Written by Bella | September 21st, 2015

Dek kerana kelihatan mesra dan rapat dengan aktor Afiq Muiz, pelakon jelita Miera Liyana terkejut apabila mendengar gosip kononnya beliau didukung oleh Afiq di  KLIA baru-baru ini. Jelas Miera,  kejadian itu tidak pernah berlaku sama sekali dan ia cuma satu salah faham sahaja.

Sebenarnya wanita yang didukung oleh Afiq ialah adik kandung aktor tersebut iaitu Aishah yang tiba-tiba sahaja sesak nafas ketika ingin bertemu dengan adik Miera yang bakal menyambung pelajarannya di London. Aishah sememangnya rapat dengan adik aktres tersebut dan ingin mengucapkan selamat jalan kepada rakannya itu.

Ya Allah, terkejut saya mendengar berita itu dan jelas ia adalah salah faham kerana bukan saya yang didukung Afiq tetapi adik kandungnya sendiri. Afiq bertindak demikian selepas adiknya itu tiba-tiba diserang sesak nafas dan ingin segera membawanya ke klinik.

Saya ke London bersama keluarga untuk menghantar adik yang menyambung pengajian di sana dan mereka datang untuk mengucapkan selamat jalan memandangkan Aisha turut berkawan rapat dengan adik saya.

Namun sebelum kami masuk ke pintu pelepasan Aisha tiba-tiba sesak nafas dan ketika itulah Afiq mendukungnya untuk dibawa ke klinik di tingkat bawah lapangan terbang.

Walaubagaimanapun, keadaan Aishah kini sudah kembali pulih selepas cepat mendapat rawatan di sebuah klinik di KLIA. Faktor cuaca yang berjerebu baru-baru ini membuatkan Aishah diserang sesak nafas.

Dari kanan, adik Miera Liyana & Aishah

Itulah, kalau tidak dapat bezakan Miera Liyana dengan perempuan yang didukung oleh Afiq Muiz tak perlulah nak mengaku anda sebagai saksi mereka berkelakuan sebegitu. Kami yakin walaupun mereka bercinta sekali pun, takkan lah mereka terlalu cerdik nak buat perkara macam tu di khalayak ramai?

Sumber Berita: mStar Online

16 responses to Miera Liyana Nafi Gosip Didukung Oleh Afiq Muiz

  1. ZZZ says:

    firzttttttttttttttttt

    0

    0
  2. Anonymous says:

    sama sama karat…

    0

    0
  3. nok gebuzzz says:

    menjadi betul watak miera ni dlm MCS….mmg sepadan digandingkan ngan zila bakarin

    0

    0
  4. N says:

    Miera sekarang semakin gemuk x jaga badan ke…..

    0

    0
  5. Rambutku hitam asli says:

    apalah yg best sgt rambut karats!

    0

    0
  6. melati says:

    Badan dh macam : kerbau , mulut macam pungkok lembu..”. ader ker orang yg tergamak nk angkat….eeeeeee.

    0

    0
  7. adit says:

    afiq muiz mmg suka pompuan rmbut karat ke??

    0

    0
  8. melati says:

    Bibir macam jubor Lembu, Mat Rembit jer tergamak nk angkat….Geliiiiiii nyaaaaaa..

    0

    0
  9. aiyaiyai says:

    “Sebenarnya wanita yang didukung oleh Afiq ialah adik kandung aktor tersebut iaitu Aishah yang tiba-tiba sahaja sesak nafas ketika ingin bertemu dengan adik Miera yang bakal menyambung pelajarannya di London. Aishah sememangnya rapat dengan adik aktres tersebut dan ingin mengucapkan selamat jalan kepada rakannya itu.” – susah betul nak hadam perenggan ni… berbelit2… kjap aktor kjap aktes… hurmmm… nasib baik baca sampai habis baru fhm yg ppuan tuu adik c miera…

    0

    0
  10. Mimi says:

    sure ke yang rambut hitam tu adik miera? yang rambut kuning adik afiq?
    sebab more to me adik miera yang rambut kuning tu

    0

    0
  11. Hariiz Anaqi says:

    Ala tak heran miera liyana ni.hari tu kat the curve mesra sgt siap cium2 tangan dgn apik muiz.

    0

    0
  12. zaza says:

    miera harap jgn ada kontroversi bukan2 lg lepas ni. i suka tgok lakonan u. sgt jahat ok.u dah tenggelamkan heroin utama ,anzalna terus dlm drama suraya tu. hbs anzalna kene overshadow dgn u. kipidap.

    0

    0
  13. anon says:

    Hmm….skrg ni ramai betullah melayu yg nak jadi mat salleh……rambut karat, mata pakai contact lens kaler2….mekap tebal 5 inci
    perempuan murahan mcm miera ni bkn sesuai dibuat bini pun, buat main2 je oklah….dulu pakai bikini, pakai baju nampak side boobs. Yg herannya dia ni tak malu ke kat mak bapak or adek beradek. And mak bapak pun satu hal, ade ke patut menggalakkan pemakaian mcm tu. Dunia akhir zaman..

    0

    0