Written by AbangNara | June 26th, 2009

michael jackson

Michael Jackson, 50 tahun disahkan telah mati di hospital Los Angeles semalam, Khamis. Sebab kematian masih tidak dapat disahkan tapi khabarnya adalah kerana serangan sakit jantung.

Pernah digelar Raja Pop, hidup dengan penuh kontroversi terutama berkaitan dengan pembedahan mukanya dan skandal seksnya dengan budak di bawah umur.

Takziah kami ucapkan kepada kaum kerabat Michael Jackson. Pengebumian Michael Jackson masih tidak dapat diketahui akan dilakukan mengikut agama apa. Takziah sekali lagi.

TAGS:
PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

208 responses to (TERBARU)Michael Jackson Mati Diserang Sakit Jantung

  1. aim says:

    Sian2…nak wat cmne dah ajal…

    0
    0
  2. aim says:

    semoga dikebumikan secara Islam..Sama dgn Muslim yg lain..

    0
    0
    • awekcun says:

      msh blm dpt pengesahan lg sm ada dia islam atau tidak… mdh2 an pengesahan tu x mengecewakan

      0
      0
      • Penari Poco2 says:

        Innalillahi wainnalillahi rajiun…
        khas buat MUHAMMAD MIKHAIL JACKSON…

        0
        0
        • tyrabanks says:

          EHHH…
          JAUHNYA MUKE KAU POCO2..
          AYU JERR AKU NMPAK..

          0
          0
        • Penari Poco2 says:

          sb tu lar aku xnak bg dekat…
          ramai plak yg mintak num hp kang…hehe…
          pic aku kat pjbt bintulu, tgh traveling…
          skrg aku dah balik hometown aku dah…

          p/s : esok2 aku tukar balik pic aku, kasi dekat sikit…
          nie baru testing…

          0
          0
      • fienaa says:

        Kalau tgk BBC tadi… Abg/adik lelaki die ckp May Allah be with u always…. Insya’Allah die Islam lah kan…. sama2lah kite nantikan.. hehe.

        0
        0
      • dia mmg islam, abg dia sendiri sahkan…harap xde campur tngan dari kerajaan kafir…maruah islam

        0
        0
  3. Najib says:

    Akhirnya meninggal juga raja pop antarabangsa ni. Takziah !! Harap2 lah dia ni mati dalm Islam

    0
    0
  4. damia zahra says:

    takziah…

    0
    0
  5. jojio says:

    Nara you memang up to date lerrr…

    0
    0
  6. Jimmy James says:

    takziah 4 michael family

    0
    0
  7. acHe says:

    Eh betul ke..mm..takziah..

    0
    0
  8. kiRoRo miRaE says:

    kesian mmg la kesian tp nk kebumi care ape pon xtau…klu btul die msuk islam msti ade buktinye…

    0
    0
  9. aries_april says:

    takziah…
    moga roh nya drhmati ALLAH…

    0
    0
  10. Purple Haze says:

    inilah masanya utk Jamal Abdillah… raja pop malaya utk menguasai dunia!!!!!!!!!!!!!!!

    0
    0
  11. aries_april says:

    dia pn dh xlarat…
    nk rehat la plk…

    0
    0
    • tyrabanks says:

      ehh… apsal plak aku xtau ni???
      mati ari khamis!!! semalam lerr ek..cian nya la hai.. dah ajal kan..$ bnyak mcmana pun xboleh nak tulun w/pun dia dah cuba ubati sakitnya tu..

      0
      0
  12. jed hijau says:

    Takziah…

    Aku cuba2 tengok CNN gak tapi takde lah…
    Tunggu gak nak tengok pengkebumian ikut agama apa….

    0
    0
  13. alakmj says:

    takziah…
    akhirnya dia meninggal juga setelah sekian lama menderita berbagai penyakit…dia nie femes gila masa thun 80an, aku salah seorang peminat mj time tu…skrg pun sama gak…

    0
    0
  14. kiki says:

    masalah jntung ke masalah pernafasan?aku tgk kat berita tadi masalah pernafasan..

