Written by AbangNara | June 11th, 2011

Ini baru Jozan yang sebenar. Terbaik wok dari ladang kelapa sawit Felda Tengah. Mantap gila. Nanti Abang Nara update video-video yang lain. Layan dulu lawak Jozan.

UPDATE: Baca entri ini sepenuhnya untuk melihat kesemua video persembahan peserta Maharaja Lawak minggu 11.

1. Nabil

2. Sepah

3. Jambu

4. R2

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

66 responses to ML Minggu 11: Jozan Sudah Kembali Tunjukkan Taring Mereka

  1. Nadia says:

    BEST SANGAT-SANGAT. ALWAYS SUPPORT JOZAN. MUDAHAN ALLAH MERAHMATI KALIAN. AMIENN.

    0

    0
    • Permata says:

      AWAN NANONANONANONANONANOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

      HAHAHAHA

      0

      0
    • comei says:

      wah..cepat nye update.bagus untuk orang macam aku ni xde astro. :-) aduh..tegeliat usus aku gelak. keep it up jozan. good job.

      0

      0
    • syura says:

      ahaha…………..best aku gelak sangat ikhlas malam tadi sampai sakit perut………

      seksinya zizan aka zamri rockers seluar koyak kat atas tu…hahahaha,,

      fanpage mail lambung dah cecah 20 000 +++ like ,,jom la like ramai2,,,

      0

      0
  2. Oooopsss.... says:

    mmg terbaikkk………so creative, keep it up jozan!!!

    0

    0
  3. Pensil says:

    terbaik la jozan kah3..

    0

    0
  4. lazat says:

    ada harapan jd champion ni… Terbaekkkk…

    0

    0
  5. yang says:

    jozan memang best…aku paling suka part nano nano nano….hahaha

    0

    0
  6. ku disini says:

    jozan terbaekkkk!!

    0

    0
  7. syura says:

    hahaha…………..best aku gelak sangat ikhlas malam tadi sampai sakit perut………seksinya zizan seluar koyak kat atas tu…hehehehhehe

    0

    0
  8. rayyan says:

    sangat terbaikkkkk……..bhgn 1 & 2……..hahaha……kelakar btol dr yg lain2…….

    0

    0
  9. hanturaya says:

    Biasa saja..

    0

    0
  10. minahkarat says:

    this week jozan sepah and nabil terbaik..

    haha,,nabil mintak maaf sebelum start perform,,bagus la tu,,slalu mengate orang last2 show sendri teruk

    takpe la nabil,,org buat salah lagi bagus sebab dpt belajar drpd kesilapan tu,,kena la humble sikit..

    go jozan go sepah go nabil

    0

    0
    • joe says:

      aku x kesah sapa bagus, sapa x bagus. Asal aku terhibur, cukup, aku bukan vote pun…cukup dah bayar bil astro. Kepada yg kata suka sgt kata jozan ke nabjl ke sepah ke sapa2 lah, pergi lah keluar kan duit saving korang, asb, public mutual, epf, saham korang, investmnt mlm korang, duit ot korang, …VOTE sapa yg korang suka… semua yg sibuk debat, dia bagus, org ni x bagus, semuanya berfikiran belum sampai tahap kematangan. INI SEMUA ADALAH HIBURAN SEMATA-MATA.

      0

      0
  11. mail lambung says:

    lu bosan dah hidup kt bumi ni?? gelak pon tak reti lagi ..lu minat jambu ka,gua tak kisah
    tapi lu memang nak kena lambung dengan gua …zamri rockers ni besfren idup mati gua weh

    0

    0
  12. baby face says:

    akhirnyer Jozan kembali menyinar….yeayyyy……….

    Psstttt…….Sepah pon best gakkk….lawak sentiasa original…xyah merapu2..tergedik…tetap lawak..maintain lawak tiap2 mengu…..Baekkk punyerrr!!!!

    0

    0
  13. king says:

    jozan – the best
    jambu – malam td kureng skit
    sepah – maintain
    r2 – entah apa2
    nabil – gulung tikar, p balik kg daaaa

    0

    0
  14. Farah says:

    mgkn ad orang yang akan marah dgn pndpt aku tp bg pmrhatian aku:

    1. Sepatutnya sepah yang boleh jadi maharaja lawak kerana lawak setiap minggu x pnh mgcewakan kami sbg penonton..

    2. Smlm mmg Jozan best tp lawak dorang ad yang up ad down,..tp dsbbkan jozan ramai peminat,kddukan dorang maintain..

    3. Nabil smlm bngkit tp secara jujur nya layak ke Nabil di tmpt kedua? kalau dibandingkan dengan sepah,sepah lebih layak berbanding Nabil..Sori fans Nabil..

    mmg x ler wat pe,mcm ne pn kmpln lain berusaha Jozan akn jadi juara,biarlah Sepah no.2..n Nabil or Jambu no.3..Biarlah Sepah naib juara wlaupn dorang bagus sbb saya tahu ssh sepah nk juara,aku akan sedih kalau nabil yang naib juara sbb sepah lagi layak..

