Written by AbangNara | June 2nd, 2012

Walaupun sudah tidak sepopular dulu, Mawi nampak bahagia di samping keluarga tercinta. Lebih-lebih lagi dengan kehadiran Cahaya Malaika selepas 3 tahun perkahwinannya dengan Ekin. Semoga kebahagiaan ini akan berkekalan dan semoga keluarga Mawi akan bertambah bilangannya di masa hadapan.

mawi dan keluarga

Jangan lupa dapatkan majalah Media Hiburan yang terbaru untuk membaca kisah di sebalik kehadiran Cahaya Malaika di dalam kehidupan Mawi. Apa-apa pun, Mawi tetap wordl!!!

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

54 responses to Mawi Dan Keluarga Hiasi Muka Depan Majalah Media Hiburan Jun 2012

  1. suka hati says:

    serius anak depa mmg comel.. ekin maintain lawa! semoga berbahagia…

    0

    0
  2. uda says:

    1st..

    0

    0
  3. eutechn says:

    sedih…tapi nak buat mcmmana….. dah tinggal suam-suam kuku.. untuk generasi baru mungkin ada yg kenal pada nama aje..

    0

    0
    • girl says:

      yg kau dengki dgn Mawi ni pesal?, dia de rebut awek kau ke?
      Hairan le dgn kau org ni, de je slh org lain korang..cermin lh dri sndri dlu,

      0

      0
  4. barbidoll says:

    ngape ekin dh pakai tudung style mcm tu skg . . masih tak tahu cara pakai tudung yg betul ke . mawi ponnn . nasihat la isteri tuhh .

    0

    0
    • Anonymous says:

      apsal ko x gi nasihat bdk2 pompuan2 bertudung tp terkinja2 kat konsert kpop?? haaa?? klu ko berani sgt nak tegakkan islam, pegi laaa jlnkan tugas ko.. tp xde, ko cuma nak mengutuk org x abis2!!!!!!

      0

      0
  5. […] Walaupun sudah tidak sepopular dulu, Mawi nampak bahagia di samping keluarga tercinta. Lebih-lebih lagi dengan kehadiran Cahaya Malaika selepas 3 tahun perkahwinannya dengan Ekin. Semoga kebahagiaan ini akan berkekalan dan semoga keluarga Mawi akan bertambah bilangannya di masa hadapan. Jangan … Continue reading → […]

    0

    0
  6. zaia says:

    tak lawa la org pakai tudung camtu..
    pakai tudung mcm biasa tu kan lawa je..

    0

    0
  7. qas says:

    first!!!

    0

    0
    • Anonymous says:

      you damn bastard idiot! Go back to school!

      0

      0
      • Raja minah jambu 24jam mengadap computer says:

        selamat pagi anonnnnnnn….!! eh anon kau marah sangat ni pesal? kau marah kn sape anon? kau marah yg first tu ke? biar lah dia nk pes kite nk buat camana dh dia dapat pes……..minah jambu pn darah naik jugak tk dapat pes…..sabar ye anon bawak betenang ok..

        0

        0
  8. Lan Todak says:

    Sape pulak azuan mazlan yg dengan almy tu ? … xcmburu ke fizz, … saje ltak bagi hot isu utuk laris jualn ..

    0

    0
  9. Hokey2 says:

    tertarik dgn cite Fizz-Almy-Azuan jerr**huhuh soory Mawi.Trime je la Azuan tu Almy.Bertahun dgn Fizz pn x kemana..ajak kawen mule2 xnak,nk peram smpai muak..lebih baik trima org yg cintakn kita dri kita cintakan org tu..huhu..jiwang sehh..

    0

    0
    • Raja minah jambu 24jam mengadap computer says:

      eleh almy kawin je ngan orng lain tk payah lah nk tunggu si fiz tu…kalau fiz nk kawin jugak ngan almy kena buat satu sharat ni taon jugak fiz nk kena minang almy atau tunang….kalau tk 4get it lah ! buang masa aje tunggu lama2 kalau jadi kawin tkpe la tapi kalau tk jadi itu kn buang masa nama nye……minah jambu agak2 lah kn almy nye jodoh ngan orang lain lah dn bukan ngan fiz…pasal dh lama sangat !!!!!!! nk tunggu sampai basi ke pe !!!!

      0

      0
  10. Hokey2 says:

    tertarik dgn cite Fizz-Almy-Azuan jerr**sorry mawi.Trime je la Azuan tu Almy.Bertahun dgn Fizz pn x kemana..ajak kawen mule2 xnak,nk peram smpai muak..lebih baik trima org yg cintakn kita dri kita cintakan org tu..huhu..jiwang sehh..

    0

    0
  11. aku baik says:

    alahai comelnyeee , tu yg si prempuan2 tu bile nk tutup aurat mcm ikin ? .

    0

    0
  12. nyah dangdut says:

    betul tu dira..tempat ang yg betul kat lorong hj taib..
    lega aku si dira dah berambus dari melodi..

