Written by AbangNara | July 3rd, 2012

Abang Nara rasa ramai kat sini pengguna tegar barangan Apple. Jadi hari ini, Abang Nara nak bagi peluang kepada anda untuk memenangi sebijik iPad baharu. Caranya sangat senang sahaja. Hanya perlu login Facebook anda di bahagian sidebar BeautifulNara ini. Sila carik gambar di bawah di bahagian sidebar dan login.

login fb

Setelah anda login, tinggalkan komen di entri ini dengan mengisi email yang anda gunakan untuk login Facebook anda. Peraduan ini hanya akan berlangsung selama seminggu sahaja. Seorang pemenang akan dipilih untuk memenangi The New iPad dan 5 orang lagi akan memenangi T-shirt BeautifulNara. Itu sahaja ~~

P.S: Jangan risau sekiranya komen anda yang diletakkan email tidak keluar. Abang Nara kena manual approve. So tak perlu komen banyak kali.

P.P.S: Pemenang akan dipilih secara cabutan rawak. Abang Nara akan check Facebook si pemenang menerusi email yang diberi. Sekiranya si pemenang tidak dijumpai atau tidak menggunakan apps FB BeautifulNara, pemenang lain akan dipilih.

UPDATE: Hadiah The New iPad telah pun diberikan kepada pemenang bertuah. Nanti Abang Nara mintak dia bagi gambar wajah gembiranya ketika Abang Nara bagi dia iPad. Tahniah diucapkan kepada si pemenang. Teruskan mengguna apps Facebook BeautifulNara kerana akan ada hadiah menarik di masa hadapan untuk anda semua.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

436 responses to Menangi The New iPad Dengan Hanya Gunakan Apps Facebook BeautifulNara

  1. Siti Fadilah Abu Samah says:

    terbaik laa…

    0

    0
    • Adley says:

      blog nara terbaekkk..(ayat kipas beb)

      0

      0
      • Fakhruddin says:

        abang nara terbaik dari ladang..hehe

        0

        0
      • Selitone says:

        Abang Handsome…

        Sejak melayari blog ini, sakit gout saya semakin berkurangan. Kalau dulu saya cukup berpantang dengan durian, sekarang tidak lagi… Durian King sebiji saya seorang sahaja hadap.

        Semoga dengan testimonial saya ini, saya bisa mendapat Ipad baharu itu.

        Salam kasih dan sayang saya kepada Abang Handsome. Akhir kata…. ingatku dalam doamu.

        0

        0
      • kadox says:

        cayalaahh beautifulnara.com :)
        the more u give, the more u get ! insyaAllah..
        Ya Allah, murahkn rezeki ku..amiinn.. :)

        0

        0
    • fan BN says:

      fuyoo betul ker…best nih dapat menang ipad, leh main tenet ngn ipad..yeaahhh..sekarang jugak aku tekan login…

      0

      0
    • Erynn says:

      kalo boring kat opis x lain yang diingat….mesti nak bukak blog beautifulnara.tapi selalu bukak sorok2 la sbb takut bos potong gaji. yela bukak blog gosip pakai harta pejabat. bos suruh buat keje bukan bergosip. so kalo menang ipad da tayah nak bukak sorok2. selamber badak je la bukak beautifulnara depan bos! dalam hati (sukati la ipad ni aku yg punya!) heheheheh~

      0

      0
    • edlynn says:

      saya nak ipad3….bestlah contest abang nara ni…

      saya nak ipad3..ipad3..ipad3…..

      ni email saya:edlynn_2905@yahoo.com.my

      pilih saya taw!

      0

      0
    • nurul says:

      saya comment kat sini je =)

      bubblegums_drop@yahoo.com
      nak i pad =)

      0

      0
  2. BIE says:

    Peraduan yang mengesankan. Terima kasih beautifulnara.com. Kini saya dapat mengikuti perkembangan semasa artis tanah air dengan lebih pantas dan mudah dengan bantuan Apps Facebook BeautifulNara

    0

    0
  3. nash says:

    hehe

    0

    0
  4. farah says:

    bestnyeee abg nara buat contest….

    0

    0
  5. AbangNara says:

    Jangan lupa isi email yang anda gunakan untuk login Facebook. Itu sahaja cara untuk kesan pemenang

    0

    0
  6. cik farra says:

    best la abg nara ni!

    0

    0
  7. Abie Shidah says:

    comfirm ramai yg nak menang… lagi2 The New Ipad… saper yg nak tolak rezeki… betol tak abg nara??? ** peace**

    0

    0
  8. Selitone says:

    nak komen mender dalam entry ni??

    0

    0
  9. Abie Shidah says:

    Confirm ramai yg nak menang… The New Ipad, saper yg tak nak rezeki yg hampir gedebuk atas riba.. hehehehe… betol tak abg nara?? **peace**

    0

    0
  10. Lisa says:

    email utk log in facebook : leogirl_1686@yahoo.com

    0

    0
  11. najwa ridzuan says:

    mudah mudahan ada rezeki la nak dpt ipad3 tu..hihi, i like beautifulnara, always up to date..keep it up.. =)

    0

    0
  12. rezeki says:

    saya nak ipadddddd tuuuuuuu….

    0

    0
  13. Een says:

    dah guna. emel yang digunakan fazr33n[at]yahoo.com

    0

    0
  14. najwa ridzuan says:

    nak ipad3…………..kalau dpt tu mmg rezeki la..!!

    0

    0
  15. anastasyea says:

    Abang Nara memang handsome .. lagi² kalau bagi sebijik iPad baharu kat saya .. hehehe

    0

    0
  16. amlinda says:

    BEAUTIFULNARA memang best giler….selalu paparkan berita-berita yang terkini…itu yang kami semua peminat-peminat industri seni inginkan…cerita yang betul-sebetulnya…

    0

    0
  17. anastasyea says:

    Dah login aplikasi Facebook tu .. Memang terbaik !

    0

    0
  18. najwa ridzuan says:

    fb email adika_wawa@yahoo.com

    0

    0
  19. Azirah says:

    Saya nak kan New Ipaddddd Itu. Hikhikhik.

    0

    0
  20. NOOR HAMIZAH BT.SAHABUDIN says:

    Nk jugak iPad tu.

    0

    0
  21. miss syaimaa says:

    ini cool! :D sukeee!!!

    0

    0
  22. Faridah Sheila Umat says:

    Nak IPAD…Hehehe~

    lanuncomel@gmail.com

    0

    0
  23. put3 says:

    Terima Kasih Abg Nara untuk peraduan ini ^__^

    0

    0
  24. Muhammad Erlius Syafri says:

    Ewah-ewah, beautiful nara sekarang dah ada log in menggunakan facebook ni. Keep it up abg nara.

    0

    0
  25. kau ingat aku makcik kau?? says:

    eleh korang bile abg nara buat contest cam neh suko yek… tp kalo abg nara buat silap sikit… atau saje2 buat silap (hehhehe) saje nak test power korang hentam die sampai lembik korang dikerjakan….

    hohoho

    0

    0
    • kau ingat aku makcik kau?? says:

      silap *sampai lembik korang kerjakan die….,

      bukan dikerjakan , harap maklum….

      0

      0
  26. Kurtazuandy says:

    nak jugak laaa…. huhuhu…

    0

    0
  27. Faridah Sheila Umat says:

    Nak ipad..nak…nak…nak….!! hihihi~

    lanuncomel[at]gmail.com

    0

    0
  28. Faridah Sheila Umat says:

    nak komen banyak2 kali la…hahaha!

    0

    0
  29. farah says:

    lamenye nk kene tunggu seminggu…

    0

    0
  30. peazpeaza says:

    cuba jak manataw rezeki..tp sa memang slalu tengok beuifulnara ni byk gosip n creta terkini ttg artis malaysia…thanx abg nara….

