Written by AbangNara | December 20th, 2011

Fuh ~~ 2 artis baru yang mempunyai personaliti yang sangat berbeza. Sorang seksi gila dan sorang agak sopan. Mana satu pilihan anda? Adakah Miera Liyana yang pakai baju adik dia?

miera liyana mangga

Atau Izara yang memakai baju sendiri?

izara mangga

Sukar kan buat pilihan? Tepuk dada tanya selera. Apa pilihan anda?

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

126 responses to Miera Liyana Dan Izara Dalam Majalah Mangga, Bagai Langit Dan Bumi

  1. xxxxxxxxxxxx says:

    lubang idong basauuuu ne lagi……….nyampah!!!!

    1

    0
    • seddeeyhhh says:

      haiyooo..ade lg ek mag mangga ni…so adek2..n miera liyana tu ape ke hey nye??? ko bogel baru leh femes kot..ni 1 drama/movie ko pon aku x tau

      0

      0
    • botol air says:

      Majalah bodoh ! patut kena banned je magazine mcam ni…artis murahan je msuk dlm magazine ni…xde maruah…

      0

      0
      • huahuahua says:

        majalh utk cari stok ank ikan ngan pompuan simpanan…mau x de yg nyokong nk bagi tahan lama mag neh..lubuk tu…pkai kemban,beranang kolam renang,bergaye sebelah kolam nunjuk segala lurah…pastu wat tajuk beso…MINAH DIBURU VVVVVVVIP! belakon menyanyi x seberapa…posssssssssss kangkang ,tunduk2 tjk lurah je yg lebeh….

        0

        0
        • ungu lavender says:

          kalau aku jd artis lah kan, tk hinginnya aku nk masuk majalah ni. aku reject terus. kekeke.. itu kalau aku jd artis. nasib bukan.
          majalah yg bg green light utk para artis mendedahkan segala aset tubuh. isi cerita tk menarik pun. tajuk bukan main kontroversi, bila belek dlm, nan hado. hmmm. bosan~

          0

          0
        • ungu lavender says:

          kalau aku jd artis lah kan, tk hinginnya aku nk masuk majalah ni. aku reject terus. kekeke.. itu kalau jd artis. nasib tak.

          majalah murahan yg bg green light utk para artis mendedahkan segala aset tubuh. isi cerita tk menarik pun. tajuk bukan main kontroversi, bila belek dlm, nan hado. hmmm. bosan~

          0

          0
        • NFI says:

          Citer pun mengarut..samapi artis muntah makan doyan pun nak citer..tp yg paling aku nyampah bile statement artis2 gentar direnung dato la,vvvip la..entah ye ntah tidak..ntah2 artis tu je perasaan lawa..mana tak kene tenung.kalau pakai baju sampai tetek nak tejojol..usahkan vvip,penagih dadah nampak pun tambah setimmm;)

          0

          0
        • bujang says:

          yelah ramai minah2 kerang dlm. majallah ni….

          0

          0
      • panglima perang hak ptuih tak bagi dowh ban majalah ni sebab dia ada share dengan paper.

        0

        0
      • niea garcia says:

        ap la jgn la men ckp sal mruah orng…trok pon korng bce jgak kan…xpya nk hpokrit sngt,,ingt sket kte pon bkn smprna..kte nk wt ap kalo die nk bogel ke nk pkai bju adk ke..dosa phale die yg tnggung sndri….

        0

        0
    • suka pajura says:

      aku tertanya-tanya, sapelahh pelanggan tetap majalah mangga ni eh? aku syak org asing kat malaysia la yg lariskan majalah ni. kan ada ruangan sahabat indon ke apa benda ntah. pehtu tajuk xleh blah, “DANI AGUSTINO PERNAH KECEWA TAPI XSERIK BERCINTA” feeling bebeno ko ek sambil posing tepi pokok.