    0

    0
    • basshunter says:

      kalo ko nk sepah jadi juara, ko undi la pukal…setakat ko nk luah tak puas ati camni takde bagi ape2 bai..ckp byk tak guna kalo takde effort.

      0

      0
      • gurl says:

        betul kata Farah tu…peminat Jozan terlalu2 ramai klu dibandingkan dgn sepah..klu peminat Jozan pon undi pukal macamane??? sy rase peserta2 yg masuk MRL ni pon dah tau dr Minggu 1 lg sape yg akan jd juara…tp nak buat camnekan..salute kat mrk yg laen yg cuba buat yg terbaek utk jadi naib juara dan no.3…

        0

        0
      • gurl says:

        peminat Jozan terlalu2 ramai klu dibandingkan dgn sepah..klu peminat Jozan pon undi pukal macamane??? sy rase peserta2 yg masuk MRL ni pon dah tau dr Minggu 1 lg sape yg akan jd juara…tp nak buat camnekan..salute kat mrk yg laen yg cuba buat yg terbaek utk jadi naib juara dan no.3…

        0

        0
        • Farah says:

          Thankz gurl coz terima pendapat aku..yelar tak semua orang boleh terima pendapat kita..tp aku ikhlas bg pendapat 2..minta maaf sgt2 sape2 yang terasa..aku suka semua peserta..jadikan pendapat aku sebagai kritikan membina..

          0

          0
      • kucing says:

        korang x pyh la membazir pegi vote2..tgk je da la..bek duit tu korang topupkan ak je

        0

        0
    • gurl says:

      aku setuju dgn ko Farah!!

      0

      0
    • baby face says:

      sye setuju..(^__^)

      0

      0
    • melankolia81 says:

      setuju 300% pendapat farah… Tp mintak2 ada keajaiban dlm ML ni dgn menobatkan SEPAH sbg The Champion!

      0

      0
    • Tanah says:

      seperti seorang lelaki berminat dgn permp kurus..
      ada jgk laki suka permp yg kurg kurus.
      jdi permp kurus atau x kurus layak untuk disukai..
      cuma kuantiti sikit atau bnyak shja..

      mcm gtu jugak
      minat org lain2..
      walau dia suka satu kump tuh.
      mybe org lain suka kump lain
      so dunia ini adil..
      tak hairan lah. kalau peminat jozan lebih ramai..
      sbb dorang dah senior..

      seharusnya peminat maharaja lawak tak perlu nak mengiyakan org dan menidakkan org lain..

      0

      0
  15. Farah says:

    Ni kan pendapat aku,aku kan dah say sorry kalo sape yang x suka pendapat aku..aku minat semua tak terdetik pun nk mgta orang lain,semua bagus2..tp aku cakap bg pemerhatian aku..semua orang ada pendapat masing2..peserta boleh tingkatkan prestasi dorang melalui pendapat kita semua..mcm jozan dan nabil,mgu lepas dorang mcm down sikit tp biler kita semua bg pendapt yang membina kan mgu ni dorang dh tngkatkan prestasi dorang..Basshunter,aku terima kritikan ko dengan hati yang ikhlas..

    0

    0
  16. milo ice says:

    sepah terbaik la bg aku.. every week lawak best

    0

    0
  17. wira says:

    Farah, maksud basshunter tu, tak guna ko nak bg pendapat kat sini. Ko cuma perlu undi. Bukan ade org nak dgr pendapat ko tu, yg penting vote. No Vote, No Talk. Siapa lawak n sape tak lawak, tak penting. Sape ade duit, yang dia vote tu la akan menang.
    Kalau aku, mmg tak vote sape2. Just pemerhati sahaja, untuk2 enjoy2 di malam minggu. haha

    0

    0
  18. zaza says:

    FARAH ko xyahla tgk komen2 org len tu. biasalah manusia ade je argue

    0

    0
  19. mail lambung kekasih gegirl says:

    1. Dh trbukti jozan trbaik n dminati ramai sbb dorg
    mmg lawak giler n zizan plak masi single n ada rupa.
    2 Sepah xda masalah, tp nak jd celebriti yg dminati
    kena jgk ada pakej spt muka ensem n single, n dorg
    xkn dpt kalahkn jozan.
    3. Jambu walaupn selalu bt lawak pecah perut, org
    xkan undi sbb dorg xhensem…huhuhu…dh fitrah
    manusia sukakn keindahn.
    4. Nabil – perasan bagus, lupa diri, berlagak pandai.
    5. R2 – Buang masa je di undi masuk.

