Written by AbangNara | May 12th, 2009

Anak angkat dah cecah umur 3 tahun, bila pulak Misha Omar nak merasa anak sendiri? Ke fobia nak berkawin sebab ada alasan tertentu?

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

129 responses to Misha Omar Dan Anak Angkatnya

  1. aida says:

    comelnyer anak angkt dier…

    0
    0
    • tok batin says:

      ye kew..
      comel lagi anak aku..
      mmg trend artis skrg la amek2 anak angkat..
      x laku kee..
      wakakakakkakaa

      0
      0
      • DelimaSaraa says:

        bukanlah tok batin, nak cari aura jaga anak..baru terpikir nak berumah tangga…kalau tak, kawin 14 hari bercerai berai…

        tu kan dunia glamor, penuh ngan gosip…bukan macam si singa tu, reti mengganas jer..poning den

        0
        0
        • singa ganaz says:

          mestilah mengganaz baru singa ganaz… auwww….

          0
          0
        • Penari Poco2 says:

          delima 2 kali delima, aku kembali daa…..
          singa ganaz tu sebenarnya xganaz, dia tu jenis auuuuuuwwww dan cepat melatah….OPOCOT!!!

          0
          0
        • singa ganaz says:

          opocot melatah… yg penting bukan penari kabaret….

          0
          0
        • tok batin says:

          ape lak nak de aura2 nyer..
          aku dlu kawen umo 20..
          satu mende x reti hape
          elok je dah dua anak ni..
          dlm umah tgga satu je kene igt..
          kite kene buka minda utk belajar mende baru setiap saat..
          ada paham??

          0
          0
      • delimajelita says:

        comey nya….ish..ish..cubit -cubit kang budak ni…erm syg..syg dia

        to misha
        “jaga dan didiklah anak tu seikhlas mungkin, mendidik dan membersarkan anak tu satu perkara yg berat”

        0
        0
        • singa ganaz says:

          cubit-cubitan senggol-senggolan….

          0
          0
        • minnie comey says:

          goyang sih…

          0
          0
        • DelimaSaraa says:

          singa mana boleh mengoyang..sebab nanti terangkat ekor dia..hahaha…kalau di bayangkan, tergelok besar aku..kah kah kah

          0
          0
        • delimajelita says:

          Singa ko elok 2 jgn dok asyik beaduh jer ngan saraa kang ade jodoh nanti ..parah….baru tercabut abis bulu2 ko tu….r

          0
          0
        • minnie comey says:

          buleh goyang..xpe..singe dude..die xkisah punye..on call..huhu..

          0
          0
        • singa ganaz says:

          hahaa jodoh dgn sara.. kelas menjahit…..

          kalau sudi nk jadik nombor dua meh ler… hahaha….

          0
          0
        • DelimaSaraa says:

          wehhh, no. 2 pun aku tak kesah sebab kalau no.2 bolehlah aku dapat mcm2 sepeti dato’ bg pd NK..tu pun kalau ko tu duta kepala rimau maybak..

          tp kalu setakt ko tu, dok menggoyang ekor jer, harap maaf lar..aku nak dok sebelah ko pun tak hingin..hahahaha

          0
          0
        • singa ganaz says:

          aku suka jawapan profesional mcm nih….
          ni baru layak jadi bini no 2 aku…. hua hua hua…

          0
          0
        • DelimaSaraa says:

          tenkiu singa…aku ni kan delima saraa..cantik dan baik dan mahal dan segala2nyalah pasal delima…

          0
          0
        • singa ganaz says:

          jual mahal ke murah?

          0
          0
        • DelimaSaraa says:

          pesal?? ko nak ambik kontrak jual buah delima ngan aku ker?? ko htr BQ dulu..aku tgk ko punyer harga..nanti aku tanya UPEN, harga ko tu atau aku htr proposal bawah projek B6 KPKT, tgk encik aziz kata apa….

