Written by AbangNara | July 7th, 2009

memey dan norman

Sebelum kita ke berita sebenarnya, kami nak melahirkan rasa kekesalan dan pelik dengan industri hiburan Malaysia yang tercinta nie. Memey Suhaiza dan Norman nie dahlah ditangkap khalwat, tengah turun naik masuk mahkamah, tapi tawaran berlakon still banyak lagi. Berebut-rebut pengarah nak amik diorang berlakon. Bukan patutnya kena gam ke kalau dah buat salah sampai ke tahap macam tue?

Untuk berita sebenarnya, Memey mengaku jugak akhirnya yang dia sebenarnya memang menjalinkan hubungan serius dengan Norman. Ish,ish,ish. Takkanlah tak serius kan? Dah ditangkap berdua-duaan, sambut birthday sesama, duduk satu opis, takkanlah hubungan tue sekadar main-main. Tak gitu?

Untuk yang tak tahu, Memey atau nama femesnya se”memeh” nie baru jer berumur 21 tahun. Muda benar lagi. Tengah membesar orang kata. Itu mungkin salah satu Norman sanggup bercerai ngan Abby. Almaklumlah dapat buah muda, buah tua ditinggalkan. Memang dasar lelaki mata keranjang.

Buat Memey dan Norman, lantak koranglah nak kawin ke apa ke. Kitorang tak pedulik. Kitorang tulis pasal korang nie pun sebab nak lepaskan geram jer. Memang menyampah tak hengat kat korang berdua.

Lagi gambar terbaru Memey Suhaiza dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

memey dan norman

memey dan norman

memey dan norman

132 responses to Memey: Saya Dan Norman Memang Serius

  1. iman says:

    kecantikan yg x akan kekal….jgn esok2 norman br nak menyesal…dah tak guna…

    • BumBLeBee says:

      tuhla…kalo pilih ikut kecantikan, paras rupa, muda….alamatnyer mmg x lama laa…..habis madu sepah di buang….tunggu laa ko seMemeh…..hanya masa yg menentukan nasib ko dikemudian hari…

      what goes around comes around…..!~~~

      …sematkan pepatah ni dlm jiwa dan raga ko tu smpai mati…

      • Kak Su says:

        A’kum semua..pasti suatu masa nanti
        Norman akan menyesal tinggalkan Abby..

        Pasti suatu masa juga nanti Memeh ni akan menyesal
        juga…

        • small says:

          perempuan tak sedar diri. esok lusa kalau ko dah beranak,( itupun kalau dikurniakan tuhanlah ) puki ko tu kompom jadi longgar! ha,,, masa tu baru ko tau c norman cari perempuan len. macam dia buat kat c abby. padan muka ko memey. patutnya ko ni memey pegi gantung diri sendiri…….

      • rose merah says:

        Sya sumpah engkau dan seluruh keturunan memeh suhaiza di dunia dan akhirat akan mengalami apa yang engkau dah buat pada abby abadi. Malahan 100 kali ganda kesakitan yang abbi alami sekarang akan kena pada memeh suhaiza dan keturunannya sehingga memeh suhaiza dan seluruh keturunannya menjadi orang yang paling hina di dunia ini..Amin ! Sya pantang tengok perempuan perampas suami orang macam memey suhaiza ni..!

        • cikaro says:

          sy sokong

        • gadis says:

          sy sokong!!!
          mnyampah tol nan c memey 2..
          ingt lawo cngt..
          dy ley dpt jantan yg lbh muda..
          c norman yg tua 2 gk dy nk..stakat bdn sasa je wtpe..
          bodoh ko memey!!!!
          lau ko khwn,aq boikot ko!!!
          poyo..
          ckp ar x laku,x yah nk rmpas2..
          aq x phm npe mk2 dorng restu kn..
          agk nye nk ttp malu sb ank drng da wt bkn2 kot…huhu…

    • ain says:

      NTI NORMAN AKN MNYESAL!!!!!
      TUHAN AKN BYQ CASH KT DUA EKOR NI HUH

    • zayn says:

      Bukan cantik sangat puuun…Muka macam tapai ubi basi jeer…aku konfius la si norman ni; pasal apa dia mau sangat kat budak yang masih tak confirm boleh mandi wajib ni? Kena santau kerang kot?