    0

    0
  31. Zaza says:

    Cool!

    0

    0
  32. dzahir says:

    mad_dz91[at]yahoo.com

    0

    0
  33. lisa says:

    nak ipad jugak..

    leogirl_1686[at]yahoo.com

    0

    0
  34. Emma Ismail says:

    abang nara handsome , ipad tu bagi kat saya lah okay ;P

    0

    0
  35. Hajar says:

    dah try..nak menang ipad gak..hehe~

    0

    0
  36. AyuniHjRosli says:

    Salam abg Nara.

    Ni email yang saya gunakan ayuni_rosli@yahoo.com

    Harap rezeki saya untuk menang iPad ni. Amin =)

    0

    0
  37. Wan Faisadora Wan Mohamed says:

    wfaisadora@gmail.com

    0

    0
  38. wani says:

    yeah…dh log in…harap2 boleh menang ipad…teringin sgt ni!!!nk beli blom mampu lg…huhu….best sgt abg nara buat contest mcm ni…pasni buatla lagi contest2 yg menarik ye…

    0

    0
  39. nuruls says:

    best betul beautifulnara nie. selalu update cerita baru. makasih.

    0

    0
  40. wani says:

    yeah…my email…syazwanimerican@yahoo.com
    hopefully de rezeki menang ipad…INSYAALLAH….

    0

    0
  41. emy lee q says:

    Nak ipad juga…

    0

    0
  42. kau ingat aku makcik kau?? says:

    Abg Nara aku nak ipad tu…. terima kasih jugak sebab tak menyusahkan kiteorg untuk menang dengan kena reka slogan lah bagai…. senang je, cuma tinggalkan komen dan ada peluang untuk menang…..ada peluang tak aku menang ni….? kipas 10 bilah aku hala kat abg nara neh….

    0

    0
  43. Kinkin says:

    yang pasti…everyday mesti click beautifulnara.com utk mengetahui cerita-cerita hangat dan terbaru..keep it up beautifulnara!

    0

    0
  44. redpurse says:

    redpurse9@yahoo.com
    yayyyy nak monang!!

    0

    0
  45. Afifah Mohd Yusoff says:

    Blog terbaekk ! Thanks Abg Nara :)

    0

    0
  46. Mawar Putih says:

    Dah login :)

    “Hari lunch saya sempurna lepas baca Beutifulnara.com” ^^

    0

    0
  47. tini says:

    sukanye … sentiasa terbaikkkk…

    0

    0
  48. kicapmanis says:

    nak jgak..hehehe

    0

    0
  49. Nor says:

    Harap saya boleh dapat ipad tu…hari-hari saya bukak beautifulnara tau..memang best!!tq abg nara…

    0

    0
  50. Nirnajwana says:

    Salam & Hi to All,
    Always LOYAL with BeautifulNara & this “Apps Facebook BeautifulNara” make me more easier to keep update.

    0

    0
  51. Nor says:

    nak ipad!!!

    0

    0
  52. azra says:

    Test luck test luck

    email :
    azrarahman@live.com

    0

    0
  53. yna says:

    dah login.. saya mau :) heeheee

    0

    0
  54. Sudah login…best jug akalo dpt i-pad,,hehe

    0

    0
  55. asheraanmai says:

    hi abg nara saya dah log in facebook sidebar tu.

    0

    0
  56. mazua says:

    saya sudah! *___*

    0

    0
  57. wani says:

    hopefully dpt menang ipad dr beutifulnara..
    yeay

    0

    0
  58. Mama Cyda says:

    Nak ipad jugaklah ….

    email: rosaida_3593@yahoo.com.sg

    0

    0
  59. mazua says:

    sy suda…. *__*

    0

    0
  60. noor faizaytul azira exma ibrahim says:

    moga2 menang ipad..insylh klu diberikn rzeki oleh nye…amin

    0

    0
  61. mak milah says:

    beautifulnara , blog pertama yang ‘advance’ dlm dunia blogging. sentiasa mencari teknologi dan peluang untuk mendekatkan pembaca dan peminat kepada blog beautifunara . kini dimasa saja saya boleh mendapatkan berita terkini blog beautifulnara secara terus …ala2 live gitu kan…….

    0

    0
  62. yana says:

    Salam. saya dah join… chaiyok85@yahoo.com

    0

    0
  63. shahril says:

    sentiasa dapat mengikuti berita-berita panas mengenai artis terkini dengan pantas melalui blog beautifulnara! ceploscute80[at]yahoo.com

    0

    0
  64. Anonymous says:

    sudah log in..hehe…ini emailnye cutiekori_07@yahoo.com

    0

    0
  65. aku says:

    hope dpt ipad..kalau ada rezeki x ke mna..amin

    0

    0
  66. Alfiza says:

    best sgt2

    0

    0
  67. syahirah says:

    saya suda *,*

    0

    0
  68. sumandak says:

    waaa..abg nara bestttt..nak ipad..

    0

    0
  69. aku says:

    hope dpt ipad..kalau ada rezeki x ke mna..insyallah..amin

    0

    0
  70. aku says:

    hope dpt ipad..insyaallah..amin

    0

    0
  71. Mizuke Chan says:

    Salam & Hi to All,
    Always LOYAL with BeautifulNara & this “Apps Facebook BeautifulNara” make me more easier to keep update.
    Emel: nurulnajwa.razali@yahoo.com

    0

    0
  72. Rashidah says:

    I always read BeautifulNara to get latest info expecially on entertainment industry. Hope BeautifulNara will be more success. :)

    0

    0
  73. Anonymous says:

    nak ipad!yeay!

    0

    0
  74. Terkini, sensasi dan sentiasa setiap entry is really informative. Good job . :)

    0

    0
  75. fieza sapian says:

    i want ipad!nak ipad..pleaseeeee!yeay

    0

    0
  76. AyuniHjRosli says:

    Salam abang Nara,

    Saya guna email ni ayuni_rosli@yahoo.com

    Harap ada rezeki saya. Amin

    0

    0
  77. azimie says:

    xmao bodek lelebih..
    tp saya pon nak menang ipad.. :)

    0

    0
  78. dian lavine says:

    I nak Ipad gak..plz choose me..finger cross..
    ada rezeki ada la tu ..

    0

    0
  79. masni says:

    saye nak ipad..=)…da log in da..

    Email : masnie23@gmail.com

    0

    0
  80. Sally says:

    BeautifulNara ku sandarkan harapan
    Memenangi IPad yang kuidamkan
    Blog sensasi penuh hiburan
    Harap impianku menjadi kenyataan.
    MY FB login e-mail ID: salizatula@yahoo.com

    0

    0
  81. adi says:

    Nk IPAD jugak…

    a_azlinda@yahoo.com

    0

    0
  82. masni says:

    da…hehehe…nak ipad..=)

    Email : masnie23@gmail.com

    0

    0
  83. Dell says:

    Nak menang new IPad..Abg Nara Plss.. ;)

    0

    0
  84. syhdhsdt says:

    beautifulnara terbaik! lagi baik kalau dapat ipad! hehe!

    yang ikhlas,
    ashr_ida@yahoo.com

    0

    0
  85. rosi says:

    InsyaAllah kalu ada rezeki ;)
    ainnie74@yahoo.com

    0

    0
  86. Faizura says:

    Satu lagi perkembangan teknologi yang berjaya diraih oleh Beautiful Nara…
    Tahniah…

    0

    0
  87. masni says:

    Da..hehe…saye nak ipad..insyaAllah dpt klu ada rezeki..amun..
    Email : masnie23@gmail.com

    0

    0
  88. masni says:

    Da..hehe..nak ipad…
    Email : masnie23@gmail.com

    0

    0
  89. humble lens says:

    fb email : thetebuans@ymail.com

    0

    0
  90. sha says:

    hari-hari saya baca BEAUTIFULNARA.tq

    0

    0
  91. Prince Noob says:

    taknak la pakai apps beautiful nara

    0

    0
  92. Diana Abd Hadi says:

    BEAUTIFULNARA blog yg paling up-todate :) semua cite gossip terbaru di Malaysia akan tersiar di laman blog Abg Nara :) TQ Abg Nara coz create blog nih….I pun nak menang The New Ipad :p….plz pick me….anside@yahoo.com

    0

    0
  93. adel says:

    da log in.. :)

    miz_adel@yahoo.com

    0

    0
  94. masnie233 says:

    i nak..??
    Email : masnie23@gmail.com

    0

    0
  95. ally fazdly says:

    Yea.. Dah login ngan FB… Leh lah tahu gussip2 baru ngan senang… :)

    0

    0
  96. Dalina says:

    saya nk menang iPad 3, nie email sy : sharingan82_2003@yahoo.com

    0

    0
  97. masnie23 says:

    da…byk kali da try comment..tp still x appear..huhu..
    Email : masnie23@gmail.com

    0

    0
  98. Fasihah says:

    terbaik la abg nara..

