Written by AbangNara | April 9th, 2013

Kalau tahun lepas MasterChef Selebriti Malaysia diserikan dengan kehadiran Azwan Ali, nampaknya untuk musim kedua ini juga akan penuh dengan dramanya yang tersendiri. Seramai 19 selebriti akan bertarung di dalam musim kedua MasterChef Selebriti Malaysia kali ini.

masterchef selebriti
Abang Nara tak sabar nak tengok kehandalan Rozita Che Wan memasak di dapur. Dengar cerita Che Ta siap hadiri kelas masakan untuk persediaan MasterChef Selebriti ini. Pasti hebat. Kehadiran Zain Saidin pastinya akan mewujudkan suasana romantik antara mereka berdua.
masterchef selebriti19 selebriti yang akan bertarung ialah Afiq Muiz, Datuk Aznil Hj. Nawawi, Cat Farish, Celina, Enot, Kenchana Devi, Keros Nazri, Lydiawati, Michael Ang, Norish Karman, Radhi OAG, Rozita Che Wan, Sabhi Sadhi, Sathia, Sharifah Shahora, Syanie, Syura, Yahya Yassin dan Zain Saidin. Banyak juga nama-nama yang hebat kan? Namun hebat ke mereka memasak?

masterchef selebriti
Abang Nara pastinya tidak akan melepaskan peluang untuk menonton MasterChef Selebriti Malaysia musim kedua ini. Anda pula bagaimana? Siapa yang anda akan sokong? Siapa yang akan tersingkir? Sama-sama kita saksikan bermula 20 April ini di saluran Astro Ria.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

87 responses to MasterChef Selebriti Malaysia Kembali Untuk Musim Kedua

  1. Hurm says:

    RWC ade ?????

  2. mahaguru says:

    ehh ade syura.. lama x denga psl dia

  3. Anonymous says:

    Rozita Che Wan “nak tumbuk lesung” Zain Saidin…. ahaks

  4. divaz_sha says:

    waaaaaahhhhhhhhhhhh….AZNIL ader…..dier blh jd pengacara rncgan ni…boring skit biler time chef2 bercakap….
    harap aznil menang

  5. Lalola says:

    Best laa peserta master chef kali ni.. Semua best kecuali RCW.. Confirm dia duk guna slang utara dia tu.. Trademark sangattttt..

  6. Atiqah says:

    Apasal aku tengok macam tak best je.

  7. Dolton Bibiyana Layola Al-Muslem says:

    Azawana, Abg Pa, Roslan Shah takder ker

  8. Rcw bajet hot says:

    Rcwnada? Zain pun ada?

    Choyyyyy

  9. fyna says:

    hurm…. artis yang akan jadi perhatian kompem pasangan che ta ngn zain saidin.

  10. Anonymous says:

    Dlm photo berkumpulan tu knp dgn makcik ta…org lain pandang depan dia pula 1 badan pusing ke Arah lain…

  11. Anonymous says:

    jgn x tau, cik tasha shila sbnr nya pandai msk ……….. aku yakinnnnnnnnnnn !!!!!!!!!!!!!!!!!

  12. ace says:

    kenapa che ta ngn balaknya perlu ada bersama?!!
    why?..arghhhh…

  13. Anonymous says:

    rasa2nya aznil @ lidyawati boleh menang

  14. Cik ta ti tu says:

    Afiq quiz pagi2 dah bg Salam kat anak aku hr tu. Baiknya..
    Pernah sekali anak aku nangis dia pujuk..kenapa nangis kan x chomel.
    Tu masa suam2 kuku..sejak popular dah x nampak dia..bz barangkali.

  15. MENDE LA KORANG NI says:

    N BLOG INFO ARTIS..BUKAN POLITIK..HAIYAAAAA….SEMOGA NEGARA KITA AMAN SENTOSA…AMIN

  16. Anonymous says:

    Bosan ada RCW…nak masak pon mekup tebal alam, bulu mate lentik gn skirt pendek die..haissh…

  17. nek ta tua tak sedar diri says:

    wadehel RCW & zain ada skali? nanti org sebok memasak, dorang sebok berasmaradana plak. kalo kat dapur pon ko pakai skirt nampak betis kedut ko, tu x tau la nek ta oiii

  18. mutiara says:

    yasin ade?? wah best neh mesti lawak..lydia neh mesti lembut2 anggun je nanti..
    che ta? minggu pertama dah tersingkir bersama kekasih hati..nak lawan che lah la tu, ‘ wanita cantik pandai masak’….

  19. YNA says:

    harap sgt che ta kuar mgu pertame…fuh fuh fuh….xsuke,mse abp nmpk btl mke sombong..bajet…….tp…tp….xmgkin la kan astro nk kuar kn die awl2………..cm azwan ali dl…..

  20. MAkcik Hahaha says:

    Korang ni x payah babitkan isu politik kat sini boleh x? serabut kepala makcik ni…kite kat sini nak hiburan..nak info…sudah2 lah cite psl politik…korang x bosan ker? Tv citer politik..paper citer politik…sini pon korg nak citer politik? time mngundi sok..gi je pangkah mana yg patut..ni dok canang itu ini…buat sakit kpala..kite ada akal dan fikiran..bleh bfikir mana ok mana yg x ok..so cukup2 la citer politik kt sini..

  21. jozaners says:

    kalau ada jozan, mesti meletop letop masterchef celebrity ni..lagi2 mulut johan suka sgt parody chef wan dia,, hahhaha

  22. anne says:

    cik ta & zain? okeh, semak!

    nak tengok celina khor & datuk aznil masak. kompem best!