    0

    0
  20. Nana says:

    kesian tengok peserta lain ada yang bersungguh-sungguh nak menang maharaja lawak,sape yang tak nak 300 ribu lor tapi dorang tahu siapa yang akan merangkul juara maharaja lawak,tak pelah korang tak menang pun tak pe,InsyaAllah rezeki ada kalau korang berusaha..

    0

    0
  21. kunangkunang says:

    aku seorang yang sangat susah nak gelak.

    aku rasa jambu lawak time nora danish je. serius. yang lain lain semua hambar gila. malam tadi paling entah apa apa. asyik asyik yus jadi perempuan. buat lah benda lain pulak. serius aku tak gelak langsung bila tengok jambu.

    sepah punya malam tadi tak menjadi sangat lah. sebab banyak sangat bercakap, lawak dia tak banyak. selalunya sepah lawak gila gila. semalam aku gelak sekali je. lain semua aku senyum je.

    jadi kesimpulannya, jozan lah yang paling layak jadi juara di hatiku sebab tiap minggu aku gelak. hehe!

    0

    0
  22. sumber astro says:

    minggu depan R2 keluar..kesemua 4 peserta masuk final…

    0

    0
  23. mashuniya says:

    minggu depan imuniti akan digunakan, jadi semua nya masuk final.. abes cerita.

    0

    0
  24. adie says:

    betul..sokong Farah…pendapat yang jujur…yang konsisten mmg Sepah….

    0

    0
  25. robin hood says:

    orang bodoh ja yang undi, dorang menang kalah ke kita dapat apa? buang duit ja, ingat duit tu senang dicari ke?

    0

    0
  26. ahmad albab says:

    aku rasa kalau keputusan 100% undi mmg menang dekat jozan, tp kalau juri 100% aku rasa menang dekat jambu

    0

    0
  27. student bandung says:

    aku mmg peminat jozan..tp aku suka gilaaa kat sepah..
    antara dorg yg menang, aku tak kisah..

    tp smlm lawak jozan mmg kebaboom la..lawak sepah mcm predictable..tp tetap best..

    jambu pon aku suka..plg aku suka masa dia buat lawak jd org asli kukulakakueee tu..hahaha gelak smpai kuaq airmata..

    papepon, jozan ftw!!

    0

    0
  28. PEMINAT SEPAH says:

    KOMEN AKU:
    JUARA: SEPAH
    sebabnyer: KONSISTEN ! aku ulang lagi sekali KONSISTEN !!! tiap-tiap minggu persembahannya x penah mengecewakan. lawak yang di berikan ade cerita, pengajaran.

    NAIB JUARA: JOZAN
    sebabnyer: JOZAN memang lawak tambah2 digabungkan zizan n johan tetapi tengok sendiri persembahan dorang tiap2 minggu? KONSISTEN KER??????

    KETIGA: NTAH…. semua x layak…
    sebabnyer:

    JAMBU: lawak jambu spt MR.BEAN.. cuba tgk bnyk kali,memang kita akan ketawa sbb kita tgk cerita MR.BEAN pun kita akan ketawa right?
    so, x da jln penceritaan, lawak kekadang x sopan..
    LAYAK KAH JADI JUARA????

    NABIL: buat lawak syok sendiri….mengaibkan orang lain…hmmmmm,patut jadi juara??????
    selalu mengeluh jika d berikan tugasan…
    layak jadi juara???

    R2: x patot masuk dan x patot ade undi masuk..
    memalukan ajer.. BALAS lagi lawak pade dorang..
    PIKIR-PIKIRKAN lah…..

    0

    0
    • joe says:

      Ini hiburan sahaja, kalau kau suka sepah sgt, apa kata kau keluar semua duitkau, vote Sepah…x kiralah mana kau suka, keluar duit VOTE sapa yg kau suka. Bagi aku sudah cukup bayar bil astro, itupun dah kira tinggi, nak dibanding kan dengan siaran berbayar di luar negeri. Lainlah kalau mak bapak kau yg bayar. sebabkan budak sekolah lagi. tak pun duk umah je, laki bayarkan.

