Written by serenity | November 13th, 2011

Meet Uncle Hussain, band tersohor yang telah membuat kolaborasi dengan pelbagai artis telah mengeluarkan video rasmi lagu ‘Pokok’ yang menampilkan Nubhan. Pada ketika entri ini ditulis, baru ada 145 views. Layan dan undi lagu Pokok untuk mana-mana carta lagu yang berkaitan kerana lagu ini sememangnya best.


***

Kita sudah ada versi filem, tapi kali ini untuk Siri Semarak Bangsawan 2011 anjuran bersama JKKN dan DBKL, teater Bangsawan Merong Mahawangsa akan dipentaskan mulai 18 hingga 20 November (Jumaat, Sabtu dan Ahad) di Panggung Bandaraya, KL, pukul 8.30 malam. Harga tiket hanya RM 5 dan boleh ditempah dengan menelefon JKKN di 03-2052 3600. Layan teaser Teater Bangsawan Merong Mahawangsa!

13 responses to Meet Uncle Hussain Keluarkan Video Muzik Rasmi ‘Pokok’

  1. lolalipop says:

    dah bosan dengar lagu ni

    0

    0
  2. Pokok CC says:

    Pokok bile nak tumbang?

    0

    0
  3. ntah says:

    ntah pape ntah vdeo die..

    0

    0
  4. blogger says:

    haha..tu kreatif namanye..video yang make it different from others dan nak saving cost..maybe laa..yang penting lagunya diterima ramai..

    0

    0
  5. calculator says:

    idea tu ade.. tapi mungkin x cukup bajet… aku suka gak lagu neh..tapi cam pelik plak tgk nubhan yg jadik vocalist…sbb dlam pale otak kalo lagu ne mesti hazama yg nyanyi..hohoho

    0

    0
  6. hijau says:

    hazama lagi best

    0

    0
  7. chidori says:

    takder la best sempoi sgt video klip ni.. layan jer laa..

    0

    0
  8. lolok says:

    pada aku, semenjak Lan keluar dar MUH .aku dah tak minat dan semakin meluat tengok TAJA perasan bagus n baik tu. padan muka MUH.

    0

    0
  9. best jerr... says:

    ok ape..best ape..bute seni la yg ckp tak best tu…nak puaskan sume org mmg la tak dpt..dulu hazama mule msk ade gak yg bising

    0

    0
  10. Gadis says:

    X best nubhan nyanyi..Hazama lg sesuai nyanyi lagu ni.

    0

    0
  11. mail lambung says:

    yang last skali, mcm nak perli hazama je…..

    0

    0
  12. Lulu' says:

    HAzAma Lagy Besttttt………….

    0

    0