Written by AbangNara | February 20th, 2011

misha omar sudah berkahwin

Terkejut ungka sebentar Abang Nara membaca Pancaindera sebentar tadi. Mana taknya. Berita Misha Omar sudah berkahwin dan menjadi isteri nombor 3 kepada seorang usahawan kereta Kelantan yang digelar Datuk K sememangnya menggemparkan. Biar betik? Takkanlah Misha kahwin senyap-senyap kot?

Terus dengan pantas Abang Nara menjalankan siasatan rapi berkenaan dakwaan ini. Terima kasih kepada perkembangan teknologi sekarang, Misha Omar telah pun menafikan perkahwinannya di Twitter Misha Omar.

misha omar sudah berkahwin

Seperti yang anda baca, Misha Omar masih bujang trang tang tang lagi. Belum berkahwin dan semestinya bukan isteri nombor 3. Abang Nara rasa Misha akan berpegang teguh kepada janjinya yang akan memaklumkan kepada orang ramai sekiranya dia bertemu jodoh suatu hari nanti.

Kepada Misha, semoga dipercepatkan jodoh anda. Dan kalau kahwin nanti jangan lupa jemput team BeautifulNara ye.

93 responses to Misha Omar Nafi Sudah Berkahwin Sebagai Isteri Nombor 3

  1. azie gallery's says:

    sampai mase misha bitau la tu… ~~~

    0
    0
    • jejai sendat says:

      Terbukti artis ni kaki kelentong!! dah banyak contoh dah…

      0
      0
      • khalid says:

        gosip semata-mata..tapi bila dia nak kahwin ek?

        0
        0
        • lopong says:

          dah perut ke depan .. masa tu le dia bagitau ..

          0
          0
        • kukukata.blogspot.com/2010/12/sekarang-aku-nak-isap-ko-punya-pulak.html says:

          dia ni da mcm x nak nyanyi jer….

          0
          0
        • kaki kelentong says:

          sah2 la kau kelentong misha omar.. ckp je its ok. org xbenci kau punye.. apalahh.. yes she got married.. trust me! if im not mistaken, dgn org kelantan, kaya lah, tauke kereta.. kalau x silap syarikat A… R….

          podah… kelentong kuat ni

          0
          0
    • Hmm… artis ni payah nak percaya, kena tgu bila ada problem baru nak bagitau betul ker tak betul. Mengandung ker, ada masalah rumahtangga ker dan yg paling teruk bila dh nak bercerai br nak mengaku. Kalau dah kawin, bgtau jerla… boleh org doakan agar bahagia. Tp kalau xkawin lagi… biasala gossip artis..

      0
      0
    • Lipstick Hijau says:

      kesian misha….sape la jembalang yang buat cerita mengarut ne…..

      0
      0
    • paris hilton says:

      fuyooo…hebat mek misha ni.ingat jadi no.2..no.3 rupa nye.hebat..hebat!! muahahahaha

      0
      0
    • jual kereta mewah says:

      tak paham aku dgn dia ni, dh ler agak gedik.. sorry to say k. ni pandangan aku, nak menipu plak.. ishhh… nyampah la.hello mmg btol awk dh kawin xyah la ckp ni gossip plak. awk dh dosa dah sikit3 sbb tipu tipu.. hehhehe.

      0
      0
  2. farhanah says:

    huhu

    0
    0
  3. jawatengik says:

    eleh, biar la kawen bini no 3 pn…. die pn bukan muda lagi….

    0
    0
  4. farhanah says:

    =)

    0
    0
  5. jane says:

    tunggu dah ngandung dulu baru bagitau dah lama kawin la….artis kan macam tu…rita rudaini, eja, bini johan raja lawak, ayu oiam…..jawapan cliche artis….