    0

    0
    • Raja minah jambu 24jam mengadap computer says:

      a.a.aah betol kate kau tu nyah minah jambu pn suka dira dh tkde kt melodi …..lagi pn dia tu bukan nye kelakar sangat step bagossssss je kn….

      0

      0
      • Zed Zaidi Presiden Seniman says:

        saya akan pasti kan singaporean tidak akan di beri kemenangan dalam mentor percaya lah dengan kata2 saya . saya akan pasti kan kemenangan tidak di beri pada singaporean dn saya anti artis singapore

        0

        0
      • Linda Off says:

        woi Zed Zaidi Presiden Seniman bodoh .. kau ingat lawak ar wat cmtu .. bodoh bangang n bahlul nyer org … xde sape gelak lah dgan lawak bengong kau tu ..

        0

        0
    • Linda Off says:

      kurang2 dia ade life sndri dari korang yg kutuk dia …

      0

      0
  13. cicakiut says:

    erk… ada lagi ke Mawi dalam industri? Sangat tak relevan lg… buat keja lain ajerlah, aura dah hilang!!!!!!!!!!!

    0

    0
  14. zzzzzz says:

    Lebih tertarik bce citer yg kat tepi2 tuh…hhe3

    0

    0
  15. zzzzzz says:

    Lbih tertarik dgn citer kt tepi2 tu…

    0

    0
  16. Raja minah jambu 24jam mengadap computer says:

    ha ni malam mentor agak2 sape yg akan terkeluar ye? minah jambu tengok semua bagos harap2 semua akan membuat persembahan yg terbaik ok malam ni….. lov u ellaaaaaaaaaaaaaa !!

    0

    0
  17. saya says:

    To Mawi..xkisah la kalau org cakap dah xlaku ke,apa ke,yang penting awak bahagia,dan pernah jadi popular.biasa la,popular tidak selamanya tapi awak dah ada pengalaman itu.Lagi,semoga baby yang awak ternanti2 tu membesar menjadi anak yang taat..

    To Almy,pilih la yang lebih menyayangi diri awak..dan yang selalu membuat awak bahagia..

    0

    0
  18. nieza says:

    hopefully mawi buat album ala2 sami yusop,maher zain…mawi berzanji pun sedap…life dia after tk glamour pun still kaya,dia wat pe ye ,ade biznes ke.

    0

    0
  19. LaraHati says:

    Aku lbih trtarik bca psal almy n fizz…
    Apa sbnrnya trjdi dgn mereka? Fizz kata nk kwin almy dh2 kuar statemnt almy nafikan mna yg btul erk? Hmmm wait n c je ler…btw mawi amboii shat nyerrr..bahagia lh knn ehehe..

    0

    0
  20. ciklara says:

    xkeluar majalah x bermakna mawi dah x di kenali..mungkin zaman dia je dah x segah dulu tu..still sokong die..comey anak die..hope membesar mnjdi muslimah yag berjaya dunia akhirat ye..

    0

    0
  21. Aura tau auta says:

    World apenye bang nara oiii, meletup skejap kat malaysia je

    0

    0
  22. lagha says:

    tahniah mawi dan ekin, baby sangat comel dan anda berdua pun nampak sihat bahagia. Alhamdulillah

    0

    0
  23. joyah says:

    dedulu mase AF aku minat sangat kat mawi, tapi sejak dia putuskan tunang ngan ina aku dah suka dia lagi, sbb sttitude dia yg lupa pd jasa ina yg menyokong dia mase dia belum terkenal pun, ibarat kacang lupakan kulit, bila dia dah ‘fofuler. mase tu, dia nyombong kat ina, aku tak kiralah itu kehendak keluarga dia , tapi mane attitude dia sebagai seorang lelaki, la ni aku tak tau kenape kalau aku tengok mawi tak macam mase aku tengok dia dulu yg nampak ikhlas & macam bebodoh sikit, SELAMAT TINGGAL MAWI KU………….

    0

    0
    • ana says:

      sebab da tertulis bukan jodoh mereka… ina naim dpat yang lebih baik dan sedang bahagia juga… lupekan je la…

      0

      0
  24. matpau says:

    joyah..joyah…btul2 kecewa nampak?. samalah dgn family mertua aku heh…
    Ikin ni pakai tudung ke atau nak keringkan rambut, stail mcm org lepas mandi je.. ni bukan tutup aurat ni… hehe..(sekadar ingat mengingati)

    0

    0
  25. joyah says:

    aku dah tak suka mawi lagi

    0

    0
  26. haktui says:

    majalah sampah.

    0

    0
  27. Anonymous says:

    hencem la zul ariffin tu

    0

    0
    • Raja minah jambu 24jam mengadap computer says:

      zul memang dia hensem !!!! kalau minah jambu dapat dia huh ! minah jambu tk kasi chan teros minah jambu pelok kuat2 tk kasi lepas !!!!!! zul ngan almy pn ok jugak kn kalau dorang ada jodoh sama sama tinggi tol tk anon? anonnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn mana kau !!!!!!! huh !!!!!!!!!! bwek !!!!!!

      0

      0