Written by AbangNara | June 1st, 2009

memey suhaiza

Kalau korang dengar Hot FM minggu lepas, ada cerita panas yang cakap Norman dan si Memey nie bakal berkahwin 6 Jun nie. Sumbernya sudah tentulah dari penelefon-penelefon yang kononnya ada bau-bau bacang tak pun jiran dengan keluarga si Memey nie.

Hari nie keluarlah kenyataan dari si cantik Memey nie. Katanya dia masih muda dan rugi pulak kalau kawin awal. Tawaran berlakon tengah masuk mencurah-curah. Time nie la nak carik duit.

Yang paling tak tahan dengar bila dia kata dia dan Norman masih di peringkat kawan dan mengenal hati budi masing-masing. Mungkin zaman moden sekarang nie kalau dah kantoi berkhalwat pun masih dikira peringkat kawan kot. Kena kantoi tengah buat betul-betul baru dikira tak mengenal hati budi la kot.

Apa-apa lah cik Memey. Asalkan anda bahagia dan tak mengacau rumah tangga orang lain. Cukuplah dengan rumah tangga si Norman Hakim jer ye.

P.S: Ramai orang cakap yang si Waheeda nie pun sama taraf ngan Memey. Kami tak berani nak komen sampai ke tahap tue. Apa pendapat anda?

136 responses to Memey Suhaiza: Saya Tak Kawin 6 Jun Nie

  1. zatul says:

    dulu mati2 x mengaku ada apa2 hubungan ni tetiba plak tengah kenal hati budi…tah apa2….nak kawin,kawin je la…bukan ada sapa2 nak taja pun.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • zatul says:

      kak nara buka la isu kes manohara…geram ni indon dok tuduh rakyat malaysia mcm2 apasal salah sorg abis semua kena libas ni…..geramnya….

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • xyanniax says:

        erm….si cantik memey??? plzzzzz….byk tawaran berlakon??? cite ape cik memey? cite bluess??? nk kawan kena duk sebilik dulu eaa?? bagus la cik memey ni..cam ungka

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • ija says:

        yes..saya setuju bukak citer manohara yang kawin ngn ank sultan kelantan tu…
        Di indonesia ni bising mcm2 tapi mlsia rilek jer..org2 kat sini tanya mcm2 pun ktrg tk tahu nk jawab ap..

        sekarang dia dah lari through singapore sebab sultan kelantan tengah gering kan..so bila drg g sana dia amek kesempatan lari…baru dapat telefon mak dia..guna bahasa lain supaya org tak faham plan dia.siap pakai bantuan US embassy lagi..

        kat sini pun dia dah bgtau dia kena dera mcm2..
        agak teruk jugak kalau dengar..tak yah cerita kat sini..

        isu ni agak sensitif la…especially bila melibatkan org indon(org luar) lagi la sensitif sebab pelakunya waris sultan kan..

        hopefully hal ni disiasat secara telus..sebab dah mcm2 tohmahan org indon ni bg kat kita..jangan sebab perlakuan satu atau dua org kita yang kejam terus drg nak kata kita semua ni kejam..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • mirara says:

      ishhh..
      benci gile ahh ngan minah neyh..
      ble tnye, sume tak ngaku..
      pstu skrg, duk bkepit je..
      norman pon 1 hal..
      bodo nk mampos..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • tau tak perw..diorg nie kan mengelabah..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • mulut_becok says:

      memey n waheeda sama aja perampas laki org pas tue x ngaku…lama ckit baru kuar statement kata tgh bercinta….dasar hipokrit dalam konkrit…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • chip says:

      mmg xde spe nk taja pun pmpuan gedik cmni..!

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  2. kiboi says:

    aku second lagi..!!!
    ade potensi nak dapat first ni…
    hahahahaahh

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  3. prisilla says:

    artis zaman sekarang, susahnya nak percaya diaorg

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • jernih says:

      hehe.. ada gak artis yang bleh pecaya..
      artis nasyid.. cam rabbani, hijjaz, inteam ..
      hehe.. tp bukan artis yang dulu nasyid skg pop!

