Written by AbangNara | December 13th, 2010

gosip mawi kawin lagi

Nama Mawi makin hari makin tenggelam. Mungkin zaman kegemilangan Mawi sudah tamat. Kami pun rasanya dah lama tak dengar cerita Mawi. Tup-tup baru-baru ini terdengar khabar angin yang Mawi sudah berkahwin seorang lagi. Katanya gadis itu berasal dari Temerloh, Pahang.

Dari sumber yang sah tidak betul ini, katanya Ekin sendiri yang merelakan perkahwinan ini atas sebab-sebab tertentu. Ada suara-suara sumbang yang menyatakan Mawi teringin sangat bergelar seorang ayah lalu Ekin pun membenarkan perkahwinan itu. Dan ternyata kesemua khabar angin ini palsu belaka kerana Mawi telah menafikan gosip ini di Kosmo baru-baru ini. Kata Mawi:-

[note]Saya setia kepada Ekin seorang! Saya dah lali dilemparkan dengan pelbagai tohmahan negatif, jadi saya reda sahaja kali ini. Semua ini di luar kawalan saya. [/note]

Harap-harap Ekin tak mudah percaya dengan gosip sebegini. Kang tak pasal-pasal gaduh 3 hari 3 malam. Harap Mawi dan Ekin bersabar dengan dugaan yang mendatang ini. Biasalah hidup seorang artis. Kalau tak ada gosip-gosip manja macam ini memang bukan artislah jawapannya. Tak gitu?

P.S: Seni orang sangap.

96 responses to Mawi Nafi Gosip Kahwin Lagi Dengan Orang Temerloh

  1. Bawang Merah says:

    makin laku plak gosip dia kahwin lg ni..

    0
    0
    • biawak nak jadi buaya..

      0
      0
      • gilo says:

        bukn buaya nak cari biawak ke?? cicak tokek ke?

        0
        0
        • Odah Kelang says:

          “Mungkin zaman kegemilangan Mawi dah tamat..”

          Sudah pasti zaman kegemilangan Mawi dah tamat..pupus..!

          Lebih baik aku sokong Izat and Shahril..lagi berbakat.

          0
          0
        • Sakit Sakit Sedap says:

          Kesian Ekin..nyah.

          Kalau mak le jadi Ekin …kikis Mawi sampai nipis..kikis sampai licin..sebelum jadi madu.

          Habis madu sepah dibuang..betol tak?

          0
          0
        • KAK SITI NURMASKULAR says:

          Mak nie pon..tak kan x tau. Lelaki biasa lah wak, balik2 salahkan kita kaum hawa..padahal diri sendiri gatal..Dah le gatal, x mengaku..pijak semot tak mati-mati…alat sulit sendiri yang tak power…macam lidi.

          KAUM HAWA..BERSATU..HAPUSKAN ALASAN LAPUK!

          0
          0
        • Sehati Berdrama says:

          Jeng jeng jeng

          “PASANGAN SEHATI BERGILA GLAMOUR”

          (KEMBALI LAGI DI 2011…TUNGGU KEMUNCULAN DAN CERITA-CERITA KARUT MEREKA YANG SENGAJA DIADA- ADAKAN DI MEDIA-MEDIA MASA ANDA DALAM MASA TERDEKAT INI UNTUK NAIKAN POPULARITI MEREKA)

          0
          0
        • kak nam says:

          ntah ler… DK-CT pown sampai wat PC nak nafi DK kawin lain. alih2 mmg betol pown kahwin lain, dah beranak pown… apa kes…..

          0
          0
        • kak nam says:

          korg ni tertinggal ketapi la…. ngan pramugari tu lah…..

          0
          0
        • Orang Gomen says:

          Kak Nam,

          Sensasi dan berdentum nye gossip Kak Nam nie.. DK kawin dapat anak? Dengan sape pulak tu. Siapa pompuan tu Nam?

          Anak patung..anak angkat? Silalah kupas..

          0
          0
        • puteh says:

          iya la Kak Nam…..betol ke ni……ish3….

          0
          0
        • Ratna Sarumpeat says:

          Wahai Kak Nam…dimana kamu sik…luah kan Kak Nam jika bener gossipnya..jangan dipendam..