    0
    0
  6. khamasah says:

    aku org kelantan..
    aku ada dengar pasal dia kawen..heboh kat kelantan dia ni kawen…kawen ngan anak tauke kereta jadi bini num 3…

    bapak kawanbaik aku kawan ngan keluarga lelaki tu..
    ada la dengar bapak dia bgtau..
    tp wallahualam..

    dah empunya badan cakap x kawen agi maka aku mendengar je la..xnak ambik port..

    hal ko la ..

    tp misya sejak jadi artis tersangatlahhhh kereeeeekkkkkkkkkkkk…………………..
    balik kelate kecek key el lumpo dowh..naik strom berdesup xpandang kiri kanan…

    0
    0
    • NeneKebarung says:

      “bapak kawanbaik aku kawan ngan keluarga lelaki tu..”

      hahahahaha…statement of the year.
      napa bukan jiran kawan baik bapak kawan baik sbelah rumah nenek ku??? …

      0
      0
      • khamasah says:

        dah bukan bapak aku yg kawan dgn family dia..
        xkan aku nak bgtau bapak ko plak..

        mcm sengal plak..
        bodoh la plak aku nak mereka cerita..

        ish3xxx….

        0
        0
        • NeneKebarung says:

          i didnt say that u made up the story darling….tpi klu bukan dri 1st source ko dpt ceta tu,..means,..ceta tu dah bnyk tokok tambah. dari 1 jdi 5,..dari kawan jadi kawin.Get it??

          0
          0
        • Rhue says:

          Marah nampak??? Take it easy… kan ke sini column gossip… rentaknya cm tu la…

          0
          0
    • bb says:

      ye ke? tp masa sy jmpe nmpk ok jer.tak sombong pun.biase la tu.kdg2 dah lame tggl kl mungkin lidah dh terbelit2 cmpur2 bahase.atau mgkin mase awk jmpe tu, dia penat kut…

      0
      0
    • bb says:

      klu pndg kiri kanan bwk storm maunya termasuk dlm longkang.hehehe.jgn marah yer, gurau2 jerk.=D

      0
      0
  7. PendekarTanpaNama says:

    Hairan gak mediamasa skang ni yek. ala-ala super post laju g2; surat blum pos, da smpi kpda pnerima. Benda blum jadi,..tpi dorang da tahu awl. huhu dahsyat. kesian kat artis yg kena.

    0
    0
  8. timba says:

    hanya allah je yang tau

    0
    0
  9. kukubesi says:

    this is the truth..die memang dah kahwin. untuk pengetahuan die dh lame dh berkahwin dengan datuk tersebut. menurut dr sumber yg diperkenalkan face to face dgn misha omar yg mane misha diperkenalkan sebagai isterinya.misha sendiri mengaku, cume taknak mengaku dpn wartawan. sudah2 la tuh. bgtahu jela yg benar misha.simpan lame2 bnde2 elok tu buat ape?

    0
    0
  10. jejai sendat says:

    xkan nak mengaku kahwin bni no 3….artis banyak hipokrit…hehehe..xada angin xkan pokok bergoyang..

    0
    0
  11. awek klate says:

    tau x po misha koya! ore mache ckp kota bharu kunun.. mntg2 ore x tau sgt mache tuh! misha oiii sodar diri jgk. balik klate mmg koya pong! mcmla jd artis tu kaya sgt kowt…
    aku ni kalo jd artis rasenya lby cun dr fashah sandak rasanyer….

    opssss, sowie ambo tlebeyyyyyy sudeeeeeeeeey… =))

    0
    0
    • khamasah says:

      weh misya org telipot r..dkt dgn billion..
      dia ex smk zainab r

      0
      0
      • medusa says:

        misha bukan ex zainab..tp ex smk kubang kerian 1..umah dia kat jln bayam jer..