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  4. akuokjer............... says:

    aduh maleh den nk dongor cito memey ni …..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  5. pim says:

    menyampeh dgn sememey ni…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  6. mulut kalah bapok says:

    ya Allah..benci nyahhh aku dgn budakk ni perampass!!
    nauzubillah

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  7. shafia says:

    kot pandai dia la nak kawin esok ke? tahun depan ke? x kawin ke? sapa memey tu? ada aku kisah? cak….cak… cak… cak..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  8. onda onda says:

    “Katanya dia masih muda dan rugi pulak kalau kawin awal. “…..tp kalau main kat opis xpe kan kan kan

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  9. Zaza Muhammad says:

    klu dah nama artis… suke aaaa wak statement ntah apa2.. akal dok kapla lutut. Psl nk samakan dia ngan waheeda tu ble kot klu bab2 yg pi gatei kawan baik sesgt ngan laki org tu sapa suh in the other word, sapa suh main api… kang dah kena. Hanya kawan ke ada affair btul2 ke isteri ni sensitif, mana leh trima anak2 dare kawan rapat sesgt ngan laki ye, sblm jadi apa2 aaa isteri kena alert ngan pergaulan hubby dia. Tp xde aaa smpi queen control hehehe, nk bertindak pun isteri kena bijak, nk siasat pun ala2 CSI atau Detektif Conan hehehe. Si Memey tu terkantoi smpi kena tangkap khalwat, Waheeda je lum…harap dia jaga diri jgan smpi jadi perkara2 yg mengaibkan…. Diorg artis, hampir seme org kenal, so kena aaa double pandai jaga diri……

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • xyanniax says:

      betul..betul..betul..haaa banyak betul…aku pom ala² CSI jgak neh…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  10. apple_merah says:

    semalam bosan, ari ni mesti da tak bosan da…
    nak join korang la eh…
    leh tak kak sue???

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Kak Su says:

      Good morning everybody..Singgah jap. Eh, Apple cam ni la Kak Su suke..Kali ni tak nak nyanyi lagu aku dah bosan tapi nak nyanyi Aku Tak Sabar sempena nak tunggu ari ni 2 hb..kah..kah..eh tak baik la Kak Su ckp cam ni kan..sorix2 strawbery..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  11. aries_april says:

    leh…
    nnti lgi best…
    hri ni ada statement tntg akil…
    leh kita smua hntam ckup2x…

    bangun kak su, jed, love, singa ganas, tyra n yg lain2x…
    pgi ni kak nara nk bt statement baik pnya…
    :-)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Kak Su says:

      Aries tadi lagi Kak Su bangun. Buat sarapan tuk keluarga tercinta. Pisang goreng & mee goreng. Biasa la d kg. Pas ni nak basuh kain baju plk.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • tyrabanks says:

        asmekum…. dah lama la aku xmkn goreng pisang… sedapnyer la hai… kak su kg kat mana yer???? sebut apple ngan strwberry… ada kat cameron yerr..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Lovelyvic says:

      kata smlm last statement pasal ustaz rebonding tu…
      ada lagi ke arini..
      Aku dah tak selero nak nengok muka dia dah…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  12. damia says:

    erkkkss…memey?..oh n00000!!!!~~~
    mornin’ every1…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • tyrabanks says:

      mornin… fuh… aku dah stat nak buat senaman jari nih…..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  13. kiki says:

    mcm orang heran sangat ke die nk kawen ke x…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Lovelyvic says:

      heran giler…
      camna la org leh nak kawen ngan dia
      heran aku!

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • tyrabanks says:

        bende free semua nak..wakakah…aku rasa kan time tngah buat kerja2 haram ni mmang syok… bila dah sah, halal.. dah x best dah. tu yg bila dah nikah, bnyak yg bcerai.. sbb nak buat bnde haram!!!!!!!!!!!

