Written by AbangNara | February 28th, 2012

Sedih la pulak tengok awek cun nie menatap wajah pakwe kesayangan dia.

Mengapa harus cinta jika hanya untuk disakiti? Apa kata anda?

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

12 responses to Mengapa Harus Cinta Jika Hanya Untuk Disakiti?

  1. bULanTerang says:

    dlm hati perempuan tu masih ada syg…cume sakit hati sikit je tu…
    nnt tertunggu2 gak kol pakwe die masuk:)

    0

    0
  2. BuLaNgElAp says:

    ntah pape je la………………..

    0

    0
  3. blacktie says:

    hat ni kompem iklan or promosi nihhhhh… nara ni bukan jenis nk post video saja2 nih… ada udang blik mee

    0

    0
  4. mirae says:

    ahahaha..xde lain xde bukan le ni..iklan hp bru la ni..apsal awek tu xbaling je hp tu..zzzz

    0

    0
  5. ape2 je says:

    iklan april fool ni..

    0

    0
  6. burnsoul4u says:

    Hp samsung tu.. Macam samsung galaxy S jer.. Heh

    0

    0
  7. Anonymous says:

    abc

    0

    0
  8. Benci buaya darat buaya karat says:

    Tanpa kejujuran,kesetiaan,berpendirian,bertanggungjawap dan kasih sayang yg ikhlas janganlah ucapkan I sy u…

    0

    0
  9. patutnya pompuan tu belasah je jantan tu cukup2
    apa barang main campak gambo..
    muahahuahuhauhauuahehehehiihihihhohohoho :P

    0

    0
  10. abg nara dh ejas smule Asmawi Atan jd Asmawi Ani ini tidak adil says:

    eleh pompuan ni,marah kt gmbr yg xleh nk wat ape..cube hantuk pale tu kt dingding tgk ape jadi..keh3

    0

    0
  11. Triple_j says:

    tengok tulisan to be continued tu pun dah nampak iklan celcom xpac.

    btw kalau cinta sesama makhluk tu biasalah hati disakihiti. cuba cinta kepada allah swt, insya allah selamat dunia dan akhirat.

    0

    0
  12. miranda kerr says:

    apa nih.. ishh bang nara post benda pelikss..haha

    0

    0