    0

    0
  99. Salam, Abg Nara…dah login FB guna Blog Abg Nara…TQ coz create Blog ni, semua cerita sensasi Artis Malaysia yg up-todate dapat saya baca dlm Blog Abg Nara…keep up the good work…semoga dpat menang The Best Blog in Asia & World insyaallah…My E-mail – anside@yahoo.com

    Plz pick me coz i nk menang The New iPad…TQ Beautifulnara @>–

    0

    0
  100. masni says:

    i nak..da log in da..
    Email : masnie23@gmail.com

    0

    0
  101. Fasihah says:

    dh log in.. ni email dia fasihah_ms@yahoo.com

    0

    0
  102. knoxx says:

    cayalah abg nara. The New Ipad tadi.Mudah2an ada rezeki.InsyaAllah.
    pale_gle2@yahoo.com

    0

    0
  103. Anonymous says:

    i nak..da log in da..
    Email : masnie23@gmail.com

    0

    0
  104. knoxx says:

    cayalah abg nara. moga terus maju. pale_gle2@yahoo.com

    0

    0
  105. Fasihah says:

    semoga ada nasib yang baik..:)
    email : fasihah_ms@yahoo.com

    0

    0
  106. masni says:

    sori ye abg nara…tbanyak pula comment saye ni..bab byk kali try tapi xappear..sekali appear..byk la pl..mungkin ni petanda baik ni..boleh menang ipad..yehaaa….=)..InsyaAllah…amin…

    0

    0
  107. Flavia Nurfaihanah says:

    weeeee hooooo terbaek..semoga success selamanya…… gurl_jack83@yahoo.com

    0

    0
  108. mijie says:

    wow menarik ni, try juga la mana tahu dapat ipad

    0

    0
  109. nissa says:

    done!..
    fb email : nissa.2610@gmail.com
    thank you! :)

    0

    0
  110. Ikhwan Idrus says:

    ikhwan_idrus[at]yahoo.com

    0

    0
  111. fatimah says:

    fatimahbedong@yahoo.com ~
    harap2 bertuah laa…..

    0

    0
  112. dah log in n tawakkal ^^

    i <3 beautifulnara.com :)

    0

    0
  113. neti hartaty armendany says:

    bismillahirrohmanirrohim…

    done log in,
    by shetty2me@yahoo.com

    tq

    0

    0
  114. Diri ini says:

    nak jugak
    z2007_jc@yahoo.com.my

    0

    0
  115. amalina latif says:

    dah log in dah n tawakkal ^^

    lupe nak letak emel td: starish_08@yahoo.com

    i <3 beautifulnara.com :)

    0

    0
  116. fatimah says:

    alaa knp x appear nie..huhu….once again

    fatimahbedong@yahoo.com

    0

    0
  117. siti says:

    nak menang !

    0

    0
  118. zahwan says:

    dah log in da! love that apps since setiap masa on laptop akan baca beautifulnara. Abang nara rocks! here my email; illy_evil89@yahoo.com ;))

    0

    0
  119. F.Nur Faihanah says:

    Terbaek…….semoga maju selalu =))

    email add : gurl_jack83@yahoo.com

    0

    0
  120. siti zaleha says:

    nak menang , nak menang ,,,,,

    email : ctzaleha_salleh@yahoo.com

    0

    0
  121. aishah says:

    done log in.
    fb email: melur18@yahoo.com.sg

    0

    0
  122. dah log in n tawakkal ^^

    sy guna emel: starish_08@yahoo.com

    1 <3 beauifulnara.com :)

    0

    0
  123. Cahaya Mata says:

    InsyaAllah ada rezeki dan peluang.. nak juga iPad tu… huhu~
    email FB : ainz89@gmail.com

    0

    0
  124. kartini_9 says:

    kartini_9@yahoo.com dah login apps facebook beautifulnara.

    :-) ;-D

    0

    0
  125. eliiarissa says:

    tntu nk menang i pad tu.done login….

    0

    0
  126. Cahaya Mata says:

    InsyaAllah ada rezeki dan peluang… nak juga iPad tu.. huhu~
    email FB : ainz89@gmail.com
    syukran sbb buat entri yg paling menarik… ^_^

    0

    0
  127. hikhik says:

    hikhik…kemaruknyer…bru ku thu ader gak member aku lepak kat sini…takper2 nak menghabiskan lunch break aper salahnyer…tpi time kerje kene kerje kuat beb…hikhik…

    0

    0
  128. iramanap says:

    assalamualaikum abang nara, skng ni xyah nk beli majalah or tgok tv, bukak je beautiful nara, semua gosip ade…and byk lg infrmation…besttt…!!!

    0

    0
  129. afifa rahim says:

    Salam…da lama saya mengikuti blog ni..suka duka setiap insan yg bergelar artis dpt diselami dan boleh dijadikan iktibar pada diri sendiri..org kata yang baik jdkan tauladan dan yang tak baik jdkan sempadan (hrp betul la perumpamaan ni)..yang penting kita jgn kutuk org tp doakan yg tak baik tu berubah..in other way bagoslah abg nara buat pertandingan mcm ni..saya sokong 100%..yelah nak beli sendiri tak mampu ag..hehehe…akhir kata untung sabut timbul, untung batu tenggelam…have a nice day semua…(^_^)

    0

    0
  130. Mizz-Siti says:

    My email : aizamia21@yahoo.com

    0

    0
  131. afifa rahim says:

    katakan “Yes” kepada “Aku nak Menang Ipad” yabedabeduuuuuu!!!!!!!!

    superb comment from: afiffa_slipknot@yahoo.com.sg

    0

    0
  132. maisarah says:

    nakkkk new ipaddddd :D

    0

    0
  133. raja atira says:

    i like. one of my recent activity is reading your blog. with this new apps from now onward i will not miss any gossip from Abg Nara. awesome bro. all the gossip fresh from the oven. i love gossip !

    0

    0
  134. maisarah says:

    nak new ipadd :D

    0

    0
  135. linda says:

    Mudah mudahan adelah reseki…. Aminnn

    0

    0
  136. mizi says:

    Semoga rezeki berpihak pada aku… Amin!

    0

    0
  137. hafiz says:

    cisco_xz@yahoo.com.my

    abg nara hensem.. (bodek skit)
    :p

    0

    0
  138. larra says:

    Septang di office bersama BeautifulNara :)

    0

    0
  139. larra says:

    log in email : larraeskay@yahoo.com

    0

    0
  140. terbaiik abangnara…..saya memang xmampu beli ipad .harap2 abang nara bagi saya chance untuk menang ipad hehe….amin!!!!

    0

    0
  141. nurul nadhirah says:

    waa beautiful nara terbaik r…hrap sgt adew rezeki nk mng new ipad tuh,…..