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • riez says:

        ape nak heran… body dah baekk… gedik2 skit, buat2 baik, suke la si norman tu kat dia… hahaha…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • riez says:

        ape nak herannn… dunia skang ni dan tunggang tebalik dah.. dah tak tau nak beza baik buruk sesuatu tu..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  14. aries_april says:

    kak su…
    bsuh bju kat sngai @ dpur gna mesi?

    tpi, biar la aries tka…
    msti la msin…
    net pn leh gna…
    tul x?
    ;-)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Kak Su says:

      Guna mesin la wei..!!!! Klu tak maunya patah jari-jemari ku…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  15. jed hijau says:

    pok amai-amai
    belalang kupu-kupu
    tepuk biar pandai
    upah air susu

    susu lemak manis
    santan kelapa muda
    memey jangan nangis
    norman buat kerja

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • eclipse says:

      hahaha..klaka aku baca pantun ko…ade makna yg tersirat tue…huhu..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • tyrabanks says:

      sorong papan, tarik papan,
      buah kranji dlm perahu,
      suruh main, memey main…kan,
      suruh kawinnnnn, memey xmahuuuuu….

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  16. eclipse says:

    asal skrg ramai rebut nak laki org?
    best ker?
    aku pon pelik…padahal dh jadi ‘kain sarung’ org len…
    busuk!!hehehe

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • riez says:

      sbb dah terbukti ke’power’annya.. busuk tu la yg sedap kot.. hahahahahaha…. ;)

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • tyrabanks says:

      best aper lki org… bnyak pegalaman (org kawin je tau).. dah mantop ekonomi.. bdn maintain lg, ada misai lebat.(boleh main geli2), perut boncit (boleh main tepok2)… ehh bnyak le.. yg penting boleh dpt pangkat datuk….

      ****untk pempuan mata $an key, aku xmcm ni k.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • riez says:

        dpt yg pangkat datuk ade kuasa xpe.. kalau dibuatnya dpt datuk ade cucu bedozen… cpt jd nenek… hehehehe..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • tok janggut says:

        ye ker?? bukan seangkatan jer tu…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • jernih says:

      yang bujang lembab… wakakaka
      nak cakap saya suka awak pun berjanggut
      awek tunggu.. kan kan… yg dah kawin ni
      bersuara jer.. kompem cair awek… wakaka

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • riez says:

        betul… betul… betul… ;)

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Lovelyvic says:

        ini aku setuju….
        lepas tu kita hint macam nak rak pun
        terhegeh2, lembap…
        kadang2 menyakitkan hati…
        tak mcm laki org…
        pandai puji2, cakap pun yang manis2 je..
        sedap telinga dengar…

        p/s: bukan pengalaman aku. Terima kasih

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • riez says:

          abis, mane tau niii….

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • jernih says:

          ekeke.. laki orang gak beh…tp tu lah laki orang
          amik kang kompem dichop perampas.. tp kalu x pandai jaga laki..x leh gak kata pompuan tu perampas.. (bukan merujuk gossip yg tgh hangat skg ye..)

          lagi bukan takap ckp jer lovely, riez, tenungan mata pun leh mencarikan awek.. wakaka

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Lovelyvic says:

          dari kerana mata yang mempunyai kuasa..
          oh…. aku tergoda…
          aku tergoda dan terkecewa…
          dari kerana mata

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  17. aries_april says:

    laki orng best kot…
    kta x cuba lgi…
    kta x tau la.
    :-)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • tyrabanks says:

      apa kata kau cuba dulu aries.. pastu kau habaq mai cni…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • eclipse says:

        HUH…YG XKAWEN LAGI PON DH BYK YG XTERUNA…XPERIENCE DH ADE…G KEJER LAKI2 MCM TUE…JGN DOK KEJAR LAKI ORG JER…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • riez says:

          xde teruna sbb dia test brg dia bleh gune ke x… bape lame bleh tahan… wakakakaka…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  18. tok janggut says:

    memang best laki orang… sebab boleh celen sapa LAGI BEST… MANTaP MENGGODA LAKI ORANG…tak tau ke tu doa???? tapi tok hairan lah, ramai lagi bujang yang ganteng2, tapi mau juga laki orang… nak kata kaya, tak juga… ada juga laki bujang kaya. tAK PUN DUDA KAYA… kompius lobang hidung tok dengan perempan zaman skrg nih…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • tok janggut says:

      salah eja lak..maklumlah dah tua2 ni, mata pun dah rabun sket…bukan doa tau… tapi DOSA…hehehehe…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • riez says:

        tok… yg bujang la ni banyak yg jd mat rempit… usung anak dara org ke hulu ke hilir.. (tu pun kalau ‘berdara’ lg..) camane la pompuan skang ni nak cr org bujang…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • tok janggut says:

          bukan sumer tau camtu… tengok ni ha macam anak2 buah tok.. ok jer…tapi yang hairannya kan… kawan2 tok ni, keje bagus… cikgu lagi…tapi sampai sekarang belum juga dapat kawin…alasannya tak dak calon.. mungkin dia takut dapat yang dah barai kot…. kan..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • tyrabanks says:

          betui.. sah2 kalu laki org tu mmang dah xori dah… xde le sakit ati… ni..ni.. kawing, pastu mlm ptama…loooo… dah kene bow dah laki aku…xpun dua2 kene bow…naya..naya… kwweng3x

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • tyrabanks says:

        tok..ooo tok, tu tuk yg gatai merelo jer, yg pempuan melayu trakhir x le mcm tu.. skrg nak cari PMT mmang susah…PMT pun nak laki org, nak buek cammano tok woi!!!!

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • tok janggut says:

          ntahla… mungkin sekarang ni musim untuk laki orang cari pasangan kot… sebab kalau perempua je dok kacau tapi laki tak layan tak jadi juga…ni dah dua2 naik syahwat apa lagi…. jeng..jeng… lu pikirlah sendri… kata ahmad nabil…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • riez says:

          tp tok, aritu timbul plak satu fenomena lg.. pompuan tua cr lelaki muda buat pasangan idup.. ape criter… heheh…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • ija says:

      llaki sekarang banyak pilihan..nak ke kat perempuan biasa2 je..
      ada kwn tu ckp kat awek yg yang tak layan dia..’kbhagiaan bukan datang dari duit yg byk atau muka yang hensem wtsoeva’..

      tapi sebenarnya dia pun sama je..sebab yang dia suka pun semua cantik2…org tak cun bukan taste dia la..
      ahha..tapi cinta tak boleh dipaksa..

      nak yg cun2..
      ataupun masa muda “kita enjoy”..
      bila dah nak kawen nak plak yang comel2 dan baik2..kesian kat wanita2 diluar sana yang dah menjadi mangsa jerat percintaan..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  19. aries_april says:

    tyra, kalu aries cba laki orng,
    karang kak jed x kasi jdi adk ipar dia pla…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  20. jed hijau says:

    aku ada ‘teddy bear’ besar, kau org takde….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  21. aries_april says:

    kak jed, ckap cti 1 mnggu.

    xleh tnggl BN la 2.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  22. aries_april says:

    cmra dh jmpa la tu…

    tul x?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  23. aries_april says:

    adik ipar kak jed la…
    tul x kak jed?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  24. ija says:

    memey=fasha sanda=waheeda=siti nurhaliza..
    emm..sama je semua artis perempuan perampas..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  25. aries_april says:

    e2 bkan prmpas….
    e2 nk lki orng….
    nk tnjuk dia orng terow.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • ija says:

      hahah..
      tu le kdg2 cinta ni susah difahami…
      fasha sanda tu betul le kot nak tunjuk terror..
      memey n mcm naif sgt jatuh cinta ngn perhatian norman kim

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  26. kak anne says:

    aduuusss…mak ayah sememey ni tak rasa ape2 ke anak dah kene tangkap basah pon boleh selamba badak je kata tak nak kawin lagi…kalu betoi takmo kawin…ape citer lak norman hakim…yg dikejar tak dpt…yg dikendong…berciciran…teraboq habih!…poyo tul!…muda muda tak hingat dunia…anak bini abih tak kesah…sok dah tua…baru terhegeh2 nak carik anak-anak…ishk ishk!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  27. aries_april says:

    TPI, KDNG2X KTA X LEH KTA LEBIH2X JA…
    MHU CAM KTA YG TK KHWN LGI…
    MHU NYER TRSNGUK NGAN LAKI ORNG, TK NAYA….

