Written by Bella | May 30th, 2017

Umum mengetahui pelakon Mawar Rashid kini sedang bahagia bercinta bersama Raf Yaakob iaitu adik kepada Fazley Yaakob. Menerusi foto-foto yang dimuat naik oleh mereka di Instagram, pasangan ini jelas dilamun asmara.

Sedang bercuti bersama di London, Mawar sempat memuat naik beberapa foto mesra beliau bersama Raf. Rata-rata peminat yang melihat kemesraan pasangan merpati dua sejoli ini berharap agar mereka berdua mempunyai jodoh bersama dan berkahwin.

Berikut antara komen peminat di Instagram Mawar :-

Kalau rasa sudah sesuai bersama dan menyintai antara satu sama lain apa salahnya untuk melangkah ke fasa lebih serius bukan? Jelas terpancar kemesraan dan perasaan cinta antara Mawar dan Raf.

14 responses to Mesra Bersama Di London : Peminat Doa Mawar Rashid Dan Raf Yaakob Cepat Kahwin

  1. ros merah says:

    bukn aritu ad citer mawar kapel dgn org len ke..nape mamat ni plk skrg ..cpt giler dpt psgn baru …

    2

    0
    • Man Kijang says:

      Tu ex dia lah, mamat fuzz tu dancer, ape kelas mawar nak dancer. Now dah up of coz dia cari yg lagi up, lagi2 boleh bwk dia ke london.
      Tak fhm haku bulan2 pose boleh slamber tayang pegi oversea ngan bf, tipulah tak duduk sebilik kalau bcinta bagai nak rak.! Dieorg tak fikir ke apa yg org fkir bile tgk gmbar dieorg skali mcm ni eh..

      19

      0
    • minah jambu suka saahara yaakop says:

      dh tentu mawar ni jambu memang senang la dapat pasangan baru ….cuba kalau muka kopak lambat sikit dapat pasangan …minah jambu buka puasa kt depan compter jadi senang sikit nak komen..

      0

      0
    • AMIR_MOHTAR5656 says:

      TIPU KLO TAK MAIN PONDOK2 KAT LONDON TU, HAHAHAHAH! MAWAR NI MMG MURAH JE. SPESIES UNTASHA, BAWA JE POMPUAN2 JENIS CM NI KAT LUAR NEGARA , KOMPEM DPT JILAT !! EWWWW LG BLH ADA FANS JENIS RETIS MURAH MCM NI

      1

      0
  2. Noni says:

    Bekas isteri raden cntik orgnya. manis je..

    10

    0
  3. Nasihat says:

    Bercuti Dengan Bukan Mahram?
    Lagi-lagi kisah percutian ‘pasangan’ yang belum mempunyai ikatan yang sah.
    Bercuti dengan bukan Mahram tetapi ditemani oleh orang lain bukanlah satu ‘excuse’ untuk menghalalkan apa yang haram. Matlamat tidak menghalalkan cara.
    Walaupun ditemani orang lain, tetapi adegan pegang tangan bersama tidak akan memungkinkan ia menjadi Halal.
    Tak kisahlah kalau percutian anjuran syarikat sekalipun, jika batas-batas tidak dijaga, lelaki dan perempuan bebas bergaul tanpa batasan, ia tetap haram.
    Dah tak tahan sangat, kahwin sahaja…lepas tu nak bawak naik Gunung Everest sekalipun, tiada siapa yang halang.
    Jangan cuba menghalalkan yang haram!
    -Imam Muda Hassan-

    42

    0
    • anon says:

      Ala, bagi org islam kat M’sia ni, yg haram dua je…..arak & babi. Yg lain tu ok kot sb tulah ramai yg bersekedudukan & beranak luar nikah, zina ada dimana2..

      5

      0
  4. artis pompuan melayu murah dibeli says:

    Belum apa apa dah nak berpeluk kata Ahmad Nisfu dlm ceta P. Ramlee.

    2

    0
  5. senah says:

    alah dia dl dgn si fuzz tu pon dah siap tido skatil bagai~ aku follow dia dr zmn jahilliah dia lg.. no wonder la bcuti dgn pakwe lak kali ni!!

    7

    0
  6. Anonymous says:

    Taste muka Jawa. Takde nilai utk pasaran luar. Cuba tengok artis yg dapat laki omputeh tu semua muka biasa biasa je. Ning Baizura, Lana Nodin, Jaclyn Victor semua dapat laki lawa. Ni muka budak hingusan ni layanlah muka jawa Melayu perasan poyo ni…hadooii

    2

    1
    • serene says:

      Omputeh bukan suka muka yg biasa2 saje tapi yg gelap. Semua yg kawen dgn mat saleh kan gelap2….Dia org tak suka kulit dia org yg puteh melepak tu sb tu dia org duk berjemur je sb nak ‘tan’. Kdg2 dia org sapu bedak ‘bronze’ sb nak nampak gelap..
      Bila yg puteh nak gelap, yg gelap pulak nak putehkan kulit…,,hai mcm2. We always want something that we dont have..

      9

      0
  7. anon says:

    Artis2 Malaysia ni suka benar gih london, macam takde tempat lain nak gih. Semua nak tayang gih uk..

    1

    0
  8. Yat says:

    Takda cerita lain selain depa 2 ni, mana2 muka tu ja ada…NEXTTTT!!!

    0

    0

Leave a Comment

Optional