    0

    0
  142. amirdluffy says:

    harap2 bukan aku sorang lelaki yg join contest ni…hehe..
    email aku … qaqatengku@yahoo.com

    0

    0
  143. farah says:

    nak ipad!!!!!!!!!!!!!!!!!!hehehe….harap ade la rezeki anak mama c qaisara ye…hehehe….tenkiu abg nara! noname_fkg@yahoo.com

    0

    0
  144. Anonymous says:

    chickorea_jr@yahoo.com

    i like beautifulnara :)

    0

    0
  145. norsima nazirah sidek says:

    email fb: hyde_park88@yahoo.com

    0

    0
  146. Norul Nadia says:

    My email : b_pulcher@yahoo.com

    0

    0
  147. Ismalina says:

    i pun dah comment! saja je try my luck :)

    ismalinaishak@gmail.com

    0

    0
  148. alippo says:

    Bismillahiramnirahim..

    kid_erl@yahoo.com

    0

    0
  149. alippo says:

    Bismillahirahmanirahim

    kid_erl@yahoo.com

    0

    0
  150. ayu says:

    sy nak…sy nak…nk beli mmg tak mampu….

    ayu_eweng@yahoo.com.my

    0

    0
  151. Hanny_adelynn says:

    Already log in via..Email miss_tupai@hotmail.Com

    0

    0
  152. Anonymous says:

    waaa..nak ipad jugak..hehe =)

    azyankamarudin@yahoo.com

    0

    0
  153. Hanny_adelynn says:

    Already log in..Miss_tupai@hotmail.Com

    0

    0
  154. eiyka says:

    super like to beautiful nara.i like it

    0

    0
  155. syiqah eiyka says:

    suka sangat beautiful nars

    0

    0
  156. d2z says:

    bismillahirrahmanirrahim~

    enemzack@gmail.com

    0

    0
  157. miss_hujan says:

    insyaAllah..ada rezeki singgah laa..email miss_hujan@yahoo.com

    0

    0
  158. ekin says:

    da join

    0

    0
  159. embok ketum says:

    X png ada ipad.. Klu dpt 1 best gak kot… Anyway, sapa yg dpt nanti tu, tahniah in advance aku ucapkan..

    0

    0
  160. zulaikha says:

    testing…testing…hehe

    0

    0
  161. Alhamdullilah dengan izin dan rahmat Ilahi saya telah berjaya mengikut langkah-langkah yang telah disyorkan oleh Abang Nara. Saya rasa gembira dapat turut serta di dalam peraduan untuk memenangi iPad terkini. Berikut adalah maklumat emel FB saya: bridalhenna@gmail.com / dayudesigns@gmail.com

    0

    0
  162. SHAR says:

    Hi.. bestnya dapat ipad, sy belum pernah ada ipad,Tq kalau dapatkan..abang nara memang sempoi…

    0

    0
  163. miss_hujan says:

    email fb: miss_hujan@yahoo.com ..sentiasa bersama dengan beautifulnara

    0

    0
  164. jazli says:

    rezeki..rezeki..rezeki

    0

    0
  165. Nurul says:

    Bismillahirrahmanirrahim!!! Abg Nara, dah lama jadi silent reader, dari belajar smpai la..keja. asal bukak intrnt, reading ur blog is a must! tp dah nak bg ipad xkan nak jd silent reader lg kan? haha so please, please..nak IPAD =D

    0

    0
  166. jazli says:

    jazlie248@gmail.com
    rezeki..rezeki…rezekii

    0

    0
  167. zulaikha says:

    join dis..tq..:)

    0

    0
  168. Herda says:

    saya dah guna apps beautifulnara.. yay!! :D

    0

    0
  169. suzana sue says:

    assalamualaikum, wa pon nak komen gakkk… blog bang nara nie the best!! TERBAIK, TERKINI, SENSASI, suke…..suke…suke…!!!

    0

    0
  170. Leya says:

    terbaikkk….saye juga sudah menggunakan apps beautifulnara di fb…chaiyok..

    0

    0
  171. aisyahluki says:

    dah email :)

    0

    0
    • Dilla says:

      nak jugek… hari2 dok ushar blog u.. hehe the most entertaining blog… i like

      0

      0
  172. jill says:

    Wee..bestnye contest..love beautifulnara!

    0

    0
  173. hada says:

    me want ipad!! hehe
    emel fb: patty_anne09@yahoo.com

    0

    0
  174. zizie saref says:

    abg nara!!
    i nk 1!!

    0

    0
  175. rozie says:

    sayeerr pun nak bang naraaaaa >___<

    0

    0
  176. shida says:

    Everyday saya tau gosip n isu baru dr beautifulnara..btifulnara much better than other gossip website!!tq nara coz make me keeping updted aboutentertaintainment..u’ollz trus support beautifulnara k!!

    0

    0
  177. shida says:

    So good!!!!!!!

    0

    0
  178. ima yahya says:

    done..=)

    0

    0
  179. mizy ahmada says:

    peraduan yg baik ler….
    lpas ny sng nk bace gosip..haha…
    untung2 dpat ipad free….=)

    0

    0
  180. Putra_hakim says:

    Bismillahhirahmanirrohim..
    Ya allah ..Jika ini rezeki ku kau dekatkan lah..Amin
    email fb: flashdash_kidz@hotmail.Com

    0

    0
  181. ida says:

    suke nya sy..nak menang ipad gk..hehe (^_^)!!

    0

    0
  182. Amar Othman says:

    Hi. Saya nak iPad.

    Tak dapat iPad, t-shirt pon takperrrrr….

    0

    0
  183. ida says:

    suke nya sy..nk menang jg…(^_^)!!

    0

    0
  184. Nuha says:

    Mak aih..jenuh nk scroll bwh nk komen..huhuhu
    crazy_carleed89@yahoo.com

    0

    0
  185. Andik Siti Amiah says:

    best nye abg nara nih

    0

    0
  186. Andik Siti Amiah says:

    syok nyer dan baik hati betul abg nara nih

    0

    0
  187. shahril says:

    sentiasa dapat mengikuti berita-berita panas mengenai artis terkini dengan pantas melalui blog beautifulnara! ceploscute80[at]yahoo.com :)

    0

    0
  188. Mieyra says:

    yeay!!! ipad.. ^_^

    0

    0
  189. Zaleha says:

    nak ipad3.. my wish is your command bang nara! hehehe ;-) law of attraction buleh? :-D

    0

    0
  190. shima says:

    wah..untung la kalo dpt..plh la sy (=

    0

    0
  191. azraii says:

    email FB = boncet_03@yahoo.com
    email private = ahmadazraii@gmail.com
    sila2 lah anta maklum balas yer..hehehhe :)

    0

    0
  192. eqah says:

    eqah0904@yahoo.com

    best blog nie..=)

    0

    0
  193. putra_hakim says:

    ya allah..jika ini rezeki ku..kau dekat kan lah..amin email fb: flashdash_kidz@hotmail.com

    0

    0
  194. ganyu says:

    mmg terbaik laaa abg nara… ^_^
    email: amirulaizzat911@yahoo.com
    arap2 mng laaaa
    hihi

    0

    0
  195. intan says:

    ok..done..
    emel:standtruth@gmail.com

    0

    0
  196. ganyu says:

    tq abg naraaa!!!!
    muahhhxx3

    0

    0
  197. aiman says:

    terbaikk abg nara.
    FB email: aiman464@yahoo.com

    0

    0
  198. aiman says:

    fuyoo, email : aiman464@yahoo.com

    0

    0
  199. Zahirah says:

    komen pape dah dapat ipad? untung sgt sape yg dapat :-)

    0

    0
  200. aleez says:

    menang! menang! :)

    0

    0
  201. fareezul says:

    Peraduan yang mengesankan. Terima kasih beautifulnara.com. Kini saya dapat mengikuti perkembangan semasa artis tanah air dengan lebih pantas dan mudah dengan bantuan Apps Facebook BeautifulNara..