    MULUT 2 KNA JGA SKIT, YG KTA TK SKA AKN KTA DPT…
    TKUT ARIES…
    SMPG MALAIKAT 44.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • jernih says:

      ekeke ariez BETUL3

      bunyi kawu mcm insap jerkk.. hehe

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • ija says:

      memang betul..kalau ikutkan laki org ni ramai je yang gatal…
      ada jugak yg baik…
      kalau ikutkan hati ni nak je layan..sebab baik,caring n matang..tapi ye la kan semua terpulang pada diri masing2..
      kesian plak aku rasa kalau amek laki org..tejatuh cinta ngn laki org tak salah..bukan kita boleh control..tapi kalau berniat nak porak perandakan rumahtangga org tu..baik tak payah la..

      arini org kena..esok2 kita pulak kena..so saling beringat la…huhu

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • tok janggut says:

      laa… kau belum kawin lagi ke aries???? kuang… kuang… kuang… kau jangan ba kutuk2 orang sebarangan… nanti terus terpampang muka kau d sini… ai nah… glamor kau joe… tapi Allah dah tetapkan jodoh manusia sebenarnya… laki2 yang baik untuk pompuan yang baik… pompuan yang tak berapa nak baik untuk laki2 yang tak berapa juga nak baik…tapi ada juga yang dapat sebaliknya… itu adalah ujian Allah… mungkin masa mudanya dulu dia tak berapa nak baek…. punya… sapa lah tau kan…????

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  28. roticanai says:

    ada aku kesahhhhhh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  29. aries_april says:

    insap la.
    kak su n kak jed dh ada lki, xyah tkut.
    si love n tyra dh ada pakwe…
    yg xdanya, aries ja.
    tu yg tkut…

    ;-)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • tok janggut says:

      wah…wah… macam promote diri je…. tak ada sapa2 nak ngorat si aries ni ker???

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • jed hijau says:

      berlaki biar satu, berkasih biar sepuluh, berkawan biar beratus….

      pilih…pilihhhhh… mari..mariiii….pilih..pilihhhhh….

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  30. aries_april says:

    tokjanggut…
    aries xkhwn lgi..
    BF pn xda…
    ksian aries…
    sper xnak…
    krja pn,
    cleaner ja…
    2 tkut ckap lbih2x..

    klau pic aries trpnpng kat sni pn,
    saper xtau…
    kak jed still nk bt aries jdi adk ipr dia jga….
    (ckp dngan nada cam kak jed brkenan sgt ler tu.)
    hahahaha
    ;-)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • tok janggut says:

      alahhh… cianyer…. tak per cleaner pun.. yang penting halal… ye ke???? macam tak cayer jer… ha… sekarang ni kan ada artis laki2 mau cari penyanyi… sebab penyanyi malam dia dah cabut lari.. kau tak mau ke test??? ala si julfekar tuu… botak seksi lagi hahahaha….

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  31. jed hijau says:

    aku tak nak rupe…aku nak duit…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • tok janggut says:

      ye ke??? bagus… tok pun same juge, biarlah tak hensem dan cantik rupenyer…, tapi poketnya hensem di mata tok hahaha…. mata ringgitan juga….

