Written by AbangNara | November 11th, 2010

bekas manager MUH

Siti Nurshakimi Bakri nampaknya telah mengeluarkan satu statement yang amat mengemparkan tentang kumpulan Meet Uncle Hussein. Dia telah mengaku yang dirinya adalah bekas pengurus kumpulan MUH dan menyatakan ke”fed-up”annya dengan kumpulan tersebut. Katanya kumpulan MUH hanya tahu minum, ambik dadah dan main perempuan. Biar betik?

Kami tak tahu sama ada si Siti Nurshakimi Bakri ini memang sebenar-sebenarnya bekas pengurus MUH ataupun tidak. Tapi dia siap bagi nombor telefon lagi kat situ. Nampak memang macam bengang betul-betul. Kita tunggu dan lihat statement seterusnya nanti. Atau ini hanya sekadar satu konspirasi untuk menjatuhkan MUH? Siapa tahu kan?

Macam-macam betul dengan dunia hiburan tanah air kita nie.

110 responses to Meet Uncle Hussain Kaki Perempuan, Hisap Dadah Dan Minum Arak?

  1. [email protected] says:

    MUH,, huu dah selalu dengar,, tapi xtau betoi ke tak

    • illusen says:

      Astaghfirlahalzim…betol ke..

      • ayu says:

        Lain je muka kimi ni.. tak sama dengan rupa kimi yang sebenar..

        • mia says:

          itu bukan x manager muh la. Manager MUH nama KIMMY KHIR. aku ada name card dia. nomor phone pun lain. ada org nak kenakan MUH ni. maklumlah Muzik2 dah dekat.
          Bakri nama bekas pemain drum jemputan MUH dulu tu. Yang skrg masuk Typewriter. Tapi semi final hari tu bukan Bakri yang main. Dah tukar org dah. Masa Melodi recap, Bakri dah masuk KUGIRAN TEPI PANTAI. Ha ni kes org dengki MUH dgn Bakri kot?? tak pun sakit hati sebab Bakri keluar dari TYpewriter jugak. Jeng…jeng.. jeng…

      • love says:

        rasa mcam tak patut lak die wat cam tu…tapi kalau org dah hikang sabar ni mcam2 ley jadi..so buat artis2 diluar sana tolongla jaga kelakuan!

    • milix says:

      bikin panas

      • kencing r minah tu..

        lau betol pon nampak sggt
        tak proffessional..siap bgi no tel…

        • [email protected] says:

          bagi no tuk,,, yakin kan orang lain tu

        • miss_pinky says:

          ARTIS KAN,KALO XWAT CMNI,XSOSIAL LA NAME NYE.
          HUUHU.

    • joyah says:

      aku rase ppuan ni dah kene cabar ngn MUH sbb selama ni asek tahan je tgk keburukan dorg. dah tegur xnk berubah.last2 kne fired pastu dia pon bongkarkan semua sbb dah sakit ati. malang betul MUH. pdn muke

      • didy says:

        yang ni minah tipu bukan nye kimi tunang taja tu…
        saya kenal semua lineup MUH terutama taja member kamceng en hubby. rasanya ada konspirasi dr band lain yg memang bebulu kat kimi…

  2. RiRi says:

    huhu..mcm2 hal ye…dh gdh..sume kuar..huhu…

    • [email protected] says:

      mungkin ader siket yang betoi,,,
      tapi time marah cakap lebih siket dari cerita yang betoi,,
      tokok + msti adakan
      panas2 kan lagi ctuasi

      • nape x report polis if deorang isap dadah?
        nape mesti bagi tau media dulu?

        • [email protected] says:

          nak lagi nampak gempak
          n si CT ni pun nak populer gak
          bagi peluang dia populer dari MUH

        • RiRi says:

          xpn frust dgn sumbdy dlm MUH tu..hihi

      • nur says:

        NIC, ALOHHH ALOHHH ALOHHH, HAHA, KRALAKAR LA KO NI, MCM TAU SGT, KAH KAH

  3. […] Panas, Meet Uncle Hussain Kaki Perempuan, Hisap Dadah Dan Minum Arak? Submitted by selebriti on November 11, 2010 […]

  4. huh! lengkapnya pakej tu
    semua ada..sib baek x rogol org!
    hehehehehe..

