Written by AbangNara | June 27th, 2013

Jika anda pengikut tegar perkembangan dunia hiburan Malaysia, pastinya ada pernah terdengar gosip yang menyatakan Misha Omar pernah berkahwin. Kalau tak silap Abang Nara, si “suami” Misha Omar adalah seorang ahli perniagaan Kelantan. Malah ada gosip yang menyatakan kelewatan perkahwinan Misha dengan Firos adalah kerana sedang menunggu surat cerai daripada si “suami” itu.

misha omar kahwin

Menurut Misha Omar, dia mengenali lelaki yang membuat dan menyebarkan tuduhan tersebut. Kata Misha kepada Mstar Online:-

Saya tidak pernah berkahwin dengan mana-mana lelaki sekalipun. Jika benar saya pernah berkahwin tunjukkan buktinya dan anda boleh merujuk nama saya di mana-mana Pejabat Agama. Saya sangat kecewa kerana betapa saya menjaga nama baik saya selama ini, ia dicalarkan dengan tuduhan berkenaan. Saya tahu siapa yang bercakap tentang hal ini dan dia sering mencari kesilapan dan perkara negatif tentang saya. Saya harap lelaki itu tampil jika benar saya pernah berkahwin

misha omar pernah kahwin

Siapakah gerangan lelaki yang membuat tuduhan sebegini terhadap Misha Omar? Adakah lelaki itu kecewa kerana Misha menolak cintanya? Kalau lelaki itu betul-betul ada bukti, tampilkanlah surat bukti Misha pernah berkahwin. Setakat cakap kosong, semua orang pun boleh buat. Tak gitu?

P.S: Model terbaru daripada Proton pada tahun 2014

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

60 responses to Misha Omar Lambat Kahwin Bukan Kerana Tunggu Surat Cerai

  1. layu dan mekar says:

    first!!!

    0

    0
    • Lembu Gemok says:

      Manusia ni suka buat fitnah sampai buat hidup orang tu tak tenteram..cuba laa doakan kebahagian orang..takyah buat fitnah.kalau betol pon jangan laa buka aib orang..malu dia..sian kat misha…sabar beb~

      0

      0
      • apernie says:

        Correction…. bukan “manusia”.. tapi “Orang Kita” yang overused Fitnah…

        0

        0
        • gulahati says:

          ALA sama la tuh.. manusia dengan orang kita tu asalnya tanah juga.. eh eh kau cakap orang kite ke? orang kite tu maksudnye ape ek? sama je kan. kecoh..
          kesian kau misha. dah la kawin cepat2. xde la orang kite ni bcakap bukan-bukan lak.

          0

          0
        • pe citer bai says:

          mcam mana nak buktikan..dia sndiri kawen kat thailand,jadi bini no dua..tak register pun kat msia,bila nak bercerai mmg bermasalah..ingat x kes maya karin? kawen kat oversea,balek msia tak register,bila nak bercerai time tu lah masalah timbul..

          so,of course la kitorg xde bukti sbb misha kawen kat thailand..nk bukti,tnya org klantan pun ckup..mesti tau dia kawen dgn sapa..org klantan confirm kenal sapa aman razak..huhuh

          0

          0
        • nana says:

          kalau kawin kat thailand pun mesti ada surat nikah. saya pernah tgk surat nikah kawan saya yg nikah kat thai. saiz besar A3.

          0

          0
        • Wawa Zainal says:

          iteww pun lambat lg nk nikah..

          0

          0
        • Kak Cham Kuat Gosip & Tido says:

          Samihah ni xde laki yg semenggah lg ke dia nk buat laki?

          0

          0
        • WWW says:

          Aman Razak bukan dah meninggal ke??
          Xkan misha kawen ngan antu aman razak plak???
          Katakan dia kawen dgn aman razak, xperlu surat cerai…abes edah 3 bulan dah boleh kawen psl cerai mati.

          0

          0
    • kak timah says:

      LAW XDE ANGIN XKAN POKOK BOLEH BERGOYANG??????LAW XBETOL KNPA XCARI JANTAN TU DAN AMBIK TINDAKAN????????

      0

      0
      • diam kak timah says:

        aku pantang tul bile orang dok sibuk hal orang… then ending word dia “LAW XDE ANGIN XKAN POKOK BOLEH BERGOYANG”

        wahai kak timah….. semua orang ley wat fitnah… semua orang ley CREATE STORY… tkan KAK TIMAH tak penah buat kot….????

