Written by Bella | December 17th, 2015

Miera Liyana antara aktres yang sinonim dengan gosip percintaan, pernah dikatakan bercinta dengan Fauzi Nawawi dan Afiq Muiz, kali ini pelakon Memori Cinta Suraya itu didakwa sedang hangat menjalinkan hubungan dengan seorang anak menteri kabinet selepas dilihat muncul bersama dalam satu majlis.

Walaubagaimanapun, Miera menerusi portal mStar Online menafikan perkara tersebut dan menegaskan mereka hanya kawan biasa.

Saya tidak nafikan mengenali dia tetapi hubungan kami sekadar rakan biasa sahaja dan bukannya pasangan kekasih seperti didakwa.

Bagaimanapun saya tidak boleh menjangkakan apa akan berlaku pada masa hadapan tetapi buat masa sekarang kami memang berkawan sahaja.

Jelas Mira, mereka mula mengenali antara satu sama lelain ketika beliau membintangi sebuah drama terbitan pemuda berkenaan. Semenjak daripada itu, mereka mula berkenalan dan berhubungan sehingga kini.

Buat Miera, anak menteri itu seorang yang sangat baik serta peramah dan mereka sangat selesa bersama. Namun, Miera masih belum memikirkan soal percintaan kerana mahu fokus kepada kerjayanya terlebih dahulu.

Dia seorang yang sangat baik dan ramah membuatkan saya selesa berkawan dengannya tambahan pula kami serasi sebagai kawan.

Saya masih muda dan ada perkara lain yang ingin saya lakukan sebelum serius bercinta. Buat masa ini fokus saya adalah kerjaya saya.

Biasalah kalau ada artis wanita yang berkawan dengan anak VVIP pasti ramai yang akan menyangkan mereka bercinta. Kehidupan artis ini memang jumpa macam-macam jenis orang, tetapi siapa tahu mungkin Miera ada jodoh dengan anak menteri yang dikaitkan dengan beliau?

Sumber Berita: mStar Online

52 responses to Miera Liyana Nafi Jalinkan Hubungan Dengan Anak Menteri

  1. tulip hijau says:

    Anak Pak Men mana pulak ni?

    0

    0
  2. MERAH JINGGA says:

    gigi tongganglanggang.., pic no.3 .breast look so awesome

    0

    0
  3. Mekap tebal nooo says:

    Hahaha..ayat yg mmg dh d reka oleh prsatuan retis2.tup tup kwin.yg wartwan pn bongok wat pe d tnye sah2 lh tu jwapn nya.

    0

    0
  4. fairus b sulaiman says:

    Dpt one night stand dgn dia ni mmg sdap .. Korg try tgok video photoshoot harian metro dia yg pose atas mtor tu .pergh . peha gebu mcm drumstick . …. pnjm sabun sat wei .

    0

    0
  5. poyos la says:

    tu ke pic ank menteri?menteri gst ke menteri lembu?..cer bg info lanjut nara .. klu dpt ank menteri blh ak paw sikt duit..yela kan duit gaji menteri rakyat yg bayo..duit gji ak tiap buln kena ptong xtau la bg sape nk ckp bg ank yatim org miskin tp tgk berite ari2 rmi lg org yg xdpt bantuan tp bile buka tv yg ak nmpk menteri2 mkn kt hotel pki smart2 ,ank g bljr obersee xmen la bljr kt mesia..kang malu plk klu rkyt tau ank dorg xpndai bljr pndai bgaya blh la….kwn ak yg ckp..ok bai

    0

    0
  6. KUCING says:

    amboi dia punya push up bra kemain lagi mendongak langit…dah mcm meja.
    senak aku tengok..

    anak menteri ke tu? selekehhh

    0

    0
  7. anakhantutersisih says:

    anak menteri ke anak gangster tu?confius menteri mane nih..

    0

    0
  8. Anonymous says:

    dia sendiri pun anak datuk si miera ni..birthday dpt merc so rasenye takde la dia gilekan harta anak menteri tu sgt.lol.

    0

    0
  9. Dan says:

    laki ker pompuan anak menteri tu…mcm pengkid jer…

    0

    0
  10. Amir says:

    Damn…ingatker Nabil…..huhuhu…jeles ambo

    0

    0
  11. bapuk says:

    aku nak makan nasik ni…kau nak???

    0

    0
  12. . says:

    Aku rasa Han Solo tak mati.tapi aku tunggu Luke Skywalker punyala lama nak keluar.last2 tunjuk muka je.hampeh.ada sambungan la tu.

    0

    0
    • chronicz says:

      aku pun frust gak semalam..
      penat tgu..
      at last, skywalker muncul tanpa skrip.. hahhahaha

      0

      0
      • . says:

        aha..aku rasa Rey tu anak Luke.sebab dia ada Force.dan kuat macam Luke masa muda.Yang kelaka bila iklan star wars kt tv ada dj era kata Star wars kisah masa depan.hahaha ketawa guling2.ini dikata kan demam star wars.

        0

        0
  13. DOTDOTDOT says:

    Bercinta dengan anak najib oiii die ni…
    mmg kekal la orang benci ko mcm dalam drama ko tu…

    0

    0
  14. anon a says:

    Minah gedik sekor ni berangan nak jadi omputeh ke….. menyampah. Org lain berlumba2 nak tutup aurat….dia dgn rambut karat dia…..mcm amoi je

    0

    0
  15. Sam says:

    Artis dengan anak menteri/anak raja in Malaysian context is oh so typical.

    0

    0
  16. fahim says:

    Tu dia dengan GACKT wtf

    0

    0
  17. Mia says:

    Bodo betul. Tu bukan anak menteri. Tu gakct, actor and singer jepun.

    0

    0