          0
          0
        • singa ganaz says:

          en aziz kata “i follow…”

          0
          0
        • mien.. says:

          sesuainyerr singa ngan sara ni..bgai pinang dbelah lapan…hehehe…..

          singa+sara=sira…..haaaa,secocok benor tuu

          0
          0
        • DelimaSaraa says:

          eloklah ko jodohkan aku ngan KODOMO LION tuuuu…boleh aku berus gigi ngan ubat gigi percuma setiap hariiii…betul tak cik singa????

          0
          0
      • fijious says:

        to batin nie..
        at least die amik anak agkt die dpt pahala..
        ko lak tambah dosa jea..

        0
        0
    • prisilla says:

      comelnya anak angkat Misha. Ada rupa macam salah seorang Malaysian celebrity;especially kat mata tu. Memang comel sangat. Besar handsome ni

      0
      0
    • eyka meow says:

      sape name ank agkat misha omar nie? misha ada brape org anak agkat ye?

      0
      0
  2. DelimaSaraa says:

    anak dah ada..bila nak kawen ni..gigi pun dah cantikkkkkk

    0
    0
  3. singa ganaz says:

    xnk kawen tp nk amik anak angkat….

    0
    0
  4. bahulu hangit says:

    rasenyer kakak misha omar pon ade bela ank angkat gak ..baby girl..mmg dh jd trend pon..tp ade baiknyer..mulia jage budak2 x bedose nie..moge2 misha leh didik spy jd org begune..

    0
    0
    • DelimaSaraa says:

      betul..dari habskan duit beli LV baik bela anak2 kecil terutama yg yatim piatu…

      0
      0
      • minnie comey says:

        btol tu..dari abiskan duit ikot laki menempel,bih bek bele nasib ank2 yatim..

        0
        0
        • DelimaSaraa says:

          bukan minnie..lelaki zaman skrang ni yng baik dan menjamin ms depan tu pyh nak carik…masa bercinta, perghhh baik gilerrrrrr…

          dah kawin, hukalohhhh…bercerai jer, semuanya salah pompuan…pdhal pompuan lar bekerja 8-5, susukan anak, kemas kan rumah, basuh kain, iron baju..

          kerja 24 jam..jadik aku rasa misya sangat takut bila sekeliling dia dikelilingi oleh org yg gagal dalam perkahwinan…

          0
          0
        • tok batin says:

          btol2 tu..
          tp aku kire ketegori beruntung la..
          dpt hubby baik gill
          stakat arini la..tatau la mase dpn..
          dlu aku keje bwk ank,tp hubby aku sian nengok nyer
          die suh aku benti keje..dok umah jg ank2..
          ni yg aku leh melepak dgn korang kt blog sis nara ni..

          0
          0
        • DelimaSaraa says:

          laki ko ada adik tak..haha, bestnyer dapt lelaki macam gitu…syukur pd allah swt…

          0
          0
    • minnie comey says:

      xde mase gaknye nk kawen..duit xtau nk bazir kat mane..huhu..

      0
      0
      • tok batin says:

        ada delima..
        adik die xkrg bljr kt uitm jengka pahang..
        ensem sket dr hubby aku sbb hubby aku ensem bnyk..
        adehh..

        0
        0
        • Penari Poco2 says:

          tok batin ni laki2 ke pmpuan?

          0
          0
        • DelimaSaraa says:

          alamak…aku dah lebih tua ar dari adik dia arrr……

          Poco, tok batin ni isteri orang- pompuan lar…

          cuma bab kata kembar siam aku si delimajelita, lesung ngan kesum jer konpius status ….

          0
          0
        • mien.. says:

          eh,pliknyer…
          dlu aku bce kmen tok batin gatai bkn men……
          skang ni pmpuan plak dh..
          mne satu ni??

          0
          0
        • Penari Poco2 says:

          aa’aa kan….tu yg buat aku pening karang ni pikio tok batin ni jenis apa….dulu gatai bkn main lg.

          0
          0
        • minnie comey says:

          tok batin ni khunsa gaknye..

          0
          0
  5. lilies says:

    hurrmm..chumey..de gaya jdi model..huhuhu..=)

    0
    0
    • tok batin says:

      model gig cam mak dia laa
      sesuaii la sgtt
      huk huk huk..

      0
      0
      • tok batin says:

        adehh..
        tetinggal ‘i’ lak kat blkg
        model gigi cam mak die..