    0
    0
  15. ROSE MAWAR says:

    Kalau dia mati dlm islam ,jatuh pula hari jumaat.

    Alhamdullilah kita pun dapat bacakan fatihah .

    0
    0
    • tyrabanks says:

      sedih plak aku….
      huhuhuhu…
      w/pun dia ada bnyak kontrevasi…aku rasa dia baik..plak2 ari ni ari jumaat…huhuhuhuhuhu…………………………………………………..huhuhuhu………………………………………………………………………………………………..

      0
      0
    • damia zahra says:

      jacko meninggal semlm…khamis…
      farah fawcett pun ninggal gak semlm..salah sowg ahli power puff girl..eh eh…charlies angel…yg dolu2 punyer charlies angel la…

      0
      0
  16. aries_april says:

    baik pe tyra…
    dia kn prnh cabul bdak…
    tul x?

    0
    0
    • tyrabanks says:

      xtau lagi betul kerr x!!
      smpai skrg kes tu tgantung kan….lagipun keluarga budak tu pun jahat..
      dia tuntut $ brbilion2 dgn michael…aku rsa ada ketindasan atas mic masa tu..

      0
      0
      • Penari Poco2 says:

        sian kat mikhail tue kan…

        0
        0
        • tyrabanks says:

          kau tu jauh sgt la poco…
          meh dekat ckit.. aku nak nengok!!!!

          0
          0
        • Penari Poco2 says:

          sabar lar aku baru nak testing nie…
          esok aku dah terbang ker kuching…dekat 2 minggu aku g sane…
          so lambat sikit lar aku nak bg pic dekat sikit tue…

          0
          0
  17. Zaza Muhammad says:

    Takziah…. Lama dah aku dgr dia ni muslim, tp xde yg btul2 kompemkan…well kang lam brita CNN ke ABC News ke ade tnjuk., pastu klu le dia kompem muslim, leh aaa sdekah kan alfatihah…pehh!! ramai tu peminat dia

    0
    0
    • tulip says:

      abg dia muslim tentu dia tau apa nk wt,klu mj dah muslim xkan abg dia biarkan di kebumikan cara kapir

      0
      0
  18. the jernih says:

    takziah jugak2

    0
    0
  19. eton(bkn name sbnr) says:

    takziah..
    die baik atau tidak,2 antara die dgn tuhan..
    kte xley nk tduh die..
    lau betol die da msuk islam,kte doakan jep die selamat dikebumikan da roh die dicucuri rahmat..
    x elok mengata owg yg dah xde..

    0
    0
    • jernih says:

      betul3

      0
      0

    • the jernih says:

      betul3

      0
      0

    • tyrabanks says:

      betui la eton oiiii…
      sokong sgt..

      tpi kalau nak buat joke boley x pepagi ni….
      boley ke x boley????

      0
      0
      • eton(bkn name sbnr) says:

        tyra..
        ko nk wt joke pe?
        hish..
        ko ni ske sgt wat lwk pepagi ni..

        0
        0
        • tyrabanks says:

          ……………. jgn mare………………..

          cuba kak nara letak gmbar zahida rafik kat sblah gmbar mic kat atas,,, sama tak???

          0
          0
        • tyrabanks says:

          hehehehe… aku joke jerr..

          jgn ada mare ngan aku yerr.
          .ye la, org dah meninggal, kita xboley memain.. tpi jari aku ni gatai gak nak taip..
          kak nara pun satu.. kan ada gmbar mic jekson yg lelawa lgi.. apsal amik gmbar tu..

          0
          0
        • eton(bkn name sbnr) says:

          sengal si tyra ni..
          lbey kurang jep kot muke diowg lau ltak gmbar zahida rafik tu sblh mj ni..
          lau zahida rafik tu bkn artis,msti diowg ckp adik beradik..
          haha..

          0
          0
  20. Purple Haze says:

    oit… farrah fawcett pun mati gak la… same ari ngan mike jackson!!!!!

