Written by AbangNara | June 4th, 2014

Abang Nara tahu ramai peminat Taylor Swift yang kecewa apabila tiket konsert penyanyi hebat ini di Malaysia telah habis terjual tak sampai 2 jam. Memang ramai yang mengalirkan air mata kerana tak dapat beli tiket. Iyerlah, bukan senang nak dapat peluang menyaksikan Taylor Swift membuat persembahan secara “live”.  Sekali seumur hidup kot.

konsert taylor swift

Bakal beraksi di Stadium Putra Bukit Jalil pada 11 Jun ini, peminat Taylor Swift yang masih berharap untuk mendapatkan tiket ke konsert penyanyi ini kini boleh menarik nafas lega dan melompat kegembiraan. Ini kerana Hotlink kini memberikan peluang untuk anda mendapatkan bukan sahaja tiket konsert Taylor Swift tetapi peluang untuk “Meet & Greet” dan cenderahati yang ditandatangan oleh Taylor Swift sendiri. Awesome kan? Memang #LiveLifeLoud sungguh!!!

konsert taylor swift

Lagi awesome cara nak menang hadiah-hadiah best ini amatlah mudah sekali. Hanya perlu muat turun applikasi Hotlink Red di Google Play Store dan pastikan handphone anda boleh menerima notifikasi bila-bila masa. Jadi apabila mesej dihantar, orang pertama yang melakukan seperti yang disuruh akan memenangi hadiah-hadiah ini. Itu sahaja yang perlu anda lakukan. Memang mudah gila kan? Selain itu, jangan lepaskan peluang untuk memenangi konsert tiket, cenderahati yang ditandatangan dan banyak lagi dengan menghadiri Taylor Swift Ultimate Fan Challenge di The Square, Publika pada 7 Jun ini bermula jam 10 pagi sehingga petang.

konsert taylor swiftJadi tunggu apa lagi? Muat turun applikasi Hotlink Red sekarang juga dan layari laman web Hotlink Red untuk informasi lanjut. Selamat berjaya!!!

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

9 responses to Menangi Tiket Konsert, Peluang Meet & Greet Dan Cenderahati Taylor Swift #LiveLifeLoud

  1. peminat mak jemah says:

    YESSSS FIRST

    0

    0
    • Anonymous says:

      Konsert-konsert yang melalaikan cam ni lah merosakkan orang..

      Cuti sekolah ni ape kate ramai2 bawak satu kampung pergi tengok Panda..
      Satu kebanggaan Malaysia dengan kehadiran panda yang comel ni..

      0

      0
  2. Ada says:

    Tak minat langsung sama penyanyi Orang putih he..he…maklum bahasa Inggris saya hanya bisa yes or no..

    Jadi tak happy sangat dia mau datang dan buat konser….Kalau lah penyanyi Malaysia atau Indonesia lebih bagus agaknya….

    Tapi salut juga hanya 2 jam tiketnya dah habis..Best !!

    0

    0
  3. Prof John says:

    nanti mesti ramai anak-anak muda yang pergi..

    0

    0
  4. Coffeelover says:

    Persembahan yang pasti memukau!

    0

    0
  5. N. Eiznee says:

    Salam. Saya nak jual 2 tiket Konsert Taylor swift utk kategori 3.
    Nak jual sebab saya baru beli kategori 2. Berminat?

    N. Eiznee.

    0

    0
  6. […] Menangi Tiket Konsert, Peluang Meet & Greet Dan Cenderahati Taylor Swift #LiveLifeLoud (8) […]

    0

    0