    0

    0
  202. fareezul says:

    Peraduan yang mengesankan. Terima kasih beautifulnara.com. Kini saya dapat mengikuti perkembangan semasa artis tanah air dengan lebih pantas dan mudah dengan bantuan Apps Facebook BeautifulNara…

    email:fareezul_zack516@yahoo.com

    0

    0
  203. hambaNya says:

    saje memeriahkan majlis..ehee…thanks abgnara…

    0

    0
  204. Zulhilmi says:

    wow dpt ipad bestnya…kalo ade rezeki alhamdulillah~

    0

    0
  205. ana says:

    biasa jadi silent reader jer… bila ada contest macamni, kena la shout out… :) Entri ni mesti cecah ribu2 komen nih.. Sape la yg bertuah tu ye…

    0

    0
  206. kunangkunangkuningku says:

    saya mau menaaaaaaang!

    0

    0
  207. Mustika says:

    hi abg nara!
    ni email add sy tuk login:
    mussymustika@yahoo.com
    tq!!
    n sy nakkkkkkkkkkk sgt menang ipad tu! boleh buat hantaran kawen sy :)

    0

    0
  208. vee says:

    aku komen bab nak ipad jer..haha.

    0

    0
  209. vee says:

    i want ipad.. email : nessa86_aton@hotmail.com

    0

    0
  210. wawa says:

    ya Allah, moge2 ak yg mnang.. dr zaman dlu ngidam ipad ni..

    0

    0
  211. Amir Said says:

    email utk FB: mohamad.amirrudin[at]gmail.com

    0

    0
  212. Nuha says:

    Abg nara….tlg la jgn bg saya ipad tuh..sy xnk..xnk..xnk.mtk2 la sy x dpt..pls..sy merayu kat abg nara..tlg la..jgn pilih sy..tlg ye bang nara.. Hahahahahaah tp abg nara ckp kene kasik email kan? Tepakse la kasi jugak.. crazy_carleed89@yahoo.com Kuikuikui..

    0

    0
  213. Zarin Aziz says:

    Bismillah…harap ada peluang

    e-mail : imanzikry_ina@yahoo.com.my

    0

    0
  214. Norhafizan Mohamd says:

    hahaha, giler kentang nara nak bagi ipad maaa. sapa tak nak siot

    0

    0
  215. masz says:

    ari2 bukak beautifulnara sbb nk bce gossip terbaru..log in fb msti bkk skali beautifulnara..

    0

    0
  216. masz says:

    ari2 bkk beautifulnara.tiap kali log in fb,msti bkk beauifulnara sbb na bce gossip terbaru yg hangat gitu. (email b4 diz slh)

    0

    0
  217. fahana says:

    salam..sya mrupaka salah satu pmbca tegar blog abg nara sejak 2,3 thun lps..xclp sya time kat mtrikulasi dlu..,sjak abg nara blum lg mnjdikn fokus blog ini sbgai blog artis..
    kini,wlau abg nara bnyak mmfkuskn crita artis,ttpi sy ttap mngikut prkmbngn blog ini krna ia mrupakn blog wjib bkak (slain fb) dwktu ptg bla slsai prktikl or kliah..
    mlhan sy prnh pos tntg sinopsis film nur kasih the movie,klau abg nara msih ingt..
    sya kurg brmnat dngn blog lain sprti roti kaya,oh bulan or lain2 blog artis/artikel sbb mgkin fktor kebiasaan sy sllu bkk blog BN dlu kot..atau gaya penympaian yg sntai..
    wlau blog2 lain ad mnympaikn crita2 lg pntas dri blog BN,tpi sy ttp tggu crita ini dsmpaikn dlm blog ini..sy sndri xthu knpa..
    rkan karib dn tman2 rpat sy juga ska mmbca BN..sbb sy pngruh dorg kot..hehe..
    smpaikan kwn2 kliah yg lain gelarkn kitorg geng gosip Nara..haha..

    gitu la kisahnya sy dngn blog BN ni..
    moga blog ini ttap kkal sbgai blog no 1 artis..

    ikhls hti mmbri komen..
    fahana

    0

    0
  218. farhatulsyafiqa says:

    hari-hari saya log in beautiful nara , love you abang nara :)
    bishkutmaniz@ymail.com

    0

    0
  219. aiman says:

    thnx abg nara:) moge murah rezeki:)

    0

    0
  220. bella says:

    bestnyerrr …..

    0

    0
  221. Anna abara says:

    :)

    0

    0
  222. syafika says:

    dah lama takde henset baru . yeay ! untungnye dapat ipad free :D

    0

    0
  223. anisa says:

    nk iPad..nk iPad..nk iPad..nk iPad..nk iPad..nk iPad..nk iPad..nk iPad..nk iPad..nk iPad..nk iPad..nk iPad..nk iPad..nk iPad..nk iPad..nk iPad..nk iPad..nk iPad..nk iPad..nk iPad..nk iPad..nk iPad..nk iPad..nk iPad..nk iPad..nk iPad..nk iPad..nk iPad..nk iPad..nk iPad..nk iPad..nk iPad..nk iPad..nk iPad..nk iPad..nk iPad..nk iPad..nk iPad..nk iPad..nk iPad..nk iPad..nk iPad..nk iPad..nk iPad..:-)

    0

    0
  224. cikjoyah says:

    dalam banyak2 artis kawin, this one yg terbaik.. 1pertemuan yg sgt indah di tanah suci:) ade hikmahnye knape die xjd dgn yg lame, Allah pertemukan yg lebey baek.alhamdulillah:)

    0

    0
  225. Shahmi says:

    Salam abang nara,
    semoga abang pilih saya. Terima kasih.

    0

    0
  226. hanim says:

    selalu lyn blog beautifulnara tp just jd silent reader je smbil2 enjoy baca news terkini dlm blog beautifulnara..bila ada contest cmni should try laaa kn..:) blog yg ada info terkini n gmbar2 yg menarik spt yg latest prkhwinan irma..lbh memudahkn pgunaan fb smbil lyn cite2 best dengan adanya apps fb beautifulnara..love it.. hope akn success slalu n trus maju ngan pkembangan terkini.. caiyokk..thanks for the contest..aminn….hytrine99@yahoo.com

    0

    0
  227. Akuamy says:

    sy pun nak jugak :) :)

    0

    0
  228. humaira says:

    hai abg nara!..saya mase belaja sempat lg bc berita2 terkini artis2 dr blog neh..cepat, ekspess,mudah, cntik, menarik, d boom lah..sy pun suka care abg nara express ur love kat wife..sweet..many info yg sy dpt temasuklah contest pizza hut, handphone bru, pelan2 mudah..sume ade kat sini lah..mcm2 ade..:)..keep writing!..

    0

    0
  229. humaira says:

    hi abg nara.pembetulan untuk email fb..lupe lah plak kn..nway, keep writing!!..:)

    0

    0
  230. dhaniah says:

    Asalamwalaikum Abang,
    apa khabar,,

    email :dhaniahnasir@gmail.com

    0

    0
  231. Aliff Adha says:

    Salam Abg Nara, even dah lama saya jadi pembaca tegar blog nie, nie laa 1st komen sy kt blog ni… silent reader laa katakan sbb tgk hadiah menarik je, terus nak join… tak mengharap sangat pon dapat ipad… kalo dah rezeki seseorang tu, takkan ade ape2 yg boleh halang… hehe… tahniah saya ucapkan atas pencapaian Abg Nara selama berkecimpung dalam dunia blogging nie… teruskan berblogging… :D

    0

    0
  232. life4hire says:

    abg Nara…nak ipad baru !!!