      • rezab says:

        mmg tak lawa itam je nmpak…mulut besar…tgn besar…kasar je…x ayu lansung…perampas gini mmg takde seri daaa…

    • taktahu says:

      kesiankan mereka ni….masih x dpt beza antara cinta dan nafsu…memey 21 kawen ngn norman yg tua bangka duda lak tuh…dan peliknye ibu bapa memey turut merestui memey jd perosak rumahtangga org….makcik..makcik nak glemer ye anak makcik kawen ngn norman..tayahla makcik..sok memey da tua abg norman tgl2 kan je mcm kak abby..sian kak abby….

  2. chaiyo says:

    yes..aku second…ish ish ish

  3. chaiyo says:

    iman adalah mutiara…
    di dlm hati manusia…

  4. Jojio says:

    Kalu dah suka tu kawin jerrr…tutup cerita….

  5. eclipse says:

    erm…xtau nk kate ape kat dorang ney…

    • ain says:

      LANTAK DEPA LA
      ESK2 KLU DEPA BT KNDURI
      SAPA PN X PYH P…TIME TU BRU DEPA TAU YG ORG SUMA X SUKA DEPA
      PDN MUKA!

  6. Aqlaaa says:

    camner dorg(notman n memeh nie) boleh ketawa lebar atas airmata org lain(abby ABADI)??? nyampahhhh…..

  7. mysexyheart says:

    boleh blah la ko memehhhh!!!!benci sgt aku dgn ko!!!…boleh2 korang senyum lebar lg???dasar tak sedar dirik!!…dasar perampas!!

  8. BumBLeBee says:

    eiii….menyampah tul..mmg, sepatutnyer gam jer diorg nih…ape ingat tangkap khalwat tu hal main2 ker? dhlaa sangkut paut ngan agama Islam plak tuh… orang Islam sndiri x hormat agama Islam….bayangkan penganut agama lain…..renung-renungkan dan selamat beramal…..

  9. aries_april says:

    time tngok melodi last week, dia orng klhtan bgtu msra…
    smpai xda rs mlu lgsg…
    ksian ank2x…

  10. pening says:

    X selera tul bace cite c Memeh & norman ni…elok haramkan terus muke dorang d kace tv, media massa ke..bru dorang tau tahap mne org benci dorang….

  11. DelimaSaraa says:

    sama cantik sama padan..tahniah..semoga kekal abadi (eh, terguna perkataan abadi plak), maaf abang norman….

  12. leen_82 says:

    hmmm…tunggu jela balasan dia nanti..2-2 dapat..

  13. Akak Leen says:

    belum kawen lg ke derang nih? jgn setakat gempaq ajer, nti x ke mana…diri sendiri yg malu & merana…

  14. akudandirimu says:

    Aku yakin kalau diorang kawen pon sekejap je. Lepas seMemeh beranak, da tak ketat lagi pasti Norman akan cabut lari. Ye la, rekod Norman ni pon bknnye baik sgt..Sebelum seMemeh pon da byk pompuan da dier skandal. Sian kat Abby, sampai kena layan anak ikan nk tenteram kan jiwa nya yg kaco bilau akibat si Meroyan Hakim ni..

  15. aries_april says:

    enth la kat dia orng ni…
    blsan psti akn d trma…
    yg pst…
    suatu hr nnti…

    • trAnsFormeRs says:

      morning AA dh bekfes ke?
      hmm xpe ar kita tgu lak nnti lpas norman ni kwin ngan memey sok dh dpt ank msti si norman ada skandal ngan pompuan len lak…
      masa 2 leh ar kita gelakkn diorng smpi trgolek2…

  16. kuntilanak says:

    pompuan sundal memg macam 2…laki orang pun sanggup nak rampas..heran2..orang pompuan yang suka mengacau rumahtangga orang len xlayak di panggil pompuan sebab orang jenis macam nie xda perasaan smp sanggup memecah belahkan rumahtangga orang len!menyampah!agak2nye gelaran apa la yg sesuai untuk perampas nie ye…dulu ngaku takde ape ngan norman skrg mengaku serius plak..dasar hipokrit.

  17. puteriaquarius81 says:

    mcm setan jer diorg ni.. dlu kan main la nutup kisah. skang bila kes diorang terlepas baru nak ngaku.. nmpk sgt. berambus la

    • puteriaquarius81 says:

      dgr crita trbaru diorang lepas.. JAIS kata diaorang ngaku tersilap buat statement.. ntahla.. kalau betul sakitnyer ati ..

