Written by AbangNara | February 14th, 2014

Satu pilihan yang sangat tepat untuk melantaik Maria Sharapova sebagai duta Celcom First Elite. Maria Sharapova ialah antara pemain tenis wanita terbaik dunia yang telah memikat hati jutaan orang dengan kejelitaan, kehebatan dan keeleganannya ketika beraksi. Senang cerita, Celcom First Elite dan Maria Sharapova ialah satu gandingan yang mantap dan sempurna.

celcom first elite

Antara ciri-ciri yang ditawarkan menerusi Celcom First Elite ialah  First Advantage, Priority Delivery, First Access, Device Care, First Assist, First Concierge dan Priority Parking. Walaupun anda bukan Maria Sharapova, sekiranya anda melanggan plan Celcom First Elite, anda akan dilayan seperti seorang VIP. Semuanya akan terasa mudah dan senang.

celcom first elite

Salah satu ciri yang paling “best” bagi pendapat Abang Nara ialah First Access. Apabila ada smartphone atau gadjet terbaru dilancarkan, selaku pengguna Celcom First Elite, anda akan diberi keutamaan untuk menjadi antara mereka yang terawal menggunakannya. Boleh tempah awal-awal. Dan lagi best, anda boleh mengambil tempahan anda mengikut keselesaan atau minta ia dihantar ke depan pintu rumah anda. Terbaik kan?

celcom first elite

First Advantage pula menawarkan Personal Service Consultant khas untuk pelanggan Celcom First Elite. Tak perlu tunggu lama-lama untuk operator jawab panggilan anda. Hanya perlu telefon dan akan ada operator khas untuk membantu anda menyelesaikan sebarang masalah. Lagi best apabila boleh pilih nombor telefon yang anda mahukan. Senang sikit nak ingat nombor telefon sendiri kan?

celcom first elite

Selain itu ada juga kelebihan First Asist dan First Concierge. Semua ini bertujuan untuk memudahkan pengguna plan Celcom First Elite. Tak perlu nak jadi Maria Sharapova untuk mendapatkan khidmat VIP sebegini. Segalanya dipermudahkan khas untuk anda. Memang terbaik sungguh plan ini.

Tunggu apa lagi? Bertukarlah ke Celcom First Elite hari ini jugak. Untuk maklumat lanjut, sila layari laman web Celcom.

20 responses to Maria Sharapova Ialah Duta Celcom First Elite

  1. […] Maria Sharapova Ialah Duta Celcom First Elite […]

    0

    0
    • One Direction says:

      she’s beautiful, pemain tenis, body cantik tinggi lampai, memang taste aku.
      orang asia ada ke mcm ni. dah lah pendek, muka hodoh tak cantik buat plastic surgery eeewwww

      0

      0
      • Datuk K mengila- mengila says:

        budak yg berak tercirit je layan lagu One Direction… uweekkk !
        hoi budak..Maria Sharapova tu kau jangan kacau, tu aku punyer. kau pergi lah cari geng2 worong direction kau tu, ada ke patut hina orang asia pulak.

        0

        0
      • zifi says:

        melantaik? hmmm, lain mcm bunyi nya. hahahaha lawak pun ada

        0

        0
      • NotBimbo says:

        Hey there, nak tinggi lampai kalau ko pun tak asian yang pendek no need lah nak over sangat.
        Did you know Maria Sharapova got kicked on early stage for this recent Australian Open? The champion is Li Na (from China – Asian of coz) and runner up is a short girl from Europe.

        So sorry, your comment langsung tak membina. Next!

        0

        0
      • Anonymous says:

        Si One Direction bunyi lagi.Maria memang taste kau tapi KAU BUKAN TASTE dia coz kau tu ketot pendek asian-lah katakan.Dah-lah pendek mulut macam jamban tarik.Dah suruh baca Business Times, Fortune magazine tapi masih menyemak pat blog ni.Biasa mulut puaka otak taik tak reti bahasa.

        0

        0
    • Datuk K mengila- mengila says:

      ini lah perempuan yang saya cari tapi umur dia tua lah pulak, tak pe asalkan aktif, hi Maria Sharapova..here is my number 013-959567829, jangan lupa contact ya babeh.

      0

      0
  2. nok gebuzzz says:

    suke tgk dia ni…..cantik n active…
    sekarang rating tenis wanita no 1 sape ek…?aku ingat negro tu..tapi lupe la nama..
    dulu maria ni..

    0

    0
  3. Anonymous says:

    “melantaik”????? apekah?

    0

    0
  4. lyna says:

    kenapa tak amik local? dato nicol david ke

    0

    0
  5. nickcartak says:

    why not Ana Ivanovic?? duuuurrrhhh….

    0

    0
  6. ubi says:

    celcom first elite ni mahal,sbb dia upah maria ni…kita yg terkena tempias kalo guna…knp celcom xguna malaysian athlete?rmai lg yg berbakat

    0

    0
  7. lala says:

    salah eja..melantik jd melantaik. first line.

    0

    0
  8. temah HOT says:

    celcom ni cekik darah lah tapi maxis lagi lah teruk

    0

    0
  9. mangkuk tandas says:

    melantaik Maria Sharapova…hhahaha, kau salah eja Nara

    0

    0
  10. bobo says:

    melantaik Maria Sharapova,, menelan taik Maria Sharapova??

    0

    0
  11. baby says:

    hahaha… kelakar btol baca komen pasal nara typo “melantaik”… nmpk jer korg.. aku baca skali lalu xprasan plak…

    0

    0