Written by AbangNara | May 3rd, 2012

Lama rasanya tak mendengar cerita terbaru Mizz Nina semenjak bergelar isteri kepada Noh Hujan. Mungkin kesibukan rumah tangga membataskan sedikit pergerakan aktiviti nyanyian Mizz Nina. Namun kepada peminat Mizz Nina, anda tak perlu merinduinya lagi kerana majalah Lisa yang terbaru menampilkannya sebagai cover.

mizz nina

Mizz Nina tampil ceria dengan warna baju yang pelbagai dalam majalah Lisa kali ini. Abang Nara suka dengan apa yang telah dilakukan terhadap rambut Mizz Nina. Memang lain daripada yang lain. Apa pun jangan lupa dapatkan majalah Lisa terbaru untuk mengetahui perkembangan terkini Mizz Nina.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

84 responses to Mizz Nina Hiasi Muka Depan Majalah Lisa Terbaru

  1. aku bukan arif alfian says:

    nape begambar sampai nk nganga mulut mcm tu.. ce relax.

    0

    0
  2. Anonymous says:

    first

    0

    0
  3. joyah kepoh says:

    no komen…tp akak org yg awl la jgk nengok bnda ni..aku pun nk jgk ;)

    0

    0
  4. Glamer Gilerrr says:

    TAK MENARIK LANGSUNG …. BURUK ADA LA

    0

    0
    • Sasha Sandha says:

      Kita kan rakyat Malaysia , cara kita berjalan , bercakap , berbeza , bla bla bla ..

      0

      0
      • Glamer Gilerrr says:

        dia ckp camtu tp dia tak berkelakuan camtu punnn!! ckp tak serupa bikin daaa… bukan main lg ckp ‘betapa tinggi nyer budaya kita’.. habis nape ko tak pakai cam org melayu / islam?? nasihat tu mmg tak sesuai lgsung disampaikan oleh ‘MIZZ NINA’.

        0

        0
  5. lady says:

    she’s not really preety, pernah jumpa live dkt klcc aduhai lagak semcm, mmg lah tak akan dia nak melambai2 plak tp bila org sekeliling tgk2 dia cara dia mmg mcm nak sorok dgn glasses dia…mmg lah awk tue kaya (tp bapak awk yg kaya…klu harap awk idak lerrrr) bkn dengki lah serius cara hdp dia mcm kebaratan sgt…even org grad frm overseas pun tak mcm nie!urmmm…

    0

    0
    • Mulut Puaka says:

      Dia di didik & di ajar macam tu dari kecik. Being exposed to diff kind of life style since young. Ibu bapa membentuk. Bukan salah dia.

      0

      0
    • Anonymous says:

      pretty, bukan preety zinta! eleh dengki la tu bapak ko x kaya, and ko hidup dlm kemunduran…

      0

      0
      • joyah kepoh says:

        anon..kau bab bg paku..mmg akak salute ler…

        0

        0
      • Kipas Susah Mati Neelofa says:

        Kak Joy, ko keje ofis kan? Kalau kau keje ofis, mesti kau pernah tengok suasana orang keje office keluar makan tengah hari, kan? Pernah tengok selalu dekat area yang ada banyak office, kan ada akak-akak or abang yang jual nasik campur bawah pokok tu.. Dia pasang meja, pacak payung, pastu jual nasik yang dibungkus dengan polisterin tu..
        Perasan tak awek-awek, akak-akak yang beratur ramai-ramai pilih lauk, sayur tu..? Muka bajet suci jer… yang belum kawin tu biasanya pakai long sleve belang-belang, bertudung, pakai seluar slack hitam, heells, di tangan pegang wallet panjang 2 jengkal dia tu.. pastu kontrol ayu, kalau ada mamat-mamat hensem ushar muka diorang, buat-buat betulkan tudung. Haa….. diorang ni la yang duk mengutuk dalam blog Nara ni..

        0

        0
      • Irmanz Hazz dah wat operation buat tetek says:

        Preity zinta! bukan preety zinta bodoh!

        0

        0
      • Anonymous says:

        wahhhh fan bollywood dtg buat spot check nama… ade aku kesah preety zinta ke preity zinta ke, ayam peri2 ke, janji salah ejaan pretty!!! muahahaah.. kipas bg description makcik kiah betulkan tudung bawal terbaik!!!! muhahaahahaha

        0

        0
      • joyah kepoh says:

        kipas..mana kau dpt info ni?kau sekodeng erk???skng kan byk wifi…xsemesti nya org keje opis je..orang meniaga kat pasar mlm pun ciap bwk laktop tau…huhuhuhu…

        0

        0
    • senah says:

      kebiasaannya org2 kaya ni mmg ada standard diorang. tapi org salah erti cakap berlagak n sombong.