  18. puteriaquarius81 says:

    fuh fuh fuh.. fah fah fah.. ok dah cool pun.. td jer

  19. HOT MAMA says:

    SEJAK KES DIORG NI, AKU X PERNAH TGK DAH APE APE CITE YG ADA DIE 2 ORG NI BERLAKON… NEVER!!!! SAMA JUGAK DGN SI FASHA SANDHA TU… MMG AKU BOIKOT BETUL…. X KUASA TGK MUKA ORG YG X DE MARUAH NI….

    • BumBLeBee says:

      eiii…aku jd x lalu nk tngok drama cerekarama sabtu aritu sbb ade fasha sandha…bluwekk….. :P~~

  20. Lovelyvic says:

    Ala… tunggu dan lihat je la…
    Sememeh tu start mengandung je…
    Norman akan start tak balik umah..
    Sememeh masuk je anak ke-2…
    Norman akan start main sms ngan artis baru….
    Sememeh masuk anak-3..
    Norman tak balik umah dah…
    Sememeh carik la norman kat lokasi..
    Norman akan cakap “Selagi sememh tu tak berambus… saya tak nak shooting”…
    masa tu sememeh pun nangis la… dan cakap..
    “Dulu kak Abby kena… skang turn aku plak. Tu la… aku org cakap dulu aku degil. Ikut hati dan perasaan. Konon hebat benar la cinta aku ngan Abg Norm. Padan muka aku.”

  21. ricky says:

    cantik sangat ke sememeh ni..

  22. aries_april says:

    mrning ya trans…
    bz cikit la…
    :-)
    x tk thu nk kta per kat mkluk allah yg brdua ni…
    naik jelak tngok muka dia orng…

  23. ain says:

    EIII MELUAT AKU KT DUA EKOR NI!

  24. DelimaSaraa says:

    kawin ngan budk2 tak matang ni lelama jd cam MAHONARAN kang???…peapapun, tahniah lah wahai simemeh dan NORMANkuk hayun…

  25. ain says:

    HEEEEEEEEEEEEE XDAK PRASAAN MALU LNGSUNG DUA EKOQ NIH
    BLH DOK GELAK2 LG

  26. trAnsFormeRs says:

    huh….
    dr aku layan 2 ekor bek aku surf tntg MJ lagi bagus…..

  27. cynta_dewi says:

    alah, esuk lusa bila c memey ni dh tua, c norman ceraikan lh pulak, cari lg bini muda….

  28. eton(bkn nama sbnr) says:

    nyampah..
    cantik lg nek jijah!

  29. dd girlz says:

    HIPOKRIT !!!!
    apalah ilmu monyet dua ekor ni guna sampai JAIS blh ckap salah tangkap…
    terang tang tang salah..isk isk isk isk x faham

    • pizza says:

      Mcmana nak cekup berdua2an, pintu terbukak lps setengah jam JAIS ketuk. Nasib baik opis tu tade 2nd exit kalau tak NH sempat lari balik umah tido sebelah Abbby, langsung JAIS tade kes. Patut tendang jer pintu malam tu, terbukak jer terus snap gambar. Haaa, mesti mantap bukti. Biasalah prosedur ciptaan manusia, penuh dgn khilaf.

      • beezeebowdy says:

        salam, pizza… haaaiiii… ko tau kan betapa sensitif nye aku ngan apa jugak yg sentuh pasal ulau sawa 2 ekoq nih… tapi ak respect BN sbb tak pro kat 2 ekoq ni…

  30. jed hijau says:

    apa-apa ajelah…

  31. abang Norman Tok Hakim says:

    apasal lah u all ni marah2 sangat ni….i bukan nya apa, dulu i berahsia sebab nak tingkatkan publisiti tau…

    alaa, sekarg kisah i dh tenggelam dh, so i kenalah panaskan balik…..ok lah u all, nantikan kisah terbaru i ek…

    • Penari Poco2 says:

      ko nie saraa…kalo ye pun nak menyamar tukar lar pic ko tue dulu…x pasal2 ko kene gam baru tau…

      ko nie langsung xdak bakat jd pencuri lar…hahahaha…

      • Kakak Angkat MUH says:

        hahaha….alaa poco..org bencikan delima saraa…aku kena tukar identiti aku tu….

