Written by AbangNara | November 12th, 2014

Walaupun sudah membuat penafian sebelum ini,  masih ada suara-suara yang menyatakan ‘teman tapi mesra’ Erra Fazira adalah dari golongan VIP atau kelas atasan. Ramai yang tidak percaya bekas isteri Engku Emran ini ‘berkawan’ dengan lelaki biasa yang tidak mempunyai sebarang pangkat. Mungkin tertekan dengan desas-desus itu, Erra Fazira sekali lagi telah tampil untuk menjelaskan yang ‘kawan’nya itu hanya lelaki biasa
erra fazira
Apa yang lebih menarik, lelaki yang sedang dikenali oleh Erra Fazira ini masih bujang. Itu sangat bagus. Tak adalah tragedi yang bukan-bukan boleh berlaku. Kata Erra Fazira menerusi Berita Harian:-

Setakat ini, saya memang memilih seseorang itu pada paksi hati dan bukannya materialistik. Selama ini memang saya tiada kawan dari golongan VIP atau ahli politik.

Jadi jelas gosip mengaitkan saya dengan golongan sebegitu tidak benar dan sengaja diada-adakan. Gosip itu seolah-olah macam saya kemaruk cari cinta pula.

Cukuplah orang tahu saya sedang berkawan. Kenapa saya tak dedah itu dan ini mengenainya kerana saya tidak mahu meletakkan sebarang tekanan dan jangkaan tinggi terhadap hubungan ini.

Apa apa boleh terjadi dalam tempoh perkenalan ini. Lainlah kalau hubungan ini sudah di fasa seterusnya. Ikutkan saya tak mahu berkongsi hal ini tapi apabila timbul cerita membabitkan golongan atasan, maka saya perlu meletakkan satu noktah kepada cerita bukan bukan itu

erra fazira
Kesian sungguh Erra Fazira. Dah cakap benda betul pun, masih lagi orang tak percaya. Tak apalah. Satu hari nanti pasti Erra akan perkenalkan juga lelaki istimewa ini. Ketika itu barulah kita akan mengetahui perkara sebenar. Sehingga saat itu, marilah kita bersabar. Apa pun, doakanlah kebahagiaan Erra Fazira. Semoga lelaki itu dapat mengisi ruang kosong di dalam hatinya.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

75 responses to Memang Saya Tiada Kawan Dari Golongan VIP Atau Ahli politik – Erra Fazira

  1. Anonymous says:

    buang la wig tu. hodoh la muka tua rambut hitam.

    0

    0
    • whatever la ko says:

      ni lagi sekor. kawin kekal nya tak, tapi bab2 pose dan nak glamer memang terrer. kesian bakal suami dia ni. 3 tahun…pasang baru. opsss.

      0

      0
      • Semuanya Sama Je says:

        hurmmm, kejap lagi…..,tup tup…., laki kaya, boyak, boroi, boyot, bangka n suami org juger kau rembat akhirnya.
        retis msia….., dgr boleh percaya jgn!!!

        0

        0
        • Limah says:

          kawin cerai kawin cerai baik x payah…buang duit dan tenaga je…
          hei berapa kali ko nak kawin ha…org yang bahagia hanya sekali je…
          ko nak 2 3 kali nape? x malu..publisiti murahan……

          0

          0
        • Jawa Comel says:

          pada erra.. zaman mu sudah berakhir.. satu malaysia tahu perangai ko yang suka dok melekap kt jantan… pastu cam parasit.. pas melekat kat jantan tu, melekat plak kat jantan lain..samer je cerita ko sis. rimas.

          0

          0
        • Saka says:

          Erra dan rambut pelesu kejung…… berpisah tiada!!!

          0

          0
        • melati says:

          Sebagai suami, sape tahan bila kat luar pakai makeup tebal2, baju branded dan selalu tukar2 rambut palsu style macam2 setiap kali..so selalu nampak gojes dan vogue jek..nafsu ternaik2 tak sabar balik rumah nak terkam..tapi bila kat rumah, dh tak pakai rambut palsu, buang makeup pakai baju kelawar pasar malam..alamakkkkk…Potong selera je tengok. Bangun pagi2 dari tido…alahaiiiiii..

          0

          0
        • Anonymous says:

          bagaimana pula dgn suami melati masa mula2 mengetahui melati pondan? adakah dia berselera utk menyodomi?