      0

      0
      • fia says:

        statement ni buat aku nk ketawa guling2. hahahahahaha :)

        0

        0
      • wanieZ says:

        hahaha…tau xpe…aku memg meluat dgn mangge neh…dlm nye mmg ade le gak ksah2 tanah suci segale..tp gmbo2 dlm x abeh2 kt kolam renang,tnjuk lurah segale…getik menengoknye!!!ntah hape konsep p0n haku x tau mjalah neh!!!posing kt kolam + pakei bju seksi2 memg syarat wajib msuk mag ni gamaknye!!da2 le MANGGEdik oiii….

        0

        0
    • Aku bukan nerd says:

      ala ala ala.. ciputnye.. pakai sexi tp bdn kecut.. huhu..

      0

      0
    • ayu says:

      mangga….majalah paling SAMPAH…

      porn magazine..sakit tul ati aku.

      0

      0
    • lulu says:

      ape yg bagai langit dan bumi nyer??2-2 baju sendat melimpah2 kopek

      0

      0
    • mieraliyana says:

      ist!!yesssss..1st!!

      0

      0
    • neelofa says:

      1stt!!! yessss..aku 1st!!!

      0

      0
    • mula2 nak jerit “fap material!” bila tengok cover, tapi saya sedar ini hanyalah “child pornography”.

      0

      0
    • Yuni says:

      Ade lagi ke manusia yang beli majalah bodoh ni?

      0

      0
    • apa pun tak bleh says:

      Bukan setakat lubang idong besau jer.. tapi senget sebelah lak tu.. berlakon pun lintang pukang.. Eh dia ni pelakon ker..!!!! tk penah nampak lam tv pun..

      0

      0
    • Anonymous says:

      Aduhhhh….besoorr ke lubang hidung..kakakakaka

      0

      0
  2. sandra says:

    miera kate:alhamdulillah saya diberi peluang utk jd cover majalah nie..ehehehehehehehe….

    0

    0
  3. Akak Nak Juga says:

    Majalah maksiat ni x der nye yg sopan2..semua terbukak selagi boleh dizinkan KDN. one more thing selagi ada swiming pool semua depa nk pi shoot..

    0

    0
  4. zuragon says:

    1st

    0

    0
  5. gediks says:

    wow!! ~ no comment !

    0

    0
  6. redcarpet says:

    xsuka majalah MANGGA..mcm majalh PLAYBOY..sume serupa BOGEL!!…aretis mesia pn bengap ikut jer ape pengarah suh buat!!

    0

    0
    • huahuahua says:

      entah lah wei….x layak dipanggil artis pon stok2 biooooooootch neh…artis neh sepatotnye somebody yg betul menceburi seni sebb minat n menyanjungi seni…baru la betul2 berjuang nk meningkatkan dunia seni…stok2 bioooootch neh target nye lebeh kepada nk mencari jantan2 tua yg kaya yg x sedar diri.dah merosak kan rumah tngga org pndai lak nk menyrok2 dri public..tu yg jenis kuar mjalah org x kenal sape..tah bile kuar tv pon org x notiCE..ngarapkan berposing2 miang dlm majalah MANGGA je la………….

      0

      0
  7. yang says:

    versi first tu kompom laku…hehehe

    0

    0
  8. atyn k says:

    hello,of course la IZARA AISHAH. tkyah nak bukak longkang pun dah famous.org dah nampak bakat dia. miera liyana ni makin kurang kain dia, makin tak nampak ‘bakat’ yg dia ada.kelautttt

    0

    0
    • BRO says:

      IXARA AISHAH……aku suke ngn dia…wlupn pendatang bru tp lakonan tip top! da la cun giler. Miera ni….tlg r…gua tgk pn x slere…keding je. Cm papan plywood pn ade. x de nafsu lngsung r tgk die ni. PEACE YO!!!

      0

      0
      • namaakuM says:

        suh majalah playboy proposed si miera nie jd cover tgk…

        aku rasa kalau dia kata taknak, mmg hipokrit habis!