    0

    0
  233. insan biase says:

    heee.. sy suke bace blog abg nara sbb abg nara berani sungguh tnjuk muke ni lagi2 yg tulis gosip.. xbnyk org tulis gosip retis mlysia ni nk tunjuk muke kt public.. sy respek abg nara la..xmcm siti jarum tu..tettt..

    0

    0
  234. eleena fohssein says:

    fb email jade_elle@ymail.com

    0

    0
  235. Farhana says:

    Digital world, maklumat dihujung jari anda!

    0

    0
  236. Zaza says:

    Abang Nara TERBAIK..=)
    simplegurlz_90@yahoo.com

    0

    0
  237. FNJ says:

    Terbaiklah Abg Nara..Murah rezeki nak hadiahkan iPad kat org.. :)

    0

    0
  238. ezri bin ibrahim says:

    like abg nara

    0

    0
  239. ezri bin ibrahim says:

    ezrikun@yahoo.com

    0

    0
  240. beautifulfieza says:

    Hi Abg Nara..Saya sering mengikuti perkembangan artis dan mendapat info2 terkini dr blog ini. Di pejabat , kawan2 sering mengatakan yang saya ni up to date mcm wartawan…walhal sume info ni dr blog BN…now everyone in da office called me beautifulfieza…heheheh..Tq Bro..

    0

    0
  241. aishah says:

    beautifulnara mmg terbaik!!!

    0

    0
  242. Remy says:

    Cube nasib, asyik ngk org lain je ngusung… Huhuhu
    Mohdareemy@yahoo.com

    0

    0
  243. Remy says:

    Cube nasib, asyik ngk org lain je ngusung…Huhuhu
    Mohdareemy@yahoo.com

    0

    0
  244. azie says:

    cakkk…..nak ipad…….dah login yerr….

    0

    0
  245. shilla says:

    saya mau ipad!! wink ! wink !

    shielafirdaus@arim.com.my

    0

    0
  246. rini izur says:

    New ipad please…tok snap pic raya..rokawa18@hotmail.com

    0

    0
  247. namelyia says:

    Wahhhhh best ny~!!! Dh lme sy ngidam ipad…
    Beautifulnara is da best lah…

    0

    0
  248. szumika says:

    sy nk ipad huhu…
    ni email sy szumikamizuki@yahoo.com.

    0

    0
  249. Mus says:

    Tq sbb sudi berkongsi ngan kami hanya nsb yg menentukan sapa yg dapat ipad tu.. anyway u the best…!!

    ni email saya : teaolaici@yahoo.com

    0

    0
  250. wawaAzwa says:

    ni email saye..

    pisces_gurlz88@yahoo.com.sg

    0

    0
  251. ibu adam says:

    1st time sibuk nk tau pasal artis stlah 1st time try tgok2 kat laman beautifulnara nih..member opis yg gtau…katenya beautifulnara best…bila dh try buka sekali..hari2 mau…hihi…

    0

    0
  252. June says:

    sebab abang nara buat contest macam ni, baru saya berani nak leave comment. huhu..

    fb email: juneabdulshukor@yahoo.com

    0

    0
  253. Azura Abdullah says:

    BeautifulNara mmg trbaekkkk. gosip yg terkini & sensasi. suka & duka smuanye ade dsini ttg para selebriti dan insan seni dlm dan luar negeri. smg sucsess slalu… ?

    0

    0
  254. Ct Rabaah says:

    Wal Lah…, BeutifulNara Terbaeeek…Chaiyok3x..

    0

    0
  255. fiza says:

    Nk ipad jugak…

    fierz_71@yahoo.com

    0

    0
  256. Me says:

    Dengan lafaz bismillah….
    Kalau ada rezki saya
    Fb email : naurahida@yahoo.com

    0

    0
  257. Masitah Binti Redzuan says:

    i want to win new Ipad.. :)

    0

    0
  258. oshin says:

    bertuahnye pada yg dapat ipad tue nnti…harap2 saya la kan…^______^

    0

    0
  259. saidatul maisarah says:

    best baca blog abg nara!!!

    0

    0
  260. ayu says:

    ayu tau psl beautifulnara ni dr housemate..sb kteorg if psl artis ni agak melayan jgk la..hehe..then,since dh tau dr housemate tu,mmg tiap kali buka fb,mmg akn buka beautifulnara ni..juz nk tau psl artis2 kt malaysia ni la..ayu suka beautifulnara ni coz dia update cte yg benar..bknnya di reka2 or ditokok tmbah..so,kdang2 if kwn2 bgtau psl sapa2 artis,if dr sumber mcm beautifulnara,bru ayu akn caya..klu dia kta xingt dh bca kt ne,ha,mmg xnk caya sgt la..huhu..lgpun suka dgn cara penulisan abg nara..kdang2 sinis tp sinis yg baik..hehe..abg nara pun slalu jgk doakan artis if diaorg ada mslh pe2 kn..suka bca psl abg nara n wife,sweet sgt..hehe..blog ni cntik,cntik mksud ayu xserabut sgt la,nk bukak pun snang..em,seriously ayu komen scara jujur,bkn psl ipad semata,be4 ni ayu suka share je berita pe2 dr beautifulnara kt fb..pe2 pun,hope abg nara xkkn pts asa dlm memajukan lg beautifulnara ni..sumber yg benar n bahasa yg baik..sy suka..take care abg nara n be the best among the best ok!

    0

    0
  261. diela says:

    i wish i get that ipad!!! beautifulnara terbaik…

    adeyla_107@yahoo.com

    0

    0
  262. hani_ says:

    the most up to date gossips!

    0

    0
  263. eika says:

    email yg sy gunakan..
    ucuk_eika93@yahoo.com

    0

    0
  264. ayu says:

    ayu tau psl beautifulnara ni dr housemate..sb kteorg if psl artis ni agak melayan jgk la..hehe..then,since dh tau dr housemate tu,mmg tiap kali buka fb,mmg akn buka beautifulnara ni..juz nk tau psl artis2 kt malaysia ni la..ayu suka beautifulnara ni coz dia update cte yg benar..bknnya di reka2 or ditokok tmbah..so,kdang2 if kwn2 bgtau psl sapa2 artis,if dr sumber mcm beautifulnara,bru ayu akn caya..klu dia kta xingt dh bca kt ne,ha,mmg xnk caya sgt la..huhu..lgpun suka dgn cara penulisan abg nara..kdang2 sinis tp sinis yg baik..hehe..abg nara pun slalu jgk doakan artis if diaorg ada mslh pe2 kn..suka bca psl abg nara n wife,sweet sgt..hehe..blog ni cntik,cntik mksud ayu xserabut sgt la,nk bukak pun snang..em,seriously ayu komen scara jujur,bkn psl ipad semata,be4 ni ayu suka share je berita pe2 dr beautifulnara kt fb..pe2 pun,hope abg nara xkkn pts asa dlm memajukan lg beautifulnara ni..sumber yg benar n bahasa yg baik..sy suka..take care abg nara n be the best among the best ok!

    lupa letak email fb..hehe..

    ayu_sitimisha@yahoo.com

    0

    0
  265. saidatul maisarah says:

    slalu follow blog abg nara =) =) =)

    0

    0
  266. zilazaki says:

    wow ipad sape x nak!!harap-harap rezeki anak-anak bole la menang sebijik..hehe..

    zilaso7_24984@yahoo.com

    0

    0
  267. Cikgu Vee says:

    blog beautifulnara macam magic! best ! (y)

    0

    0
  268. Mimie Amir says:

    saya nie news provider untuk mobile services..so kalau nak cari berita2 hangat tentang artis2 tempatan, Beautiful Nara la tempat rujukan saya coz Beautiful Nara punya berita memang terhangat dan selalunya update kalau nak compare ngan blog2 lain..Paling penting saya ngan member2 akan cari berita dan gosip tentang artis kat beautiful nara…coz beautiful Nara sempoi..hihi