        0

        0
        • gulahati says:

          kan. kalau aku tuduh kak timah ni janda anak 5 macam mana? padahal kak timah belum kawin lagi. kau bulu tak kak timah? so misha rasa macam tu kau tau x. dah buat fitnah kau cakap
          ‘kalau xde angin masakan pokok goyang sendiri’ …
          ape siakkkkkkk…

          0

          0
        • kak timah says:

          BODOH LAH KORANG NI XBACA BTOL2 KOMEN AKU XNMPK KE AKU CKP LAW BNDA TU BTOL ATAU XBTOL TOLONG BUKTIKAN . .BEBAL BETUL LAH KORANG NI DASAR PPRT 24 JAM TERPERUK DALAM UMAH!!!!!!!!!!!!!!

          0

          0
        • LAW LAW LAW!!! L.A. LAW! LAW XDE ANGIN XKAN POKOK BOLEH BERGOYANG?????? KALAU TAKDE ANGIN, TAKKAN ORANG KATA KAK TIMAH BINI MALANG DITINGGALKAN SUAMI SEBAB TAK MENARIK LAGI, SEBAB SIBUK BERGOSIP BERBODY TONG DRAM BERSANDING RUNTUH PELAMIN!!!

          0

          0
        • LAW LAW LAW! KENAPA PERLU CARI? BUANG DUIT, BUANG MASA. SURUH MAMAT MALANG TUNJUK BUKTI ABIS CERITA.

          AKU PUN BOLEH KATA, “WOI MISHA, KO DAH MEMBERANAKKAN ANAK AKU.”

          SO, CARILAH AKU. BODOH. DI MANAKAH AKU?

          0

          0
      • apernie says:

        wow… dah dapat reply kat Bnara…
        ada internet.. tapi.. Pemikiran masih lagi ortodox..
        Pekat sangat pe’el orang kita yang kak timah bawak nie…
        anak ajar ker guna internet kak timah?

        0

        0
      • Mak Jemah says:

        Mak jemah memang x suke dengan mulut2 mcm Kak Timah ni, suke sgt pcya fitnah yang org wat, ingat angin je ble wat pokok bergoyang, kalau manusia sendiri yang goncang pokok tu, bergoyang juga kan… Fkir logikla, zaman skrg, senang je org nk wat citer n sebarkan… Kalau betul misha dah kahwin, tnjukkan buktila oi… Skadar tuduh2 je wat pe… Modal air liur je, bukti xde… pirrah,,,

        0

        0
  2. layu dan mekar says:

    aku yang first..korang mane ek kaki2 komen..tdo ker…

    0

    0
    • hihi says:

      yeeeeeee.. tido dlm gelaktawa dan tangis sbb ko perasan lebih..muahahaa

      0

      0
    • gulahati says:

      hahaha kau hadap sangat ke nak amek tahta first ni? nah amek lah. aku da bosan jadi first. selalu sangat. bukan menang bmw abg nara pong.

      0

      0
  3. Anonymous says:

    Misha lmbt kawin, tunggu gigi dia lurus dulu haha

    0

    0
  4. bukan ke dlm hukum pn dh kata..haram bg seseorang itu meminang hak org lain..even pmpuan tu tunangan org..tambah lah isteri org…

    0

    0
  5. Anonymous says:

    terang lagi bersuluh si misya tu cakap DIA TAK PERNAH KAWEN..apa bebal sgt ke?

    0

    0
    • Kesian betul says:

      Mmg ramai rakyat malaysia yg bebal..
      Yg tak ada di ada2 kan..yg ada di tdak2 kan..
      Mcm si shah n redzwani tuh lah..

      Bertabahlah misha..

      0

      0
      • kak piah jadian says:

        Shah, redzwani dan farrah tu mmg bebal pun..padan la muka..social sgt la tu kononn..skrg hambek ko!!

        0

        0
  6. Anonymous says:

    Yang buat cerita tu betul2 mcm xda ilmu agama, kalu betul dah kawin, tunang apekebendanyer yg tahun lps tu?? Lgpom benda mcm ni, melibatkan hukum hakam agama, mak bapak diorang, xkn la sesuka hati nak wat main2,,sudah2 la gosip murahan, cerita murahan, muak la mcm ni!!

