Written by Bella | August 15th, 2016

Kisah percintaan Fattah Amin dan Sherry Ibrahim yang tidak kesampaian nampaknya masih lagi menjadi topik hangat.

Sebelum ini ada timbul spekulasi Fattah meninggalkan Sherry kerana mempunyai hubungan istimewa dengan seorang usaha pengusaha tudung, terbaru ada yang mendakwa pelakon Mira Filzah adalah punca Fattah dan Sherry berpisah.

Menurut ruangan Cik Pang di Harian Metro, Fattah sengaja mencari alasan dengan mengatakan sikap Sherry yang terlalu kuat cemburu dan mengongkong adalah sebab utama beliau ingin berpisah.

Namun, sebenarnya ia hanyalah “sandiwara” Fattah untuk bersama Mira.

Katanya hubungan Fattah dan Mira mula akrab sejak beberapa bulan lepas dan mungkin mereka mempunyai hubungan istimewa, lebih-lebih lagi Fattah yang kini mempunyai syarikat pengurusan artis dikenali sebagai Myfastyle telah melantik Mira sebagai artis untuk bernaung di bawah syarikat miliknya itu.

Sejauh mana kebenaran dakwaan ini tidaklah kami ketahui, tetapi soal jodoh ini mempunyai seribu satu rahsianya. Kalau sudah tiada jodoh antara Fattah Amin dan Sherry Ibrahim hendak buat macam mana lagi?

Sumber Berita : Harian Metro

39 responses to Mira Filzah Punca Fattah Amin Dan Sherry Ibrahim Putus Cinta?

  1. Waffle says:

    Whatever lah. Mf semoga hg kurangkan bergambar dgn lelaki.

    0

    0
  2. Cherry says:

    Byk lak gosip minah ni lately…
    Sejak dh makin glam ni…
    Tp glam ke??$&@?!

    0

    0
  3. nor says:

    Mira filza ni xpadan dgn bertudung….gedik bukan main…belakon xdela best mana pun…byk yg hg kena belajaq lagi…tapi byk nar gedik hg ni….fatah…fatah…kesian kat kakak tua sherry…hg dpt ja pucuk muda terus…kakak tua hg reject noooo….artis…oh artis….

    0

    0
    • TT says:

      Aah… Apsal klu bgambo tu gedik smcm je posingnya. Terlentok meliuk badannya…. I x kenal personally tpi itu yg i perasan

      0

      0
    • Nara says:

      Aku setuju. Dari dulu perasan minah ni gedik semacam. Memalukan orang bertudung je!!

      0

      0
  4. belinda says:

    Mira Filzah ini so gedik. Nak bandingkan si Mira and Neelofa (walaupun aku bukan peminat), aku pilih Neelofa yang ok sikit kegedikkan.

    0

    0
  5. Anonymous says:

    aritu anis..ni mira filzah pulak…adoyai….ntah ye ke x ni??next sape lak punca diorg clash….tungguuuu!!!!

    0

    0
  6. sentap says:

    ok…sesuai sgt…

    0

    0
  7. Zan says:

    adoiii..x de ke retis selain MIRA FILZAH & FATTAH ni tok nara?apehal pla muka dua org ni lg masuk page tok nara ni?next..

    0

    0
  8. Anonymous says:

    gasak la korang…over nau carik sape punca depa ni brek..takat putus cinta je kot…over mcmkan bercerai laki bini…move on pls!

    0

    0
  9. EIJAN says:

    mira piljah??sorry x minat..

    0

    0
  10. june says:

    next….bosan…
    susah betul nak cari artis mcm dato ct..
    clean….no gossip diawal kmunculan..
    klu digosipkan ngan dato K pon at last kawen jgk…..
    mira filzah…i think….dia ni perasan..n ade meghenyam ckit klu nmpk jantan…
    pleeease…..lakonan x seberapa..gosip je yg lebih….

    0

    0
    • Anonymous says:

      ye ke clean….? ko tau ke x

      0

      0
    • awan says:

      hahahaha Dato CT takder gosip? ok la, tka perlu la kita pun buka cerita pasal dato ct, tapi tak perlu la puja melebih2 yer. Buat lawak la uols ni.

      0

      0
    • Yeke Clean..? says:

      Dato’ CT clean..? Hahahahahahahha. Tersedak aku baca statement kau June. RAMPAS ROMPAK CARAS dan AKHIRNYA KAHWIN dengan LAKI ORG kau kata CLEAN..? You must be joking..! Hahahahaha.

