Written by AbangNara | January 30th, 2011

xpax blackberry

Xpax memang gila!!! Itu je yang Abang Nara mampu katakan. Sebab apa? Sebab Xpax sedang memberi Blackberry Torch 9800 berwarna merah special edition. Setiap hari bermula 20 Januari sehingga 18 Februari ini bersempena dengan Chinese New Year, korang semua boleh menang Blackberry Torch 9800 kalau korang pengguna Xpax.

Cara dia senang je. Cuma perlu subscribe salah satu plan di bawah setiap hari menggunakan Blackberry anda:-

xpax blackberry

Camner nak menang? Senang je. Cuma perlu sms BB ON ke 28882. Lepas subscribe, kalau anda memang bertuah, Blackberry Torch 9800 akan jadi milik anda.

bb xpax

Meriahkan lagi Chinese New Year anda (kalau anda celebrate) dengan Blackberry Torch 9800 warna merah special edition daripada Xpax. Info lanjut sila ke laman web Xpax.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

17 responses to Menangi Blackberry Torch 9800 Merah Special Edition Sempena Chinese New Year

  1. Budak Nakal says:

    firstly…berbaloi ke? :)

    0
    0
    • bb says:

      ade picture x bb torch kaler merah tu..mcm mengancam je!

      0
      0
      • momoe says:

        orang da xpakai bberry laa…hp org tua.

        0
        0
        • momoe says:

          skrg trendy android sony ericcun series, samseng n nokia series. harga nk tolak kt kedai pun bbaloi.
          pd pndpt mak bberry utk org yg baru nk up n jakun2 yg xmo kalah ye. pd yg teringin nk pkai sila jgn nnti nyesal sbb xmenang memakai n xde value jika tolak.

          0
          0
  2. Danisa says:

    iPhone 4 lagi best ….!!!!

    0
    0
  3. Mysara says:

    Erm..utk yang ada blackberry ja boleh join contest..dah ada blackberry watpa bagi blackberry lagi,..buat la contest utk orang yang takda blackberry..
    Encik Celcom, jangan ajar orang jadi tamak,..dah ada, nak lagi..pesanan khidmat masyarakat utk hri ini..hehe

    0
    0
  4. rebung says:

    dah ada bb buat apa nak menang bb lagi?
    mcm taknak bg chance kt org yg blum ada bb je
    tgk la nak subscribe 3 plan tu kena ada bb baru boleh
    kalo org takde bb takleh subscribe la kan?
    so, org takde bb takleh join la….
    apa daaa…

    0
    0
  5. Piston Pecah says:

    ari-ari aku gne BIS celcom nih…
    cuma kadang-kadang dia lembab lah mgkn sbb beri hitam aku takda 3G?

    0
    0
  6. cik kiah pokpek says:

    aq prefer nokia c6 drp blekberi neh..dahla mudah rosak…system lembab…body pun ntah pape…

    0
    0
    • Ryta says:

      A’ah..betol tu. Aritu kawan aku punya BB rosak, hantar repair kat kedai cina…BB dia dah kena virus sbb selalu online katanya. Kawan aku nak tolak, mula2 apek kedai tu tak nak BB dia, kawan aku beria2 nak tolak. Korang tau bape hengget jek apek kedai tu amik? RM100 aje maa….wawawa….beli punyalah mahal, bila tolak camtu je nilainya! Cisss..rugi giler! Sian kawan aku tu….
      :-(

      0
      0
      • cik kiah pokpek says:

        aah..siyes..bb memg murah gile kaloi tolak kat kdai enpon…nokia is da best! jatuh tempat tggi pun still ok..aq penah gune bb..ingatkan best..rupenye memg sucks giler..nyesal..asek xleh bace sim card jew..gps pun mcm babun

        0
        0
  7. moh says:

    pergghhhh!!!!111

    0
    0
  8. androider says:

    Sblm ni sy pkai bb. Slpas try kwn nyer droid, trus sy jtuh ati. Skrg sy pkai android. Bb bkn ade ape pn. Brand je mhal. Android best. Byk apps free…=)

    0
    0
  9. chidori says:

    wowee.. tapi i tak minat la BB hehe..

    0
    0
  10. Nice..abang nara, nk subscribe la pulak..tapi macam dah pokai la pulak haha

    0
    0
  11. S.3.V.3.N says:

    yang xde BB x leh join ke?kena la pinjam BB kwn ni. hehe

    0
    0