
    ?????/////
    tak bole tahan lama

    0
    0
  53. z says:

    tahniah mohd..
    dia mmg layak mng wpn rmai yg kate dia xlyk..
    aku vote dia..
    aku mnat dia..
    tp bkn sbb zz..
    sbb aku xdela mnat zz..
    aku mnt fT..
    haha..
    aku mnat dia bkn sbb zz..
    tp aku mnat dia sbb dia adlh MOHD..
    nani sore ok,tp aku xphm pe la yg dia nyanyi..
    shes keep mumbling d words..
    adi?oh aku xmnat..
    sore xbest…
    ila?
    tah la..
    no komen…
    hoho

    0
    0
  54. anony says:

    nani sebijik mcm azharina.
    adi tu suara ok tp xde umph la dia tu.
    so, mohd layak jd juara..

    0
    0
  55. tuperware says:

    nyampah! huhu..

    0
    0
  56. romeo ronaldo says:

    tahniah mohd & ziana zain
    harap nanti mohd tak lupa diri..jgn jadi cam mawi. Nani suara bagus tapi nyanyi atas katil..hancus. Kesilapan besar Azmeer.
    Adi..pakej dah ada, silap nyanyi dgn Aizat. Nyanyi duo tapi tak melekat. Kehadiran aizat tak membantu ..teruk..Adi tak dapat jadi JUARA takpelah..adi ambil la je SI HITAM sexy tu jadi permaisuri hati anda.

    0
    0
  57. east woman says:

    korang perasan x sore nani sama mcm azharina muke pun mcm iras2 ntah2 sedara kot

    0
    0
  58. nadia chin abdulallah says:

    salam. tersentuhlah …tengok mohd peluk & cium emak dia. mohd ni insan jujur,beradap,ada ilmu agama,sederhana org nya dan senang diajar. ZZ bijak pilih Mohd.
    harap abg ajai naikan nama budak JOHOR ni…..tq

    0
    0
  59. nana says:

    wah seronok la tengok abg naz & abg ally. gandingan anda ber2 nmpak mantap. TV 3 kasi la satu slot utk Abg Naz. Tapi fesyen abg naz kena ubah la. Buang topi, rambut pendek kemas, pakai [email protected]……..ada lah paradigma sikit. Asyik terjah aje… BOSAN la…………

    0
    0
  60. chelin says:

    tapi aku tak tahan.. si ally ni… ada ke nama black dia sebut…hahahhaha kalut sesangat….

    0
    0
  61. dah agk dah…!!
    tahniah2..!!

    0
    0
  62. missing says:

    SUDah Ku jnGKa yahuuuu….suaRe kak zIANa perhhh…mmG bEstt gLerr…da la sanTIk…dPt pLak pRotegE moHd..winNer pLAk mLm tU…huuu…bnGGaa seyyy…wLpun puJAan aK aDi xmNg..ttPi dpT nO.2 oK gakk…hahaha…maJu adi maJu…

    0
    0
  63. leen says:

    mohd mmg ptut mng….dia lyk mng…xrugi aku undi…kpda yg dok kta mohd mng sbb kak zz…korg slap bsr la tu…tlian sms cma 20% jew…xkn la sluruh mrkh dya brpndukan sms…juri awam n juri profesional pon bg mrkh gak…so jgn la trllu mngata org…k sekian

    0
    0
  64. mohd deserve it…!!
    [review here..!!

    0
    0
  65. PASCUAL says:

    muhd xptt menang la.adi is better than mohd.mohd nyanyi mcm kat kenduri kawen.ape yg wat mohd bes cos dia nyanyi lagu2 yg hot.tp suara dia biasa je.mmgla dia juara mentor.tp mcm acis n syed haikal ckp la mohd kna cr identiti sendiri.lps ni mana mohd nk pegi ek?just wondering blh ke dia bertahan dlm industri.cos dia mcm xda aura nk jadi artis.dala tiap kali ally or abg nas tanya soalan lain dia jawab lain.ntah pape je.pada i,ila pttnya juara cos mcm ajai ckp dia lbh menyerlah n vokal dia dpt mcantikkan lagu.tp sayang sgt.tp mentor dis season xdapat lahirkan keunikan n talent mcm black dulu.