        0
        0
      • aisha says:

        smk zainab 1 tu sekolah untuk budak-budak perempuan bijak je lah, sekolah kluster tu kau ingat misha boleh masuk, anak aku 4A UPSR pun tak boleh nak masuk ni kan dia

        0
        0
  12. shera says:

    Mmg misha dah kawen.sj je tu x mo ngaku.standard ar artis ni mana nak ngaku if da kawen tu.
    kalu bcerai berai baru nak heboh sana sini,naik turun mahkamah.bkn nak doakan yg x elok,tp klu btl da kawen,meh la kita rmai2 doakan kbhgiaan dia.
    kalopun dia x nak ngaku tu,biaq p dia la..jnji bhgia jela…
    itu je mampu ku doakan utkmu whai pn misha…………..

    0
    0
  13. tingkap says:

    adoi, pandai kan misha ni..masih nak tipu…sume org kat KB ni taula sape laki dia..aiseh…hahaha…malu sgt ke jadi bini no.3…dari jadi mistress baik jadi bini..halal kan hubungan…

    0
    0
  14. dea says:

    tunggu dan lihat….hehehe….

    0
    0
  15. gosipgurl_fea1 says:

    lol

    0
    0
  16. Piston Pecah says:

    mudo-mudo gito hok jadi bini nombor tigo?tak payohloh!

    0
    0
  17. fifi says:

    ohh..yeke…klu dh kahwin pn bek ngaku je..x elk nk sorok2 ni…blh mndatangkn fitnah je nnti….

    0
    0
  18. Azim Norazmi says:

    drpd amik Misha, baik amek Diana Danielle ke, Scha ke, baru sesuai dgn muka isteri ke3… hihii, gurau jek

    0
    0
    • che'nin says:

      maksud nko? aku rase….
      klu bung ley dpt zz yg gebu, tahap misa ni laki dia ‘ado’ jerla kot!

      0
      0
  19. che'nin says:

    oyeke…
    ate ape crite ngn biopren dia yg orang melake tu?
    xder jodoh le gamak….
    ermmm

    0
    0
  20. baby says:

    klau dh btl ngaku je la sis..
    buat pe nak malu..klau malu buat pe nak kawin..cari je laki bujang..kan sonang….kan3x

    0
    0
  21. kickers says:

    hai abg nara :)
    btol die da kawen ngn org kltn jgk..this is fact..artis kite jgn caya sgt..tp xbole mrh die..2 hak die..privacy die kn..da smp jodoh nk wt cmne..tp slh die jgk sbb xngaku kn..nnt dosa menipu lak die dpt :)
    PEACE! (^-^)v

    0
    0
  22. ZZZ says:

    LANTAK DIALAH…PEDULI APA AKU….

    0
    0
  23. Nana says:

    Nak lagi soheh, aku cadangkan korang gi check kat pejabat daftar nikah dan cerai. Kalau betul, takleh tipu dowh samihah oit. Haha.

    0
    0
  24. orkid says:

    x silap dlu ada tv3 interview dia fasal hal ni…..smpai sdh dia x ngaku n kata itu sume hanyalah gosip…

    0
    0
  25. Sejuk Panas says:

    Artis Malaysia memang suka cover line. Tapi since Misha pun dah nafikan…layan kan ajelah…Kalau betul pun dia jadi isteri no 3, apa salahnya???dah pilihan dia sendiri, siapa la kita nak mengutuk2 nya…kadang-kadang kita ni sibuk betul jaga tepi kain artis…biarkanlah dorang….dorang pun nak privacy mcm kita jugak…

    0
    0
  26. ef..bee..ai says:

    kalo benar takpe Misha…..teman tumpang gembira…kalo disorok lagi dikata dik org…takut timbul fitnah.
    tak perlu malu & takut sama manusia, tapi dgnNya.Dlm Islam berpoligami tu dihalalkan, yg dimurkai Allah itu penceraian…..
    wallahualam bissawab

    0
    0
  27. eira says:

    memang betol pon. kalau xdek angin takkan pokok bergoyang. org2 yg kenal husband dia yang kaya kat kelantan tu tahu la cite tu. memang ah publish kt twitter ke, fb official ke, konpem2 x ngaku. track la tweet dia dari awal2 pon memang la dia xkan publish mende2 gitu.