        0

        0
  9. ahkak puaka says:

    WUJUD LG YE MJLH MANGGA YG SUKE PGGIL ARTIS BUKAN2 DUK POSING PKI BAJU SEKSI YG MENYAKITKN MATA P’BACA NI?? DGR DULU NK KENA BAND KN MJLH NI?

    CKIT2 KANG POST KT KOLAM RENANG LA, DLM BILIK LA.. GELI BTUL AKU!

    0

    0
  10. esah says:

    macam sangap je makcik tengok miera liyana ni…

    0

    0
  11. matakucing says:

    pilihan ku : Miera Liyana yang pakai baju adik dia

    LOL

    0

    0
  12. aKu says:

    Taglinenyer BERENANG UNTUK KESIHATAN..bWekkkkkkkkkkk!!

    0

    0
  13. noname noona says:

    akim jauhi seks bebas ? hape ke bengap tajuk dy nih ? bukan jauhi seks bebas wehhhh . mmg tak boleh buat seks sebelum nikah punnnnn . hape punya oranglah create tajuk nih ?

    0

    0
  14. AnakAyamCUTE says:

    ntah…aku rse miera lagi cun tp body ixara lagi stim…….hehe

    0

    0
  15. RIMAS says:

    eeeeehhhhh? baju miera liyana ni sama baju aku laaa!!! hahaha.. aku pki baju ni kat club jer dek non.. kain murah.. nipis jer.. singkat.. klu xde tetek pki..mmg tk cantik.. tp tu zaman 2 tahun lepas laa.. ko pki baju ni dek non?? baju ni da lapok kottt… kesian.. tk cukup duit kot jd artis pki baju MNG yg murah nih.. :P

    0

    0
  16. DOLLY DOLLY says:

    like IZARA AISHAH…:-)

    0

    0
  17. Yva says:

    Izara Aishah…wlaupn dier nie artis baru tp lakonan dier mmg MALATOP!!!!!!! Pndai2 bwk diri ye dik……..

    0

    0
  18. nak komen jugak says:

    adoi abg Nara.. yang sorang agak sopan? sopannnn lar sangat! kalau dah nampak shape bagai tuhhhh sopan amende…..

    0

    0
  19. honey madu says:

    sejujurnya dari aku sekolah rendah, aku suka sangat baca majalah manggaa!! sangat2 suka. tapi segalanya berubah bila umur aku mencecah 18. aku sudah rasa bosan. asyik2 gambar seksi, dedah sana sini, macam pakai bikini, amik gambar dalam kolam renang, lepas tu sikit2 ayat ‘ semoga cepat2 dapat baby!!’., ayat untuk pasangan yang baru kahwin.. tu belum masuk artis yang bercinta, punyalah bahagia sampai dunia ni diorang yang punya.. baru keluar artikel, tup tup, pasangan tu dah putus. adoyaii. aku ada simpan lagi koleksi majalah mangga dulu2, kekadang baca jugak la. boleh tengok gelagat artis dulu2. ahaks..

    sekarang umur 22. majalah mangga bukan jiwa saya. baik baca novel. lagi best. hik hik hik hik

    0

    0
  20. minah propa says:

    sesuwaiiiiiiiiiiiiiiiiii sgt la si miera ni dgn shah JAZLE (Sebut btul2! nnti kena saman!!)

    0

    0
  21. bkn miera says:

    aku pelik laa nape si miera liyana ni suke bebenor possing cmtu ekss….kdg2 aku cm kesian pun ade gak kt minah miera ni…tah laa…tpi mmg tah pape laa ko nie!!