          0

          0
        • Eee, sangkak says:

          dimana ada melati, disitu adanya anonymous. korang dah mcm bekas suami -isteri gila talak daa. tukar2 la handset nombor, pergi date kat lombong tinggal tu nak? bodoh betul la. semak tau tak?

          0

          0
        • melati says:

          abang anonymous memang stalker. bukan salah melati. dia suka ikut melati walaupun melati menolak. melati tak berkenan pd lelaki yg desperate ni. melati lebih teransang oleh lelaki kacukan persis zain saidin atau bradley cooper. anonymous muka jawa. melati x teransang oleh lelaki hidung kembang.

          0

          0
        • AOA says:

          Hanya dua tiga org yg sama je nie kutuk erra dlm ni, hntr komen byk2 kali. Disebabkan org2 lain mls nak layan gossip erra ni, tak minat tapi tak benci, suma netreul mls nak komen je. Maka yg tak suka erra apalg ambl ksmptn berlegar2 nak mengutuk, dia buat2 mcm rmi tak suka pdhl dia ngan dua tiga macik tak awet muda mana la lg yg tengah bersmngt mengutuk, dorang je yg tgh lyn gossip ni. LOL

          0

          0
        • AOA says:

          *neutral

          0

          0
        • Bedah says:

          Cik melati…
          Sebut nama Zain Saidin tu pelan2 skit.. nanti Che Ta cakaq mula uolsss…
          eh.. kacuk negro ka india tamil ka, tak maw ke?

          0

          0
        • Anonymous says:

          sampai kau melati!! sampai hatii… berlagak mcmkan kau perempuan tulen pulerr… baik abg cari perempuan berovari lagi bagus..

          0

          0
      • Sofeah Latjuba Muller says:

        dari dulu aku tak suka erra ni..muka keras …aku rasa juliana banos/ziana zain lagi cun dari dier…aku pelik laa org cam erra ni tak reti nak jaga imej sebagai artis…dari dulu lagi ader ajer kisah dier ngan jantan jantan ni…dulu ngan awie siap berpegang tangan depan org ramai ..pastu putus….tah apa apa ajer laa erra ni….minah blur betul laaa

        0

        0
        • Driver Engku says:

          em… dulu sy minat sagat dengan era ni.. tapi sekarang macam dah tak berapa dah… keliru dengan sikap dia…tapi tu hak dia lah kan…. so, sy tak kisah lah… kita manusia biasa.. jagan lah kita nak salahkan orang je kan.. manatau dia ada masalah sendiri….

          0

          0
      • bettyna liar says:

        Knape dia kawin dulu??? Kpala ni masik terfikir sal perkhwina dye dulu.. adakah sekadar untuj suka2 atau seks.. ah.. pening bettyna fikirkan hal ini..

        0

        0
        • Datin Ejah Kaya says:

          Alahai ,aper nak kira. Datuk Datuk belambak ada. Gimmik artis ler tuh !!!!

          0

          0
        • Tashah Shilah says:

          propa je si erra ni. berlakon depan public konon ala anak dara. padahal dah dekat setengah dozen jantan2 dia dah berkouple. eeeee..please la bekas ratu malaysia yg nama kian malap neh….

          0

          0
      • Melati says:

        Walaupun dah sebesar Kawah tapi Erra ni Berkahwin…cuma Anonymous yg suka Zina gan saudara sendiri sebab tu tk berani tunjuk namer…manusia yg bagi komen tapi tk tunjuk namer ader anak2 yg Mak Bapak dia..org Miskin…kebanyakan Mak Bapak mereka kerja Tea lady atau tukang Kebun..sebab tu Mereka malu nk tunjuk namer sebab Mak Bapak mereka Papa kedana…Malaikat pun benci gan org Papa kedana …org kendana ni disebab kan Pemalas ..

        0

        0
    • Sembulu Jubur says:

      eeh, pergi mampos ler. cepat la kawin erra hoi, penat baca citer basi ko yg x berkesudahan tu.

      0

      0
    • Melati says:

      Walaupun dah sebesar Kawah tapi Erra ni Berkahwin…cuma Anonymous yg suka Zina gan saudara sendiri sebab tu tk berani tunjuk namer…manusia yg bagi komen tapi tk tunjuk namer ader anak2 yg Mak Bapak dia..org Miskin…kebanyakan Mak Bapak mereka kerja Tea lady atau tukang Kebun..sebab tu Mereka malu nk tunjuk namer sebab Mak Bapak mereka Papa kedana…Malaikat pun benci gan org Papa kedana …org kendana ni disebab kan Pemalas ..