    • [email protected] says:

      kaki pepuan tu,,, kira pepuan tu rela le ek…
      bukan kes rogol le.. hehhe

  5. kimie says:

    hu hu hu.. tgk muka MUH pun dah taw mereka ini semua~~

    • [email protected] says:

      huhuhu hebat kimie

  6. emilda says:

    sume same la..stakat weed tu..sume boy band amik..ape dowang nak heran..x stone tak best la sore dorang tu nnt..skrg da kantoi..ermm..ape la statement yg bakal kua nnt dr MUH ni….tgguuu……….

  7. Kasih says:

    ermmm.. artis ni kdg kala mmg menjngkelkan… kalo artis x wt hal mesti mnger atau PA drg yg wt hal….

    papepun kes2 cam ni dh biasa dgr… dan org yg btl2 berada dlm situasi tu jer yg brani wt cam nie bg pengakuan terbuka….

  8. curvy_luff says:

    bagi aku tu perkara biasa. ramai ape artis yg buat cam tuh. cuma tak di reveal je & depa ni pandai cover line… apa yg luar biasanya???? org biasa yg bkn artis pun buat perkara yg sama cuma tak le jadi havoc kisah depa coz depa bkn artis.

  9. Miss pocO says:

    biar papaya!

  10. aku serius says:

    My psychological point of view…”her” comments filled with emo, harsh words n extreme anger.. loathe out just for anger releasing sake..Not to say its untrue but her fact are more towards revenge & envy… MUH, pls comment further.

  11. Toto i COmel says:

    SY RASA APA BETINA NE CKP LANGSUNG TAK BETUL…. CUBA FIKIR SECARA LOGIK…. MGKN BETINA NE FRUST DGN SALAH SORG MEMBER MUH….ATAU CINTANYA DITOLAK…ATAU PMPUAN NE GILE2 BANGANG…..ANYWAY I TK KENAL SGT MUH NE…N TAK KENAL LANGSUNG DGN PENGURUSNYA…..ATAUPUN ADA ORG SENGAJA NAK KENAKAN C PENGURUS NE….ALLAH JER YG TAU…….

  12. Toto i COmel says:

    ACTUALLY BNYAK JUGA ARTIS BUAT BENDA2 MCM NE…..SY PENAH NAMPAK MUS (MAY) MINUM ARAK KAT KUCHING SARAWAK…..INI BUKAN FITNAH….

  13. chix says:

    si siti ni betul ke ex-manager pd MUH….keeee…..ex-gf pd salah sorang dr mereka tuh?……hihihi…..lain macam jek marah dia tu…..cam org yg betul2 lepaskan geram yg amat sgt….

  14. nurelle says:

    ala…org da bencu kn…sume r kua…
    bahaye r org cmni…erkkkkk…

  15. aWe says:

    bro nara takmo try test call nombor tertera tuh ker??
    keep us updated…

  16. longkang betul mulut minah ne
    mcm ni punye manager ….ishX
    aku pun x minat pakcik2 usin ni..
    tpi minah tu tulis mcm sakit je…

  17. myvitrd says:

    wah yeke ni.. aku nak komen takut juga.. macam2 kes sekarang .. AC mizal pon tak seatle lagi.. takut blog kena pantau dengan PDRM je..hehehe

  18. anas says:

    nama kimi ex pengurus MUH tu bukan Nafisah Mohamat Yusof Khir ke? tunang Taja. menipu neh . fitnah bagai.

    • DD R. says:

      full name tu… alamat marah jugak lah si kimi tu siap bin2 pun kluar kang org yang buat stament tentang muh ni ambik nama ni plak coz die tak tau nama kimi yg betul pada awalnya…

  19. me says:

    i kijer kt syarikat telco…i search number phone tu nama org lain…bkn nama siti nurshakimi bakri..ermmm..

  20. maggi goreng says:

    bahaya lar kwn owg mcm nih……dia nk bls dendam nih….