          0
          0
      • mamabudi says:

        lau mawi kawen lagi pun takda masalah…kan ada kekosongan 3..lagipun nak tggu ekin g zuriat pun tak ngandung2 lagi……jadi ada juga alasan nak kawen 1 …

        0
        0
        • Ratna Sarumpeat says:

          Terbukti Allah itu maha kaya ..diberinya kemewahan, populeritus dan rejeki segala tapi belum lagi kurnia nya zuriat untuk pasangan ini ya.

          Mungkin Allah itu mau menguji tahap kesabaran kita manusia samaada kita bersyukur dengan pemberian nya atau kita leka dengan apa yang telah ada.

          Aku pasroh..dengan kehendak-Nya. Alhamdulilah..

          0
          0
        • Lihatlah Dunia says:

          Ini semua dunia popularity lah…kan Anugerah Bintang Popular dah nak dekat…nak suruh orang undi kesian lah tu…

          Dah le..buang masa je cakap pasal 2 ekor Ekin dan Mawi giler glamor nie..

          0
          0
        • Mulut Nuklear says:

          Dulu waktu si Rossa dari Indonesia datang sama jugak. Kata gossip si Mawi nie menggatal…Last2 katanya “orang dalam” jugak buat2 citer untuk naikkan nama Mawi.

          Aku dah tak percaya dah dengan ‘hantu’ nie..PROPA JEW LEBIH…lepas tu cakap cover- line konon orang buat fitnah…

          SUDAH LAH..lebih baik aku ternak udang harimau dari melayan si kerenah Mawi nie

          0
          0
        • gilo says:

          ratena ni betol ke minah endon???…kah kah…

          0
          0
    • bedol says:

      DAH TAK ADA CERITA LAIN KER?
      MAKLUM LAH DAH MAKIN SURAM DAN X POPULAR…
      so saja jaja cerita utk naik kan nama semula lah nie!!
      PROPA lebih….

      0
      0
    • Danisa says:

      mawi dah jadi kera dapat bunga….POYO lah dia..

      0
      0
      • silentgirl says:

        mawi ni sbnanya tlalu syok mase glamour dlu..now..da xlaku..lagu pon tarak..sian gak la ngan die..aku bkn la minat die..tp bg aku suara die not bad..even mase af dlu..mnarik sbb ade die..samada btol ke x gosip die kawen die tu..xtau la. tringat iklan die dlm era..’brani pulak sy nk kawen lg..klu x btelur da dahi sy dikerjakan ekin’…huhuhu!

        0
        0
    • red says:

      dlu mase tengah top bukan maen berlagak aku tgk….da suam2 kuku ni baru tau….Tuhan nk bagi pengajaran kepada yang lain2 r 2…

      0
      0
    • mizz says:

      huhuhuhu….kesian errkk mawi..jdi mngsa gosip khwin lagi..jgn nkal ye..

      0
      0
  2. Granite says:

    sempat ke mawi nak kawin lagi sorang? Sebab kemana2 aje mawi pegi, ikin sure ada punya.

    0
    0
  3. bedol says:

    DAH TAK ADA CERITA LAIN KER?
    MAKLUM LAH DAH MAKIN SURAM DAN X POPULAR…
    so saja jaja cerita utk naik kan nama semula lah nie!!
    PROPA lebih….

    0
    0
  4. MeLIA says:

    Lagi bagus kalau yg bawak mulut pasal mawi kawen lagi satu ni tunjukkan bukti. Paling tidak pun gambar mawi tengah berjabat tangan dgn wali/imam… Tp, kalu betul la si Ikin tu izinkan, ape salahnya. Dpt lah payung emas kat akhirat nnt…. ;P PEACE..

    0
    0
    • bedol says:

      EKIN tu nak ker kongsi harta MAWI yg tak seberapa tu?
      dulu ekin tu bajet MAWI akan popular sampai tua..last2 tak kesampaian…

      0
      0
    • sailorman says:

      ada lagi ayat payung emas ni, xdgr ceramah agama ker? mana ada payung emas. ntah paper

      0
      0
  5. Miss pocO says:

    hurmmm…janji bahagia sudah…

    0
    0
  6. kak limah says:

    kalau kawin pon .. apa salahnya .. x jadi hal pon .Kan ker lelaki bole kwin 4 ..