      0

      0
  29. sukasepah says:

    sepah juara..tetiap minggu konisten…dan ade cerita..hebat…

    0

    0
  30. Teh Kurang Manis says:

    siapa yang komen sepah dalam surat khabar td,sakit hati betol lah komen dia..sepah just buat lawak nape lah dorang amek serius sangat..aku rilex jek tengok even aku perempuan,dh ada anak lg 2..tak de pn nak malu tengok lawak dorang n aku tahu siapa yang mengadu tu..ko mengadu dari blog lain sampai dalam surat khabar pn ko nk mengadu..

    0

    0
  31. peminat sepah no1 says:

    Kalau tak ade rezeki sepah jadi juara pun..sepah dah lama JUARA di hati kami satu family….vote for SEPAHHHHHHHHH….SEPAH PELAWAK PALING ASLI BILA MELAWAK….SEPAH TERBAEKKKKK……

    0

    0
    • menyepah says:

      klu minat sgt sepah..jgn komen kat cni…entry ni utk pmninat jozan…………..ada pahammmmmm?

      0

      0
  32. minah jambu 24jam mengadap computer says:

    minah jambu suka ngan kumpulan sepah..buat minah jambu sepah terbaik n kelakar ……kumpulan jambu pn ok kelakar jugak …nk kate kan semua2 tu terbaik lah!! tapi kumpulan yg akan menjadi juara minah jambu tk tau lah…..susah minah jambu nk judge pasal semua bagos2 ….bang nara agak2 sape yg menang bang naraaaaaa ?? bang nara ooooooooooo bang naraaaaaaaaaaaa sape manang !!!!!!!!!!!!!!!!!

    0

    0
  33. minah jambu 24jam mengadap computer says:

    eleh……tkan tk bolehhh kite nk komen pasal kumpulan sepah! sape2 pn leh komen pe !!! minah jambu pn peminat sepah…jozan…jambu..nabil…..semua kumpulan ni minah jambu minat ……dengan orang2 nye sekali minah jambu minat !

    0

    0
  34. zilzil says:

    jozan mmg deserve juara la…sbb creativity and mempunyai peminat yg sgt2 ramai…no doubt at all

    selain sepah n jambu yang tidak kurang hebatnya, tak mustahil nabil mampu jadi juara yg menggugat jozan kalo dia amik sorg jadi partner dia sbb sgt2 sukar menandingi group2 lain yg rata2 nya lebih dari seorang…kesian nabil..tp tkper la..kan…

    0

    0
  35. cokelat21 says:

    bagi ak secara jujur jozan mmg layak menang..sbb nye zizan dgn johan masing2 lawak giler..cthnye zizan dlm KL gngster,sumpah lawak dowh..johan dlm cite edisi khas pon lawak..nmpk x korang even dorang muncul sndri pun tp still lawak an..mcm sepah,ak ase jep je lawak..yg len,biase2 je..tgok jep dlm tv1 cite syok..biase je..so ak harap JOZAN is d winner!!!

    0

    0
  36. KL samseng says:

    sepah kurang menyengat sebab antara bertiga tu,mamat kurang best..kalo mamat dapat improve lg lawak dia memang sepah bersepah-sepah terbaik….

    0

    0
  37. norazmer says:

    kumpulan R2, jgn suka sgt menghina Orang Asli. Walaupun anda buat lwk la kononnya jgn sampai menyentuh sensiviti perkauman. Orang Asli jugak manusia biasa juga yg diciptakan oleh Tuhan, jadi fikir guna otak kalau nak cakap apa-apa.Korang fikir korang hebat sangat ke???!!!!

    0

    0
  38. noraz says:

    kumpulan R2 jgn suka sgt menghina Orang Asli hingga menyebabkan sensiviti perkauman.Sedarlah…..wahai R2 Orang Asli juga manusia biasa yg diciptakan oleh…nya.kalau nak lawak pun fikirlah guna otak dulu, korang tu hebat sgt ke????!!!!

    0

    0
  39. cinta says:

    Sesiapa minat SEPAH, pakat mai la UNDI SEPAH. Kesian diorg dh buat yg terbaik but still x dpt tempat pertama. Nk buat mcm mane. Peminat JOZAN ramai..Saya ni jenis x minat nk undi2..selalu tgk ajer..terbuka hati undi SEPAH kerana menghargai apa yg diorg telah buat dlm MAHARAJA LAWAK

    0

    0
  40. hanturaya says:

    JOZAN DAH X TENTU HALA LAWAK, ADA KE SELUOR JIN SETAN DIBUAT TINGKAP DIPEHA…AURAT TU……KENAPA X BUAT TINGKAP DI……….MERAPU SUNGGUH..aku minat kat SEPAH lawak bersahaja tapi mghiburkan HIDUP SEPAHHHHH.MAI VOTE SEPAH RAMAI2.Dari ramalan nujum pak belalang sepah menang.

    0

    0