        0
        0
        • mien.. says:

          modelling yg auwww….

          0
          0
        • ikan kaloi says:

          feewit……. konpem blh jd model tudung arianiiii lps nie…

          0
          0
        • ikan kaloi says:

          eh…silap komen pulak….tgh pening byk sgt baca cter panas hari ni..huhuhhu. tu utk adik ekin tu…adoi..
          mmg comel pun bdk ni… harap2 elok lar ms depan dia yek…amin…

          0
          0
  6. eclipse says:

    betul tue…orang laki zaman skrg kawen bkn nak dibuatnya isteri..tapi pas kawen di btnya jd org gaji..diorang x pk ker?ingat dia sorg jer cari nafkah..ppuan pon same gak..org laki mmg nak sng..n suke bt2 bodo..kalo aku dptlah laki mcm ney..pnyapu n mop aku bagi kat muka dia…

    apehal lak aku ney tetibe emo…huhu…terlebey suda…ooppssss…….

    0
    0
    • tok batin says:

      wakkakakakakaaa..

      0
      0
      • BudaKGeniUS says:

        “kalo aku dptlah laki mcm ney..pnyapu n mop aku bagi kat muka dia…”

        Ayat eclipse mmg GANAZ…lebih GANAZ dari singanaz…hehehe

        q=)

        Kalau aku pun,tak sanggup nak jadikan istri nie mcm hamba,
        Dorunk pun ade hak utk berbuat sesuatu,
        Utk kebaikan juga kan..

        TAPI…
        Apepun istri nak wat,
        Kalu benda baik,
        Bagi aku tak jadi masalah..
        Dia nak keje,
        Keje la dah kalau ada ijzah..
        Tak kan nak simpan ijazah tu wat gulung nasik lemak..

        Asalkan tak Meronggeng kat luar umah dah..q=)

        p/s: Sanjungila istrimu kerana ia adalah penawar dikala kamu berduka & dia la penghibur dikala senangmu..q=)

        0
        0
    • DelimaSaraa says:

      bukan emo tp itulah yg selalu berlaku..yang aku benci ayat lelaki yg agak punya duit banyak : bini aku kena duduk rumah jaga anak..

      so, trnskrip ijazah kita tu nak buat apa???PTPTN yg dipinjam tu sesajer buat untuk apa..

      manakala lelaki yang kurang duit plak akan cakap : bini aku kena kerja untuk tlong aku..okeylah, tlg topupu duit, tp u all lelaki pun kena gak bantu2 jemur kain ker, lipat selimut ker, tukar lampin anak ker…

      hukalohhh

      0
      0
    • singa ganaz says:

      laki sapalah yg mcm tuh… kesian betul..

      0
      0
      • tok batin says:

        tp mmg benar semua tu
        nak cari laki baik mmg susah zaman skrg..

        0
        0
      • DelimaSaraa says:

        aku pesan kat lar.kot2 singa betina nak ajak ko kawin ngan dia, baik ko tolog2 dia jugak..jgn lepas tgn sgt…PHM???

        0
        0
        • tok batin says:

          keh keh keh btul tu
          aku sokong delima..

          0
          0
        • singa ganaz says:

          hahaha… thunder cat boleh la…

          0
          0
        • DelimaSaraa says:

          thunder cat nak buat apa?? topic sekrang ni lelaki suka ambik mudah dlm soal rumah tangga..phm tak wahai singa????hukalohhh

          0
          0
        • singa ganaz says:

          amik mudah ke…. ??? xnmpak plak..
          tak tahuler kalau ko mengalaminya….

          0
          0
        • DelimaSaraa says:

          tak dek maknanya aku mengalami…aku cuma bercakap bagi pihak2 yang mengalami…huh..whatever….