    0
    0
    • MEHERE says:

      What ever u say…even dia nyanyi mcm majlis kahwin ker tak per…janju pukulan suara dia mantap….bukan u yg tentukan rezeki dia….so jgn memandang rendah teradap keupayaan MOHD…..mungkin adi dan nani membuat sedikit kesilpan tu yg dorang kalah…n bukan sebab dorang tak der kualiti….!! MOHD tetap terbaik…!! I

      0
      0
  66. moon says:

    dyg ko tetap menjadi pujaan hati ku..keunikan suaramu tetap jadi kegilaan ku…corg. adi..suara mu tetap aku minati…

    0
    0
  67. tahniah buat kedua2nya

    0
    0
  68. eira says:

    ada aku kesyaa???mak tetap penyokong n die hard fans sis ZIANA n anak didiknya MOHD gtew..korang ckpla papepun dowang ttp dah juara..korang ado???nan ado…

    0
    0
  69. MEHERE says:

    ZZ the Best………………I Love u so much ZZ….! Dirimu Satu….

    0
    0
  70. chika says:

    gua target yg menang 2 hr protege joe fizow or protege mus may .at…apapun mentor kali ni agak kurang menyegat

    0
    0
  71. Mohd mmg bergaya..!!
    deserve to win…!!
    go go..!!

    0
    0
  72. comel says:

    TAHNIAH UNTUK KAKAK ZIANA DAN MOHD..
    SUARA MOHD MMG POWER GILER..SY SUKA KN SUARA MOHD..MAKLUM LA SUARA KAKAK ZIANA MG POWER..PEPE PN SMGE SUKSES..DRI PEMINAT MOHD DAN KAKAK ZIANA..

    0
    0
  73. ema says:

    tahniah muhd….

    0
    0
  74. ema says:

    suara muhd mmg power….dh agk dh dia akn menang..wlupn orgkate dia tmpg populariti kak ziana,tp mmg dia da bkat..cme perlu diasahkn lg..huhuhh

    0
    0
  75. PASCUAL says:

    sapa yg cakap suara mohd sedap tu mmg pekak sebenarnya…

    0
    0
  76. zafrul says:

    udah2 la…… tak baik kutuk2 budak2 protege tu…

    bagi dia org masa……… mesti ok nanti…

    anyway… tahniah mohd… u r actually a sure winner….!

    really enjoy ur performance………… mantap beb..!

    0
    0
  77. Qarl says:

    MOHD mmg deserved!!! hebat!!! all d best in d industry!!

    congratz to diva ziana zain too!

    0
    0
  78. tahinaih baut kak ziana

    0
    0
  79. niagajgk says:

    mohd mmg layak mng…kt m’sia ni brapa ramai je artis lelaki yg blh nyanyi lagu tinggi dgn baik?jd mohd tlh menambah jmlh yg ada tu…mohd pn blh nyanyi sume jns lagu dgn baik & x terkucil…tahniah…

    0
    0
  80. dell says:

    aku undi sebab ada ziana zain…:P
    i loike ziana zain..

    0
    0
  81. eryn says:

    salam,cntk ar kak ziana ni adk suke sgt
    n name sy nur izyan azreen pgl eryn umr 9 thn(drjh 3)

    0
    0
  82. eryn says:

    mke abg mohd mcm mke acik sy nsem sgt abg mohd lgi nsem drpde acik saye
    yup
    huhuhu

    0
    0
  83. eryn comel huhuhu says:

    abg mohd ape krgnye nsem lar jg
    same mcm mke acik saye tp abg mohd lgi nsem huhuhu

    0
    0
  84. eryn comel huhuhu says:

    hello akak ziana adk nk jd ank agkt akak blh x
    sy mryu ni

    0
    0
  85. Punai tanah says:

    salam semua…….
    Tahniah kat mohd kerana menjadi juara mentor 4….

    0
    0
  86. I agree with your thoughts here and I really love your blog! I’ve bookmarked it so that I can come back & read more in the future.

    0
    0
  87. Rocio Fusner says:

    Hey check out my blog too. I hope i have some fun stuff too.

    0
    0
  88. Good day, I’m a school college student in addition to I’m studying a good deal pertaining to posting by just going over websites. I like your look with publishing. It’s obvious to see but with excellent points. A dialect causes it to become enjoyable to read through and also understand. That’s a huge element of penning. Ones own visitors must be capable of find out what you’re expressing plus the post must be fascinating. It is advisable to challenge the future prospect, so is for many more. One does an admirable job with all these components. Thanks a lot!

    0
    0
  89. Hi my loved one! I wish to say that this post is awesome, nice written and come with approximately all vital infos. I’d like to see more posts like this.

    0
    0