      0

      0
      • Anonymous says:

        hurmm nape ramai thumb down melati? adakah sbb beliau pondan dan suka sodomi? adakah sbb mak dan ayah melati adik beradik jadi beliau dipandang hina? melati hina di mata masyarakat malah lebih hina dimata tuhan.. nauzubillah… hurmmmm

        0

        0
    • minah jambu merah biru says:

      kenape kurus badan erra ? kurangkn makan ke ? macm cengkong gitu..

      0

      0
  2. Olga says:

    mak cik…pakai la tudung mak cik. mak cik bukan di hollywood. kerja makcik ulang2 alik ke astro main drama je. sudah2 ler tu mak cik. batang hidung mak cik dlm movie pun dah x nampak dah. k bye ye mak cik.

    0

    0
  3. Cili Pedas says:

    hobi – kawin cerai..kouple..(repeat4 x )
    itu saja lah yg ko tahu.

    0

    0
  4. […] Setakat ini, saya memang memilih seseorang itu pada paksi …read more […]

    0

    0
  5. preloved wig by ERRA fazira says:

    AKK ERRA , ADA JUAL PRELOVED WIG , TAK ????
    HAHAHAHAHA

    0

    0
  6. hmm says:

    apa benda yg dia cuba ckp ni??

    0

    0
  7. bibik erra says:

    Erra dan rambut palsu tak boleh dipisahkan macam atuk dengan gigi palsunye…. he he

    0

    0
  8. Gayah says:

    this is old news…. pls move on.

    0

    0
  9. Lateefah says:

    aku rase mmg silap erra la… . EE tu nampak baik je. Really down to earth. sedangkan erra ni nampak sgt diva tak bertempat. jgn la mcm tu…sediva2 awak tu, sampai masa tua jgk. time tu tkde la org nk layan sikap diva awak tu

    0

    0
    • minah jambu sentiasa merah biru says:

      orang yg nampak baik tu la yg jahat ! jenis gunting dlm lipatan…jangan ingat orang tu diam muka kesian bermakna orang tu baik…n jangan ingat orang yg ligat glamer macm diva bermakna orang tu jahat n jahil ! kite2 jugak nk kena hati2 ngan orang nampak baik cangini lebih2 lagi ngan kawan baik lagiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii tk boleh pecaya nnnnnnnnnnn jangan pecaya teros !!

      0

      0
  10. ayam serama says:

    awie lerrr, jantan katek tue wei.

    0

    0
  11. Anonymous says:

    Hmmm…byk nya orang kutuk erra…kesian…tapi banyak betulnya apa depa cakap…mana Pegi kelab peminat erra…@bersamaerra….tak back up ke….kesiannnnnn

    0

    0
    • intan says:

      Peminat2 malas nak layan pondan2 yg mengutuk erra di sini, he he he. Maklum lah, pondan memang camtu kan? Suke sodom menyodom je diorg tu. Dah faham sesgt.

      0

      0
  12. Anonymous says:

    erra ni memang kuat propa. padahal cipet gatal merenyam.

    0

    0
  13. Lara says:

    Statement dia “tak kemaruk cari cinta”? Tak ker? Macam yer jer…

    0

    0
  14. Linzy Longkang says:

    suker ngan erra dari dulu memang pandai dia jaga status celebrity dan nampak anggun sentiasa mcm ni laa nak jadi retissss

    0

    0
  15. Ouch says:

    hobi erra fazira…..mengumpul sperma.

    0

    0
  16. Whhhhho0000ppp says:

    Erra n jantan…ibarat longkang n lumut !!!

    0

    0
  17. adik manja lara says:

    kak erra makan buah salak
    sbb tu dia..galak!

    0

    0
  18. Kak Nam says:

    erra ni dah mcm artis gila seks. eeee…,please la. betul, buat malu je.

    0

    0
  19. suke suke says:

    semoga erra bertemu jodoh dgn orang yang benar2 memahami kerjaya erra…kuatkan semangat…inshaallah suatu masa nanti Allah temukan dengan orang yang tepat yang boleh membimbing erra dan anak. Soal jodoh, kawen cerai Allah yang tentukan…kita hanya mampu merancang..kita tak boleh nak melawan takdir.
    #Pokokpangkalhati

    0

    0
  20. Melati says:

    Dah ..sebesar kawah pun ader lelaki Kaya nk kat dia ni??? jgn menipu lah weiiii..lelaki kaya anak dara yg cantik dah kebas lah woiiii…Drebar Lorry aku caya lah Kak Erra..