    0
    0
  7. Kasih says:

    yg penting mawi dan ekin jg lah rumah tangga tu agar kekal bahagia selamanya…

    kalo btl pun ekin yg izinkan mawi kawin lain, dan tentu payung emas menanti dan lelaki mmg bole kawin 4 pun….

    insya Allah, rezeki tuk menimang anak akan ada jua nnt…. Amin…

    0
    0
    • perindu misssukamasak says:

      bagusla ko nie kasih
      always think positive
      suka ak kat ko
      kata2 ko ingtkan ak pada miss
      ada kebenaran gak dsebalik kata2 ko 2

      0
      0
      • Kasih says:

        hidup kena positif babe baru aman bahagia hehehe….. sbb ramai tukang2 komen di BN ni mmg positif slalu, sbb tu kami sumer epi stay kt BN :)

        0
        0
        • perindu misssukamasak says:

          tapi ak xleh happy lagi ni selagi miss xmuncul
          em
          kasih..ko ada ubat gle bayang x bagi kat ak.em

          0
          0
        • Kasih says:

          hahahhaha, sori beb… aku bkn nya doktor nk bg ubat gila bayang ni…. tp kalo btl lah ko rindu kan miss, ko doa lah agar cpt dia msk BN blk, sbb aku pon rindu gak nk baca komen2 dia tu…..

          jgn sedih2 k, walau miss xder tp kawan2 miss kan ramai lg disini…. kami sentiasa bersama mu perindu ^_^

          0
          0
        • perindu misssukamasak says:

          ak akn doa kay…
          thanx la kerana senantiasa bsama2 aku..
          kay out dulu
          keje
          kasih
          any info
          hint ak cepat2 yer
          thanx

          0
          0
        • Kasih says:

          pati bgtau ko kalo ada info ttg miss… abar dan byk berdoa k :)

          0
          0
  8. bedol says:

    mungkin album baru tak ada…so gosip baru jer lah yg dapat di buat utk naik kan nama semula…HAMPEH

    0
    0
  9. perindu misssukamasak says:

    kalau betol pon apa salahnya
    lelaki kan leh kuota 4.
    so jika xdek halangan oleh mem besar
    xslah aku rasa
    bukan la nak backup kaum adam tapi 2la
    maybe lau kawen pon utk dapatkan zuriat xsalah aku rasa
    tapi mawi dah nafikan 2 so maybe x la 2 kot
    saje je publisiti kan
    kasi org ingt semula kat mawi

    0
    0
  10. petra_dubies says:

    xberapa nak ikut Mawi aku ni,,, jadi xtau nak sangat citer dia,,,
    kalo dia rasa dia mampu n boleh adil kawin jelah daripada buat maksiat,,,,
    tapi bukan aku cakap dia buat maksiatk…

    0
    0
  11. taksukareporter says:

    isk isk isk

    0
    0
  12. bukan fans MAWI says:

    erm kecian gk kt mawi g ekin ni…mcm2 fitnah dilemparkn…wpn ak rase dorg ni kdg2 over sgt…tp dorg pn manusia biase yg slalu lakukn kesilapan…sm2 la kte memaafknnye =)

    0
    0
  13. BumbleBee says:

    pelanduk dua serupa, super impose… ayat klise artist. Tak kisah laa mawi or bukan…yg penting xde impact pun kt dunia hiburan~

    0
    0
  14. azza says:

    ceh… gosip murahan utk naikkan nama mawi…

    0
    0
  15. bintang malap says:

    asik sebut dia kawin lain…44 kali sebut kang makbul lak..dulu aku tak suka ngan ekin ni..asal amik gamba je tunjuk thumbs up..gamba kawin pun dia buat gak..tapi skg ni tgk cam ksian pulak muka dia..apesal tah..huhu

    0
    0
  16. bedol says:

    MAWI TAKUT BINIK~~

    0
    0
  17. cili says:

    gosip ni dah lama lah weii abg nara ooi. Gosip x masuk akal langsung. Mawi pun dah terangkan. nak gelakkan pun ada gosip nih.

