Written by AbangNara | October 24th, 2011

Abang Nara ialah peminat setia pasukan bola sepak Manchester United. Setiap hujung minggu sampai wife Abang Nara merajuk sebab Abang Nara tak layan borak dengan dia sebab terlalu asyik tengok Rooney, Nani, Park Ji Sung dan ramai lagi membelasah team-team EPL lain. Dan kalau dah namanya die hard fan, semestinya kena ada jersey Man Utd kan?

manchester united

Dalam hati setiap peminat Manchester United, pastinya ada cita-cita untuk melihat dengan mata sendiri aksi lincah player-player Red Devils di Old Trafford. Abang Nara sebenarnya pun tengah kumpul duit nak pergi The Theater of Dreams nie. Barulah fan sejati kalau dapat jejakkan kaki kat Old Trafford.

manchester united

Tapi kan kalau nak kumpul duit rasanya makan tahun jugak baru dapat tengok Manchester United beraksi secara live. Nasib baiklah Abang Nara dapat tahu yang Mister Potato kini sedang mengadakan peraduan Mister Potato & Man Utd 2011. Ini semua sempena kerjasama Mister Potato dengan Manchester United baru-baru ini. Untuk pengetahuan, Mister Potato kini adalah Global Snack Partner of Manchester United.

manchester united

Yeah ~~~~~~~~~~ 2 pemenang setiap bulan akan merasai pengalaman sekali seumur hidup ke Old Trafford. Bukan sahaja dapat tiket VIP malah penginapan disediakan, tiket kapal terbang pergi balik pun ada, sesi lawatan stadium Old Trafford, sesi pertemuan dengan pemain Manchester United if diorang available (oh my god ini gila hebat) dan juga dapat duduk di kerusi pemain Manchester United yang anda minati di dressing room Old Traffod. Gila tak gila lah hadiah dia ~~~~~~~~~

manchester united

Abang Nara sebenarnya taknak bagitau korang cara nak masuk contest nie sebab Abang Nara nak kurangkan pesaing. Tapi tak apalah. Orang kata kalau ada rezeki tue tak akan ke mana. Senang je nak masuk contest Mister Potato & Man United 2011 nie. Syaratnya anda kena beli pek edisi Mister Potato Man Utd dan hantarkan kod yang ada pada pek tersebut .

manchester united

Contohnya Pek edisi Mister Potato Man Utd yang Abang Nara beli pagi semalam.

manchester united

Banyak kan? Nak menang la katakan. So kalau dah beli tue, nanti dalam pek edisi Mister Potato Man Utdanda akan ada kod yang perlu dihantar menerusi SMS atau menerusi http://www.mister-potato.com. Sila simpan kod nie sebab nanti kalau korang menang anda perlu tunjukkan kod ini sebagai bukti pembelian.

Dan Abang Nara berani jamin kesedapan perasa Mexican Wave ini terutamanya yang perisa pedas tue. Perghhh ~~ Rasa dia memang rangup, penuh dengan kentang dan bakal membuatkan anda rasa ingin mengunyah je. Tambah menarik sebab “wavy cut” yang ada pada snek Mexican Wave nie. Memang berbaloi Abang Nara beli banyak-banyak terus.

manchester united

Abang Nara cadangkan korang hantar kod nie menerusi http://www.mister-potato.com sebab lagi mudah. Kalau korang nak guna SMS jugak, pastikan korang ikut step macam gambar kat bawah tue. Takut nanti invalid pulak penyertaan korang.

manchester united

Step terakhir ialah pergi beli lagi pek edisi Mister Potato Man Utd dan hantarkan lagi kod yang ada dalam snek tersebut. Ala, kalau hujung minggu nak layan bola tue belilah sedozen pek edisi Mister Potato Man Utd. Sambil tengok bola sambil mengunyah dengan rangupnya snek Mexican Wave Mister Potato dan terus dapat peluang nak pergi Old Trafford percuma 100%. Jangan lupa berdoa agar dimurahkan rezeki.

manchester united

Sekali lagi Abang Nara kongsikan pek edisi Mister Potato Man Utd yang sudah beli dengan harapan menggunung akan dipilih menjadi pemenang ke Old Trafford untuk bulan Oktober nie. Kalau menang confirm Abang Nara nak duduk atas kerusi Wayne Rooney sambil berharap anak Abang Nara nanti akan jadi player Manchester United yang hebat macam dia. Amin ~~~~~~~

manchester united

So tunggu apa lagi? Belilah pek edisi Mister Potato Man Utd hari ini jugak dan layari http://www.mister-potato.com untuk info lanjut.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

48 responses to Menangi Percutian Ke Old Trafford Bersama Mister Potato Hari Ini Juga

  1. zack says:

    MAN City 6-1 Man U… hehheeh

    0

    0
    • balotelli says:

      6 TU…kalau menang ni pun tak guna klau kena belasah

      0

      0
      • KK vogue says:

        Walaupun semua masih kecewa di atas kekalahan besar Man Utd semalam tetapi sejarah sudah membuktikan kekalahan besar Man Utd, pasti ada hikmah disebaliknya… We will win the League!! B.E.L.I.E.V.E 20!! -MU15-
        # Tottenham Hotspurs 4-1 Manchester United 1995/96 (Man Utd won the league)
        # Southampton 6-3 Manchester United 1996/97 (Man Utd won the league)
        # Newcastle United 5-0 Manchester United 1996/97 (Man Utd won the league)
        # Chelsea 5-0 Manchester United 1999/00 (Man Utd won the league)
        # Manchester United 1-4 Liverpool 2008/09 (Man Utd won the league)
        # Manchester United 1-6 Manchester City 2011/12 (Believe 20!!)

        0

        0
        • MatDarts says:

          Welcome to “Theater of Nightmare”….no more theater of dreams………

          0

          0
        • kenshin says:

          x yah nak die hard fan sgtla bro, MU terbenam masuk tanah dh bro, xde glory glory MU dah, zaman kegemilangan dh makin malap, ahh wa benci MU, wa benci lu nara !!!

          0

          0
        • HeppiGiler says:

          typical ManU fan..xabes2 ngan sjarah..
          abes yg klh 3-0 ngan fulham 2009/10 tp xmng pn epl..pe citer..??

          0

          0
        • KK vogue says:

          sbb 2 3-0 jer……… die kene lebih dr 4..hahahaha ape2pun 19 kali ke.. korg 2 LALANG.. x sedar diri

          0

          0
        • Selitone Cold Steve Austin 3:17 says:

          Korang ingat Luke Skywalker lawan light saber dengan ayahnya, si Darth Vader, Luke Skywalker menang ker round pertama? Luke skywalker putus tangannya.

          Korang ingat Sivaji lawan dengan ketua menteri, dia menang ke round pertama? Sivaji dimalukan dengan wang syiling.

          Deyy~..!!! HERO kalah awal, biasalarr… tak kan itu pun nak kena bagitahu… Pengakhirannya hero akan menang juga…

          0

          0
        • HeppiGiler says:

          1. pernah tngok citer 30 days of night x..?? dlm citer 2 hero dye snggup jdk vampire (kire satu kaum ngan red devils gaklh) smate2 nk slamtkn org2 yg len..tp ending citer 2 hero dye mati..huhuhu..kira same gaklh ngan ManU..

          2. Hero mmg slalu klh awl..tp diorg da klh wk2 community shield ari tue..x ingat kew..

          btw..saya bkn fan man city..cume sronok ble tngok fan man u dimalukan..Hidup Harimau Malaya..!!! :)

          0

          0
        • Selitone Cold says:

          HeppiGiler… yang tak buat aku heppi.

          Ngko pernah lihat tak Teater : Rahsia Opah Mengapit Karipap dengan Gusi Terbongkar, tak? Bagaimana segerombolan hooligan M.U yang menampar muka seorang pengulas yang mengeluarkan ayat “MAYBE, its not M.U nite”?

          Hanya dengan perkataan MAYBE itu sahaja dia telah ditampar. Diakhir cerita, pengulas sukan itu dimasukkan but bola ke dalam mulutnya dan tali but itu terjulur keluar dari mulut. Kalau dalam TV ada streaker yang sedang berlari dalam stadium…. itulah pengulasnya.

          Akhir kata: anak itik Tok Wi mandi dalam kolam, dalam kolam anak itik Tok Wi mandi… ish, ish… anak siapalah Tok Wi tu??

          0

          0
        • pakcik nara says:

          Kurafat!

          0

          0
    • abahko says:

      menang 25-0 pon 3 mata je dpt..bwahahaha

      0

      0
    • Dadi says:

      bukan kalah 2..dbelasah truk..hahahaha..

      0

      0
  2. eddy says:

    6-1 tak cukup kuat lg ke nara? kah kah kah

    0

    0
  3. eddy says:

    sudah2 la tu nara oi…bawak istighfar byk2..hehe

    0

    0
  4. LE_buruk says:

    1-6 kat umah sendiri pon nak bangga g ka….makan mister potato bnyk sgt nih…..hahahaha

    0

    0
  5. Endo says:

    Why Always Me??? 6-1….