  32. ewiezz says:

    pehhh!!! kemain komen korang smpi aku x sanggup nk bace (xde plak emotion don’t wanna see cam YM tu, klu tak aku paste aa kat cni eheheh).
    Well..jodoh pertemuan tangan tuhan (typical statement !!).. klu x kerana memey, klu norman ngan abby xde jodoh, ape leh wak kan, so memey tu sebab je, dugaan tuhan utk dia..
    tp yg aku berapi sesgt bile nmpk diorg ni nyenyeh je g court…cam bangga plop wak salah apa daa.
    eiii klu org berakal waras, for sure kemain nk sorok muka. ni, aduhai… gelak2 gurau senda lai…
    wahai manusia (ko aaa norm ngan memey) ingatlah, korang tu lam court, wak salah, x reti2 insaf ke….

  33. Zaza Muhammad says:

    opss…camne leh tertukar nick…lupe tuka test power tadi… hai geng its me..zaza

  34. aidenhusk says:

    laki orang pom ko nak..pe da…macam la tak ade lelaki lain yg lagi muda + ensem kat m’sia ni???

  35. optimus prime says:

    ntahnye…..ko tggula nasib ko nnt…
    ko akan dipermainkan mcm ni jgk…
    dulu xngaku….
    skrg ape cer????…meluat aku ngn artis malaysia ni……..bosan…mcm sampah…..

  36. optimus prime says:

    ntahnye…..ko tggula nasib ko nnt…
    ko akan dipermainkan mcm ni jgk…
    dulu xngaku….
    skrg ape cer????…meluat aku ngn artis malaysia ni……..bosan…mcm sampah!!!!!1

  37. yula says:

    nyampah aku tengok si sememeh nih..gedik tol

  38. Rin says:

    kalo dorg akan bkawin, aku akan tggu plak brita pceraian dorg 5thn akan dtg ..

  39. iza says:

    ckp x supe bikin c memeh ni..dl kt lain skang kt lain…nmpk sgt…huhu…ai biar la dorg…satu hr nti tau la balasannye…dunia..dunia…

  40. aifazahs says:

    dah kena tangkap khalwat pun still org ambik berlakon…bukak tv je ade cite diaorg berlakon…heran2…

  41. cicikgurl says:

    Sememeh ayam….hahahaha…nyampah..

  42. mattaku says:

    norman ni bajet anu besar ja nak y ketat2 saja,,,damn

  43. wan says:

    nk wat camne…yg ketat lg sdp. kalo yg longgar pun sdp xper gak

  44. kaki pakuk says:

    ape nk jadi ngan jande aku sorg nie…ish3

  45. norman norman…tahniah sbb dapat gak ko si memey tu.xla kempunan kan.ketat lagi

  46. ABBY says:

    JENIHH MANUSIA TAK TAU MALU NIHH . BUAT SALAH MASIH SENGEH.

  47. weot says:

    adaaaaaaa akuuuuuuu kesahhhhhhhhhhhhh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  48. Eskaryll says:

    aku ada kenai 1 awek ni, dia slalu snyum kt aku kalo dia nmpak aku. Lama sket pas tu, aku trprasan yg muka dia sbijik mcm dak mei-mei ni, cuma dia pakai tudung… (tp sbnrnye aku mekenan gak kat dia)…
    tp skang aku dh transfer opis kat ptp, so dh x jumpe lg dah awek tu… kisah mei-mei ni mngingatkan aku pd aweks tu. eh ape aku citer ni??…
    tang mei-mei ni… pegi jahanam la sama dia!!!!

  49. beezeebowdy says:

    salam sume di sini… aku forumer @ ohbulan (OB)… kdg2 aku surf sini jugak… tapi aku amat2 hangin bile cite ulau sawa 2 ekor (nama glamer nh+memek ni di OB) ni keluar… tapi aku thanks kat BN sbb tak favour 2 ekor nih… aku keje freelance ngan jais utk kes diorang nih… komen2 yg aku akan post kat sini adalah apa yg aku post kat OB supaya korang sume kat sini pun dapat info yg betol & benar… memang panjang… sori yek BN.. panjang sume nye… hahaha