      0

      0
      • Atiqah says:

        kak joyah keja ofis sedap la bole balas2 komen,aku keje part time call center mintak ampun jela nak online keluar,,nanti die baca ape kite komen.. benci! spoil la die tahu aku baca blog gossip

        0

        0
      • Aturcara says:

        Ya.. ORang yang kaya nie.. cara mindset dieorang dah berubah dah..
        and selallunya banyak pengalaman.. sebab kita orang miskin nie..kalau tengok orang kaya yang baik.. kita terus nak kikis habis habis… otang kita kan mundur dan bersifat komunis sedikit.. takleh nak tengok roang kaya.. orang kaya kaya tu just nak berhati hati… tapi selallu nya roang kaya akan buat bodoh jer ngan komen kita.. sebab dieorang tahu..tu jer cara orang miskin macam kita nie nak hibur kan hati kita.. pusing pusing.. dieorang gak kaya.

        0

        0
  6. Ak yg comel says:

    bile mizz nina nk buat album or reunion ngn teh tarik crew yer?? dulu mizz nina a bit tomboy.teringat zmn2 phat family dulu gempak tu.ade muchachaz,MOB,phlowtron,..MOB ade shaheizy sam n sein ruffedge.sam is the fastest rapper that time.

    0

    0
  7. duitduit says:

    PHOTOSHOP

    0

    0
  8. mamee monster says:

    sorry…majalah ni xbest…rm3.9 leh simpan yer…

    0

    0
    • jas says:

      aku x pernah beli majalah nih..tngok cover cam sesuai utk budak2 remaja (alternative to majalah remaja)..aku selalu beli mingguan wanita & keluarga harmoni..murah & byk ilmu pengetahuan..berbaloi =)

      0

      0
  9. Jeng jeng jeng says:

    Pesal aku tengok mcm nyah dari thailand. Aku sorang ker perfeeling mcm ni..

    0

    0
  10. chentalove says:

    mlut trnganga sbb gumbira @ lpas gram sbb rndu gn Noh..
    apasal rmbut dia cm tu…ish3x…

    0

    0
  11. ika says:

    lawa la mizz nina .

    0

    0
  12. Triple_j says:

    takde niat nak mempersoalkan jodoh ke, tapi sampai la ni tak faham apalah yg dipandang oleh mz nina kat noh hujan tu. mz nina ni bukan saja berbakat, cantik, takde isu malah anak seorang yg sangat kaya plak tu. kira pakej lengkap.

    tapi bleh suka kat noh hujan plak. dahlah tak hensem, tak la popular ke or kaya (rasanya, tapi i yakin ramai yg lebih best nak kat mz nina yg lengkap pakej ni) dan perangai plak..well faham2 la klu panggil org busuk, samakan dgn haiwan, kutuk fans dan mcm2 lagi.

    0

    0
    • kecoh siak says:

      kiranya kau nk tolak ketentuan jodoh dari Allah lah? :)

      0

      0
    • Triple_j says:

      bukan nak persoalkan jodoh, tapi just curious apa yg wanita mcm mz nina nampak kat lelaki mcm noh, tu saja. maybe ada harapan utk lelaki2 yg rasa rendah diri disebabkan kekurangan mereka, utk dapatkan isteri mcm mz nina.

      0

      0
    • ngomel says:

      ko ni dah kenape triple_? memuja muji mizz nina ni sgt? bagus sgt ke mizz nina tu? dgn gedik dia..dgn seksi dia..dgn terkinja2 dia? hiiii tak berkenan langsung aku tgk

      0

      0
    • kecoh siak says:

      triple. berlambak je pasangan dalam bumi ni xsepadan dari segi luaran. ade je xhensem, dpt wife cantik.
      or dia hensem, wife x cantik.
      ikot mata mizz nina jgk. kalau kau ckp noh xde pape,
      maybe kat mata mizz nina dia ada ape yg mizz nina nak :)

      xperlu curious. u da kawen belom? agak2 semua org ckp u ngan pasangan u tu sesuai ke x? :)

      0

      0
    • megi mi says:

      familily noh sgt kaye ok!!!dudok kat negeri pengeluaran minyak..ok la tu..sekufu kan…ko dengki eyh…

      0

      0
    • misa ley says:

      kau tau mana yg noh tu tak kaya.Kau ade check akaun bank dia ke?

      0

      0
  13. Embok ketum says:

    Biar kelantak

    0

    0
    • nobody says:

      Bengong btul korang nie kn…menyibuk hal org je keje……..jge tepi kain sndri sdah…xpyh dok sbuk canang hal org..abg nara pn stu,udah2 ler nk ltak gmbr2 org mcm ni..cube update gmbr trbaru kumpulan nasyid ke ape,ni x!retis2 yg xbrape nk glam die ltak….rosak mate….

