Written by Bella | August 28th, 2015

Nampaknya hari ini penuh dengan berita panas, masih belum lagi reda dengan isu Tasha Shilla mabuk dan telah menyerang bekas kekasihnya Hans dan teman wanitanya, terbaru menerusi portal Paparazzi seorang selebriti wanita yang popular di tanah air didakwa telah bermesej lucah di WhatsApp bersama seorang lelaki.

Melalui foto yang dikirim, pasangan tersebut memang manja sekali dah macam suami isteri pula.  Walaubagaimanpun, antara clue yang diterima ialah rumah tangga selebriti wanita tersebut sudah berakhir.

Menerusi portal tersebut lagi, mereka turut menerima rakaman audio yang mengandungi perbualan lucah selebriti tersebut.

Berikut antara isi perbualan daripada rakaman yang diterima:-

Pertama, you make me feel horny all the time..ini bukan lawak ya, betul. If i’m not period at this time, i will do it myself because i miss our moment last week…

Anyway, miss everything about you baby.. Macam tau-tau je honey tak mandi. Suka cium tengkuk baby, suka cium leher baby, wangi sangat kat situ. Muah!

Rasa-rasanya siapakah selebriti wanita tersebut ya? Berdasarkan foto di atas boleh tak korang agak? Kami pun masih tertanya-tanya..Hurm..

Sumber Berita: Paparazzi

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

42 responses to Mesej WhatsApp Lucah Selebriti Wanita Popular Didedahkan

  1. Anonymous says:

    Nenek nara kot

    2

    0
    • Ustazah Jadian binti Hipokrit says:

      Maaf ye akak nak tegur skit…rasanya xperlu diperbesarkan berita ini kerna ianya hanya akan mendatangkan fitnah semata-mata, sedangkan kita semua tidak tahu hujung pangkalnya.
      Bak kata pepatah…alah membeli, menang memakai.
      Sekian dari akak.

      3

      0
      • babe says:

        kalau dilihat dari gambar tu, lelaki tu yg screenshot text tu. maybe dia nak publisiti murahan. atau org lain konon pinjam phone dia, screenshot then send to themselves.

        0

        0
        • Miang kejadah?? says:

          Errrrr…Npe pmpn tu lelebih…Malunye aku sbgai pmpn…
          Kegatalan pmpn ini tinggi ckt la, klu ye dh ‘biasa’ wat bnde2 cmtu, tp bila siap leh ckp rsa horny, klu x period psti akn wat sndiri…Ew ew eww!..Mmg miang!!..Hrp2 x btl, rekaan sje…

          0

          0
        • Anonymous says:

          Hi

          0

          0
      • Anonymous says:

        Suami isteri pun tak mustahil ada yang whtspp mcm ini. Tapi ini diaibkan sebab mereka artis yang bukan pasangan suami isteri. Tapi kenapa aku rasa perkara ini keterlaluan. Ini peribadi mereka. Baik lagi cari peluang untuk bagi mereka ditangkap khalwat daripada cari peluang mendedahkan sms peribadi orang.

        0

        0
    • Anonymous says:

      Weyh aku kenal lah nenek nara dekat klantan. Jangan lahh kutuk nenek orang. Nenek nenek jgn main. Kang orang main mak kau baru tahuuuu

      0

      0
  2. Ixora says:

    Confused aku. Honey, baby, honey baby. Entah lah artis mana.

    3

    0
  3. Anonymous says:

    I think Malaysia has better things to worry about the next few days.

    0

    0
  4. ila... says:

    xhbis² buka aib org…

    0

    0
  5. Orangbiasa says:

    hehe..baca jugak..sanggup jugak scroll smpi bawah sbb nk comment..ye tak abg Nara? Kipidap!!

    0

    0
  6. Halimah Begum says:

    nara tu asal org kelate ke ???
    Patut la saport Lofa all the way.

    1

    0
  7. Anonymous says:

    Macam haramjadah ja. Nak kata lucah tak lucah sangat berbanding..
    Aku lebih nak tau kenapa dan macam mana bebenda tersebar.

    0

    0
  8. Herodunia says:

    Inila dia.. Menjaja cerita org demi kepenti gan sendiri.. Cis! X pasal2 aku terbaca crita.x berpekdah camni.. Ko x takut dosa pahale ke nara oii..?

    0

    0
    • HERODUNIA SEWEL says:

      DAH NAMA RUANGAN GOSIP ARTIS..XKAN NAK CERITA RESEPI MASAKAN..KALAU TAK SUKA JGN BACA..TGK SAJA MELODI TV 3..OTAK JGN LETAK KAT BONTOT

      0

      0
      • Orangbiasa says:

        Haaa!!ni btul..saya suka sangat!! Ntah pape org yg ckp bukan2 psl blog ni..mende x suke xyah buka…siap bole like page ni pulak kan..kluar kt newsfeed! Klu x suke xyah buka..hakikatnya sebok jugak nk tawu cte pastu komen bukan2..

