Written by AbangNara | April 29th, 2013

Usain Bolt ialah salah seorang ahli sukan kegemaran Abang Nara. Kelajuannya berlari memang mengkagumkan. Teringat Abang Nara terlopong mulut melihat kehebatannya memenangi pingat emas lari pecut 100m di Olimpik London tahun lepas.

boly

Bila dah menang, Usain Bolt akan membuat pose gaya kemenangannya yang sangat awesome. Gaya ini sememangnya ditunggu oleh jutaan peminat Usain Bolt. Cool gila kot!!

boly

Dan sempena perlantikan Usain Bolt sebagai duta Celcom 4G LTE, kini anda boleh memenangi pelbagai hadiah menarik dengan meniru pose gaya kemenangan Usain Bolt.  Kalau tak silap Abang Nara, salah satu hadiahnya ialah Samsung Galaxy S4. Abang Nara dah join dah contest “Can You Bolt” ini.

boly

Amcam comel tak pose Abang Nara? Cara nak join contest ini amat mudah. Amik gambar macam Usain Bolt dan upload gambar tersebut di Facebook Celcom First. Lagi banyak persamaan gambar korang dengan Usain Bolt, lagi tinggilah peluang untuk menang. Senang je kan?

boly

Tunggu apa lagi? Cepat-cepat tangkap gambar pose Usain Bolt anda dan uploadkannya ke Facebook Celcom First untuk memenangi hadiah yang super duper best. Cepat sebelum terlambat!!!

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

18 responses to Mari Meniru Gaya Usain Bolt

  1. Hafizul says:

    Cayalah abang nara..hehe

    0

    0
    • Olga says:

      APASAL TETIBE TEREMBES PLAK TGOK USAIN BOLT NI HEHEHE

      0

      0
      • minah jambu tukar kaler merah biru says:

        huh minah jambu lari kalau menang minah jambu pose tunjok middle finger ajeeeeee pose yg paling senang di donia yg fana ni…

        0

        0
    • Glamer Gilerrr says:

      Gmbar Usain Bolt yg no 3 pakai baju itam tu perrghhhh !!! mantap lahh!! Meletopp !!! Hahaahahahahahaha !!!

      0

      0
  2. usin pakai toncit says:

    amboi abg nara..

    0

    0
  3. nuts says:

    tp mmg mantapla gaya usain bolt gmbar no. 2 tu..perghh

    0

    0
  4. miss s says:

    xsesuaii

    0

    0
  5. Anonymous says:

    hahaha abg nara…kelakar la buat cmtuu…hikhik

    0

    0
  6. anak kak ton says:

    kak ton lagi comel…hikhik…

    0

    0
  7. Oh great. hahahhaha. I like it

    0

    0
  8. anip says:

    gaya usin ni memang jadi ikutan sampai sekarang..

    0

    0
  9. Shhh says:

    abg nara cer update apa kes ngan ammar dn samsul skrg..bru bc kat rotikaya tdi..kalo abg nara post confirm meletup…

    0

    0
  10. Diri Ini says:

    kalau nk sebijik2 mcm usin bolt nie…alamatnye ppuan susah nk menang…

    0

    0
  11. mulut puaka says:

    kan elok kalo ko tiru kulit dia plak nara.. jantan gitu

    0

    0
  12. minah jealous says:

    abg nara muka minta penampar jea. menyampah benor nara aku baca ayat2 dia.

    0

    0
  13. […] Mari Meniru Gaya Usain Bolt (15) […]

    0

    0
  14. […] Mari Meniru Gaya Usain Bolt (16) […]

    0

    0
  15. Mari Meniru Gaya Usain Bolt

    0

    0