    0
    0
  21. Akak Leen says:

    yg sihat akan sakit
    yg muda akan tua
    yg kaya mgkin akan miskin
    yg senang akan sibuk
    yg hidup akan mati

    Untuk kita semua ingat 5 perkara sblm 5 perkara;

    Sihat sebelum sakit
    Muda sebelum tua
    Kaya sebelum miskin
    Lapang sebelum sempit
    Hidup sebelum mati

    Takziah kepada keluarga MJ.

    0
    0
  22. lilies says:

    hurmm..tul ker?? neway takziah..

    0
    0
  23. WoLVeRiNe says:

    credits to nara coz very up2date on your entries…keep it up!…
    For MJ…R.I.P…. hope you’re still muslim…

    0
    0
  24. bahulu hangit says:

    meninggal dunia gak die ni w/pun dulu die dpt menguasai dunia dgn kemewahan die…
    insaf jap aku pagi2 jumaat ni..x kire islam,kafir…mati tetap mati…

    0
    0
  25. aries_april says:

    farrah fawcett bkn kta nk kawen bru ker?

    0
    0
  26. nha says:

    takziah….

    tadi ngk channel singapore, representative kat us inform funeral MJ is expected to be a private funeral..

    which means, media US ‘mungkin’ tak wat liputan besar2an.. which means.. maybe MJ dikebumikan cara Islam…

    Tun Dr M pun pernah sebut.. media US dikuasai Yahudi… MJ pun ramai follower. phm2 jela….

    0
    0
  27. aries_april says:

    mnta2x dlm islam…

    AMIN

    0
    0
  28. trAnsFormeRs says:

    wah ketinggalan ketapi aku arini…
    mlm tadi baru aku tau si Farah Fawcet dh mati…
    tup2 arini berita MJ lak yg dh xde…
    biarlah dia gi ngan aman…
    dia pun dh penat dh ngan bnda2 cam ni..trlalu bnyk kontroversi…
    ape2 hope dia dikebumikn scara islam….

    0
    0
  29. Kak Su says:

    Semoga Allah ampunkan dosanya…

    yg mengubah ciptaanNya…

    0
    0
  30. jed hijau says:

    sapa tau..amelina penyanyi dangdut dulu tu ngan hb …kena halau dari rumah sewa sbb tak bayar duit sewa umah…sian kan

    0
    0
  31. the jernih says:

    yeah yeahhhh (cam bandi amuk lak)

    0
    0
  32. damia zahra says:

    aku x tau la jed…saper ek?…
    yg aku tau…blog c laser azwan ali tu da oficialy d tutup!!!
    baguih ar lagu tuuu…

    0
    0
  33. x-not-x says:

    semoga rohnya dicucuri rahmat..dia ni dh buat pengakuan kt seluruh duni yg dia seorg muslim..nama muslim dia mikael jackson..cuma tak tau dh tukar secara rasmi ke tak agama dia dlm ic dia tu..harap2 dikebumikan secara islam mcm org muslim lain..

    0
    0
    • pizza says:

      Kalau MJ Islam, tentu keluarga dia akan pastikan pengebumian dilakukan mengikut syariat Islam sbb siblings MJ pun ada yg dh convert to Islam.

      0
      0
      • x-not-x says:

        InsyaAllah..mudah2an..harap2 jermaine jackson bantu mikael jackson di kebumikan secara muslim….

        0
        0
  34. Kak Su says:

    Tengah layan vidoe jacko -billie jean

    0
    0
  35. aries_april says:

    TPI, ADK DIA STIL CHRISTIAN…
    MAYBE NK IKT CRA DIA ORNG LER…
    KLAU ORNG AGMA ISLAM DSANA X AMBL TNDAKAN, XLEH BT PA JG….

    0
    0
  36. pening says:

    Sdh tibe msenye..salam takziah…

    0
    0
  37. ninikebayan says:

    RIP… :'( ,herm beautiful nara tak post cerita tentang amelina ke?kat paper sya tengok dia kena usir dri umah sewa dan ada jiran dengar dia sering menangis petang2x..kasihan..apalah nak jadi ngan nasib dia yer..