    they have been living there @ live-in together : the two buggers – noman & memek… for the past 8 months before they got caught, obe… memek was even there… menempek.. in the pursuit of getting her victim to bergayut hidup @ noman… actually, ever since 2007… yes… noman was at the 2nd floor after JAIS letting them 1/2 hour to even capable of run at the 100 meters trackfield finish-off!! out of no fear at all to the “real witness”… & Allah… he has the guts again & again to swear by the name of Allah… he is innocent… takkan la sampai pasang lawyer pun lawyer yg civil-based…. apa kesss…. nak sangat desperate menang… what’s more after ako mustafa case… i first would wanna let go and ignore your comment here… but on a 2nd thought… you should be corrected… i mean… your opinion on what you know… on those basis only… abby got nothing to do with it, i suppose… despite her “menjadi2? jugak thereafter… but so many eyes witness during the commotions… abby was the sole victim… dlm perut memboyot pregnant the 3rd child… she had to go to the office looking for the then husband at 3 am @ in the morning!!! only to find out that those buggers had changed the padlock to the office door @ abby was then one of the board members to the company MDH… and at that hour.. 3am… noman & memek were inside the office… God knows what they were doing… abby cuma mampu kasik gegarrrr pintu gril ofis tu saja… at 3 am… you could surely imagine how it sounded like… lucky those two buggers that the neighbours did not lodge report & complaints to the authority much earlier… since we Muslims believe in doa.. moga2 those two berubah… but langsung tak!!! tak sedar diuntung langsung…!!! nak buat maksiat dlm kalangan kelompok org2 beragama Islam… pastu buat2 innocent… asyik cakap soal agama… i can’t be sure of your relationship with those two buggers… but the truth shall prevail… Allah sentiasa bersama org yg benar… tunggu jek lah… case tu baru jek 1 witness…

    what goes around… comes around… insyaAllah…

  50. beezeebowdy says:

    ulau sawa 2 ekor ni tak elok langsung dijadikan contoh & idola..
    aku dah banyak kali offer sapa2 nak dtg ke ukay perdana tu saksikan sendiri perangai ulau sawa 2 ekor tu… anytime aku boleh jadik ‘host’ nya.. mata aku sendiri tgk.. mulut aku sendiri yg cakap.. memang lah sume blh kata aku buat2 cite kan.. tapi apa guna keje aku ni… aku berani & benar kerana Allah… maksiat tido sama2 selama 8 bulan dekat ke setahun.. lagi lama kot kalau tak kena tangkap ngan JAIS tu… noman & memek sanggup junjung Quran ke nafikan…? sedangkan begitu ramai jiran tetangga situ yg dah nak gile tengok fikirkan betapa tak takut nya 2 ekor tu…!!? siap family masing2 bersekongkol… pastu asyik sebut nama Tuhan… pastu asyik cakap dgn penuh bangga walau apa jadik.. Tuhan bagik rezeki melimpah ruah…?? especially mulut si memek tu… noman & memek.., sebenarnya org2 jiran tetangga di ukay perdana tu dah lama tunggu korang pindah jek dr situ.. pegi lah carik port baru… sbb siang pagi2 ke court.. malam dah berkubang balik dlm [email protected] tu… kot iye pun… [email protected] tu bukannya ko beli, noman.. ko sewa jek… sume kat situ tahu… tapi ko patut nya syukur lah.. sbb jiran tetangga ko tu tak kepoci punye manusia mcm mulut korang berdua tu.. asyik propa & hipokrit jek!!!!

  51. beezeebowdy says:

    sampai sekarang… noman tgh tido.. si memek dah dtg situ kul 6.30 pagi… buat ape tu…? hari ahad pulak tu… ada keje luar biasa urgent ke..projek besar ke..? ofis tu mana ada staf langsung dah sejak memek tu berumahtangga di situ.. so.. korang sume fikir la.. jadik tukang kejut bangun tido ke…? tapi nak kata dah nikah.. mati matian si memek tu nafikan dalam paper.. baru aku baca paper kelmarin rasanya… biar masa tentukan lah konon… cuma kawan paling rapat… paling rapat apanya… yg dah terlekat ada la… tido sama tetiap malam dulu dekat setawun… berani.. diorang tu mmg berani… berani main nama Tuhan.. berani dgn jiran tetangga kat situ.. berani sua2 kan diri tu kemaruk publisiti aku rasa… publisiti yg bakal membawa rebah… aku sikit tak kesian kat mak bapak diorang sbb mak bapak diorang + family sama2 sekongkol… so….???