          0
          0
        • mien.. says:

          btul2,aku skong..laki rmai yg skelps tgk skang..sume pn bini je kne wat…klu bini yg x keje 2 ok la gak,klu yg keje 2 cm ne??
          blk keje kul 5,pas2 wat susu tuk ank2,masak lg..
          hadoiii,pnim2…

          0
          0
  7. futurelawyer says:

    anak dia mcm dah matang…macam org besau..tak macam perangai budak2

    0
    0
  8. SHA BUDAK BAIK says:

    WAH SEMUA CITER PASA ANAK…..AKU PON NAK BERENTI KEJE DRI ENGINEER NI…BUHSAN KEJE…NAK JD SURIRUMAHTANGGA…..EHEHEHEHEHEH…TP ANAK XDE LG…KIKIKI

    0
    0
    • DelimaSaraa says:

      hehehe..ko istiqarah dulu lar…sebenarnya elok gak pompuan tak kerja..boleh jaga kerukunan rumah tangga lebih..jaga suami anak..tp tgk keadaan lar, karang gj suami pun tak cukup untuk menampung hidup, baik pompuan membantu lar..

      itu pandangan aku larrr…

      0
      0
      • mien.. says:

        erm,btul 2..klu rse duit suami dh trlebih..cm ooppps,trlebey suda tuuu..haa,x yah la keje..lbh bek dok umah jer..klu x mmpu,pndai2 le tlg suami..lbh2 lg klu ade ank2 rmai…

        0
        0
    • tok batin says:

      boleh je ko nak benti..
      tp kompemkan dlu laki ko jenis bertanggungjawab..
      buatnye ko dah benti keje..igt nak suh die tanggung,
      die lak wat dono kt ko..
      tak ke tekelat2 ko..

      bg aku to all hoswife..at least kite kene ade simpanan peribadi sendri. bkn pe..hati manusia leh berubah. mmg skrg die syg kite, bertanggungjwb..tp akan datang mane tau..

      so x salah sediakan pyung sblm ujan..

      btul x kaum2 hawa sekelian..

      0
      0
  9. bahulu hangit says:

    iyela…nnt sape nk byr duit kete kite…dhla kete kite kete laki…kete laki kete die…tu belom yg lain2 lg tue..

    0
    0
    • delimajelita says:

      uit ..bahulu hangit laki yg pakai prinsip macam ko ni lah yg aku x suka….tanggungjawab tetap tanggungjawab lah… mana aci semua main share..kalu cam tu baik le takyah kawin (idup sendiri2).Duit pun banyak, badan x penat, boleh berbakti pada mak ayah 100% komitmen. Apadaa.

      ibarat kata tok batin: “hati manusia boleh berubah” ,perempuan ni ibarat sandaran lelaki utk dapatkan platform utk hidup selesa /senang jer..bila dah dpt apa yg dicita2 …erm tinggal bersepah..bagus!!!

      kepada kaum2 hawa:
      SEDIAKAN PAYUNG SEBELUM HUJAN

      p/s:bukan anti lelaki

      0
      0
  10. BudaKGeniUS says:

    AKU RASA KAN…

    Hanya 3 orang je lelaki yg jd komentar kat sini:

    1.BudaKGeniUS
    2,Singa Ganaz
    3.Tok Batin

    Tapi tok batin tu x sure ar m/f..
    Apepun,kami belajar sesuatu dari kaum hawa..hehehehetq…tq..tq..q-P

    0
    0
    • tok batin says:

      ce teka jantina sayerr..
      ngeee~~
      yg penting bkn 2 alam..
      adehh..

      0
      0
      • Penari Poco2 says:

        sakit kepalo aku nak pikio tok batin ni.

        p/s : budak genius, ko nak belajar apa dr kaum hawa ni?
        har meh aku ajar ko….

        0
        0
        • tok batin says:

          aku kaum hawa
          nak belajor mende lak dgn ko..
          adehh
          ko tu meh blajao dgn aku ilmu tundukkan kaum hawa..

          p/s: aku bg ilmu kaw2 punyer..
          tp kene bertapa kt gunung tahan patploh pat malam..

          0
          0
        • Penari Poco2 says:

          tok batin nak suh budak genius tu bertapa kat gunung tahan 44 malam?
          jgn harap la tok batin oi…..satu mlm jer dia xjengok aku, jiwa dah gelisah, rindu nak sembang ngan aku….
          hahahahahah….