  23. peah says:

    confirm enot atau shani yg menang, bukan sebab badan. tapi memang pandai masak. dah macam juri pulak aku ni,,,,

  24. lala says:

    syura cantiknya bertudung.. lama dh die x muncul.. ayu sungguh x mcm dulu..

  25. cici says:

    serius aku meluat aku tgk cek ta…zain pun xperlu kot…harap tersigkir laaaa..melainkan both of u boleh proof yg korg terer masak…or else cter ni just nk naikkn rating jer aaa…

  26. aliza says:

    Teruknye ceramah BN kat atas tu. naper tu… orang mabuk ker??
    Maki2 ckp cm2..
    Tak malu tul. tak profesional langsung

  27. ape2 says:

    abes la..cik ta ngan boyfie die ade.. msti bnyk drama nnt..

  28. mrs.sheikh says:

    nak tgk makcik norish dan makcik ita masak dan bergaya sakan sapa paling vougeeeeeeee

  29. mieoww says:

    mesti che ta pakai seksi nnt..yela kan buah ati ada sekali kene la jg keseksian klu x lari lak anak ikan keli sekor ni..huahaha

  30. YNA says:

    mmg nek ta tu pkai skirt pndek pn,yg dok bsimpuh sebelah zain tu….ha mse mstrchef la tu….die kan ne leh pkai labuh2,panas nnt ruam….sian die…

  31. kukumas says:

    Keroz Nazri dan Michael Ang tu siape? Tak pernah kenal pun.. Yang tak fofular ni tak payahlah nak sengal masuk bertanding. Minta-minta kena out awal-awal.

  32. ooh la la says:

    Super spontan bila nak kuar musim baru?

    *ok mmg x ada kaitan dengan tajuk tp aku mmg rindu superspontan*

  33. badut says:

    sy suka dengan semua peserta terutama pak nil..tapi yang wat mood spoil ni.. org tua tak sedar diri, tak reti malu ..sape lagi klu spesis yang tak boleh terima makin tua klu bukan rojita che wan..awat dia ni adooo?..dpt bayangkan..time juri nak test masakan dia..dia wat la ala2 gedik dia..dgn pakaian yang tak cukup kain..confirm.. juri bagi menang walaupun masakan dia tu tak sedappppp.. che taa.. plss..terima hakikat hang tu dah tua..tak yah berangan pakai pakaian ala2 baby doll..sudah2 la, jgn wat sesuka hati badan ko..kang kat akhirat nanti tak de sape boleh tolong..zain pun tak leh tolong..

  34. Fish Fairuz says:

    Jgn plak auntie Ta meroyan tgok zain rapat2 ngn peserta wanita laen kah3!!

  35. JDew says:

    Keroz jgn plak wat dapur mcm sains comot..

  36. Cikcumil says:

    Siapa kata orang cantik xpandai masak?? ~ che lah

    Siapa kata orang tua seksi xpandai masak?? ~ che Ta

    Kahkahkah…..

  37. Betik says:

    perghhhhh pperrrrgghhhh dan perrggghhhh~!!!

    belum start lagi dah byk ramalan2 kurapat sapa yg menang nk tersingkir awal2?!!!!

    hebat u olls semuaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!

  38. mak c kina says:

    penah tgk cik ta masak dlm program yg ogy host tu,xigt plak apa program dia…mcm pandai masak..n team dia menang time tu…

  39. miss s says:

    che ta pandai masak tu zain suke..dah kawin org gaji plk masak..lg zain suke.hahaha

  40. zul says:

    pernah makan cik ta masak sedap sangat sampai menjilat jari bila tu biarlaah rahsia k,, sedap sangat,,,

  41. Anonymous says:

    minggu pertama, SINGKIRKAN ROZITA CHE WAN….minggu kedua ZAIN SAIDIN…..

  42. bOYA says:

    wahhh….Sathiya ada….rindu dgn aksi komedi dia….tapi sume candidate musim kedua nie best la….1 Malaysia……

  43. sue says:

    taun depan bagi r mereka ni masuk masterchef selebriti
    zizan razak
    lisa surihani
    safee sali
    ac mizal
    syamsul yusuf
    scya alyahya
    black
    zed zaidi
    jepp sepahtu
    lee chong wei
    adlin aman ramli
    wan maimunah

    mesti gempak…

  44. sue says:

    jamal abdilah
    hasbullah awang
    david teo
    mak mah
    amy search
    stacy
    gambit (hanya utk myakitkan ati blhlah..suka tgk dia tersingkir…xpayah kasi menang kalu dia ikut)

  45. shantini says:

    aku rase sathiya masak paling sedap.huhu
    nek ta tu xpyhla.pompuan cover cun.cun ke??ratu arbok siam.

  46. akakkk lg hari ni says:

    astro kan kafir punya.. tu psl ‘dorang’ masuk kan cekta nga zain tu.. nk bg org lain byk dosa lagi.. mcm xde selebriti lain lg dh kat Malaysia ni.. bangang tol!!

  47. Anonymous says:

    cinta kami makin mekar di dapur masakan master chef 2 – cik ta n zain

  48. ana says:

    salam…rasa peserta kali macam main2,, tak ada displin…peminat tengok tu…apa pun tahniah pak nil….tentu sedap rasa ‘stew iti ‘ tu ya….

  49. TokeyAiskrim says:

    Abg aiskrim x tahu nak komen apa malam ni.. Baru jer tgk MC2 terkejut pulak insiden td..

  50. TokeyAiskrim says:

    Aba layan jer.. Agak terkejut insiden MC2 tadi.