    • rezab says:

      a.a..geram gila bila igt pasal mak bapak simemey ni…paling koman pon kata la no komen jer…ni siap bg sokongan lagi…patot la abby bengang sgt ngan mak bapak mertua dia tu..apa nk jd le zaman skrg ni…org tua2 pon dh x tau dosa pahala..mcmna nk sedarkan yg muda..

  52. aries_april says:

    stetament pling brni….
    thanks 4 yr info…

  53. beezeebowdy says:

    aku org situ…

    aku berani kerana Allah… dah memang betol.. nak kata apa lagi…

  54. beezeebowdy says:

    informer2 aku sume yg jiran2 di situ… yg ofis di situ.. yg tinggal di situ… berselisih bahu dgn memek hidung tinggi tu pun ada… hehehe.. nak rasa ke…. meh la dtg area tu…

    tapi jgn pecaya langsung kat restoran nalys tempat bertenggek nye gerai chiken chop dia tu… kat situ sume penyubahat maksiat diorang… tukang cover line!

    • tyrabanks says:

      aku rasa aku caye kat kau lah bizibodi…

      • beezeebowdy says:

        aku tau aku patut kata thanks kat ko, tyra sbb ko caya kat aku.. tapi aku rasa tak perlu… sbb aku bukan bg info ni untuk menang undi ke apa… sbb aku cuma nak bg info yg BENAR pada sapa2 yg masih tertipu dgn PROPA 2 ekor tu.. aku mmg dr duluuuuuu lagi bg info2 pasal 2 ekor ni kat OB.. sbb diorang ni job aku…

        aku bukan nak buat apa.. cuma aku nak bgtau inilah PENIPU BESAR zaman ini… penipu yg berpaksikan kata2 penuh takwa pada agama & nama Allah…

        buat maksiat tapi dok sebut nama Allah…

  55. aries_april says:

    KLAU BKTI SMUA ADA…
    XLEH KER SRUH JAIS BT SKLI LGI SERBUAN…
    KLI NI KLAU TUL, BRU BOIKOT JER MRKA…

    • beezeebowdy says:

      ni info p & c la aries.. takleh nak direvealkan kat sini…
      ntah2 dua2 ulau sawa tu pun tgh baca ni ha.. & family2 diorang sekali… tukang cover line…

      apa2 tnggu je lah perkembangan…

  56. aries_april says:

    ok…
    skong bzbody….
    cayalah…
    jng lp ks info…

  57. akulah says:

    ghaaaah! aku menyampah meluat sungguh tgk minah sememeh ni sorg. tak sedar diri. da hancur kan rumah tngga org, nk buat plak public statement yg korg i tgh on. haih. jgn mrh sape2 yg suke die ni, but this one hell of a girl!!!! deserve much more hatred from all the netizens.

    ni cume pendapat kemarahan aku je ^_^ jgn marah yeee.

  58. laila sari says:

    Gambar dia nampak suci dan ayu sungguh.. tu pasal abang norman terpikatttt

  59. anti memey says:

    memang pompuan tak tahu malu….tak sedar diri…kalau o kawin dengan si norman tu aku kompom yang norman pun buat ko macam die buat si abby…AMIN………..

  60. lilin says:

    loh????!!!! ayu ke???? muke mmg xde seri lgsung,.. jijik pangai nko nih MEMEKKK!!! PTUIIIHHHH

  61. langsat says:

    abby abadi tolong jangan sombong sangat..jumpa awk kat luar macam bagus sangat…sebab tu Norman tak tahan kot…dulu minat kat lu,sekarang bila jumpa,lu seorang yg sombong….wa da tak minat…sori la beb….

  62. mamamila says:

    Seburuk mana pun abby, dia dah lahirkan anak jantan sengal tuh… kalau jd kt mama pun.. selamat jalan romeo.. si betina plak mmg patut kawan baik dgn waheeda… sama brand… mama kalau bab rmps suami org ni mmg panas btl la… dulu mama suka tgk roda-roda kl.. skrg bila tgk muka c sememeh tu geliiiiii…. dh tak tgk lgsg….