    0

    0
  21. jemah pkasam says:

    mkcik x nak cari baka mat saleh ker? tngok che ta,skali mnetas,fuhhhh..

    0

    0
  22. Anonymous says:

    Kesiannnnn….Sedar la da tua…kecut da…tak payah la nak posing posing perasan peragawati bagai….kecut….lesut da..

    0

    0
  23. Dunia says:

    Dah nasib dia kawin terpaksa cerai. kadang2 bukan itu yang dia minta tp dah takdir. cer tonton drama 7 suami. jgn kuat mengeji orang. nnt kena kat batang hidung sendiri, baru nak nangis ngadu kat Allah. sbb klu mengadu kat sesame manusia, mcm korglah, cuma tahu mengeji bukannya cuba nak memahami.

    0

    0
  24. .... says:

    tak de citer lain dia ni. berapa lama boleh bertahan?

    0

    0
  25. Anonymous says:

    sekurang2nya mulut erra tak keji mcm korang. mcm la erra ada buat salah kat korang semua. benggong

    0

    0
  26. Melati says:

    dah terang aku memang pondan mulut jalang mulut jamban mulut neraka.aku memang suka tuduh orang berzina dgn saudara sendiri suka ati akulah aper aku nak tuduh orang berzina ker beromen ker. aku confirm masuk syurga korang korang masuk neraka, memang tu yg slalu aku cakap peduli aper korang cakap nanti aku kena jawab pat akhirat.aku memang suka memantat berzina ngan yg seangkatan dgn aku.memang aku pondan mulut cam puaka janji aku dapat attention & jadi femes pat sini.aku memang suka menghina mengeji orang, aku pandang hina ngan Tea Ladi tukang kebun and anak2 dia orang. tu dah jadi darah daging aku hina keji caci maki orang, cakap orang masuk neraka, ada aku kesah korang nak condemn aku. mulut aku suka ati akulah.sesaper yang support aku pat sini i love u to those yg tak suka caci maki hinaan aku pat blog ni what else can I say, I’ll never change or tobat becoz of u. this is my character & this is me.period.

    0

    0
  27. aku yang tak sempurna says:

    tak faham aku kat golongan2 yang suka mengeji nih! Mcm korang lebih kenal si erra ni lebih dari diri dia sendiri. Semua cercaan tuh ada bukti ker?? Aku bukan peminat dia tapi sekadar nk mengingatkan yg setiap kali korang keji dia, akan ada 10 atau lebih lagi dari itu yg akan mngerji Korang!! BAJET DIRI TU BAIK SANGAT KE?? cermin diri dulu sbelum nk mengata ye..(tuhan jadikan mulut dan lidah tu untuk tujuan yang baik aje) so tak payah ni bongkak sangat kat muka bumi tuhan ni! bye!

    0

    0
  28. CHE LEHA says:

    buat “aku yg tak sempura: aku sokong kau 100%. tak perlu buang masa nk cakap buruk pasal orang lain. tak da pekdah pong..

    0

    0
  29. anon says:

    Once a bohsia, always a bohsia. Dah tua2 dah tak payah kejar jantan lah. Dia ni pandai atur laki je, tapi jaga tak pandai. Buat ape lah nak kawin lagi kalau asek sebok memanjang duk kejar glamer. Nantikan bercerai pulak. Bila dah berubah, barulah cari laki.
    Artis2 muda lain dah ramai yg bertudung tapi makcik senja ni masih tak sedar diri……perasan diva lagi agaknya…

    0

    0
  30. phoebe says:

    eeee betul ke korang ni mengata2 erra mcm tu? betul ke dia bohsia? tak kan lah…ish …nampak dia baik je…lemah lembut…pasal kawin cerai tu kita tak tau apa masalah rumahtangga dia…dah le jgn mengata lagi…aku bukan peminat dia pun sbb tak minat suara dia kalau berlakon…tapi nk tuduh dia bohsia tak sampai hati plak…korang ada bukti ke? tak pasal2 nanti korang carik dia kat padang mahsyar…

    0

    0
  31. nenek kau says:

    xphm asal ramai dok mengata era..aku tgk era ni ok je..xde la byk kontroversi pon..klu pasal dia bercerai tu dah takdir dia..ke korang xpercaya pada qada dan qadar??kata islam..tp pemikiran x serupa orang islam..