    0

    0
  22. rara says:

    SEMESTINYA IZARA AISYAH ;)

    0

    0
  23. miss winchester says:

    xbleh blah la entry abg nara ni..t’sentap miera liyana..hahaha~~

    zaman dulu2 layan le jgk mangga ni, mse 2 blogger2 xbyk lgi..skang sblh mata pon dh x pndg mangga ni..buah mangga pandang le..(“,)

    0

    0
  24. nurse_meletop ! says:

    ceit xsuka miera liyana. pg hospital lawat shah pun sexy mexy!! sakit mate UUUUUUU ~ dh la shah jazsle tu ade bengkak kt tutttttt..kesiannnnnnnnnn :P hahaha

    0

    0
  25. student bandung says:

    free porn!!

    0

    0
  26. Naura says:

    canteknye izara aishah…

    0

    0
  27. Miss_hujaN says:

    Putri mardiana janda meletopp..Hazab bangat lu

    0

    0
  28. gile komen says:

    miera liyana ni sape…aku tk penah tgok die blakon pun…majalah mangga ni lg 1…tkde pembaharuan langsung..drp aku kecik2 smpai ke tua ni..asik2 gmbr swimming pool…yg pompuan bju cam nk bkemban..yg laki lak nk tunjuk ketol2 kt bdan..padahal bdn mcm playwood je..adoii…tkde benda yg baik ke nk tunjuk kt org..sume menCAPUP…(mencari publisiti)

    0

    0
  29. sunshine says:

    Dua2 edisi byk gmbr seksi… x sopan mana pun

    0

    0
  30. Cik Kak says:

    Janganlah hina orang sampai macam tu,bukan semua lubang hidung kecik macam awak tu,tolong jaga perasaan orang sikit ye.Kita manusia sepatutnya saling menasihat,bukan mengutuk.Kalau kutuk dapat dosa je :)

    0

    0
  31. mangga ranum says:

    ahahhahahahahahah! mangga bagi headline atau tajuk cerita asik nak yang geli geleman jer…

    ooo ini ker miera liyana tu…citer ape yg die femes berlakon?budak lagi ni…yang die tau nak glemer je….

    0

    0
  32. sayangselasih says:

    gambar dalam majalah mangga nie mmg byk yg seksi meksi tpi kalo baca majalah ni…da jugak kisah nabi yg dipaparkan..tk paham btul majalah ni majalah apa…

    0

    0
  33. icha says:

    majalah playboy malaysia

    0

    0
  34. MiaZara says:

    mira liyana langsung TAK CANTIK
    izara OKEY LA TUU…

    0

    0
  35. bunga ogos says:

    akim tolak sex bebas?? huh, bukan dia gay ke? hahaha

    0

    0
  36. aku says:

    majalah mangga=majalah porno no 1 di malaysia…part “berenang utk kesihatan” mmg x le blah…dari dulu,kini dan selamanya…..disinilah peluang artis2 x brapa nk laku jual tubuh utk tontonan…..dan bharap dato`2 kaya sponser..

    0

    0
  37. Ustazah Don't says:

    Ana pilih Ustaz Don…

    0

    0
  38. khai nor says:

    huu..hhuu.. xleh lupa… dl ms seklh form 3, de satu cikgu laki ni.. ajar BM.. dia kata.. spa2 y baca mjlh mangga ni, tu r dia sebenarnya mangga neraka…. huu…huu.. tp btol gak pe y dikatakan.. cuba tgk mjlh ni.. da mcm mjlh porn m’sia da.. y pompuan smua xckp kain… ingt lawa sngt ke body diaorg tue? aaddoooyyyaaiii…… sakit mata…

    0

    0
  39. cik lara says:

    cheap!ntah ape2..kesiannnn..

    0

    0
  40. ashlee says:

    eleh..tolak godaan seks konon..tipu.kalau brani cek la…masih dara ke tak.pls dong…
    knp tasha shila sekat nafsu cinta??helo..agak2la….dia bukan sekat..dia KURANGKAN…fathia tolak pinangan sapa??si tetek beesar nak kawin..perhghghhg..dah la xda bontot..bontot jatuh..mmg dah kena tebuk ar..