  63. MUSUH SEMEMEH says:

    wei langsat..ko ni apa arrr..xkan abby tu jmpa sume org nak kena layan..ko paham2 je ar dia kan artis sume org kenal..mana tau masa tu dia x sempat ke..pkir2 kan la..
    to memey n norman:
    keseronokan didunia x kan kekal disebabkan korang da membuat salah satu daripada dosa yg paling dimurka ALLAH SWT..insaf2 la..korang x banyak masa lagi..sudah2 la buat dosa.kesian kat keluarga korang..to norman,kesian kat mak ayah ko,anak2 ko..tergamak ko wat mcm tu saat si isteri baru melahirkan zuriat ko….astagfirullah…

  64. mie says:

    pirah ! mabuk

  65. oprah says:

    norman ni tak menghargai perempuan yg pnh jadi isteri die dulu,yg melahirkan anak die,perempuan yg die cintai dulu dan perempuan yg pnh bersama tak kira luar dan dalam.tibe2 jadi mcm ni,norman tak jujur dlm membina sebuah masjid….np la kdg2 norman tak pk mcm tu.anak2 gak jadi mangsa….renung2 kan lah…tak fhm mak cik…

  66. haRdisK_gUrL says:

    dear sememeh,ko xpnh t’pk ke yg if norman sggup wt cmtu kt abby,x mustahil die akan wt bende yg same kat ko?mase tu br la ko rase langit tinggi ke rendah..buah muda pn lame2 busuk gak norman…

  67. hani says:

    aku dah naik muak dengor citer pasal meme ngn norman….sama-sama gatai…

  68. hani says:

    harini ko rosakan rumah tangga orang….esok…orang plak rosakkan rumah tangga ko…..ha…pastu baruko tau langit tinggi rendah……….lu pk la sendiri meme oi……..

  69. hani says:

    Norman pun sekoq…..jantan gatai……blahla woi…

  70. Mr.Aditya says:

    memey pun gatai

  71. KL says:

    sama je cam ustaz n wahida
    natasya hudson n suami dia kne ramps ngn daphnye iking
    skang norman n memey..
    n this list goes on and on and onnn…..

  72. cherry says:

    ak sdey bila dorg persendakan nama ALLAh,buat maksiat sebut nama ALLAH..malu ar sbg org ISLAM.mati pon sbg org ISLAM.pe na jwb kt akhirat t..renung2kan..

  73. tengkumanja says:

    aku tengok ko ni dok kutuk2 norman dan memey apsal, biarlah diaorang, mereka juga hendak hidup bahagia

    • sheikhwalid says:

      Kita semua hanya dapat fahaman dari berita dan laporan wartawan sahaja,tidak terus dari mereka berdua.Teruk depa dibuatnya.Orang kita suka sangat negatif minded.Memang saya tengok memey sayang sangat kat norman tu.Jangan la dok halang perasaan dia.Bagi je depa bersatu dari dok hentam seranah yang bukan bukan.Baik sangat ka kita ni! Lebih baik lah doakan depa agar bahagia ke akhir hayat.Ditambah ada zuriat lagi la baik!

  74. purple says:

    plastic sungguh c ‘memeh’ ni…

  75. Legalsounds says:

    A thoughtful opinion and ideas I will use on my blog. You’ve obviously spent a lot of time on this. Congratulations!

  76. You will find some intriguing points in time therein clause but I don’t know if I see all of them heart to eye . There is certainly some validness but I will take hold judgment till I look into it further. Good post , thanks and we want far more! Added to FeedBurner as well.

  77. One of the best articles we have ever read on the internet! I recommend it for sure all your friends, so you may want to look you think that the Internet should be more people writing such a wonderful message. If you can recommend me more such articles on these topics, please have some information.

  78. s VOIP NJ says:

    business phone systems
    unclaimed funds new jersey

  79. At this time it appears like WordPress is the best blogging platform out there right now. (from what I’ve read) Is that what you are using on your blog?

  80. The guidelines you shared here are really useful. Rrt had been such a enjoyable surprise to have that waiting for me following i woke up this very day. They are continually to the point and straightforward to understand. Thanks a ton for the valuable ideas you’ve shared proper here.

  81. Nur Syahirah says:

    Memey perempuan mcm kau tu perempuan murahan sgt2….Di hari akhirat nanti tuhan akan balas kau secukup apa yg kau buat dkt abby, semua tidak suka dgn kau memey, perempuan gedik dn perempuan paling murahan………….Cantik buat apa hati dah lah busuk…..Akal ada guna la tuhan dah bagi, bodohnya perempuan……….