    0

    0
  32. along says:

    alahhh.. jgn dilayan kejian, cercaan dan fitnah org2 kt sini, yg duk komen2 negatif ni pun bila kita baca kita tahu dorang komen bkn pakai otak, bila fitnah dh biasa jd mainan dorang, kita tahu hati dorang masing2 mmg dh sedia kelam.. yg komen negatif tak pakai otak ni pun silap2 ari bulan, budak2 belasan tahun je pun, tak matang, dlm ni je nampak hebat, diluar gertak sikit pun takut. hahaha.. dorang ni pun kdg2 kekurangan kasih syg, tokleh tgk org lain hebat dan cantik, hati tu dengki, konon kata aku tak cantik sgt takpelah, janji aku pakai tudung, aku baik kononnya., bersihkan hati tu dulu, cantikkan bahasa dulu la brader.. kita doakan yg baik2 sudah, Ziana Zain, Siti Nurhaliza, Fara Fauzana, Emma Maembong, Neelofa semua dulu pun tah dah berapa guni dosa korang pd dorang duk mengutuk konon dulu dorang tk tutup aurat, skrg dh tutup aurat, diam kejab isu tu tp isu lain pula yg dicari.. isu yg takkan sudah2, nampak kan dorang smua ni takde kerja selain nk cari salah org? hehehe.. jadi abaikan je.. Kena ingat ye semua, Artis pun berTuhan, dia merintih dia menangis di depan Tuhan, kita tak tahu, jd lebih baik diam..

    0

    0
  33. minah jambu merah biru says:

    untok erra jangan peduli ape yg orang dh cakap n kutok dh tua la kecot la gi pesetan ngan dorang ..teros kan idop u ngan bekeja usaha sendiri janan pikir prblem yg ada teroskn berusaha sampai berjaya dlm idop bila dh tua ada rumah ada kereta n ada duit hati pon senang hepening…kalau dengar cakap orang idop kite jadi susah n tk boleh senang ..lov u erraaaaaaaa..

    0

    0
    • minah jambu sentiasa merah biru says:

      dh memang jadi trend zaman sekarang buat baik pon orang kate buat jahat pon ape lagi kannnn…jadi buat ape yg kite suka asalkn kite bahgia sudaaaa..orang lain buat bodo sudaaaaa..

      0

      0
  34. politik says:

    aku bet korang semua ni mesti mati pucuk yg lelaki. yg pempuan menopause.

    0

    0
  35. betul ke erra tu?biase artis ni tak boleh percaya sangat..lain yg dicakap lain yg jadinya..kata tak kawin lagi..last2 bile kantoi baru ngaku dh kawin

    0

    0
  36. LUotakkatakKE? says:

    Erra ni gila naik pelamin sbb dah lama org tak panggil dia naik stage..soo naik pelamin pun jadilah sbb dibayar lumayan jugakkkk…tak gitu erra???..pastu cerai…lau aku lah jadi erra..i say no man no cry…leh je life tanpa man…pakai je dildo size 9 harus puassss….hahahahha

    0

    0
  37. janganlah kutuk erra says:

    untuk kak erra, selamat maju jaya diucapkan.. perkara yg lepas biarkanlah berlalu, yang penting kak erra ambik pengajaran dari kisah2 hidup yg dulu. semoga terus berjaya di dunia dan akhirat.. jadilah muslimah yg lebih baik lagi lepas ni ye…

    0

    0
  38. […] ini ada desas-desus Erra Fazira berkawan dengan golongan VVIP namun telah dinafikan oleh pelakon tersebut. Satu masa nanti pasti Erra akan bersedia untuk […]

    0

    0
  39. […] ini ada desas-desus Erra Fazira berkawan dengan golongan VVIP namun telah dinafikan oleh pelakon tersebut. Satu masa nanti pasti Erra akan bersedia untuk […]

    0

    0
  40. […] ini ada desas-desus Erra Fazira berkawan dengan golongan VVIP namun telah dinafikan oleh pelakon tersebut. Satu masa nanti pasti Erra akan bersedia untuk […]

    0

    0