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • jernih says:

      dasar mata duitan… :-P

      ala duit byk pun nanti kena rampas wat per..
      nanti memey, pasa, wawa dtg rampas laki kawu
      kalu duit byk… wakaka

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • tok janggut says:

        biarlah… jadi macam dato` K… walaupun dapat honda ct tapi banyak juga janda dia dapat pi joli duit dia tau…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  32. aries_april says:

    aries tk thu nyayi…
    suara pn cam ktak pnggil hjan…
    krang brgegar pla msia ni.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • tok janggut says:

      biar suara tak cantik… tapi body cantik… diorang bukan cari penyanyi diorang cari penyeri malam2 je.. hahaha… kau jangan tebiat buat macam tu lak… aku tak galakkan kau tahu.. aku gelakkan je hahahah..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • jernih says:

      bergegar bukan pasai sora aries kot..
      tp pasal gossip
      rampas laki orang.. :-P kekeke

      jgn marah ariez gurau2

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  33. Lovelyvic says:

    Bila la entry baru nak masuk ni..
    tiap kali aku refresh… muka beruk mak yeh ni..
    kak nara…
    saya laparkan berita hangat , sensasi… mantopppp!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  34. badboy says:

    PERAMPASSSSSSS!!!!
    dia ni syaitan yg merampas kebahagianan org..
    dia tau tak yg aku ni peminat aby abadi..
    nak cari nahas betul..
    jngn bg aku jumpa dia..
    aku simbah asid kat dia nnt..
    time ni la aku nak jd bad plak dah ni..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  35. jernih says:

    EKEKEKe beruk makyeh…

    aku taw la lovely kawu dah jadi BOSS skg ni..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  36. aries_april says:

    nk mrah jernih gak…
    tngah mrjuk ni…
    baik pjuk cpat…

    love dh ada tjuk bru la…
    p la other page…
    aries 1st tau?
    ;-)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  37. flowerHoRn says:

    ada aku kisah………….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  38. badboy says:

    kata2 tak cukup untuk menjadi bukti bahawa aku bersalah atau tak..
    kerja kene clearrrrr..
    pandai baling pandai sorok tangan..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  39. tah hape2 says:

    memeyyk yg bodohh

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  40. boxer hugo bosss says:

    wah byk giler comment..korg kalo dok gosip bg kan ajer…huhuhuu…
    ape2 aje la memek yg suke wat memek muke…huh!selisih malaikat..aik..xkan si dude kontroversi tue xthn mate tgk xwife die mesra ngn zul kot..so amik kptsan n kawen..ngn memek lak tue…hancus umh tgge korg nti..porak perande…igt bhgia ke idup hasil dripade kemusnahan umh tgge org..xpena lg aku dgr..yg aku dgr n lihat sumenyer allah balas ngn cerai berai…sume nie kat duniawi..ntikan je la yek…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  41. BAMBAM says:

    memey… waheeda..
    peruntuh rumah tangga org.. nak bina masjid dgn runtuhkan masjid org lain.. tarak guna punya pompuan.. muke masing2 macam ungka kat zoo.. kehkeh.. laki org pown bangang.. tak ingat anak bini.. nafsu jer lebeh.. ampeh kelapa !!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  42. wazz up!1 says:

    dasar perempuan miang!!kamu memang peruntuh rumah tangga orang.tak ada laki lain kah?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  43. zaza says:

    hello
    u guy
    memey so beuty

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  44. blahla says:

    aku rs idop si memeyk 2 tggang lggang cuba bc dr atas smpai bwh smua memaki ko mek oi

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  45. baby bloopy says:

    bkn tggang lg dah!!dunia pon bleh terblik tau..norman tak baek buat hdp abby tergantung sorg..klu bleh bia abby tue plak kahwin ngan ZUL…dri pde trus mjande..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  46. aQua says:

    Mungkin durang ingat laki2 org nie banyak duit kalikn? tuh yng suka bEtul kacau laki org kan…kan…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  47. Hey check out my blog too. I hope i have some fun stuff too.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  48. aku ler says:

    aku rse cun aku ag..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  49. fcfc says:

    Hi, i think that i saw you visited my weblog so i came to “return the favor”.I am attempting to find things to improve my site!I suppose its ok to use a few of your ideas!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0