    0

    0
  269. ........ says:

    nak juga merasa ipad~
    hehe

    teem_purple2302@yahoo.com

    0

    0
  270. Nora says:

    salam bang nara n pembaca beautifulanara.com
    tuah ayam nampak d kaki, tuah manusia siapa yg tahu.
    belum cuba belum tahu, sudah cuba baru tahu untung nasibnya :)

    email : eyalevis@gmail.com

    0

    0
  271. kau ingat aku makcik kau?? says:

    nak tanye abg nara camne abg nara tentukan pemenang eh? cabut undi ke, pengkipas’ terbaik ke, pengkomen terbanyak ke…. ce bg klu…

    0

    0
  272. hasbro says:

    e_dilah89@yahoo.com. blog no 1 gosip,selebriti dunia :)

    0

    0
  273. Nor says:

    no harm trying…
    ipad…come to me plssss:)

    email:idyllic_norikh@yahoo.com

    0

    0
  274. cimachop says:

    log in sudah!!!!! sudah di log in…

    0

    0
  275. ishah says:

    sy dh log in..my email: ishah_ct@yahoo.com

    0

    0
  276. shalala says:

    emel fb :
    anirahs_90@yahoo.com

    0

    0
  277. siti_fatimah abdullah says:

    nk ipad…
    hrapkan gaji kne kmpul bertahun2 baru dpt…
    huhuhu…sadisnye….

    0

    0
  278. awa says:

    Assalam…kalau ada rezeki…saya pun nak ipad3…insyaAllah

    0

    0
  279. Kim Ahbehn says:

    hye, saya nak menang new ipad ! ;) Yaaassshhhhhuuu ! <3<3
    email saya ; kim_atien@yahoo.com

    0

    0
  280. nana says:

    login fb: ana_iluz86@yahoo.com.my
    klo x dpt ipad, t-shirt pn jadik la..=)

    0

    0
  281. atun says:

    salam,ni email saya (at_loyos@yahoo.com.my)

    0

    0
  282. Yanie says:

    oh my ipad!

    0

    0
  283. ishah says:

    dh log in..my email:ishah_ct@yahoo.com

    0

    0
  284. NaFa says:

    abang nara. bagi jela ipad tuh kat kite :) wismilak !

    0

    0
  285. NAR says:

    Memang ramai orang suka gosip, tapi gosip beserta bukti (gambar) dalam blog ni memang memerlukan usaha gigih utk dijayakan.(^_^). Rasany memula blog ni muncul penulis guna english sebagai bahasa pgantar. Sekg tulisan semakin sempoi, bisnes blog semakin maju,.
    Pembacaan info free dalam gosip pasti lebih baik dibanding mmbeli majalah utk bc gosip semata2, ceta hr ni mgu depan baru kuar. Pastu tpaksa jg si gadis pose bmacam gaya yg sadis asalkan masuk majalah dan dikenali. Skg x lagi.
    Populariti blog2 gosip spt BN apapun byk kebaikanny jg, artis tempatan jg dpt mgikuti pdgan peminat terhadap karier dan penampilan dgn lebih telus ( tanpa provoke/ampu drpd wartawan) & sebaliknya.
    Setiap Permulaan itu memang sukar, tapi nak bertahan spt BN yg dh 4 thn pasti lebih sukar.Tahniah.!

    0

    0
  286. Izaclunk says:

    Beautifulnara blog yang terbaik selamanya…

    girl_clunk_316@yahoo.com

    0

    0
  287. Saidatul Fateen bte Shuhaimi says:

    Rezeki itu di tangan Allah S.W.T kalau sudah tertulis Ipad itu untuk saya, saya terima dengan hati yang terbuka :)

    Beautifulnara saranghea!!!..

    0

    0
  288. saya nak menang ipad. nak.. nak.. nak… bak la..

    0

    0
  289. hazia nisya says:

    eyh, nak jugak ipad :) :)

    0

    0
  290. done… email saya.. siti_realestate@ yahoo.com

    ^_^

    0

    0
  291. aziyatisaidin says:

    done!hope terpilih :)

    0

    0
  292. jahnjai says:

    ok siap!

    email saya : zah82blah@yahoo.com

    0

    0
  293. jahnjai says:

    ni email saya : zah82blah@yahoo.com

    0

    0
  294. aikk.. senang2 jer dapat ipad?
    perghh.. harap2 malam nisfu sya’ban nie doa2 dpt ipad diperkenan kan.. hehe
    amin…

    steady lah abg nara..

    0

    0
  295. Fadzilah says:

    salam nisfu syaban…

    emel: norf24896@yahoo.com

    0

    0
  296. honey says:

    yg ni terbaek…smbil dpt info sal artis kat malaysia ni, ley gak dpt hadiah…klu rezeki xkemana….ipad ke t-shirt, klu sy dapat, will appreciate that…sangat….!p0pular k0wt beautifulnara..spe xtaw beautifulnara, mmg baru lahir la k0wt dak tu…pakai bju t-shirt dia p0wn jadi r…tp klu dapat ipad lagi terbaek!

    pretty_hikary89@yahoo.com

    0

    0
  297. Amierah says:

    Hope dpt menang ipad!!!!!!! (^_^)

    0

    0
  298. nariey says:

    narima_dealova@yahoo.com
    setiap kali online…lepas login fb terus open blog abg nara

    0

    0
  299. hewhew says:

    senanglah nak baca beautiful nara pasniiiiiiiiii =)

    tq en.nara =)

    iniemelizza@yahoo.com

    0

    0
  300. Sarah says:

    My email. evasarah87@yahoo.com. thank you!

    0

    0
  301. jerry says:

    salam nisfu syaaban bt admin…. semoga buku baru menjadikan kita lebih baik.

    0

    0
  302. ru-b are_tun says:

    beautifulnara terkenal kerana keistimewaan
    paparan gosip artis sebagai hiburan
    komen bertuah menjadi keutamaan
    hadiah new ipad sebagai ganjaran

    —->>> ain_hawani86@yahoo.com

    0

    0
  303. Redkurungkedah says:

    Done!

    0

    0
  304. mamacomey says:

    Hubby selalu sebut nak ipad, tapi belum ade rezeki. Klu mng dr blog BN ni, hubby
    sy la org plg gumbira sekali..hihi email id fiza_2506@yahoo.com.

    0

    0
  305. hana says:

    hi BN..

    Thank you for giving the opportunity to join..

    0

    0
  306. Hanis Hasani says:

    email login fb: hanisnur@live.com
    Hi abang nara! tetibe kann nk hi hi hi pulak..

    0

    0
  307. khairul says:

    Hope dpt menang ipad!!!!!!! (^_^)

    0

    0
  308. zaw ahkilaz wahid says:

    blog beautifulnara best..!!! setiap pagi mesti bukak.. :)

    0

    0
  309. Noc-ah says:

    blog beautifulnara mmg terbaik… wajib buka tiap2 pagi sblum buat keje.. hehehe :)

    0

    0
  310. Anonymous says:

    sy kenal ngan blog beautiful nara ni sejak member sy selalu sgt bukak..dia ckp blog ni best n byk update…so, try la bukak..memang bes la n byk cerita2 menarik jugak…hehe..lagi terpikat ngan blog ni masa terbaca cerita perkahwinan irma hasmi..hehe..terbaik la…thank you beautiful nara sebab dah ceriakan hari2 saya…(^_^)v

    0

    0
  311. azida says:

    terbaikkk dari ladang!!!!