    0

    0
  7. patin says:

    Dah tersurat camtu..semua kerja Allah..toksah sebok sangat hal jodoh org..

    0

    0
  8. :) says:

    fitnah…. mereka2 crita …. keje wartawan kot .. ermmmm

    0

    0
  9. redzwani puteri says:

    kalau kawen kat siam , bila nya nk ada nama kat pjbt agama islam , sah2 la takda. dah tak daftar pun …abg khairul baru settle kes cerai la tu ngan misha .. Khairul ni , bini2 dia stok artis sajo … yg no 2 pun retis jugekkkkss!

    0

    0
    • shah rapunzel says:

      puteri, jom kita kahwen kat siam..abang cuma cinta puteri sorang,,.dah dapat dokter, lupakan yang lain…yg lain tu buat stok geli2 ajer, tapi abang langsung tak ada perasaan kat mereka..

      0

      0
    • debah debab says:

      khairul? pemain bola sepak tu ke? orng same negeri lah yek

      0

      0
    • mishai says:

      Cop, tadi kat atas kata kawin ng aman razak. Ni abg khairul plak….

      0

      0
  10. adra damia says:

    just to share the knowledge..if you solemnize the marriage outside Malaysia and in the same time the marriage is not registered so???come on people not stupid..too many cases nowadays..tak register of coursela xde bukti..artist..cabar konon…

    0

    0
  11. jabun says:

    brader gemok ni ..bakal laki misha..
    meh kawen dgn abe..

    0

    0
  12. mulut puaka says:

    eleh, artis2 stok ko ni misha memng pandai berlakon………… kalo dah janda tu mengaku je la.. dasar betina gigi jongang janda x laku.. nyampah mak tau!!!

    p/s : kepada yg tau sgt misha ni janda ko post je gambar dia kawen… x payah cek2 pejabat agama……………….. kan kan kan

    0

    0
    • gulahati says:

      mulut puaka – ko ni mmg mulut puaka ek.. sejahat-jahat aku, x pernah aku kutuk fizikal org tau.. ko ni sudeh lebehhhh.. meh kita bertumbukkan..jahat tau panggil jongang.. x suke x suke… misha cantek hokayyyyyyyyy.. lawa pun lawa… body pon cantekkkkk… kecoh la ko mulut puaka..

      0

      0
      • mulut puaka says:

        la gulahati marah ke.. ok2 mak x kutuk gigi dia jongang dah.. cuma mak cakap buret misha dah macam terowong je.. kikikikiki………
        p/s : nape gulahati marah? gulahati jongang gak ke???????????? (tanya je, jgn marah lak, kalo marah pun mak x kesah… kui kui kui)

        0

        0
        • gulahati says:

          bangang la lu, gua da pakai braces da 3 tahun lalu. now da rata. cuma gua touching lu sebut2 macam tu. gua sedih dulu gua asyik kena bahan dengan manusia macam lu. skg gua gigih tau usaha pakai braces. hahaha

          0

          0
  13. Misha Omar Janda Tak Ngaku says:

    sejongang-jongang aku, aku boley gak menyanyi , engko addee???

    0

    0
  14. lagubestbest says:

    Humm.. pilot tapi besar gak badan. Bukan pilot kena sentiasa fit ke?

    0

    0
  15. tacacila says:

    nanti misha tiupkan angin syurga kat tinge korang baru tauuuu

    0

    0
  16. Misha Omar says:

    Ikot kawe la nok nikoh bilo pong…nate berok mung ni..hok alohhh!!

    0

    0
  17. cik chomel says:

    Bercinta dgn abg gua kt UM,,nasib baik x jadik kak ipar aq..hahahah

    0

    0
  18. zul says:

    celake betul kutuk gigi org jongang kenapa ada masalah ke kalau gigi jongang,,

    0

    0
  19. […] di Kelantan telah berlegar sejak beberapa tahun yang lalu. Malah ada yang mendakwa pernikahan Misha dan Firos terpaksa ditangguhkan kerana belum mendapat surat penceraian daripada si “suam…“.  Terbaru, satu status Facebook daripada seorang wanita telah memaksa Misha Omar menghantar […]

    0

    0