Written by AbangNara | December 20th, 2012

Minggu lepas adalah minggu yang sangat menggembirakan buat Abang Nara, member Abang Nara kenalkan satu website online shopping yang harganya tersangatlah murah, iaitu www.nile.com.my. Out of curiosity, Abang Nara pun trylah beli. Tak sangka pulak servis penghantarannya pun tersangatlah laju dengan 24Hours Cash On Delivery Service.

nile

Abang Nara order dekat RM200 jugak barangan daripada www.nile.com.my pada kira-kira jam 6 petang 10 Disember dan pukul 11 pagi 11 Disember barangan tersebut dah ada di tangan Abang Nara. Terkesima dan kagum sebentar Abang Nara dibuatnya dengan kepantasan 24Hours Cash On Delivery Service KL/PJ yang disediakan oleh nile.com.my

nile

Dan Abang Nara tak sembang lebat apabila Abang Nara bagitau yang produk di www.nile.com.my ini memang murah dan boleh tahan kualitinya. Abang Nara kalau nak beli iPhone case kat luar paling murah pun RM30. Tapi di NILE, harganya tersangatlah tidak masuk akal.  Casing pertama Abang Nara beli cuma RM7 sahaja. Yang kedua pulak RM9.90 sahaja. Murah gila kan?
nile
Selain daripada harga yang dijamin murah, produk yang ada kat Nile ini tersangatlah banyak. Ada baju, kasut, aksesori, beg dan macam-macam lagilah. Skincare produk pun ada jugak tau. Wife Abang Nara teruja tengok barangan baby yang macam-macam dengan harga yang murah gila-gila. Meh Abang Nara tunjukkan beberapa barang yang Abang Nara dah beli.

Baju 2 piece untuk anak Abang Nara berjalan-jalan, cuma RM13.90.

nile

Baby bib yang comel untuk time makan anak Abang Nara, cuma RM4.80 sehelai

nileAbang Nara beli Facial Cleanser Set ini hanya dengan harga RM57.60. Nile.com.my dah diberi kebenaran untuk menjual brand ini di Malaysia.

nileCantik kan beg kat bawah nie? Abang Nara guna ketika jalan-jalan. Murah je. Cuma RM35.50!
nileDan tak dilupakan sebuah beg untuk isteri tercinta. Hanya RM37.80
nilePaling penting bagi Abang Nara, proses nak membeli, nak membayar, dan nak menerima barangan itu tersangatlah mudah di Nile. Cuma ada 4 steps je. Dan paling bagus, jarak antara payment dan delivery itu sangatlah singkat. Tak perlu tunggu lama-lama untuk dapatkan produk yang kita dah beli.
nile

Boleh klik di sini untuk melihat proses membuat pembelian

Apa kata korang pula cuba shopping di www.nile.com.my dan rasai sendiri kemurahan dan kehebatan servis mereka. Kualiti produk pun sangat bagus. Abang Nara pasti korang takkan menyesal punya. Cubalah hari ini dan ketahuinya sendiri.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

41 responses to Membeli Belah Dengan Nile Memang Terbaik!!!

  1. Nana says:

    Yer. Tersangat2 la terbaik. Yer. Sgt2 la terbaik. Dapat barang rosak. Dpt refund half price je. Da la pakai kangaroo. Kangaroo ni mana nak hantar sampai rumah. Nak kna amik sndiri jgk kat tepi2 jalan. Siyes xnk beli da

    0

    0
    • hm says:

      dah 3x beli brg kat sini. puas hati & ni masuk kali keempat, harap2 takde masalah mcm yg kat atas2 ni InsyaAllah. :) even barang tak sehebat gambar, tapi rasanya mcm setimpal dgn harganya yg murah. :) bila kita beli brg murah, kita mesti expect barang tu biasa2 sahaja, tak lah gempak cam yg mahal.

      0

      0
    • pembeli says:

      pernah membeli kat nile. wall clock deco. indah dari gambar. rupa2nya jenis yg lekat kat dinding guna double tape. adeh.. sebelum ni beli wall deco jugak, di facebook. puas hati, kualiti sgt jauh beza. seperti harganya kui3 nasib murah. x kecewa sgt

      0

      0
    • fedap says:

      aktress fazurina telahpun berkawin secara senyap di Penang petang semalam.

      cepat bang nara! dapatkan isu hangat ini!

      0

      0
    • Anonymous says:

      sy nie pekeje nile, despatch, pkau baju oren, brg die xde la kuality mne, tp ok la stakat nk pkai or gune. Just nak bgi taw, klu beli brg kulit, tlg2 chek, tkut kulit kinzir plak, cpt penhantaran sbb di pakse., brg murah sbb lari dri cukai, tax, store die plak, rumah di jadi kn store, mmg bijak cina nie, tp klu kantoi, sdri pikir, modal 100 utk nak 10k, mcm nie la cina, modal ckit utg nak byk. Klu dorg byr cukai or sewe kdai, comfrm korg xdpt harga cm tu.. Pekerja ade 6org jer.. Tp aku da bnti, sbb cara dowg salah, aku xnak terlibat, hahaha.. Pasal kulit kinzir tu korg sdri la pikir, sbb aku da tgk dpn mata, klu nak taw mcm mne kulit kinzir, kulit tu ade 3titik berdekatan,,

      0

      0
  2. Anonymous says:

    tak banyak pilihan pun shopping kalau kat sini

    0

    0
  3. asmah says:

    prnh bli kt sini..tp ade brg yg tak dpt..then call customer service..kata dpt refund..sebulan tggu..takdpt..follow up lagi.tguu lama lagi..baru la dpt refund..tu pun dr personal account staf dorg kot..tp tak dimaklumkan..rasanya cam refund dr dorg la kot
    sgt tak profesional

    tp brg2 yg diiklankan..tak segempak gambar nya..ble dapat..alahai..