    0

    0
  41. faa says:

    NI LAH DUNIA ARTIS SEKARANG BILA FAIZAL TAHIR BUKAK BAJU SIKIT DAH KENA BANNED NI HA TERDEDAH BAGAI NAK RAK TAK DI BANNED PULAK , RENUNG RENUNG KAN LAH

    0

    0
  42. sudip says:

    wow!! terangsang aku nengok MIERA… setakat nak buat main boleh la…

    0

    0
    • bujang says:

      SETAKAT AJAK MAIN SEREMBAN ATAU CONGKAK BOLIHLAH….X ADA KELAS , NK. BUAT BINI BUAT MALU KAMPENI AJE…nanti malu bila bawak jalan2 …..nnt. org. kata aku bodo cari bini macam tu…

      0

      0
  43. casper says:

    tayah nak dedah2 sgtla…org skrg da pndai menilai…bakat tu yg pnting…klau ada bakat..prangai bgus..pkaian plak sopan…mmg ramaila yg minat nk lyn crita yg korang blakon..klau x,terukla kena bahan..

    0

    0
  44. DISLIKE MAJALAH MANGGA says:

    MAJALAH MANGGA AKU X LAYAN, AKU LAYAN PULUT MANGGA JE.. TERBAEK!
    I LIKE IZARA…

    0

    0
  45. jejaricagu says:

    mangga kalau cicah ngan kicap cili kan sedap…takde ke sape2 nak terbitkan majalah kicap cili untuk jantan2 seperti s.jazel..

    0

    0
  46. rongod says:

    sama sexy je..
    xde sopan mna la ixara kalau dah tededah..
    retis ni sma je.. kalau btol bgos,xde nye dedah2 aurat.
    baik laki, baik pmpuan..ckp je lebih.puihh

    0

    0
  47. Me says:

    dulu time masih sekolah, suka sgt beli majalh mangga ni. tpi bila dah lama..ntah apa2 jer majalah ni tau. cerita yg tak da pa2 pn blh masuk majalh. majalah murah la katakan, artis yg masuk pn ntah yg tak di kenali langsung. sikit2 cerita cinta lah, apalah…

    0

    0
  48. mashimaro says:

    OH ARTIS… X HERAN….
    sorang biaser pegang watak antagonis tapi AYU diluar… sorang pegang watak AYU tapi GEDIK kat luar…

    0

    0
  49. mek bunge says:

    nyenyeh guh ar tgk mira orhhhh,ingt comey ar posing g2 orh…napOk tiOk masam….ngeh3….izara ttp ayu jelita wlpn muke die bekem….hehehe…peace yo..;)..x aci marOsssss pmnt mira….

    0

    0
  50. wizza says:

    tu lee kalau muda2 dah jg retis tp tak tau jg maruah…. seksi biar lee berpada2 coz kita org timur…. majalah pom jgn lee nak letak gambar2 yg seksi meksi semata2 nak lariskan majalah tuu… kalau lee miera nee adek aku, dah tentu aku sekolahkan dio cara2 nak berpakaian….. doaku agar anak2 ku tak terikut2 budaya berpakaian zaman sekarang yg mmg tak cukup kain tuu… amit2.

    0

    0
  51. ta suka miera liyana says:

    kenape mesti pakai seksi ? adushhh… dea ta bace ke ape yg org komen kat blog ke media pasal dea ? mane pegi rase malu dea ek ?

    0

    0
  52. fans fazura says:

    kenape perlu seksi miera liyana weyh ?? dea ta de bace ke pe yg org komen pasal dea dalam blog, kat media ? mane pegi perasaan malu dea ek ?? berbeza sungguh dengan watak dea dalam cte kamelia katrina too . hummm… .