    0

    0
  6. che irfan nazri tengku ahmad says:

    sy dah pergi Old Trafford, AbgNara jgn jeles~

    0

    0
  7. che irfan nazri tengku ahmad says:

    sy dah pergi Old Trafford. Abg Nara jgn jeles~

    0

    0
  8. linda says:

    dahler abang nara…muak dh dgn MU hehehe siann kalah teruks…

    0

    0
  9. blacktie says:

    MU kalah sbb ramli tak main.. ramli sbok masak beger..kakakaka.. ramli beger.. i loike.. kesskesskessss

    0

    0
  10. sang_buragas says:

    Klu tak silap, ada post lama dulu Nara pakai baju Chelsea? Kan?

    0

    0
    • InsanLemah says:

      Nara tuka team sbb ManU mng lwn Chelsea season lps kot..Mane tau pasnie tiba2 nara pakai jersi Man City lak..hahaha..nasib baik xde team name lalang fc..kalo x mst nara jd no1 fans..hihihi..

      0

      0
  11. InsanLemah says:

    Kalo mng rase mcm xgune lak psl kene ayam 6-1..mst Nara xsonok mggu nie psl xdpt tngok MU mmblasah tim2 lain..Kuang kuang kuang..

    0

    0
  12. ApisMPS says:

    Ramli : Ayah! Ramli skor sebijik mlm td!
    Ayah : G mampos la. Jiran ko skor 6 bijik. Ko tau? LOL.

    0

    0
  13. Safwan Seth says:

    MU kalah sebab makan mister potato banyak sangat la nih,huhu

    0

    0
  14. jebon says:

    sape yg pegi minggu ni rugi besar la oiii..tgk team sendiri kalah besar oii…malu2…terbaek 6-1

    0

    0
  15. cendawan says:

    abg nara kene tukar cket ayat post ni..

    ‘seronok tgk M.U mebelasah team2 lain EPL’ kepada….

    ‘…………… tgk M.U dibelasah team lain dlm EPL…haha.

    …….—-part ni bule isi sndiri.melawak je eh abg nara=)

    0

    0
  16. yang says:

    alasan common kalah malam tadi…ramli tak main & makan mister potato banyak sangat…hehehe

    0

    0
  17. Xiana Xain says:

    Ada ke org nak pegi tgk team sayur ni?

    0

    0
  18. diel says:

    Man City menang sekali dah kecoh… geli jek…. huhu. yg kalah berkali2 dgn Man U tuh tak nak kecoh plak.. huuuuuu. Apa pon tak boleh.

    0

    0
  19. anon says:

    mister potato BOLEH……..k.a.l.a.h.

    0

    0
  20. saje je says:

    xde daa org nk g old trafford slepas kejadian semalam..hahahahah

    0

    0
  21. KTBFFH says:

    Salam 1-6~

    0

    0
  22. nara sengal says:

    aku pelik tgk nara nie. sumer dia nak promote. nie man united, sok2 kalau der promosi chelsea dia layan gak. dah ler. muka dahh mcm per si nara nie. itam lak tu.

    0

    0
    • jebon says:

      ehh…suka hati abg nara la…ni blog dia…dia nk cte ap pn dia pnya suka la…sibuk je…nk wt cte sndri wt blog sendiri.. =)

      0

      0
  23. mail lambung says:

    AGAK MUKA KAU HENSEM MACAM NARA, HENSEM MACAM RONEY, HENSEM MACAM NANI…HAH PERSILAKAN MELANTAK POTATO CHIP SAMBIL BANGGA BERBICARA TENTANG MANYUK NIE..wakakakakaka

    0

    0
  24. rooney tak hensem says:

    padan muke MU kalah..hahha berlagak sgt ko kan sebelum game..kan dah malu teruk..pastu nak salahkan team lain..apada pondan

    0

    0
  25. iMBobo says:

    semoga bro menang :)

    0

    0
  26. Peminat bola says:

    Walaupun aku fans m.u,tapi aku akui man city bermain sgt baik,kalau kite perhatikan man city maen ada iras2 barcelona fc, sgt berbeza dengan cara permainan liga inggeris..

    0

    0
  27. Mizi says:

    aku sokong rubin kazan..sebab rubin kazan punya coach ala2 tabligh…sentiasa bertasbih dan berzikir kat tepi padang…kalo coach dia blah pegi team lain aku follow jugak…cita2 aku nak bermain bola di bawah bimbingan Kurban Berdyev…

    0

    0
  28. norshareena says:

    mister potato BOLEH

    0

    0
  29. saya says:

    haha..anyway…loser still loser…

    0

    0
  30. manuFan4EVER says:

    dulu pakai bju chelshit, skang ko sbuk dokong team gua.. LALANG r ko ni nara!

    0

    0
  31. UK Sports says:

    brilliant post I’m a big manu fan from Vegas USA

    0

    0
  32. shahrul says:

    beli potato n masuk pertandingan tp nama2 pemenang tak der pun kt sini… macam mane nak tgk nama pemenang

    0

    0