    0

    0
  4. Anonymous says:

    tak banyak pilihan pun

    0

    0
  5. chelshit says:

    ni nm die sembang lebat..kalah hujan lebat..

    0

    0
  6. mak jemah x berape nak jemah says:

    Aku pun dapat barang tak sehebat gambar..Dalam gambar henbeg nye cantik, sekali dpt cam kusam & lapuk.. Terus x pakai. Tapi x dinafikan la memang murah.

    0

    0
  7. aku says:

    kene la dgn hrga…murah mesti la cap ayam….nk yg bkualiti beli la yg mahal…peace

    0

    0
  8. aku says:

    di mana dia handphone mahal saya…handphone mahal saya mmg x murah…
    ooo hp mahal…xmurah
    hp murah….xmahal…
    (lagu apek senario)…wakakakaka

    0

    0
  9. Cik Lopak says:

    siyes tak lawak.. sian ko.

    0

    0
  10. Rizu.. says:

    Aduhh.. bru nk angkat 1-2 brang dlm ni..tngok komen korng..x jadi la nk beli..

    0

    0
  11. aku says:

    kalo xlawak xpyah la bace…

    0

    0
  12. saya lagi says:

    tak berkenan pulak dgn baju hijau itu. sebolehnya kita beli baju yg ada perkataan, kalau boleh cari yg kita sendiri paham maksud perkataan tu. anggap lah tu brand name

    0

    0
  13. apex says:

    testingggggggggggggggg

    0

    0
  14. lin angel says:

    aiyo…byk negative comment…tak jadi beli. cuba beli la kat avenue86 website, pernah beli …good quality cepat sampai…

    0

    0
  15. kaikazie says:

    dah terbeli pun sebelum baca komen.siyes menyesal. dah confirmed order and buat payment.tp bila nak track order terus dia kata email takde dalam senarai. rugi duitttttttttt

    0

    0
  16. Fella says:

    Dah pernah beli so far tak da masalah, just tunggu dorg notify within 24 hours. Maybe ada juga lambat, nak track order pun takda masalah. Dah shopping dgn nile since august, so far harga yg ditawarkan murah setanding kualiti murah.

    0

    0
  17. badanku sengal says:

    aku beli hello kitty casing utk iphone bila sampai kt aku handphone aku x fit kt casing tu r nara huhuhu yg ko punya tu fit well ke. X sedih sgt rege rm5.50 je kuangkuangkuang cuma frust r gak bila abg posmen kangaroo tu bleh call suruh tunggu kt simpang besar. Nak xnak bazir jugak minyak moto aku g simpang jalan. Ape fungsi aku bayar duit pos kalo gtu.

    Tpi mmg murah r, rambang mata tengok. Kalo nak beli, baik cash on delivery je. Masa tu kita tengok barang, kalo ase xde kualiti, bleh cancel dak ngn dia. (bleh dak agak2?)

    0

    0
  18. hekkkkk koooo says:

    barangan buatan China…
    baju budak tu pun nmpk sgt made in china nya….

    0

    0
  19. bukan bodoh says:

    mmg bodoh promote website mcm ni. bila bukak je, tgk pun dah tau takde quality.

    0

    0
  20. Just Saying says:

    semua product made in china , sebab tu quality low cikit..tapi dah murah kan, sebab tu kualiti x seberapa..try cek pi taobao, majoriti yg buat on9 sales amik brg2 dari sana..harga murah ja kalau convert pi RM..

    0

    0
  21. baju cap ayam says:

    Kesian anak bangnara pakai baju tulisan ntah pape. Beli la kiki lala ke anakku ke.

    0

    0
  22. amer emmett says:

    btol ker kanggaroo hntr mcm tue ? boleh sy tau sape yg brg dia smpi ke rumah atau office ? yg tak perlu tggu mana2 tepi jln…hehehe. please let me know. thanks…

    0

    0
    • Gini cite dia says:

      ikut area. yg tepi2 jalan tu ada outskirt area. kalau no service area tu mmg sah2 dia tak blh deliver terus. outskirt area tu yg kena ambik kat tepi2 jln hehe. check dulu la. :) kalau takde tulis pape maknanya dia hantar sampai rumah/office ;)

      0

      0
    • asyraf says:

      tempat saya dia hantar kat umah terus (nibong tebal).. hari ni dpt lps 3 hari byr..

      0

      0
  23. dharma harun al-rashid says:

    facial cleanser tu jenama cactus ke abang nara? alahai jgn lepas pakai terus nanti muka abang nara naik menggerutu macam cactus dah…

    0

    0
  24. Zaza says:

    Lebih baiklah abg nara delete this post! Nile.com.my tu taklah sehebat mana pun..rasa macam ramai dah tertipu dengan website nih! very poor services….Jgn lah nak propa ngan seluruh rakyat Malaysia!

    0

    0
  25. asyraf says:

    barang dapat dalam 3 hari, hantar kat umah terus (penang).. barang ok je puas hati berbaloi la dengan harganya :).. masing2 ada cita rasa sendiri, ikut la…

    0

    0