    0
    0
  18. luvlavender says:

    igt senang ke nk bagi husband kawin lain..otak merelakan..tp hati..??huu
    bosan la cter sal ekin mawi ni.

    0
    0
  19. aKu says:

    NAPE ZURIAT SERING JD SEBAB SUAMI KAWIN LAIN? TEKANAN TAU KDG2 TOK BINI..KDG2 SBB MASALAH SUAMI YG X LEH BAGI ANK TP SBB EGO..SLHKN ISTERI..

    0
    0
  20. AIsha says:

    gosip jer kot, aku tgk ikin ngan mawi dah slow skit dlm dunia artis ni, bagus la, buat bisnes jer, dpt rezeki halal..kawin takde anak bukannya tak bahagia, insyaAllah bahagia, yg lepas tu udahlah.. ina pun bahagia ape skrg, dh tertulis tu bukan jodoh diorang kan, takde gunanya nk dengki ngan mawi ni, dia bukan minum arak, pegi disko atau buat maksiat merata – rata..tak yah la komen negatif sgt..sekurang2nya byk amal dia buat..tak gitu kekawan smua..

    aku pon bukan minat dia

    0
    0
  21. anon says:

    ekin asal amik gambo mesti mak teleng2.. tah ape yang beh nye teleng2 tu…

    0
    0
  22. saya comei says:

    gosip murahan jek ni..maklumlar kan dh nk dekat abpbh..so, kena bgtau lar yg dia masih wujud kahkahkah….kesian btul ko mawi, nasib ler dapat bini mcm tu

    0
    0
  23. klu btul2 bernikah secara sah apa salahnye. bukannye buat maksiat apa2 pun, mendirikan masjid. klu bermadu, just berlaku adil le, tu je.
    biarlah tak popular, wpun dipuja sesgt tp towards the end nothing, buat apa…

    0
    0
  24. makngah says:

    biasalah..dh senyap xde citer..nak naik balik salah satu cara nak naik balik create gosip ntahapa2ntah.

    0
    0
  25. hantu kak limah says:

    kalau suami x bole bagi ank .. bini kena terima dan diamkan saja sebab nak jaga aib suami .Tapi .. kalau bini yg x bole bagi ank .. suami x bole duduk diam .. mengelenyur nak cari yg bole beranak ..

    0
    0
  26. taksukareporter says:

    salhkan reporter sbb diorang yg sebarkan…mawi dok diam jerr..tak buat ap2 pon

    0
    0
  27. oren says:

    ye kan hantu kak limah??? mmg mengelenyur.. hahaha!

    0
    0
  28. Reena says:

    Jangan propa jer..bukti ada? Nak gak tengok bini no. 2 mawi..kalo betul…

    0
    0
  29. toti says:

    mawi bodo tau pon dh ikin tuh mandol bru nk kawen laen

    0
    0
  30. Cik Rose says:

    ALHAMDULILLAH!!! SEKURANG2NYA KURANG SEORG WANITA DI MALAYSIA YG RAMAI2 X KAWIN LG..

    0
    0
  31. Y says:

    xsilap aku mawi penah kuakan statement cmnie “xkisahla gugur xderezeki,tp mgkin sbb takut gak kot2 baby tue cacat ke apa tue yg gugur” persoalannya,xkirala bakal baby tue xsempurna skalipun terima sjela,xperlu kot nk kua kn statement cmtue,sbb baby tue satu kurniaan,so skrg dh xleh pregnant lgsung kan lg xbest…tuela mulut jgn celupar sgt,niela antara balasan kecil dariNYA..beringatla sblm ckp..

    0
    0
  32. maswari saman says:

    Biasa la…..tak lain tak bukan nak publisiti la kot…….. klu tol pon tak pe. Banyak duit tu….

    0
    0
  33. Rin says:

    ala… x menarik pom gosip ni, xde mnde nk komen..
    lalallaaa~~

    0
    0
  34. manis says:

    Sudah2 lah tu, ni buat tambah dosa kita je, benda yang belum pasti tu, tah ye tak tidak dia tak ada apa kita yang buat tambah dosa!!