      0

      0
      • joyah kepoh says:

        nobody..kau salah blog ke dik? ade plak soh abg nara letak gambaq kumpulan nasyid..camgitu..BN ke tukar nama la..

        0

        0
  14. embok ketum says:

    Bob kuman telah kembali ke rahmatullah pd jam 4.38pm td. Mari kita sama sedekahkan Al-fatihah kepadanya. Semoga rohnya dicucuri rahmat.. AL-FATIHAH

    0

    0
  15. ayamgoreng says:

    bob kuman telah meninggal dunia. Alfatihah

    0

    0
  16. arief says:

    salam.bob kuman sudah meninggal dunia….sumber mazidul akmal sidek

    0

    0
  17. Anonymous says:

    alahai mizz nina ngan noh da lama gak kawen an? tapi mcm takder tanda nak ada ank dlm masa terdekat. mizz nina pon muka tak cukup motherly. mungkin dorang ni sibok kot. pepon harap noh nagn nina dapat la ank cecepat kan. pastu da dapat anak jgn bagi nama CLEOPATRA PLAK BAGI nama macam maalam jumaat CLEEWON

    0

    0
  18. neelofak lepak lepak lepak says:

    cute lg aku neelofak lepak lepak lepak…. rugi je majalah tu abik dia…… aku nganga lg besar

    0

    0
  19. momok says:

    macam kena sampuk je dia nih!

    0

    0
  20. matsuara says:

    Lagu Mizz Nina stok2 lagu kelabing. noh tegas lah sikit jd hubby

    0

    0
  21. […] View the original article here Share and Enjoy: Share this post to your friends! […]

    0

    0
  22. wak jawa dari timur tengah says:

    kok mizz nina ni memang suke pakei skirt dari dulu smpi skrg je wak tgokkan….

    0

    0
  23. […] Lama rasanya tak mendengar cerita terbaru Mizz Nina semenjak bergelar isteri kepada Noh Hujan. Mungkin kesibukan rumah tangga membataskan sedikit pergerakan aktiviti nyanyian Mizz Nina. Namun kepada peminat Mizz Nina, anda tak perlu merinduinya lagi kerana majalah Lisa yang terbaru … Continue reading → […]

    0

    0
  24. jimat says:

    syok jadi anak orang kaya. tak kenal susah. idup sentiasa senang, mewah, bahagia. Semua lengkap , bernasib baik.

    0

    0
    • bodoh says:

      KO TAU KE DIA TU SEMUA LENGKAP ? AKHIRAT? LENGKAP? YANG HIDUP AKAN MATI JUGA, KO INGAT KAT DUNIA NI KEKAL SELAMANYA? HHARTA BBOLEH BAWA MATI? KO NAK MEWAH DIDUNIA KER ATAU NAK MEWAH DI AKHIRAT (SYURGA)?

      0

      0
      • Dato minah jambu yg paling paling popular 24jam mengadap computer says:

        kau ingat jadi anak orang kaya ni n orang2 kaya dorang tk ingat dunia akhirat ke ! kau aje yg ingat ! cakap tu biar betol jangan main hembosssssss je !!!!! cakap pakai otak ok jangan pakai kepala but………..h……..n jangan eksen pandai !!!!!

        0

        0
      • huraian says:

        ayat ayat orang miskin yang pedengki… killjoy habis.. kalau lengkap macam mana?? perlu dipersoal ker lengkap ke tak?? yang tak kaya tu mesti kerana sifat pemalas mengharap bantuan raong jer..kurang usaha.. tu lengkap ker?? ader ker agama suroh jadi pemalas? aku tudoh ngko pemalas?? sama lahamcam ngko nak cakap orang nyer lengkap ker tidak.. komunis betul lah mentality ngko.. sedar tak nie?

        0

        0
  25. bodoh alim says:

    nak d dunia dulu sebab sememtara ni aku di sini……………………duhhhhhhhhhhhhhhh. meluat aku dgn orang yg alim taik ni semua.

    0

    0
  26. benci kontroversi says:

    Amoih2 bodoh alim,sedap mulut ko!!!kena panah kilat orang mcam ko ni

    0

    0
  27. […] kepada peminat Mizz Nina, anda tak perlu merinduinya lagi kerana majalah Lisa yang terbaru … Continue reading → This entry was posted in Gosip and tagged Depan, Hiasi, Lisa, Majalah, Mizz, Muka, Nina, Terbaru […]

    0

    0