Written by AbangNara | September 2nd, 2009

ogawa sales

#Sila skroll ke bawah untuk membaca artikel yang terbaru.

Minggu lepas kami telah pergi melepakkan diri kat Pavilion Shopping Centre. Saja nak hilangkan stress bekerja dan stress membaca gosip dunia hiburan Malaysia. Tengah jalan-jalan tiba-tiba nampak segerombolan manusia tengah berkumpul kat kedai OGAWA. Nampak macam ada sesuatu yang menarik kat OGAWA nie. Kami pun apa lagi join lah sekali masuk dalam kedai OGAWA nie. Rupa-rupanya manusia-manusia yang ramai tadi semua tengah mencuba produk terbaru daripada OGAWA.

ogawa sales

Pergh memang best gila dapat try kerusi urut Ogawa, terus hilang lenguh satu badan. Kerusi urut paling HOT ialah Ogawa Smart Aire Massage Chair. Bila baring atas  Ogawa Smart Aire Massage Chair ni, korang boleh rasa camna Syed Muzaffar rasa masa dia nak berlepas naik space shuttle tu.  Sebab kerusi ni direka ikut rekabentuk kerusi angkasawan so masa duduk atas Ogawa Smart Aire Massage Chair ni, hampir tiada tekanan kat tulang belakang. Patutlah rasa macam di awangan sambil bahu di uli-uli.

Memang layan abis lah,sampai RedMummy pon conquer taknak kasi orang lain try. Cuba korang tengok betapa feelnya muka akak Red kat gambar bawah tue bila dia dah dapat duduk atas OGAWA Smart Aire nie.

ogawa sales

Terpaksalah Bang Nara try kerusi lagi satu, Ogawa Smart Mate. Layan gak Ogawa Smart Mate , habis satu badan kena urut dengan hanya tekan-tekan kat remote control. Lepas baca pamplet Ogawa Smart Mate , baru tahu rupa-rupanya kerusi ni:-

  • Lancarkan peredaran darah ke seluruh badan
  • Boleh terus set satu sesi urut 60 minit, kalau berenti tengah-tengah nanti kerusi akan sambung balik, cerdik betul
  • Ada urutan gaya Swedish

Sememang pasti, tiada yang tak pasti yang Ogawa Smart Mate nie memang paling sesuai untuk orang macam Abang Nara yang rajin bekerja dan banyak guna computer. Boleh tidur atas kerusi ni sambil kena urut satu malam pastu bangun pagi esok terus boleh tulis 10 post! Dijamin badan akan segar 100% hasil kesan penggunaan Ogawa Smart Mate nie.

ogawa sales

Skang cuba korang bayangkan kalau masa raya,  kalau korang ada sebijik Ogawa Smart Aire ataupun Ogawa Smart Mate nie kat rumah. Kompem member-member dan sedara mara yang datang beraya semuanya berebut-rebut nak try kerusi Ogawa ni. So apa kata untuk memeriahkan lagi Hari Raya kita kali nie,  jom kita ramai-ramai pergi shopping kat OGAWA. Sebab sekarang ni OGAWA tengah ada Mega Raya Promotion, boleh dapat diskaun sehingga 50%, dan boleh beli barangan guna voucher diskaun yg boleh print online . Cuba korang tengok harga barangan OGAWA kat bawah tue. Memang murah gila-gila punya. Nie semua bersempena dengan Hari Raya yang bakal tiba nie. Apa yang perlu korang buat cuma klik link nie dan print voucher dia. Print jer sebanyak mana yang korang nak dan jangan lupa tau share-share voucher nie dengan mak ayah, sedara-mara dan kawan-kawan korang.

ogawa sales

Dan ada lagi satu promosi yang tersangatlah bestnya. Nak tau? Pergi ke OgawaWorld.net untuk tau lebih lanjut pasal Ogawa Mega Raya Promotion nie. Jangan terkejut pulak kalau kami cakap anda berpeluang untuk menang voucher shopping bernilai sampai RM10,000. Yang lagi best, korang pun ada chance untuk bershopping dengan Abang Aznil. Apa tunggu lagi?

“Kami yakin betul Abang Aznil, kami nak shopping raya kali nie dengan OGAWA”

ogawa sales

1 responses to Meriahkan Hari Raya Anda Bersama OGAWA

  1. awekmas says:

    i 1st hehehe…