    0
    0
  28. hajimaru says:

    haiya..nyorok2..kang kena tangkap khalwat sapa yg malu..dh kawin better ngaku..dlm islam pn suh heboh-hebohkan tuk elak fitnah…adoiyai….

    0
    0
  29. feroz says:

    ala ngaku jela dia bkn popular pon

    0
    0
  30. My Girl says:

    Kata orang, kalau tak ada angin takkan pokok bergoyang….kita tunggu dan lihat aja.

    0
    0
    • ef..bee..ai says:

      tanya sama pokok apa sebab goyang
      nnti jawab pokok tarzan yg goncang….
      tanya sama air apa sebab kocak
      nnti jawab air dlm sungai ada katak…..
      katak nanti kata aku belajar berenang
      dalam air sungai aku berendam….

      0
      0
  31. samsularifin says:

    ala klu dah kawin tu mengaku jela..ape la susah sgt

    0
    0
  32. kepoh says:

    klau kawin ngan laki org .. lagu tu laa ..X mau mengaku ..

    0
    0
  33. nonok says:

    suh abang terjah check nonok misha..dah diguna pakai ke blom..hihihi

    0
    0
  34. azreeny says:

    apa masalah la dok gosip2 pasal dia kawen ke tak nih? pegi check la wei…kan kita blh semak status melalui no i/c dia…Apa da…kan da kecoh2 kat sini…Wat cm membe aku hah amek no i/c boipren dia pastu cek baru dpt tahu org tu da kawen…kiki,.,kantoi la plak kan? tk pun gi carik kt pejabat kadi sana…kalo dia org machang cari kt mchg..kalo kt kb carik kt kb…Ayoooo….tp yg peliknya aku dok kt kelantan ni xde dgr la plak…ke aku yg da terkebelakang nih…ahaks…

    0
    0
  35. joyah_sp0rt says:

    jgn jd mcm eja dh ler, dulu duk heboh gmbr kawin dy t’sebar.. mati2 dy nafikn 2 bkn gmbr dy. tp biler dh pregnant, bru ckp dh 10thn kawin.. too bad ok!!
    sbb ape bru nk ngaku dh kawin time preg, sbb xnk org cko yg dy preg anak OUTSTANDING.. so pd mane2 artis yg kawin sonyap2 tu, trstrg jela.. kitorang x mrh pn kot.. tp lau ko duk putar belit citer, jgn kata peminat,family ko pn bengang ngn sikap ko! yela benda baik wtpe nk disorok2.. ape daa!

    0
    0
  36. aishwarya miss world ever after says:

    jangan ank betul dikata anak angkat sudah. sian anak…

    0
    0
  37. [email protected] says:

    dengar citer dia kawin dengan anak buah kepada datuk tu… bukan gan datuk tu,,,,
    satu lagi dengar citer misha dapat hantaran n adiah perkawinan hampir RM1.00juta

    0
    0
  38. syaz says:

    Dapat pahala lah mendirikan rumah tangga ..
    lagi 1 ,, kan kita org islam diwajibkan untuk membuat majlis , tidak kisa lah majlis kecil atau besar untuk mmbri thu ttg perkahwinan agar tidak menimbulkan fitnah ..

    0
    0
  39. akunko says:

    hahaha
    ni adalah kenyataan !
    aku org kelate, pernah bekerja ngn ank sedara laki dia. kerabat2 aman razak gitu..
    si samihah ni mmg dh kawin since last yr, jd no 3.thn lps laki dia penah masuk sepital, so dia lah yg jaga.
    heran gaks, masih berdolak dalih?
    btw, tul ke samihah ni org machang? dia sekampung ngan aku kat guchil, dekat2 ngn umh catriona tu jugak…
    kihkih.. jgnla nk menipu pn samihah yer..

