Written by AbangNara | April 19th, 2013

Abang Nara memang pengguna setia minyak PETRONAS. Selain daripada mengisi minyak, Abang Nara juga selalu membeli belah di kedai Mesra PETRONAS. Beli keropok, air Nescafe, roti dan macam-macam lagilah. Memang mudah dan sangat selesa.

petronas mesra card

Dan sekarang ini Abang Nara semakin bersemangat membeli belah di kedai Mesra PETRONAS kerana ada pertandingan RACE ON: PROMOSI KEDAI MESRA yang menawarkan kereta Mercedes-Benz A class sebagai hadiah utama. Kalau menang memang bersyukur gila diri ini dibuatnya.

petronas mesra card

Yang bestnya, cara nak menyertai pertandingan RACE ON ini sangatlah mudah. Hanya perlu beli minimum 1 barangan promosi RACE ON. Tak mahal mana pun. Paling mahal pun hanya RM6.40. Berbaloi sangat dengan hadiah yang ditawarkan.

petronas mesra card

Lepas beli mana-mana barangan promosi di atas di kedai Mesra PETRONAS, anda hanya perlu menjawap 1 soalan mudah. Selesai menjawab, kepilkan resit pembelian dengan jawapan dan masukkan di dalam kotak yang telah disediakan. Tak dapat Mercedez, dapat hadiah nombor dua pun ok jugak.

petronas mesra card

Menarik kan peraduan RACE ON yang dianjurkan oleh PETRONAS Dagangan Berhad ini? Kalau di tempat tinggal anda hanya ada kedai Mini Mesra PETRONAS, jangan risau kerana anda masih boleh menyertai peraduan ini dengan membuat pembelian minimum RM15. Jangan lupa berdoa agar dimurahkan rezeki terutama ketika meletakkan borang di dalam kotak penyertaan.
petronas mesra cardJadi tunggu apa lagi? Silalah bergegas ke kedai MESRA Petronas sekarang juga kerana tarikh tutup peraduan ini ialah pada 30 April 2013. Untuk maklumat lanjut, layari laman web MyMesra.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

10 responses to Mercedes-Benz A Class Untuk Dimenangi, Hanya Di Kedai Mesra PETRONAS

  1. iphoneuser says:

    ok, menarik sgt info ni dlm blog gosip..

    0

    0
  2. Sandara Park says:

    kesian betul topic ni tak laku, kalau gosip artis cepat jer serbu
    hadiah yg no.4 tu best…hadiah iphone 5

    0

    0
  3. Anonymous says:

    jom kita sertai contest ni…

    0

    0
  4. minah jambu 24jam mengadap compter says:

    minah jambu tk minat kalau ada cerita kereta kereta ni nyampah betol ! kontes kontes ni minah jambu tk main lah ! kalau kontes skirt yg paling pendek minah jambu suka..

    0

    0
  5. Anonymous says:

    peluang tuk sape yg meroyan nk dpt FIRST dlm entry nara..

    0

    0
  6. luthfi says:

    Wahhh,,,sangat ,,menarik nihhh, sayang tidak bisa ikut

    0

    0
  7. CT says:

    doa2lah ya moga dpt tempat yg 1st tuh..hahaha

    0

    0
  8. intim4ever says:

    cepat-cepat sebelum tarikh luput…..

    0

    0
  9. Anonymous says:

    nara delete komennnnnnnnnnnnnnnnnnnnn… motip sangat…

    0

    0