        0

        0
    • anon says:

      Terbaca crite2 tak berfaedah mcm ni???????? Oh hello, kau baca blog gosip ni, sasau ke? Kalau baik sngt gih baca Quran banyak2……baik konon.,

      0

      0
  9. Anonymous says:

    X berpelajaran betul la artis mcm ni.mcm mna la org nk hormat artis.kerana nila setitik,rosak susu sebelanga..sangap sgt.

    0

    0
  10. Anonymous says:

    Rita rudaini ke? Just tanya.

    0

    0
  11. nara suka aib says:

    xsabar nak tgk anak nara yg perempuan… orang sebar gambar tengah terlanjur dengan boyfriend sendiri.. tunggu besar.. bapak kuat sangat sebar aib orang. dah nmpak sah2 tujuan gambar disebarkan nak jatuhkan pelakon perempuan.. jgn lupa kangkang puki luas2 tau

    2

    1
    • Tak suka org bodoh says:

      Oi bodoh. Yang kau libatkan anak abg nara kenapa hah? Yang type benda ni anak dia ke? Kenapa la org bodoh macam kau ni suka sangat nak doakan benda buruk. Dahla budak2 pulak tu. Mulut kau jaga sikit eh bodoh. Dasar bodoh. Sekali kau ckp pasal org, berkali2 malaikat doa untuk kau balik. Faham tak??? Nanti anak kau pulak yg kena. Nauzubillah min zalik.

      0

      0
  12. zaza says:

    smlm aq dh bgi jawapan tp komen tk kuar. mungkin admin delete. tk pe aq komen skali lg.
    jawapan: mas idayu
    dah, jgn bising2. jgn gadoh2.pi buat keje masing2.

    2

    0
  13. ikan says:

    cane boleh tersebar? sah2la anak ikan die yang screenshot pastu forward.. kasian makcik desperate

    0

    0
  14. ShaSha says:

    Patutla tuhan bagi ganjaran pada orang yang tutup aib orang lain, sebab zaman sekarang, buka aib orang dapat duit.

    0

    0
  15. mas idayu says:

    HUHUHU… mmg mas idayu pun.. dulu masa kaple loving2.. nak muntah tgk kat we chat.. bile dah gaduh kta insta kene hack la.. padahal gamba2 kat we chat geli kite tengok.. now masing2 report polis nak backinng diri masing2… uuweekk nak muntah..

    0

    0
  16. sempoi bak hang says:

    tu aaa mulut pon celupar lazer sangat rase betul je now kene batang hidong ko. apa laagi agaknya lpas ni dia nak depends diri nk bela diri.tgok pon ego gile sure punya xkan dok diam…

    0

    0
  17. mojo says:

    Nie mesti adik beradik nara.sebab tu nara post benda2 camnie.whatsapp orang pun jadi untuk sesuap nasi.tahniah nara.sebarkan lagi.biar kita bergelumang dengan fitnah.bagus syabas.i like.

    0

    0
  18. NARABODOH says:

    nara…kau x rasa berdosa ke…klu ye pon betul benda2 ni…knapa nk buka aib orang…sebarkan berita2 cmni…duit blog ni kau bg anak bini kau makan…klu ye pon dia bersalah..mintak Allah bg hidayah kepada artis tsebut…nnti dia dh insaf…kau plak dok tanggung dosa selagi org bleh akses blog kau ni…x rasa keji ke keje cmni???

    0

    0
  19. busuknya says:

    yaaa… saya rasa abg nara sepatutnya tukar kerjaya kot…jadi blogger ni susah..tambah2 gosip artis nii…
    dosa besar kot buka aib orang..x kisah sama ada betul atau tidak..
    nara blogger islam…ada anak isteri…duit yg dipakai tu hasil apa…buka aib org…x elok dijadikan rezeki kot…. wlpun duit tu makan sendiri…ttp jadi darah daging…
    jadi la blogger lain nara oiii..

    0

    0
  20. nama says:

    Ya Rabbi..Nara ko ni bagi anak bini ko makan dengan duit dari cerita2 camni ni??bawak2 la bertaubat dengan bukak aib orang.Kot ye pun orang tu ada skandal ke apa ke,ko jgn la desperate sangat nak cari nafkah dengan cara ni. Mengucap panjang aku baca story line dia ni.

    0

    0
  21. afidah azmi says:

    Citer ni bukan abg Nara yg createla..korang bukak semua blog gosip..semua ada citer ni..Tak semua blog gosip tu nak membuka aib artis tapi nak bagi peringatan saja.Setiap perbuatan kita ada yg sedang memerhati..Bukan ruangan blog gosip saja..Tapi Allah SWT…sama2 kita ambik ni sebagai pengajaran.

    0

    0
  22. Anonymous says:

    Diana Danielle?

    0

    0
  23. alexia says:

    artist malaysia memang merapu….thats y aku x minat artist malaysia….

    0

    0
  24. judah says:

    Hai

    0

    0