    0
    0
  40. suanne says:

    Boss I pergi masa wedding ceremony dia kat KLCC. buat secara tertutup….cuma jemput rakan terdekat. 1st wife xtau diorang ni kahwin….kawin senyap2, tapi mmg grand giler ler…..

    0
    0
  41. kasut tumit tiggi says:

    t x lama lg kuarla statement ni yg berbunyai lebih kurang cam ni…..” i tepaksa rahsia kan perkahwinan nie demi menjaga maruah keluarga suami i n madu2 i, memang i dh kawen n jadi isteri no 3 tp i bkn merampas hak orang cume i share kasih sayang sahaja…harap sume peminat i phm keadaan i dlu yer”

    Artis ni propa la……n penipu! xlama lagi kluar la ayat kat atas sbb nk cover line! WT fish????????

    0
    0
  42. pizza says:

    Alah, org slalu taboo dgn isteri kedua sbg perampas laki orang, nombor 3 org dah x kisah sgt pun. Alang2 dh poligami, biar 4 terus. Lagipun, kaya kan? Misha dah share suami org, apa salahnya bg suami lengkapkan kuota, share kasih dgn yg nombor 4 plak.. Rileks la Misha… ngaku jer kalau betul. No 3 pun, haknya sama rata dgn no 1 dan 2.

    0
    0
  43. ef..bee..ai says:

    kalo kes cam ni….tok kadi pun keno zip mulut ke?
    apa dikira subaha pd perkara yg murni…..hanya kerana nak jaga nama & status.
    Sultan kat negeri jiran bila kawin 4 memaklumkan rakyat jelata….bercerai pun berkongsi. Cam tu lah!! Kureng desas desus

    0
    0
  44. suka ati aku. says:

    memang dia dah kahwinpn…aku dah lama tahu..sumber dari bini no.2 laki dia…apa nk heran..si artis memang kaki pembohong…tp lantaklah dialah..moga bahagia…

    0
    0
  45. anis says:

    memang betul cerita ni.sumber pun dari kalangan keluarga terdekat suami dia.dekat kelantan dah lama heboh cerita ni. dah dia jadi bini no 3, dia takut kena mengata perampas suami orang je sebenarnya,sbb tu dia tak pernah mengaku.

    0
    0
  46. suzieeee... says:

    klu dh mmg btoi kawen …ngaku je la…dh slmt pun w.pun kawen ngn laki org…dh ko nk gak laki org tu..terima je la…

    0
    0
  47. suzieeee... says:

    duit dia ko nak

    0
    0
  48. FinAs fin says:

    F bnr…k la tew..alhamdulilah..

    0
    0
  49. provok says:

    artis2 ni mmg propa..mula2 suka nafikan sesuatu berita ttg phubungan cinta/kawen..lama2 nnti mulala thegeh2 nk buat pgakuan la,nk mtk maaf la..banned je artis2 mcm ni.senang cter..nnti artis2 lain tkot nk menipu wartawan

    0
    0
  50. ranina says:

    kenapa tanak ngaku ? i naik 1 flight ngan misha n datuk kisham tu . i nmpak kot diorang , i knl datuk kisham tu .

    leaps tu , i tgh lepak kat bb , nampak misha datang ambik datuk kisham tu ngan myvi. nk sorok ape lagi nya .. dah memang sah misha tu bini no 3 kepada datuk kisham, owner AMAN RAZAK AUTO .

    0
    0
    • wawa says:

      mmg betol…aku sokong 100%…..
      laki dia dato’ [email protected] b.dato’ othman..
      (Aman Razak Auto)

      0
      0
  51. misha omar11 says:

    x kisahla bini ke berapa pun…yang penting laki nyer mampu zahir dan batin…x ngaku sebab misha nak jaga hati madu-madunyer….:)

    0
    0
  52. eyelesh says:

    mmg dah kahwin pon. bini no2 datuk tu siap perang besar lagi dgn misha nih. yg bini 1st biase2 jee.

    0
    0
    • vouge says:

      lorr… bini no2 lak yg terlebih… sharing is caring kan… janji poket tebal..