      0

      0
    • lava says:

      kan dia dah cakap suka kawan dengan lelaki je sebab mengeyam lettew. so cheap!

      0

      0
    • anon says:

      CT clean? Ko duk dlm gua ke? She’s a homewrecker, very scheming, manipulative woman…..sombong pulak tu. Dlm TV or paper nampaklah baik, kat luar diva…..menyampah. And she is everywhere…..patut bersara je & gih duk dlm gua jgn keluar2…

      0

      0
  11. Cencorot says:

    Klu tgk melodi last week die ckp single tp available atau x, x tau la..yg penting jg maruah dik..boring betul la dgn gosip mcm ni..

    0

    0
  12. Anonymous says:

    Budak bertudung kuat selfie…tudung atas nama fesyen je. Sebab tu org bukan Islam sekarang ni payah nak respect kat org Islam bertudung. Kata tutup aurat tapi pakai ketat, perangai payah nak cakap, mulut mencarut.

    0

    0
  13. aku says:

    sama cantik sama padan
    i suka
    sorry sherry, you looks too old to be with fattah
    cari yg lain lah. kumbang bukan seekor ya

    0

    0
  14. chetaktaulah says:

    aduh…
    cinta pusing2 kat situ lagik….
    boring….

    0

    0
  15. Anonymous says:

    x mustahil pun.
    fattah ni kawan baik dgn bff si mira (ben ali)

    0

    0
  16. Anonymous says:

    boringnyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa dik oiiiii.. glamor sbb gambo selfie.. glamor sbb gossip.. bakat suam2 je pun.. urgghhh!!! next!!!

    0

    0
  17. kiah says:

    Tolonglah… bukan dgn si gedik ni. Perasan cun tiap masa. Kalau fattah pilih dia, mmg buta la. Fake!

    0

    0
  18. just my 2 cents says:

    dia ni x habis2 nak rampas bf orang. dulu sr and now fattah pulak . lakonan kayu, gedik nak mamposss. and tbh i prefer mia ahmad ( bkn peminat mia ) dri mf sbb at least dia kurang kontroversi and lakonan pun dah banyak improve.

    0

    1
  19. Anti Mira Piljah says:

    Hey mira piljah ni lagi! dulu, saharul rizwan ngan mia. ni fattah ngan sherry pulak. mmg kerje na merampas bf org je kee dia niyy. Dah lah perasan cun! Mmg tak suka dia sejak dia masuk dlm industri niyy!!

    0

    1
    • Mr. DJ, last call please says:

      a’ah..muke die bajet cun nak matii..
      mesti depan pelakon2 lelaki tersengeh2 macam kerang busuk
      choiii……!!!!

      0

      0
    • Marinara says:

      Gedik lebih dia ni!! Nama jek bertudung. X blh blah dgn gedik dia. Melentok2 kalau gambar dgn jantan! X abis2 joget hindustan! X malu ke?? Awak tu bertudung! X sedar diri. Dari mula lg aku mmg nyampah dgn.betina gedik ni! Nak.muntah tgk!!

      0

      0
  20. Anonymous says:

    kalau nama artis mula nk popular sikit macam2 media tulis. bagi laku artikel andakah..org yang mengomen pun nampak nau2 berunsur cemburu dan tak matang..benda tak soheh pun.. buat dosa kering je kau hina2 MF ni.. udah2 le nara lagakan org awam..

    1

    0
  21. bajetcun says:

    ok sikit mira filzah dari nonones muka toya aritu. lantak pi hang la.

    0

    0
  22. X says:

    Pelakon drama kisah kemaruk celah kangkang.

    0

    0
  23. miss j says:

    patah amin je punnn… muke quite handsome tapi tak menghairahkan. ok,next

    0

    0
  24. johnny bravo says:

    Fatah ni hensem jugak, padan dgn mira ni. Agaknya dia tinggal sherri sb sherri tu kuat cemburu… Anggap lah jodoh dgn sgerri takde. Agaknya sherri ni mmg bermasalah sb tu sampai skrg tak kawin2.

    0

    0
  25. MFmestiketat says:

    bayangkan MF melutut, mata pandang ke atas dan hisap..fuuuhhh..nikmatnya..paling best kalo berakhir dlm mulut..mmmmm..sedap

    0

    0