Written by AbangNara | December 30th, 2016

Berdasarkan sebuah kisah benar, filem The Icebreaker bakal menemui anda di pawagam berhampiran pada 5 Januari ini. Namun khas untuk pembaca BeautifulNara, anda dapat menontonnya lebih awal. Dilakonkan oleh Pyotr Fyodorov, Sergey Puskepalis dan Aleksandr Pal, filem The Icebreaker ini mengisahkan tentang krew-krew kapal yang berjuang untuk memastikan kapal yang mereka naiki tidak hancur dilanggar oleh ketulan ais gergasi.

The Icebreaker FA Poster 2 -27x39in

Ok jom kita tengok trailer The Icebreaker ini untuk mengujakan lagi diri anda.

Ini pula beberapa visual dari filem The Icebreaker yang pasti akan membuatkan anda tidak sabar menonton filem ini.

22a556329d471c9661718e7bf59532b4

Terima kasih kepada Rainfilm Sdn Bhd, Abang Nara ada 40 pasang tiket untuk diberikan kepada anda semua. Anda cuma perlu mengisikan borang di bawah dengan slogan “Kalau saya krew kapal ini saya akan ….” dan menghantarnya secepat mungkin. Berikut adalah informasi tayangan awesome filem The Icebreaker:-

Tarikh: 3 Jan 2017 (Selasa)
Masa: 9:00pm
Tempat: GSC Pavilion KL

Jangan lupa untuk LIKE Facebook Rainfilm Sdn Bhd dan layari www.rainfilm.com.my untuk maklumat lanjut tentang filem The Icebreaker ini.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

9 responses to Menangi 40 Pasang Tiket Filem The Icebreaker 3 Januari 2017 Ini

  1. akusukaceritainin says:

    kat mana nak letak slogan nya abg nara oiiii

    2
    0
  2. JLO says:

    Beza omputih dgn melayu buat film. Melayu buat film masih di takuk lama…. x abis-abis cerita cinta giler kangkang masalah dunia ni klo x boleh kahwin…klo melayu buat cerita action pulak x abis-abis rempit, drift kereta…pls lah low class sangat.

    5
    0
  3. Anonymous says:

    tula.. nanti xdpt plk tiket.. huhuhu

    1
    0
  4. azie says:

    kat mne nk slogan nyee.??

    0
    0
  5. Odah de Oditer says:

    Haha korg hantar cepat. X yah slogan. Abg nara nk bg tiket free kot ni…hehe…cepat2

    1
    0
  6. cik yan says:

    haahla.. takde tempat nak letak slogan..

    1
    0
  7. Anonymous says:

    Slogan mcm mana

    0
    0
  8. Anonymous says:

    boleh saya tahu based on true story apa yea.?

    1
    0
  9. Babe says:

    Terima kasih bang nara.. saya dpt tiket free.. yahoo..

    0
    0

Leave a Comment

Optional