  21. kasut tumit tiggi says:

    oh artis???….arak 2 dah mcm air masak dah wat dia orang….xheran pun…sex bebas lagi la….mcm tukar2 baju gitu…yang peliknyer minum coke pun nak campur dgn jack dansh ke apa ke i pun xtw nama dia…tp sejenis arak la kot….

    Tuhan dah bg rezeki salah gunakan nikmat 2…biasala nama pun manusia……sentiasa alpa…..

    Ada DUIT sume pun leh jadi……klw xde duit camne nak wat sume 2…..nak bli arak cap anjing pun xmampu…!!!!huhuhuhu

    Last month mak i dtg jln2 kat kl,,,,i bawa p pavilion…lalu kat cafe kat ground..sakit jantung mak i tgk kiri kanan orang minum arak secara terbuka….n ada nmpk kelibat sorang artis di kalangan manusia yang minum arak 2 dengan awek dia peluk sakan….urban la konon nyer dok kat bandar metropolitan nie…ye ar persepsi diaorang x urban la klw x minum arak, x hsp ice or x practice sex!!!!!!!!!..huhuhu..artis mmg xblh wat role model…t mesti kecewa…..

    apa nak jadi?????dunia…dunia……

  22. cilipadi says:

    baru pas call tis no…xdpt pun masuk msg jerk….ni kes nak main2 n menjatuhkan org la ni..ish2 xde keje lain ke…kalu dah xde keje sgt meh opis aku ni xde tukang bancuh air…tealady baru je blk indon…ade gak faedah…

  23. hehehe

    ptutlh penyanyi utama dia kuar MUH…mgkin ni salah satu puncanyer selain hazama yg perasan sore bgus wah2…

    ni korg nk kutuk aku bg lesen…hihihihi…;p mmg wajib…dh masuk arak ngn dadah…

    watever…

  24. ak7 says:

    bodonyr manager…publisiti murahan…time ngko manager dlu…ngko xksh pun dorng buat apr kn…nie mest sbb bengang kener reject…pastu xder income…then ndak bls dendam…konon baik la ndak dedahkn aper yg dorng buat…dlu time senang…ntah2 ngko pun samer amk cam dorng…

  25. aries_april says:

    statement brni mati ni…
    :-)

    • hothotheat says:

      ak rase r…msti de org pki name siti nurshakimi bakri nh..bg na provoke org lain bnci MUH…

      saje na wt onar…huhu

      • blurrrrrrr says:

        yup dlm srt kbr dh ada kuar. kimi seniri pun xtau psl ni & diorg dh pun wat laporan polis utk brsihkan nama diorg..

  26. cilipadi says:

    bkn pe call no tu …nak soh dia mai interview…sian dok tanam anggur…still kosong lg ni …xpun meh jd maid mak aku nak??…

  27. huh…
    muh…
    yeah yo…!!!

  28. zazani says:

    kerana nila setitik rosak susu selori….memang artis x bleh nk d jadikan idola..kwin cerai, tipu org,minum arak,merokok,merogol,berkhalwat,berzina,pmpuan simpanan,anak ikan..bla bla bla semua mainan artis….TAPI…bukan semua…ada yg baik…(ada yg dah insaf dah…) dah start pkai tudung dan menutup aurat..ha ha tpi ada yg kejap insaf kejap tak…hai..hai hai…dunia artis..

  29. jentayu says:

    KENAPA PERLU DEDAHKAN AIB ORANG KEPADA UMUM ? TERUTAMA SETELAH MENJADI EX MANAGER ATAU EX CREW.

    KEPADA GOLONGAN SELEBRITI…BERTOBATLAH SEBELUM TERLAMBAT. MALAIKAT MAUT, MUNGKAR-NAKIR TIDAK PEDULI SIAPA KITA….

  30. ctm says:

    kalau ada somebody report ahli2 muzik stok kaki lepak masjid baru aku nak terkejut…. hahaha….

    setakat kaki perempuan, minum tungang tungging… apa nak diherankan? mcm tak biasa dengar pulak korang2 ni….

