Written by AbangNara | November 19th, 2012

Dah tengok belum video-video yang Abang Nara kongsikan sempena Project Listen oleh Prudential? Apa? Belum lagi? Penat tau Abang Nara rakamkan video ini khas untuk anda semua. Siap pakai make up lagi nak nampak lebih ensem!!!.

listen prudential

Silalah ke laman web www.projectlisten.com.my untuk mengetahui kisah penuh tentang diri Abang Nara yang kacak lagi bergaya ini.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

50 responses to Mari Menonton Video Abang Nara Yang Kacak!!!

  1. hanna says:

    “Mari Menonton Video Abang Nara Yang Kacak!!!”

    kesiannya Nara…..

    0

    0
    • Kiah Propahanjeng says:

      tekak kiah tetibe kembang lak..loya semacam..kui3

      0

      0
      • i'm not a monster says:

        @Kiah Propahanjeng

        kalau tekak ko loya makan biskut yg ko promote hari tu yer

        0

        0
        • Kiah Propahanjeng says:

          eh ko ingat lg kt akak ye.. tq la buat ssh2 je. fyi akak da xjual biskut lg skg, bisnes biskut akak lingkop gara2 kene sihir ngn akak senduk dr meriahuols.com. skg akan bt bisnes penapis air.. ko nk satu? xmahal pn cume rm9k je.. ko beli 1 bole terus join akak jual 10set, tp kne ade modal rm100k dulu ok. ko jual la tanah kg ko ke, gadai brg kemas mak ko ke. jnji join akak..nk?

          0

          0
        • i'm not a monster says:

          ha3, hr biasa x leh join akak cos im busy kuliah penuh kak, akak kiah buat lah bsnes lain, bisnes penapis air x ada untung, akak kiah buka lah restoran kiah propahanjeng mesti untung, kenyang pun kenyang, kalau sy ni pergi makan kt restoran kiah propahanjeng akak kiah ingt bagi diskaun yer

          0

          0
        • Kiah Propahanjeng says:

          begeliga jugak kepale otak ko yer.. akak pn ingt nk bukak restoran mcm ko ckp tu tp akak upah org je la, maklum la akak xleh nk handle restoran sbb leceh sgt. nt stress akak gigit hanjeng akak lak nt. RESTORAN KIAH PROPAHANJENG dgn tagline MAKAN2 SAMBIL MENGHANJENG.. kelaassss!!! akak suke!

          0

          0
        • i'm not a monster says:

          aku rase kak kiah balik jual biskut jer lah, asal aku nmpk nama Kiah Propahanjeng jer aku teringat biskut wkakkakaka

          0

          0
        • DianaDanielleSuntiLagi says:

          gelihati aku baca korang berborak nih. a’ah la kak kiah, akak jual biskut je ok. kitorang rindu biskut akak tu. hihihihi

          0

          0
    • KAK CHAM KUAT GOSIP & TIDO KAT TAD says:

      10 kali kak cham replay video ko nara… terkesima dgn “kekacakkan” ngko..

      0

      0
  2. Nadia Minah says:

    Syulur Alhamdulillah dapat 1st lagi….

    0

    0
  3. sayangselasih says:

    kacak ker abg nara?????…terfikir jap..hahahah

    0

    0
  4. antibadak says:

    Kacak lah sangat…apa pun tahniah lah. jarang anak Melayu di pilih untuk syarikat bukan Melayu. Kira hebat lah Nara ni.

    0

    0
  5. mizz says:

    klu ckp aaron aziz lg ensem cane…xpe abg nara kene terima dgn ati terbuka…asik kutuk artis je sesekali kutuk abg nara lak…ngeee

    0

    0
  6. . says:

    kalau abg nara x puji diri sendiri sape y nk puji dia..nk harapkan pengomen d BN ni..makin mengutuk abg nara habis-habisan ada la…

    0

    0
  7. Anonymous says:

    udah2ler puji diri sndri….kan da kena keji

    0

    0
  8. Anonymous says:

    nara,

    i think you will need a new blog; personal blog.
    semua dah tau beautifulnara ni for gossip
    kalau u post pasal personal u, org lain jadi rasa mcm annoying kot. better buat satu lagi blog pasal personal life u.
    satu lagi, orang tau u ni ade blog gossip, i rasa mcm xperlu kot tempek gambar famili u. kalaua de org xpuas ati dgn u, nanti anak bini jadi mangsa.

    just my opinion
    :)

    0

    0
    • adriany says:

      Dia tak pandai bahasa inggriss lah.

      0

      0
    • anon says:

      blog dia, so, up to him la nak promote diri sendiri kat celah mn pon dlm blog ni..
      if u wanna read gossip, then ignore his personal post about his family n himself..

      0

      0
  9. aurora says:

    riak btl kmu ni nara. PERASAN BAGUS !!

    0

    0
    • Sokong Aurora says:

      Macam riak tapi lebih nampak macam mengong…otak tak betul sikit mamat Nara ni. a.k.a Tongong. Kita doakan supaya anak beliau tidak setongong beliau.

      0

      0
    • Anonymous says:

      kalo dia xbagus, xdela ko dok baca blog dia ni..
      ke ko kecewa sebab xde org baca blog ko aurora?
      n one more, sila jgn libatkn anak2 dlm urusan mak bapak.. cuba konon aku ckp anak ko ni bengong mcm ko..agak2, suka x ko n anak ko mmbacanya?