    0
    0
    • tyrabanks says:

      tdi masa aku balik dari opis….

      sambil memandu keta sendirian…. aku dihiburi dgn lagu maikel jakson…..

      radio asyik memutarkan lagunya satu prsatu..sediy plak aku masa tu.. tangkp syahdu…

      .wpun jln jem coz org nak g semayang jumaat..aku xkisah..aku pusing2 sambil lyn lagu itu….

      prjalanan trasa jauh wpun rumah aku bberapa merhalah sahaja…………………………………….
      …………………………………………………………………

      0
      0
      • tyrabanks says:

        REST IN PEACE……………JACKO!!!!

        0
        0
      • damia zahra says:

        teringat dulu2…
        ske borow kaset mj ngan abg pupu aku…
        aku kecik lagi time tuh…mcm ner terminat kat mj neh tak tau ar plak aku..tpi dulu breaking records gak jualan album mj neh..lagi2 time album thriller tue…pergh!
        kat astro chanel 712 skrg neh…ths about michael jackson…

        0
        0
        • tyrabanks says:

          aku dah tngok dah…
          bnyak sgt dia abis $ utk kes budak2 tu… tpi last2 dia not guilty… cian2….

          0
          0
        • damia zahra says:

          tu ar..pastu ada citer plak neh…ckp mj tu kene penyakit vitiligo..penyakit kulit…
          pastu ada rumors ckp…anak2 mj tu bukn his biological children..pasal tgk budak2 tu mcm white jer…xder pun campuran black n white…cian2…huhuhu

          0
          0
    • trAnsFormeRs says:

      nini bagi ar info lbih skit aku x bc paper pun arini…
      bz ar aku arini…
      bz2 pun smpat gak aku layan bn..
      ha ha ha…..

      0
      0
  38. onda onda says:

    last year dpt jumpa dia di bahrain…dekat setahun la jugak dia kat situ selepas dia settle kes mahkamah yang terakhir di LA. ramai kata dia mendalami islam di situ…entah la…kalu betul dah memeluk islam bagus gak

    0
    0
  39. aku "still" cun says:

    klu MJ dh Islam, moga rohnye dicucuri rahmat..Aminnn…

    0
    0
  40. trAnsFormeRs says:

    lagu2 MJ ni nk katakn semuanya aku layan…
    arini kat radio lagu dia jerk….
    layannnn…….

    0
    0
  41. aries_april says:

    zasssssssssssssss la trans…
    naper layan lak?

    0
    0
  42. eclipse says:

    klu imam masjid negara meninggal…atau org2 agama…adakah anda sume mratapi mcm khilangan michael jackson???????????????????????????????
    pk2 kan lah……………………….

    0
    0
  43. aries_april says:

    hi jerneh…
    aries shat jer…
    alhmdlh…

    0
    0
    • tyrabanks says:

      bukn ratapi….
      cuma mmberitahu perassan sedey… xsalah…

      *** dlm idup aku,, aku prnah ratapi kmatian emak aku trsayang…
      taun ni genap 10 thun pemergiannya…
      alfatihah untuk ibuku…..

      0
      0
      • damia zahra says:

        realy?..im sory 2 hear dat!!!
        al-fatihah oso 2 yur mum tyra…
        anyway…hidup kene cerrriaaaa…gbs….hikhikhik..

        0
        0
        • tyrabanks says:

          haah la damia…
          aku ni anak yatim..
          huhuhu……

          0
          0
        • tyrabanks says:

          aku tdi cam kak su, layan video mj…
          bila dia dah pastaway ni, meremang plak bulu rome aku nengok. cara dia joget moonwalk camtu.. dgn keglamerannya tu…ishhhh.. bila hidup haram xnaik2 pun bulu roma aku ni..

          lagi satu.. org bila dah xde, time2 tu nak dberinye pngkat datuk lah..award sanasini.. bila time diaorg idup xnak plak di’datuk2’kan… yg x brkenaan plak yg dpt..
          heran2.

          0
          0
        • Kak Su says:

          Tu la tyra..Kak Su try gak bt moon walk tpi tak
          menjadi…diketawakan anak2 adalah….

          Tpi time sek men dlu blh plk…

          Agaknya badan dah kaku urat dah berbelit..hah..