          0
          0
        • DelimaSaraa says:

          aku rasa tok batin tu lelaki sebabnyer nama dia ‘TOK BATIN’…..teka jer..saper menang dapat hadiah menari poco2 percuma..hahaha

          0
          0
        • BudaKGeniUS says:

          HAHAHAhaha….poco-poco..

          Ko nie sesuka hati & sentimental nye memberi jawapan tanpa analisis & penyelidikan yg terperinci..

          hahaha…
          Rindu?
          hahahahahaha…
          Ko ni poco-poco sekali-skala tu membuat kan medula oblogata aku terasa mcm gatal2 la plak..hahahaha

          0
          0
        • Penari Poco2 says:

          mmg betul per!
          ko sajer jer xnak mengaku kan…
          hahahahahah…

          p/s : aku dah cool ngan daun kesum / batu lesung tu, ko plak camne? steady lar abgku genius…hik3.

          0
          0
        • DelimaSaraa says:

          aku yang paling cool di sini…betul tak kak nara ??? hahaha

          0
          0
        • BudaKGeniUS says:

          Poco-poco…

          Benda betul..

          Im stand on my own legs..

          Kool..kool..juga..

          Aku steady je…q=)

          0
          0
        • Penari Poco2 says:

          yuuup….hidup abgku genius!!!
          aku tetap sokong ko sampai bila2….

          0
          0
  11. Biji2 Telur says:

    Nak Nenen : )

    0
    0
  12. anakjindari_teko says:

    WAKAKAKKAKA…. ADOI LA MISHA…. APESAL KO AMIK ANAK ANGKAT… NI TREND ARTIS MUSIM NI KE.. AMBIK ANAK ANGKAT JE… MACAM MADONNA.. ANGELINA JOLIE…. TAPI AKU ADE BUAT CADANGAN SATU…. APA KATA KO AMIK AKU JADI SUAMI ANGKAT….WAKAKAKAKKAA

    0
    0
    • DelimaSaraa says:

      masalahnyer layak ko nak jadi suami angkat si misya tuu….sebab taste misya tu takut tak ada dalam anak jin jer..

      0
      0
      • Penari Poco2 says:

        eh DelimaSaraa….aritu tu ko ade kontek anak jin ni tak? siap bg no hp lg…ape ke jadahnye ni…? nak cari jodoh ke? insan kesepian ker..?
        xde sape berani nak call / sms ngan anak jin ni…kecuali Ahmad Albab jer kawan dia…
        sampai skrg Ahmad Albab xmuncul2 lg dlm blog ni…
        hahahahahah….

        p/s : ade ker suami angkat? xpnh pun dgr kat msia ni.

        0
        0
        • DelimaSaraa says:

          kah kah kah..aku nak gak cntact anak jin ni…pastu line busy..aku rasa dia gayut ngan ahmad albab lar..kalau tak pun aku rasa mesti ko yg dok try tak sudah2 nak gak masuk line tu kan..hehehe..ko jgnlah malu ngan aku..aku tau ko try call dia kan, sebab singa tu cakap kat aku yang ko dok call dia sampai aku sebok bergaduh pun ko buat tak hirau ke aku..keciannnnnnnn aku

          0
          0
        • DelimaSaraa says:

          lg satu, bukan insan kesepian..tu menunjukkan yg tepon dia tu tak pernah berunyi…jd cari ruang untuk memperbanyakkan call yang masuk..

          anak jin, aku ada cara, ko cakap ke k.nara supaya bukak satu pages untuk pencarian jodoh…ha, kat situ sesaper nak cari jodoh register lar………..batu belah ada, daun kayu getah ada, batu nisan ada, daun sawi ada, batu bukit ada, daun kucai ada…semua lah ada..

          saraa : k.nara, tlg fikirkan idea ni..kesian saya tengok si anakjin ni….

          0
          0
  13. ros says:

    penari poco2 ko slalu de kat sni kan…
    interprem je kje ko ehhh…..
    papepun all da best wat misha omar….

    0
    0
  14. wife giler2 says:

    Syabas kepada Misha kerana pada usia yg muda sanggup memikul tanggungjawab sebagai seorang ibu.

