Written by AbangNara | October 14th, 2016

Selamat pagi semua. Abang Nara cukup teruja minggu ini kerana pada hari Ahad 16 Oktober ini, Gegarvaganza 2016 akan disiarkan. Excited sungguh diri ini. Gegarvaganza adalah salah satu program hiburan kegemaran Abang Nara. Untuk Gegarvaganza kali ini, peserta feveret Abang Nara tak lain tak bukan ialah Zarul Umbrella. Tak sabar nak melihat Zarul menyanyikan lagu Ramalanku Benar Belaka. Mesti padu!!!

gegar vaganza

Dengan kerjasama Astro, kali ini BeautifulNara akan memberikan 3 pasang tiket setiap minggu kepada pembaca bertuah BeautifulNara untuk menyaksikan konsert Gegar Vaganza 2016 secara langsung. Anda kena pergi ambil sendiri tiket di Dewan Auditorium MBSA Shah Alam selewat-lewatnya jam 8.30 malam setiap Ahad. Untuk memenangi tiket-tiket ini, anda kenalah lengkapkan slogan di bawah dengan butiran-butiran peribadi. Jangan lupa bawa kad pengenalan ketika nak ambil tiket nanti.

Pemenang akan dimaklumkan menerusi email selewat-lewatnya malam ini. Jadi selalulah tengok-tengok email anda. Semoga berjaya dan selamat melayan Gegar Vaganza 2016.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

17 responses to Menangi 3 Pasang Tiket Ke Konsert Gegar Vaganza 2016 Ahad Ini

  1. asss says:

    3 pasang tiket ke 3 keping tiket??

    2

    1
  2. SHAA says:

    Nara nie sengaja aje letak gamba y buruk nie lagi . Dh tahu ramai org kritik , yg tu juga laa dia nk letak . Tak jaga perasaan lnsung .

    1

    0
  3. prepper says:

    nasib la aku dah stopped langgan asterok. kalo dak mesti masih lalai dan leka. hampa semua tak tau ka sekarang ni dunia sedang menghampiri perang dunia ke-3??? wake up please malaysianssss. 4 kuasa besar dunia dijangka akan berperang. russia dan usa tengah siap siaga. tau tak germany, iaitu sebuah negara yang sangat stabil, aman damai, harmoni, sejahtera telah meminta raknyatnya sediakan stok makanan untuk 10 hari dan berkurung dalam rumah sahaja??? tahukah anda wahai rakyat malaysia??? tolong bangun dari tidur lena. media di malaysia hanya kisahkan gegar orang tua, hiburan dan anak dara yang menjual nasik lemak. please laaaa!!!!!

    1

    0
  4. JJ says:

    Bang nara, i dah submit. bagi i menang pleaseee :P

    0

    0
  5. zahariah ujang says:

    Macamana nak dpt kan tiket nk tgk gegar vaganza..kalau dapat nk 10 tiket setiap mgu..

    0

    0
  6. fuzzyM. says:

    Abg nara.. camaner nak dpt weekly tickets ke konsert mingguan? tried to google, and tak jumpa. im not a die-hard-fan of any of the contestants, tp suka nak tengok their live performance & the whole show.

    0

    0
  7. Roslinda says:

    bro nara… plz i nk ticket tgk gegar vaganza yg menggegar kalbu setiap minggu tu… plzzz ????

    0

    0
  8. Azni aznun says:

    Abg nara. Please bg peluang sy utk dpt tiket gegar vaganza utk minggu je. please :)

    0

    0
  9. nurul azielawaty says:

    saya nak .. nak .. nak .. tket ke gv3 .. nak jugak .. sebelum meletop nih … t xde lah meleleh air liur bb nk tgk gv3 live ..

    0

    0
  10. Anonymous says:

    sape2 tau x nak beli tiket konsert GV3 kat mana?? mintaa bantuann plissssss

    0

    0
  11. hanney says:

    Hi Assalamualaikum,
    tumpang tanya macam mana nak beli ticket untuk concert gv? :)
    salam,
    Hani dr Singapura

    0

    0
  12. Saya nak tiket gegar veganza tiga ni sebab saya nak tunai kan hajat mak dan ayah saya yang suka tgk siti sarah

    0

    0
  13. Nurul Syafika Bt Mohd Shukri says:

    Macam mana nk dapatkan tiket ye ?

    0

    0
  14. Aiman says:

    Salam kawan2 semua…cuma nak tanya ,tiket gv ni boleh dapatkan dimana ye ? Sape2 tahu please reply ye…

    0

    0
  15. Hani Hamid says:

    Assalam…saya dari brunei camna nak dapatkn tiket GV? Saya nak turun KL minggu ne ..

    0

    0
  16. nurul afzan bt maarof says:

    assalam.mohon sgt kpd sape2 yg tau cara nk dptkan tiket final gv ni
    nk sampaikan hajat mak.nk sgt tgk Zarul nyanyi.
    dh mcm2 usaha buat ni utk dptkan tiket..plz sape2 yg tau info.

    sy dh submit utk menang 3 keping tiket ni,hrp ada rezeki utk sy :'(

    0

    0