          0
          0
        • damia zahra says:

          moon walk?…byk mv jacko yg ader tarian moon walk tuh…which 1 ar?…yg tukau jd serigala tu ker?…ishh aku neh..nmpk sgt tak tau…maner 1 ar tyra…
          amboi2..kak su…kan men lagi buat tarian moon walk tuh…
          tunjuk kat anak2 jer ker?..kat abg x tunjuk kak su?..
          hokhokhok

          0
          0
    • the jerneh says:

      bagus jika sihat… bisa cari kerja ya! :-)

      0
      0

      • tyrabanks says:

        ye larr…damia..
        yg jln kebelakang tu.. tu la namanya moonwalk..
        masa aku kecik dulu suke bebeno ngan mj ni.. skrng dan selama2nyalah..
        skrang dia dah jd legend.. tpi alhamdullilah.. mati dlm islam.. xsngka kan.. aku trharu + bangga plak..

        0
        0
  44. jed hijau says:

    aku agak terperanjat/ terharu juga bila tengok kat BBC new video

    1- …abang MJ begitau press “semuga ALLAH sentiasa merahmati roh mikael” (may Allah be with you Michael..always). Tak sangka jermaine sebut ALLAH

    2- …dia minta sume org termasuk press respect dengan pengkebumian privacy yang akan dibuat.

    3- …masa mayat dibawa masuk kedalam van oleh pihak polis, mayat telah dikafan dengan kain putih (seperti sudah selesai dimandikan)…-video dirakam dari jarak jauh.

    cuma aku rasa sedih sikit cara polis berkawal tu angkat mayat tu masuk dalam van….nampak sangat tak ikhlas.

    0
    0
    • x-not-x says:

      1….Jermaine tu muslim…so,apa nk takut sebut nama Tuhan kita yg Agung dan Maha Esa…
      2…..Semoga press memahaminya..
      3…..dari cara dikafan dgn kain putih tu,mcm dikebumikan cara Islam..Alhamdulillah sekiranya betul…
      4…..polis tu org kafir,tu yg x ikhlas tu..maybe la…

      0
      0
    • x-not-x says:

      1……Jermaine tu Muslim..apa nk takut sebut nama Tuhan kita yg Maha Esa dan Agung…
      2…..Semoga press memahami…
      3…..Cara dikafankan tu mcm cara org muslim dikafankan…Kalau betul,Alhamdullah…
      4…..Polis tu org kafir..tu yg tak ikhlas tu..maybela..

      0
      0
    • the jerneh says:

      Al Fatihah

      0
      0

  45. minnie2comey says:

    cemane nak enterprem gambo nih…?

    0
    0
  46. wife giler2 says:

    Terharu dan menitis airmata dgn berita yg disampaikan oleh Jed Hijau. Semoga Allah ampunkan segala dosa arwah MJ.

    0
    0
  47. x-not-x says:

    RIP MJ…

    0
    0
  48. trAnsFormeRs says:

    klau cam 2 kesahihannya lehlh kita bacakn al-fatihah tuk dia….

    0
    0
  49. the jerneh says:

    KLIKDI SINI untuk dptkan lagu2 MJ

    0
    0

  50. the jerneh says:

    KLIK DI SINI untuk dptkan lagu2 MJ

    hehe.. zaaaaaasssssssss

    0
    0

  51. the jerneh says:

    lagi klick DI SINI untuk dptkan lagu MJ yg hebat

    0
    0

    • LANUNcetakrompak says:

      kalau nak tipu pun… pandai2 la cover link tu… ingat kitorang bodo sangat kerr

      0
      0
      • LANUNcetakrompak says:

        alamak teremo la pulak.. maaf yer jerneh

        0
        0
        • the jerneh says:

          miahaha.. LCR.. x per emo lah…
          bukan ada yg marah… cumanya.. link itu
          tidak lah salah… bukan?

          selalu org tanya kita sewaktu bujang…
          bila nak kawin?
          tp x ada pun yg berani tanya bila nak MATI?
          hehe.. at least soklan itu igtkan kite ttg MATI

          chyokk chayyoookk

          0
          0

        • LANUNcetakrompak says:

          “ye la… ko tulis click untuk dptkan lagu MJ yg hebat.. sebenanye aku x click ponn.. sebab nampak sangat tajuk dier time aku letak mouse atas link tu.. dose oo nipu orang niii.. ” kate LANUN yang emo tadi.
          tapi skarang LANUN cool je ^^

          0
          0
        • the jerneh says:

          hehe.. tp kawu klik yg bawah.. yang dua link atas
          tu kawu ada klik?

          nevermind lah itu small metter aja sih :-)

          0
          0

  52. kira-kira says:

    cian dye…………
    xsempat wat knsert tour………..

    0
    0
    • fienaa says:

      tp kan.. pernah tak terfikir, mungkin ada hikmahnye die tk dpt buat konsert tour die… yelah, nnt da ade konsert tour ni, mest terselit maksiat2.. so, mungkin Allah nak dia bersih dr dosa2 yg bsr… hehehe…

      ini pendapat aku je lah kan…

      ape2 pun, mesti ade hikmah di sebalik yg terjadi… =)

      0
      0
  53. Penari Poco2 says:

    lalalala…

    0
    0
  54. trAnsFormeRs says:

    hmmm aku sowang2 ke ni?…
    semua gi mlawat MJ ke?

    0
    0
  55. kira-kira says:

    testin..1…2…3…4..5

    0
    0
  56. jed hijau says:

    mj nak dibedah lak dulu untuk posmotem…papepun semuga cepat dikebumikan…..sungguh beruntungnya dia mati dalam islam

    Aku takut bila ingatkan mati sebab dosa2 yang lepas akan terhapus ke…?????? Inikan lak dosa yang sediada…apalagi dosa yang akan dtg….Ya Allah ampunkan segala dosa2ku..AMINNN..

    jumpa esok….Insya-Allah

    0
    0
  57. kira-kira says:

    yuhuu…
    akhirnya kuar gak gambo ku…
    hehe..
    thanks nara…

    0
    0
  58. su says:

    rasa sedih sangat mj meninggal tak sampai hati nak dengar kita semua berdoa lah supaya mj di kebumi kan secara islam

    0
    0
  59. aries_april says:

    pg smua…
    kak nara…
    napa x kluar statement tntg farrah CA?

    0
    0
  60. trAnsFormeRs says:

    Assalamualaikumdan selamat pagi semua…
    hmm msih tntang MJ lg ke?
    x payah risau ar mmg dia akn dikbumikn scara islam pun abg dia Jerromine 2kn islam lg pun dia yg bnyk pengaruhi MJ tuk mndalami agama islam dulu xkn dia nk biarkn aje….

    0
    0
  61. aries_april says:

    hi kak su N trans…….
    ingt aries srng ja…
    boring ar hr ni…

    0
    0
    • the jerneh says:

      hi all…

      AA boring jum g men batu seremban x pun kite gi

      men jongkang jongket, kasi jonget sikit punggung.. lalala

      0
      0

  62. trAnsFormeRs says:

    k.su dh sarapan ko?
    makan apo pagi ni?
    den tongah brlapar ni omak den buat mee goreng nmpak cam sodap tapi tokak ni mngado2 pagi ni tragak lak nak makan roti canai mamak tgu mmber datang x sampai2 lagi ni hah…
    goram bonar raso eh porut dh lapar dio x sampai2 laei..

    0
    0
  63. trAnsFormeRs says:

    jom ar AA ikut trans gi mkn roti canai….

    0
    0
  64. BudaKGeniUS says:

    AJAL MAUT DI TANGAN TUHAN….

    Mane la tau kan,
    Esok lusa turn kita plak..
    Iman & amal dah la x banyak..
    Preparation seciput je..
    tu pun kalau ada…
    Mudah2 kita tergolong dalam umat nabi muhammad saw…

    Amin..

    0
    0
  65. trAnsFormeRs says:

    trans cau dulu ar k.su, AA mmber dh smpai ar karang tongahari kang jmpo laei….
    bye assalamualaikum…

    0
    0
  66. aries_april says:

    wsalam trans,,
    aries klau dkt jhr…
    ikt ja…
    ni jauh d png…

    0
    0
  67. aries_april says:

    jerneh krja ker hri ni?

