Written by AbangNara | September 15th, 2012

Masih belum diketahui secara rasmi, namun Mizz Nina melalui akaun Twitternya telah memberitahu yang pihak Souled Out sedang mencari pengganti untuk dirinya untuk persembahan sempena Arthur’s Day. Adakah ini bermakna Mizz Nina juga turut menarik diri daripada persembahan yang ditaja oleh syarikat arak ini?

mizz nina batal

Kalau benar, jutaan tahniah Abang Nara ucapkan atas tindakan ini. Selaku selebriti dan ikon orang ramai terutamanya remaja, langkah Mizz Nina ini memang harus dipuji. Semoga selepas ini Mizz Nina dan mana-mana artis beragama Islam akan lebih berhati-hati. Tahniah Mizz Nina.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

27 responses to Mizz Nina Turut Batalkan Persembahan Sempena Arthur’s Day?

  1. Sshh says:

    Alhamdulilah..

    0

    0
  2. AnonMuslim says:

    Tahniah saya ucapkan pada B Nara sebab sampai dapat Mizz Nina menarik diri dari Arthur’s Day.

    Dengan cara resmi saya ingin melantik B Nara sebagai official watchdog supqya perhatikan supaya artis Musmil tidak melanggar etika dan prinsip2 agama. ini termasuk lartis atau Ikon yang bearpa terkenal pun atau berkaitam dengan org bernamaan atau tidak .

    Jangan sampai org2 di Seniman dan persatuan lain dapat menuduh dan berfitnahkan B Nara pilih kasih atau pun makan suap. Harap B nara dapat jalan kan tugas yg berpahala ini ‘without fear of favor’ .

    0

    0
  3. iphoneuser says:

    Ape nak tahniah sangat? and typical malaysian artis to use “unforseen circumstances”..

    dia menyanyi tu dah dosa, tambah2 lagi arthur day, tak kira la dia tak minum ke hape..

    0

    0
    • AnonMuslim says:

      iphoneuser ? apa lagi yang anda hendak dati mizz nna. dia tarik diri pun salah ke? di kehi plak. . kalau nyanyi tu dosa , kenapa anda di blog ini? perghhh dah..

      0

      0
      • Raja minah jambu rindu ngan izwan pilus 24jam mengadap computer says:

        kalau nk islam sangat berenti aje dari menyanyiiiiiiii pakai tudong or selubong macm wahidaaaaa habis ceriteeeeeeee susah2 sangat !!!!

        0

        0
      • iphoneuser says:

        Kerana ingin membetulkan orang yang tak betul seperti saudara..tarik diri memang tak salah, tapi tak perlu TAHNIAH bagai, buat dono je..macam dia jadi ikon semua, perlu bangga? sbb in the first place dia kata, dia involve dia tak berasa bersalah, tapi kena hentam tarik diri..and jika awak tgk web ni, bukan pasal penanyi aja, banyak lagi benda berkaitan islam boleh didekati..wallahualam..

        0

        0
    • Anonymous says:

      Miss Nina dah tarik diri dah cukup bersyukur dah.Mudah2an Allah buka pintu ati dia.Takyah ko nak condemn dia lg.Ko pon sembahyang 5 waktu cukup tak?on time tak?niat nak sembahyang tue ikhlas ke tak?ko sendiri pon rasanya tak tau dan tak boleh nak jawab.jd,bila org wat baik,walau sekecil manapon,hargailah dia.Doakan yang baik2 jer.

      0

      0
      • Raja minah jambu rindu ngan izwan pilus 24jam mengadap computer says:

        kenape tk suroh si miz nina ni bertudong ? kalau artis lain bukan main sebok sangat suroh bertudong !!!

        0

        0
      • .
        slow slow la bodo. dia terhanyut. mula2 pesan benda yg nyata dulu. alangkan ramai lagi anak dara kat luar sana tak pakai tudung, ko ada tegur ke kat luar? takde? takde telur?

        0

        0
      • iphoneuser says:

        Memang syukur, tapi tak perlu TAHNIAH..thats the difference..alhamdulillah, antara saya dgn allah, walau yang baik atau buruk, insyallah, tapi kita orang islam perlu menegah benda yang mungkar, dan jika benda yang tak seberapa sebegini, tak perlu dibanggga2 kan, dan tak perlu kaitkan pasal solat dan tudung, itu sikap orang melayu, mencampur adukkan dosa A ke pahala, cuba fokus..

        0

        0
  4. huhuhu says:

    dia tanak wat persembahan sebab ramai yang dok kutuk dye…tu yang dia batal kan tu…

    0

    0
  5. […] original article: Mizz Nina Turut Batalkan Persembahan Sempena Arthur’s Day? Author: haizrul Comment: No Comments Tags: arthur, arthur's day, facebook, hairie-othman, […]

    0

    0
  6. Nenek Nina says:

    Bagosss mizz nina..banyak lagi persembahan lain ko leh buat..takde miskin nyer kalau tak join arthur day tu..rezeki halal ada di mana-mana..

    0

    0
  7. Anonymous says:

    Nara ni itu pun nak ckp jutaan tahniah. For all u care mebi dia tarik diri bukan sbb agama tp takut populariti jatuh. Dah org hentam baru nak tarik diri. In the first place takkan la benda punye jelas haramnya tak tahu.

    0

    0
  8. drdre says:

    cik nina x lena tidur mlm bila disembur mcm2. tambah2 bila baca komen pembaca blog BN ni. menyamar utk mempertahankan diri pun tak membawa kesan. lagi parah ada la. tp xpe la. lut jugak semburan komentar2 ni. ingat dia maintain lagi pegangan ‘tuhan pandang hati. bukan perbuatan i’. huhuhu.

    0

    0