Written by AbangNara | December 23rd, 2011

Inilah pertandingan yang paling senang Abang Nara pernah buat. So easy like ABC. Walaupun mudah, hadiah yang ditawarkan sangat cute-mute. Pendrive yang sangat comel gitu ~~

pendrive

Comel kan? Cara nak menang sangat simple. First korang kena like page Facebook StudentLifeStore. Lepas like, terus tulis tagline yang paling sesuai di page Facebook StudentLifeStore. Contoh tagline “StudentLifeStore -Pendrive Comel Untuk Mengorat Awek“. Something like that la. Boleh tulis di mana-mana asalkan di Facebook StudentLifeStore. Senang kan?

P.S: Segala proses pemilihan pemenang akan diuruskan oleh admin Facebook StudentLifeStore. Siapa yang paling kreatif dialah yang akan menang. So sebelum tulis tue fikir betul-betul ye.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

9 responses to Menangi Pendrive Cute-Mute Daripada StudentLifeStore & BeautifulNara

  1. Sayang Ibu says:

    nak cuba la ni…

    kalau tak berjaya gak kena beli pendrive kat kedai la pas ni…

    0

    0
  2. rara says:

    commeeeeyyyyyy

    0

    0
  3. yaya_yumi says:

    comelnyer pndrive..mna jual ek??

    0

    0
  4. Dato minah jambu 24jam mengadap computer says:

    ?..

    0

    0
  5. hahaha says:

    dah tarikh tutup laaaaaaaaaa

    0

    0
  6. belum lagi la >____< dalam 2,3 hari g, kalau dah ada pemenangnya baru bleh tamatkan :)

    0

    0
  7. […] Here : Beautiful Nara This entry was posted in Teknologi and tagged BeautifulNara, CuteMute, Daripada, Menangi, […]

    0

    0