      0

      0
  10. ANDARTU MIANG says:

    HAR..HAR….nampak sangat tipu DD…gambar sebelum nikah ke?? Inai kat jari masih belum ada….atau cepatnya hilang :D

    0

    0
    • Anonymous says:

      KAU LG KESIAN…HAHAHA…ckp mcm pandai tp lg bapak segala menipu..dd kawen mane pakai inai…senget

      0

      0
  11. berlari says:

    nara.. kalau kau betul hensem aku tak kesah kau ngaku kau hensem tp masalahnye kau tak hensem.so annoying la nara.. sian aku dgn kau ..

    0

    0
    • berlari says:

      baru aku perasan ayat nara yg ni “Siap pakai make up lagi nak nampak lebih ensem!!!.” kau confident hensem je kan naraa.. org yg hensem tak mngaku hensem..tak pnah pulak aku tgok artis2 lelaki yg hnsem tweet ckp diorang hensem.. only nara yg bkn artissss!

      0

      0
  12. nara bapok says:

    aiyo
    cam bapok

    0

    0
    • karipap lover says:

      eleh kalau ko post hal personal kt blog ko..pas tu ada org komen suruh pergi buat blog lain..ko marah tak..? dlm blog ko mesti ada byk entry..entry tu..entry ni.., tiba2 ko gi buat entry pasal family ko..tiba2 dtg org komen suruh ko buat blog lain..mesti ko marah kan..sama lah jugak kt fb, twitter..ko post pic gedik byk2..pas tu ad org dtg komen..suruh gi buat fb, twitter lain..apa ko rasa…MESTI ko akan cakap ni BLOG aku…ikut suka aku lah nk buat apa pun..yg ko dtg kenapa…muahhahahhaa

      0

      0
  13. Nelena says:

    Kacak???????kesian sgt ko nara.

    0

    0
  14. Truth says:

    Kpd abg Nara yg kacak, tolong la hentikan dari beroperasi blog ini yg hanya memaparkan gosip2 sebegini. Bukan ke berdosa??
    Duit yang abg Nara dapat tu, mcm mana? Suap mulut anak bini..

    0

    0
    • belum tentu,yang penting paparan gosip yg baik-baik sahaja…..abg nara fikir2 mana baik,mana buruk .macam-macam komen begitulah dunia berblogging….link me back.

      0

      0
  15. sengal says:

    Bodo

    0

    0
  16. Abang nara skali tengok macam man belon raja lawak..hehe

    0

    0
  17. mmiss says:

    Adoi x hbes2 perasan. Muka mcm mgkuk jamban aku. Meluat nye. Makin dkutuk mkin perasan. Buat malu ank bini je.

    0

    0
  18. aminah amirah atikah says:

    pakcik nara kelakar sangat…tak habis2 dgn “perasan ensem” nyer tuu…tapi kalu tenung lama2 nampak ensem jugak laa berbanding dgn pakcik man beloon…jgn marah yaaa pakcik2 sumer…bye

    0

    0
  19. mama meah says:

    hadoii, yg mengutuk2 ni kemain lagi, sekurang2 nye nara konfident, takat korg jd keyboard worrier, lepak kt blog org kutuk tuan rumah ingat bagus sgt, lagipon ayat2 mcm ‘abg nara yg hensem’ gitu mmg familiar dikalangan budak2 enggineering sbb kitorg mmg jenis cool, selamba menghanjjs diri sendiri. korang hado?? kalu tak paham sila belajar lagi ayat2 reverse psycology, sarcastic, double meaning semua nye yer…semoga korg lebih pandai….

    0

    0
    • berlari says:

      mesti kau pun perasan cantik mcm naraa kan3?? org cantik tak perlu mngaku cantik.. kesiannye ko kne puji diri sndiri.. kihkihkih….

      0

      0
    • Anonymous says:

      aku sokong ko mama meah.. aku rasa kat tpt blaja n keja aku mmg biasa je dgr pkataan double meaning ni..x kesahla from boys or girls, double meaning ni mmg pkara biasa especially when u enter oil n gas industry.. myb utk mningkatkn self confident kot.. xtaw plak benda ni xbley dterima masyarakat luar.. apa2 pon, believe it or not, engineers r cool n rock!! myb sbb tlmpau byk bmain ngan assumption masa study dlu, so thts y our mind keep thinking any possible answers n reasons bila dberikan soklan n dlm pelbagai situasi..

      0

      0
  20. Lelaki Tulen says:

    ayat HENSEM tu yang paling tak bleh blah , kerek sehh … perasan pulak tu , bajet mintak pujian letew ….. KAHKAHKAHKAH , Perasan Hensem tapi muka macam JEJAKA GERSANG dah tu muka macam ala ala JAMBAN SEPARUH SIAP

    0

    0
  21. Anonymous says:

    muka abg nara mcm budak sekolah tingkatan 5

    0

    0
  22. Anonymous says:

    bg nara kan just melawak..dia sndri pun sdar yg dia tak hensem..asal korang butthurt sgt ni? tak ada sense of humour langsung..

    0

    0
  23. Minamanja says:

    Kah kah aku ingatkan mat indon mana … kesian kau Nara … Ptui!

    0

    0
  24. chemie says:

    maaf la cakap,

    yang betuinya saya la lagi kacak hahaha

    0

    0
  25. siyes kat area umah nenek i byk indon muka mcm abg nara haha
    love u bang muahhhh

    0

    0
  26. unknown says:

    kau ni meroyan ke apa? sebok je nk post2 muka and vid sndr. kalau hensem tkpe lah gak. bodoh

    0

    0
  27. cik anon says:

    abg nara kau ni igt kau hensem ke apa? sebok je nk post gmba and vid dr sndr. MENCAPUB eh??????????????????????????????????????? tolong lah ubah cara tu. kami nk tgk blog kau sbb nk tgk gosip. bkn tgk muka kau. phewwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww

    0

    0