    0
    0
  15. singa says:

    koya molek tino hudoh ni…bau budu mulot mu

    0
    0
  16. anakjindari_teko says:

    wakakakakkaa… ampeh ko delima.. ko suruh aku buat pages carik jodoh…. uuhh.. bagus gak idea ko tu kan.. dah tentu banyak yang masuk website aku….. orang petama yang aku nak carikan jodoh ialah ko delima..peco-poco.. singaganaz…

    pastu beautiful nara ni pun takde orang.. dari bergosip pun sama je dosanya… baik carik awek.. dah tentu berusaha nak buat masjid…..

    wakakakakakakaa

    0
    0
    • anakjindari_teko says:

      cepat call aku.. 017 6957097..anakjin,,, gerenti anda dilayan 100% …

      20 minit setiap sessi seminggu 3 kali…. wakakakakaa…

      macam iklan kementerian kesihatan lak…

      0
      0
    • DelimaSaraa says:

      haaa..idea aku tu memang bernas…cuba tanyer kak nara..aku yakin pages ko memang MELETUPPPPP ketababoooooo..semua layan ko jer…

      tak pyh dah ko nak pyh2 interprem ko nyer hp number, but just choose n LAYAANNNNNNN….wakakakakaka…

      tp, aku rasa mesti ada gak yg nak menempel sesama ko yak ni si singa menggerbang tuuuuuu

      0
      0
      • anakjindari_teko says:

        adoiii yayy… singa tu ganazzz… abis kang badan aku dicakornya nanti…. kalo dia sayang dia jilat2 je macam singa.. kalo dia geram.. taring pun terpacak kat leher aku… maklumla.. anakjin kan comel… wakakakaka.. kenapa ko taknak kawan ngan aku,.,,, nanti aku bagi kau harta.. ko mintak je ape ko nak…. yang penting ko makan muntah aku… wakakakakkaka

        0
        0
        • DelimaSaraa says:

          ko nak ker singa busuk tu jilat ko…aku nasihatkan baik ko pikir 326 kali dulu ar wehhh..singa tu tak mandi, tu yang suka dok menyelit kat memana org ada tuuu..

          ko kan anak jin..takut aku nak kawan ngan ko..tak pasal2 segala keturunan aku sumpah aku jadi batu kangggg..mana boleh berkawan ngan selain dari keturunan wok…ko memang comey..tu yang jijah suka ngan ko tuuuuu

          0
          0
        • anakjindari_teko says:

          wakakakaka…. tu la ko… kalo ko kawan ngan aku..aku akan bahagiakan ko… walaupun ko dah bahagia seadanya,,,,,

          ni.. cepat la.. sape nak kawan ngan aku.. contact cepat..selagi stok masih ade…

          wakakakakakaka..

          jijah pun jijah la…..

          0
          0
        • DelimaSaraa says:

          aku raso ko ni kan terlebih dos arrr………ko ingt ni laman mengurat ker….kalau ko tu ensem can AWAN dalam citer wulan tu tak per ar jugak…

          ini, ko tu anak jin..gemok, boroi, pakai pampers, isap puting, pusat terjojol….eeeeeeeeeeeeeeeeeeee geli akuuuu

          saraa : moga aku akan dapat suami cam awan..yahuuuuuuuuuuuuu yabedabeduuuuu

          0
          0
        • singa ganaz says:

          hahaha… mana de busuk…. i pakai lifebuoy tau… auuuwww…..

          0
          0
  17. singa laut says:

    geli ak gg kai besi…busuk la…ha3…kasi panas ckit kt peminat misha…misha da lupe asl usul…xpandai ckp klate konon…bla la wey….

    0
    0
  18. eyka meow says:

    sape nme ank agkat misha nie? brape org ank agkat misha ey? spe leyh jawab ??

    0
    0
  19. fatin_88 says:

    kak misha bila nak kahwin ni. semoga kak misha akan bertemu jodoh secepat yang mungkin. sy doakan kak misha akan berbahagia dgn anak angkat yg tersayang

    0
    0
  20. sue says:

    saya sedang cari baby utk dijadikan anak angkat

    0
    0