    0
    0
  68. aries_april says:

    hi, krja pa tu jerneh…
    elok2x skit ya…?
    :-)

    0
    0
  69. Akak Leen says:

    selamat pagi org msia…
    hari ni xde story bar ke?

    0
    0
  70. aries_april says:

    xpa akak…
    bt fhm2x udah la….

    0
    0
    • Akak Leen says:

      mana tau kot2 ada yg buat x faham ingat akak maksudkn BAR, x ke haru…huhuhu…
      mana yg lain2 ni…? x kan tido lg kot…hehehe

      0
      0
  71. misah says:

    mcm mne ye cara dia di kebumikan ???????

    0
    0
  72. kak rossss says:

    hmmmmm sian michael kan…..
    gonna miz him…

    0
    0
  73. ciknoy says:

    takziah…

    0
    0
  74. ciknoy says:

    takziah……

    0
    0
  75. abg jack says:

    satu teka tuki
    masa lahir dia hitam
    masa mati die putih…

    itulajh MJ bukan mak janda tapi mikael jackson
    jika benar die sorg muslim moga rohnya dicucuri rahmat dan alFatihah utknya

    0
    0
  76. Rin says:

    emm mcm x pcaya je mati akibat sakit jntung… apapun tetap lagenda..

    0
    0
    • BumBLeBee says:

      dah ajal kan…dier punyerlaa takut mati bler dpt tau ade cancer tuh…last2 sebab lain plak yg jadi…..malaikat maut kalo dh kejar, ke lobang cacing pun tetap kejar…innalillahwainnailaihirajiunnn…

      0
      0
  77. Kevin K. W. Ng says:

    For me Michael Jackson is great but second to Elvis Presley his father in law; it is strange that he predicted his death as similar to the great Elvis Presley as Lisa Marie Presley commented in her blog.
    Good-bye Michael you are just like Saint Michael your patron saint as you fought valiantly against the corruption that is in society through your songs which has inspired the world of artists.

    0
    0
  78. adi nata says:

    semoga perginya mj akan menbawa iktibar kepada kita
    bahawa setinggi mana pangkat or darjat kita kepada yang maha esa jua kita kembali;alfatihah

    0
    0
  79. mono says:

    itulah… sibuk joget terus … tidak mau jaga kesehatan baik-baik sampai sakit parah gitu.. lihat muka kurus dan pucat pasi. kalau namanya top tapi kesehatanya tidak top untuk apa ?

    0
    0
  80. kistina says:

    WOI.. MICHEALE TU ORANG ISLAM
    N..NAMA ISLAM DIA IALAH MIKAAEL………………..

    0
    0
  81. game cheats says:

    There is no accident so disastrous that a clever man cannot derive some profit from it nor any so fortunate that a fool cannot turn it to his disadvantage.

    0
    0
  82. I like the helpful info you provide in your articles. I will bookmark your blog and check again here regularly. I am quite sure I will learn many new stuff right here! Good luck for the next!

    0
    0
  83. TY for posting, it had been very handy and told a lot.

    0
    0
  84. I enjoy what you guys are up too. This type of clever work and exposure! Keep up the good works guys I’ve added you guys to our blogroll.

    0
    0
  85. I think this is among the most important info for me. And i am glad reading your article. But want to remark on few general things, The site style is perfect, the articles is really great : D. Good job, cheers

    0
    0
  86. Basically, the following story entered E. Fagan’s Adventure during Cardiff Wales. They were working to establish a Victorian historical rose bush flowerbed along with a unusual improved, mated with while in the Nineteenth Century (1887), termed “Bardou Job” had been one of the 90 deparately needed for your undertaking. The Culture Flower Collection had been expected to search out this particular lacking elevated of which the majority hated had died out. These products found it, however parts, thriving with what once was the head warden’s lawn about Alcatraz. The warden ended up being known for his roses as well as criminals proffered individuals. It had been within “top security” constantly.

    0
    0