  31. gosipgurl_fea says:

    aku tak suka Taja MUH . dia mcm nak burukkan LAN je

  32. kami warga meru says:

    alaa… u ols cube chek minah ni kt fb.. da xde da.. nmpk sgt laa tipu n mybe dea bengang dg salah sorg geng muh ni….

  33. jimmy says:

    Muka agak cun.. Nak call ke tak nak ye.. Boleh berkenalan, ajak makan2 ke.. hehe :)

  34. Piston Pecah says:

    haha…aku pon dh tak support sgt MUH sejak LAN keluar dari band tu

  35. onmiz says:

    cube pk asal lan kuar dr MUH….msti sumting wrg yg dye xpuaf ati…..xnk trjebk ngn kwn2 yg xsdr diri…..emmmm…

  36. i am me says:

    ala gambar nampak fake je weyy. tak baik mengata orang.. biar tuhan yg balas setiap perbuatan tu.

  37. Bonjour says:

    Aik, kalau betul la dia ni EX MANAGER ‘Meet Uncle Hussien’ dia tu kan.

    Tentu dia tau mcm mana nak eja nama band dia dgn betul.

    Meet Uncle Hussein, bukan Meet Uncle Hussien.

    Fake la ni.

  38. zuanzuan says:

    fake lar, benda2 cam ni da banyak kat fb….saje nk jatuh muh…mentang2 band nie da makin popular…takyah layan

  39. eszol says:

    apa nak heran

    org bukan artis pon bwat bende2 ni jugak

  40. elynn says:

    normal da artis berperangai begini…x leh nak cakap apa…..

  41. nenek kebayan says:

    CUCU-CUCU SEMUA….TAK PYH NAK HERAN DAN BERTEKAK PASAL ARTIS YG BUAT KEJA2 TAK SENONOH…NI…BIASALAH SEDANG BUKAN ARTIS PUN BUAT….

    BAGUS LAGI CUCU-CUCU SEMUA BELAJAR ..BACA BUKU ..ULANGKAJI PELAJARAN..BUAT KEJA RUMAH LAGI BERFAEDAH…PALING TIDAK PUN CARI KEJA SAMBILAN YG BAGI INCOME ….

    MAJORITI ARTIS LELAKI, POMPUAN, BERKUMPULAN BUAT KEJA2 MCM NI…YG TAK PERCAYA BIARKAN LAH….YG PERCAYA..HATI-HATILAH ..JGN JADIKAN PERBUATAN MEREKA SEBAGAI CONTOH….MEREKA INI SURE TAK KAN MENGAKU WAIMA KENA TANGKAP SEKALI PUN….

  42. popop says:

    MUH yg muke pecah rumah pon ramai pompuan nak eh…muahahahahha…kalo dah tau muke xensem tu topup ar kebaikan dlm diri supaya org ckp”wpon xensem tp baik”ni lg nk tyg pangai jahat mmg dpt statement ni la”dah la xensem,buruk pangai plk tu”muhahahahah

  43. Reena says:

    Kot yer pun bengang, jgnlah sampai nak aibkan org. Skali dorang fire balik..habis kuar semua ceta dlm kain… baru padan muka..yelah..masa baik, enjoy sesama..masa bengang, suma diungkit. Wat malu diri jer..

  44. SaTik_SiZUka says:

    bukan nk aibkan orang…sekadar nak buka mata masyarakat…saya penah keja front ofice hotel 4star..artis mmg akan dbg stay kat hotel ni…artis wanita..penuh kepura-puraan…makan brsama VIP,siap baca doa n nk cepat p solat..mlm pla dia maki sume staf coz mabuk n tlangar pintu lif hotel…dia ni janda x hsbend dato yg layak mjdi datuknya,bla kuar stment kt mjlah alwys sebut dia rajin solat..tp baju xcukup kain..kagum dgn kpura-puraannya…

  45. kau says:

    hahaha… saper yg bangga artis sedara mara dia angkat tangan? malu ada la

  46. Endocrine says:

    Perbetulkan yang biasa.Biasakan yang betul.Fikir2xkan.:)

  47. gurl says:

    ape sudah jadiiiii????