    0

    0
  312. zaza says:

    ramainya yang komen sebab nak dapat ipad..
    :)

    0

    0
  313. fia says:

    saya gunakan email atan.jambul@yahoo.com

    0

    0
  314. ayuni says:

    mungkin ini adalah rezeki anak saya…. hanya Tuhan saja yang mengetahui….. :)

    0

    0
  315. ina says:

    blog abang nara mmg AWESOME

    0

    0
  316. aara says:

    salam.. saya guna email pandaman_star@yahoo.com.my..
    tq abang nara…

    0

    0
  317. minatneelofa says:

    Neelofa tetek besar!!!

    0

    0
  318. nana says:

    wow ! sounds great !! hope to be the lucky one ;)

    0

    0
  319. wani says:

    moge2 doaku dimakbulkan nk dpt ipad….nk beli,tk cukop duit..jelez tgok org lain de ipad…huhu….insyaAllah….tk menang pn tkpe..tkde rezeki…rezeki sume di tangan Allah….amiiinn…emailnye….syazwanimerican@yahoo.com

    0

    0
  320. miaw says:

    saya nk ipad ini untuk mak saya !!! =)

    0

    0
  321. Ahmad Daud says:

    bak kate org kg saye pas baca posting kat blog AN ni..

    most of the time the gossip makes me sentap,
    it so happen that the blogger is so mantap
    any gossip either that artist is sezen or new
    dont be too surprise of what’s Abg Nara knew

    emel saya : cheramiche@yahoo.com

    0

    0
  322. Ahmar says:

    Ahmar Adiris

    0

    0
  323. Miss cutey says:

    Moga trus maju jaya,dmurahkan rezeki dan bahagia bersama isteri dan anak tercinta ..abg nara…:)

    0

    0
  324. Fathiha Zainal says:

    Wahh! Ipad?? Sy mauuu.. BN terbaek lah..

    Email: ayufa87@yahoo.com

    0

    0
  325. Nizam says:

    nak try gak la masuk mnde ni..
    nizambahrinal@gmail.com
    haha

    0

    0
  326. Fizz says:

    wooha! dapat news dari beautifulnara setiap hari lah macam ni. best! email : fizieads(@)gmail.com

    0

    0
  327. are done says:

    assalamualaikum…saya harap ada rezeki saya untuk memenangi ipad ni…insyaallah….

    0

    0
  328. Jude says:

    Bosan tiap hari asyik baca Beautifulnara guna desktop aje. Nak iPad, boleh abang Nara? ehehehe

    Email: jaymee4u2c@gmail.com

    0

    0
  329. Jude says:

    Bosanlah tiap hari baca Beautifulnara guna desktop aje. Nak iPad boleh abang Nara? ehehehe

    Email: jaymee4u2c@gmail.com

    0

    0
  330. hanie says:

    bestnya….

    0

    0
  331. Nadzreen says:

    Nak Menang The New Ipad!! Perlukan untuk final year project saya! tq Abg Nara dan Isteri! :D

    Lep_nadzreen@yahoo.com

    0

    0
  332. Nadzreen says:

    Nak Menang The New Ipad!! Lep_nadzreen@yahoo.com

    0

    0
  333. Diana says:

    best! best! best! =)

    0

    0
  334. saya nk menang new ipad says:

    ni email saya apehal_ngko@yahoo.com

    0

    0
  335. arifazmi says:

    beautifulnara is the best one in the world..:D

    0

    0
  336. suziana ismail says:

    sumber gosip dan maklumat terkini yang terbaik dan terpantas untuk semua…

    0

    0
  337. FarahJasenu says:

    BN is always be my #1 choice to read. I read it everyday. Good work Abg Nara. Keep it up!

    0

    0
  338. nurhaziraaznira mohd nasir says:

    gosip abang nara sgt berhemah..sy suka!!!

    0

    0
  339. are-na ziearena says:

    terbaik la abg nara..
    beautifulnara awesome!!!
    Email : ruziana_na@yahoo.com

    0

    0
  340. nur maizam bt mohamad says:

    try my luck for the i pad!!!!!

    my email: maizam82@yahoo.com.my

    0

    0
  341. Asri says:

    done, hopefully… :)

    Email: asri_carkue@yahoo.com

    0

    0
  342. Zaynorsuhada says:

    Bertuah sapa yg dpt: Keep it up BN..

    email: orange_chipsmore@yahoo.com

    0

    0
  343. haneyzz says:

    harap-harap dapat menang… :)

    0

    0
  344. Incik zul says:

    Pokcik try jugoklah..mano tau rezeki pokcik…

    Email: azizulazam@ymail.com

    0

    0
  345. mimi says:

    best nye iPad~~!!! Harap2 saya dapat…

    Pagi-pagi baca Bautiful Nara,
    Bagilah saya yaaa… ;D
    E-mail=yasminbajerai@yahoo.com

    0

    0
  346. shida513 says:

    Tahniah to abg nara bcoz dapat hasilkan 1 blog yang dapat memberi info2 terkini tentang artis2 dalam dan luar negara kepada peminat2 setia BEAUTIFULNARA…cuma kt sini saya amat berharap agar abg nara lebih bersikap terbuka dengan tidak menyokong mana2 artis sb apa yang sy lihat kadang2 abg nara seperti menyebelahi artis yang mungkin artis tu adalah artis favourite abg nara….hidup BEAUTIFULNARA…….

    0

    0
  347. syasya says:

    Beautiful Nara the BEST !
    harap2 saya dapat ipad melalui Beautiful Nara ne :D amin !
    E-mail:syahirahbajerai@yahoo.com

    0

    0
  348. ciku says:

    baeknyee hati beautifulnara..moge2 murah rezeki lepas ni..

    myxa_87@yahoo.com

    0

    0
  349. Radziah Rahmat says:

    terima kasih daun keladi,
    berkongsi idea, berita terkini,
    harapan agar sejahtera dan abadi,
    tahniah kerana berjaya hingga ke hari ini!!
    v(^_^)v

    0

    0
  350. aleya says:

    cuba nasib, mana tau rezeki anak :P

    0

    0
  351. DKMY says:

    Gossip + social network = terbaik…

    0

    0
  352. Pick Me abang Nara says:

    dygmango@gmail.com

    0

    0
  353. Pick Me please abang Nara says:

    dygmango@gmail.com
    mudah-mudahan Brotiful Nara bagi “THE NEW Ipad” kat saya. amin.

    0

    0
  354. aj says:

    susunan kata dan artikel yang amat lembut dan menjaga sensitiviti semua pihak.Bacaan yang baik dan mampu membuat saya berkata “oooo..gitu rupenya ceritanya”. two thumb up4 u…keep up the good work..

    0

    0
  355. Anonymous says:

    Harap2 saya la org yg bertuah tu..ipad tu sape x nak..free lak tuh..hehe
    FB email : roselina7189@yahoo.com.my

    0

    0
  356. Ita says:

    harap2 bertuah la..

    0

    0
  357. Rose Lina says:

    Harap2 saya la org bertuah tu..ipad tu sape x nak…free lak tuh..hehe
    FB email: roselina7189@yahoo.com.my

    0

    0
  358. jo says:

    Minta2 bertuah dapat iPad… sian kat saya nak beli sendiri x mampu :(

    0

    0
  359. ina says:

    Wahhhh bestnya abg nara nk bg ipad….mudah2an ina dpt lah….AMIN
    Lau dah rezeki tak kemana..
    . IPAD SIANG TERBYANG..MALAM MERINDU.
    FB EMAIL: blacksandals@yahoo.com

    0

    0
  360. ina says:

    Tq kak Red sbb kenalkn saya dgn blog Abg nara ..nk ipad…insyaalah de rezki adalah ipad…
    FB EMAIL: blacksandals@yahoo.com

    0

    0
  361. afifa rahim says:

    I’m the last (for comment this entry)…and beautifulnara is the best ever..(^_^) I like it and i’m loving it!!!!!!!

    before i’m forget this my email : (afiffa_slipknot@yahoo.com.sg) hehehehe

    0

    0