    0
    0
  35. cik mimie says:

    bkn die yg sebar gosip.. org2 yg dengki sebar gosip.. yg nak marah die pasai ape? populariti mmg la naek turun.. kalo sume kat atas, sape plak yg nak duk bawah.. kkdg2 yg merosakkan umah tangga org, bukan dr pasangan tu sendiri, tp kerena di cucuk oleh org luar.. masalh kecik pown ley jd besaq

    0
    0
  36. hajimaru says:

    dulu,kini dan selamanya,i penyokong setia mawi..go go Mawi…!! teruskan perjuangan anda di arena seni ini!!

    0
    0
  37. kurus says:

    ok per..nynyian mawi dah meningkat

    0
    0
  38. anavannviel says:

    ntah2 btol..mne tau. slalu media myebarkn pkara benar! mrk je bmati matian menafikn…

    0
    0
  39. eda says:

    tipu.. saya tidak percaya sama sekali…

    0
    0
  40. nazario says:

    TEMERLOH BANDAR IKAN PATIN…

    0
    0
  41. lolyat gang says:

    tlg la jgn crite psl mawi lg wei
    bosan aa

    0
    0
  42. amy says:

    ni semua propa astro nak naikkan nama mawi balik…sape yg dia nak..naik la org tu…sape yg lawan dia..alamatlah makan pasir la…pengalaman..

    0
    0
  43. Malisa says:

    taktik ekin nak glamerkan balik suami dia sbb duit makin kurang..susah nak tebas beg lv n gucci recyclye je..sbb duit makin sikit..reload TNG pun RM100 je..

    0
    0
  44. ROKOK_surya says:

    dh la mawi…………takpe2 giants hypermarket sedia menerimamu semula hahahahah

    0
    0
  45. dodo says:

    abg nara ni gosip dh lama la….kalau kt forum cr bln 7 dulu lg,abg nara lmbt la….

    0
    0
  46. amina says:

    WHO CARES? -________-

    And kenapa gambar ni macam super impose? Huhu.

    0
    0
  47. gulagula says:

    betol gak..mawi pon dh senyp dh..tp xpela…masing2 rezeki masing2…biar pi la die nk wt pa…anuar zain,diam pon duit tetap masuk main vip show..

    0
    0
  48. syasya says:

    aku tak percaya..

    0
    0
  49. gades says:

    ak xdla mnt sgt gn mawi ni..tp ak rse kte xpttla..ask nk mgutuk org je…
    xtakut dose phale..da trg2 dlm islam kutuk mgutuk tu dose bsar..
    biar jela klau ye pn dy da kwen lg 1..bkn ad kne mgene gn kte pn..
    lg 1 btol ke y dy da kwen lg 1?ap buktinye?klau ad bukti brulah blh kuar statement y dy da kwen g 1..memfitnah tu kan berdose besar..ckup2la tu..ape nk jd gn org islam ask nk mgutuk,mghine org je..xblh tgk kjyaan org len..biarlah dy gn khdupan dy..kte gn khdupan kte..slgi dy xgngu hdup kte..

    0
    0
  50. gades says:

    n 1 more thing..cbe korg pk cmne prsaan fmly2 dy klau bce komen2 korg y agk melampau ni..pk korg kt tmpt dy sudaa..
    subhanallah..semoga allah merahmati kite semue

    0
    0
  51. kasimselamat says:

    betul

    0
    0
  52. cloud of loveliness says:

    dah jarang dah dengar cerita pasal mawi nih.dah tak fofular lagi gamaknya.

    0
    0
  53. boney says:

    mak aku menyampah sangat dengan mawi nih.culture shock sejak jadi artis.

    0
    0
  54. maueh says:

    mkn BIODEX leh…ramai dah yg berjaya ngandung….takkan tak tahu…jenama buatan Malaysia yg power….takkan ekin dn mawi tak mampu beli kot?klu ekin yg betui relakn…apa salahnya…

    0
    0
  55. aku masih teruna says:

    alahai, dah xdek story la tu. saja bikin kecoh. klau dah x laku tu xyah nk mencapapmur la mawi oiiiiii. g duduk dlm gua la lg bgos.

    0
    0
  56. aku masih teruna says:

    xyah nk mencapapmur la mawi oiiiiii. g duduk dlm gua la lg bgos.

    0
    0