  48. Rose says:

    masing2 ada kelebihan baik MUH baik Lan
    tapi ada yng tak suka KIMI N MUH
    sebab2nya cuma syakimi ni je yang tau… jeles kot ahahha

  49. el.. says:

    kalau betulpun dia salah x payahla nk aibkan orang wei, ne mesti kess MUH x layan cinta dia, 2 yg meroyan 1 badan2

  50. inah says:

    kimi..udah2 la tu,,dah x dpt songlap duit MUH lg ko sibuk nk jatuhkn diorg, pasal ko la Lan kuar MUH.. x baik mkn duit haram..renung2kan, selamat beramal..daaaaaa

    • Kimmy khir says:

      Sejak bila aku makan duit haram. Ko yg x tau apa apa lebih baik diam. Segala Akaun transaksi semua Pakai Nama company. Ep album muh pun duk Pakai duit mak bapak aku! Bila dah dpt duit hasil jualan , si tassiq tu ambik bawak lari Ada laaaa! Korang org luar yg nam a betul pun x berani nak letak tak tau apa apa duk diam sudahlah.

      Every human being has a limits. But u guys are being too much.

    • Kimmy khir says:

      Oh by the way, u should have asked LAN what was the real reasons he have to leaved the band. The band has every meeting minutes recorded and black n white statement which was signed by every band members at the end of the meeting.

      Oh btw EN TASSIQ SAIDI HASHIM @ lake, album producer of azlan&the typewriter If u ever read this, dengan Nama Allah Atas apa yg hang dah buat kat kami semua, aku Xkan senang2 lupakan! And duit bahagian aku dari usage kami jual ep tu, memang aku haramkan kau sampai bila bila.

  51. KURT says:

    hello everybody here!! SUDAH TERANG LAGI BERSULUH ITU BUKANLAH KIMMY, EJAAN MEET UNCLE HUSSAIN PON SALAH, MEET UNCLE HUSSIEN? WAKAKAKAKAA.. AKU TAU SAPE PUNYE KEJE DENGKI DENGAN MUH TU… SANGAT2LAH BODOH DAN MEMALUKAN… SEDARLAH WAHAI MANUSIA SEKALIAN ALAM, DOSA ANDA MEMFITNAH TERUK PADAHNYA DI AKHIRAT NANTI.. DOSA DENGAN ALLAH KITA BOLEH POHON AMPUN, DENGAN MANUSIA?? JAWABLAH SENDIRI……..

  52. Issac Maez says:

    Between me and my husband we’ve owned more MP3 players over the years than I can count, including Sansas, iRivers, iPods (classic & touch), the Ibiza Rhapsody, etc. But, the last few years I’ve settled down to one line of players. Why? Because I was happy to discover how well-designed and fun to use the underappreciated (and widely mocked) Zunes are.

  53. Awesome post, hey I found this post while googling for lyrics. Thanks for sharing I’ll email my friends about this too.

  54. porno izle says:

    nsightful thoughts here. Are you certain this is the best way to look at it though? My experience is that we should pretty much live and let live because what one person thinks just — another person simply doesn’t. People are going to do what they want to do. In the end, they always do. The most we can yearn for is to highlight a few things here and there that hopefully, allows them to make just a little better informed decision. Otherwise, great post. You’re definitely making me think! –Barry

  55. mamaMIA says:

    apa ka maksud MUH fuckers all of them..?
    agak tergantung disitu

  56. I’m continuously looking for good data on this topic. It may be tough to locate occasionally. Thank you!. I will check back on your web site from time to time for a lot more information.

  57. jagan main tuduh tuduh tak baik. masa geng dulu baik mcm belangkas. dah kena buang baru kuar sume citer ! apa kehenye yong? nak tumpang glemer ke? nak tau cite sebeno, jom layan website

  58. casavella says:

    ye ke.. mke ta sme pon mcm ex manager MUH
    nk jatuh kn MUH lh tu..
    knapa mesti bg tau kt media ?
    knapa ta bg tau kt polis tros ?
    kalau ta ske MUH ckp je..ta payah lh nk tuduh2 mcm ny
    nmpk sgt menipu