    0

    0
  53. beta draconis says:

    sape2 yg amik gambo posing nmpk kepala kt swimming pool..anto-antola kt mangga..hahaha

    0

    0
  54. anti sosial says:

    ni sure xbohsia.ciaan mak baapak dia.
    mati mata x tutup

    0

    0
  55. aatik says:

    suka izara lakonan dia semakin mantap, x byk gossip…

    0

    0
  56. XXXXXXXXXX123 says:

    Izara best ! Lagi2 b’lakon dgn Aiman :)

    0

    0
  57. yela says:

    izara dlm cover ni nampak mcm ala2 maya karin skit. agaknya kalau ambik dia ganti maya karin dlm ombak rindu pun orait kot. dia pun lakonan mantap. tak jauh sgt beza umur dgn lisa surihani. baru fair tgk sapa lakonan lagi best antara pelakon2 muda hihi

    0

    0
  58. t3t3k says:

    tetek miera liyana kecik. x bleh buat aku horny langsung.
    pompuan macam ni sama kelas ngan bitch lorong haji taib. hoho!

    0

    0
  59. :) says:

    aku x tau nape aku mmg x bekenan sgt dgn miera liyana tu..name tu mmg saje nak eje glamor ke ape?mira suda…same la mcm shaz jaszle tu..jazli sudaaa…huhu.. sume pic die mcm sengaje je amek mcm tu…igt seksi sgt ke? izara cantik..manis sgt… :)

    0

    0
  60. edy says:

    IZARA BABY KU !!!

    0

    0
  61. justme says:

    dari zaman sekolah lagi aku tak minat sangat dengan cover mangga.. kalau tak nampak celah peha.. mesti nampak lurah.. kemestian, gambar kat swimming pool.. dah macam playboy magazine.. bezanya, kat malaysia and tak ada yang naked..

    0

    0
  62. Shah Jazling ling says:

    tak baik tau..awak menghina kekasih saya. saya yg suruh dia pakai baju adek dia yg umur 8 tahun tu supaya nampak lagi seksi.saya sukeeee skali.

    0

    0
  63. titot says:

    izara dh ckup sexy bg aku..xperlu bukak2 cm miera tuh..face n lenggok bdn die dh wt laki2 kt luar sne cair..xperlu tayang bdan skeping cm miera…hahhahahhaha…Luv u izara..u look so sweet

    0

    0
  64. NadyaNa says:

    Mieyra leyana ni better jadi pela**r la! baik bukak je terus! muka x seberapa lain la kalau J.LO!

    Izara cantik dan ayu!

    0

    0
  65. senget says:

    MIERA Sangap….sanggup di ngap-ngap!! Amacam? Best tak tajuk tu??

    0

    0
  66. kaklehot says:

    mangga ni smcm mag porno jer!!! knp letak mag ni nama ‘mangga’… kan lbh bgus klo letak nama mag ni ‘tetek’ ke ‘pepek’ ke or ‘buah pelir’ ke or apa2 yg berunsurkan lucah…alang2 artis yg posing tu pun mcm gersang seks jer!!! dasar publisiti murahan!!!

    0

    0
  67. saudaramu says:

    saya tak faham lah dengan konsep majalah mangga ni.
    bukak2 je nampak pompuan seksi. kat tengah2 tu pulak nanti ada column yang insaf2. siap tulis nama Allah, Rasul, ayat2 quran. pastu selak lagi page lain nampak pulak yang sepatutnya di lihat? please lah oii. kalau nak buat majalah lucah jangan lah kau tambah2 column agama dalam tu.

    0

    0
  68. sha says:

    miera liyana ??? puteri mardiana la… tak pasal2 krg hina miera tu. apadaaaaa

    0

    0
  69. mangkok tol!!! says:

    Adoyai budak gedik sekor ni…kesian mak bapak dia..mana nak tarok muka…ke memang mak bapak dia tak kesah sgt..janji anak fofularrrr…

    0

    0
  70. Azhar says:

    “perempuan kabaret ….low class !” ..teringat kata cikgu Syaari

    0

    0
  71. Pyan lenz says:

    Tailaco iko maneng

    0

    0