      0
      0
      • ranina says:

        hahhahaha ! memang bini no 1 relax je slalu .. dah malas ambik port … bini no 2 tu artis jugak .. pelakon, tapi tak famous mana pun ..

        0
        0
  53. ore mache says:

    hensem gak dato ni…..datuk kisham….aman razak…search tenet ada muko dia….

    0
    0
  54. MiSz NoNi says:

    Tudia, nama sebenar SAMIHAH OMAR katanya…. Mampu uolls, SAMIHAH tukar jadi MISHA?? HOHOHO

    0
    0
  55. ranina says:

    nasib baik kat sini tak boleh attach gambar.. kalau tak dah lama i bg korang tgk gambar misha n dato kisham tu, seperti ape yang i cakap kat atas . gambar misha n dato kisham atas flight ..

    0
    0
  56. ida4141 says:

    MMG CRITE NI BETUL.. LAKI TU BKN DATO TP ANK DATO.. NAMA DIO KISHAM…
    ORG KAMPUNG KITA LAAA….
    NK TAU, BEKAS ISTERI DIO DULU LG CANTIK DR MISHA.. NAMA NYE NOOR, CHINESE LOOK… CERAI NOOR TU SBB NK KT ORG LAIN SBLM MISHA LAH…

    0
    0
  57. kitepunyeSUKE says:

    mmg die dah kawen la!! kitorg slalu jmpe kot kat kota baru!!

    0
    0
  58. Cubadak says:

    Emmm bagus la tu dah nikah, happy dapat, bahagia dapat, duit dapat, Sedap dapat, rahmat pon dapat..

    0
    0
  59. gosip says:

    dengar khabarnya dato k tu nak bercerai dgn 2nd wife dier sbb nak kawen dgn si meah ni.. dan lagi nk menyedapkan cerita, si meah ni siap call 2nd wife dato ni tanya mana dato pegi, knp dato x angkat dia call.. kurang ajar x si meah ni? aku pun dgr dari kwn baik 2nd wife dato ni lah..

    0
    0
    • Malaysian Lady says:

      uh huh.i pon ada dgr.

      mmg btul pon

      kesian 2nd wife dato k.she is such a lovely and friendly person.

      0
      0
  60. Malaysian Lady says:

    ala,misha,buat apa nak kaver.haha.so pathetic.

    dah memang kahwin pon

    everybody knows……pffffffffffffft.

    0
    0
  61. black caiman says:

    Memang betul misha dah kahwin..
    Kenapa tak heboh? Sebab berita ni dah ramai yang tahu, dah jadi rahsia umum pun kat kelantan ni..

    Misha oh misha, tak baik tipu2 tau..terus terang sajalah yang awak tu dah kahwin..

    0
    0
  62. atiey says:

    buat kak misha…wtpe nk sorok sal kwin..kwin ni bnde elok..xksah la wife no brape pn…2 sume hak kak misha n asal kan kak misha sggup mghadapi nye..memg btul crite ni dh heboh kt klantan..sejauh mn kak misha nk sorok pasal bende ni…ingt,kak misha femes pn sbb pminat n x mustahil 1 day kak misha jtuh sbb tipu pminat..

    0
    0
    • black caiman says:

      Lagipun, bukannay keji kalau jadi bini no 3. Misha dah pilih jalan nikah untuk elakkan maksiat, bukannya macam sesetengah artis yang jadi perempuan simpanan. Jadi tak payah malu-malu ye Misha.. Jangan jadi macam Eja, bila dah beranak baru mengaku dah bersuami..

      0
      0
      • atiey says:

        2 la..dh laki 2 pn bkmmpuan pe slh nye..klu xbrani nk mengaku sm jgak kak misha takut nk mghadapi hdup ini…mulut orang memg la kite x bleh nk tutup..tp lmbat laun senyap jugak…Tuhan th ape yang kak misha laku kan…

        0
        0