Written by AbangNara | December 6th, 2010

lisa surihani

Persetankan kontroversi perkataan gila babi yang terkeluar dari mulut comel Lisa Surihani, apa kata anda semua hayati kecantikan Lisa Surihani semasa program Mari Menari anjuran Astro. Tengok lama-lama muka dia confirm dapat maafkan keterlanjuran mulutnya itu.

Lagi gambar Lisa Surihani dengan membaca entri ini sepenuhnya. Foto dicurik dari Facebook Lisa Surihani.

lisa surihani

lisa surihani

lisa surihani

lisa surihani

lisa surihani

lisa surihani

lisa surihani

lisa surihani

73 responses to Mari Menari Bersama Lisa Surihani

    • artis bukan idola says:

      bese jer…

      xder pon nur cahaya kt muker dier.. =P
      hanya make up jer tebal sedepa ! LOL..

      0
      0
      • weiya says:

        muka kau mesti ade nur cahaya kan..nak tgl la…blh tak letak gambar kau..teringin nak tgk

        0
        0
        • Kitaro says:

          tak minat awal sejak dia couple ngan scha. dua2 pun x minat. lisa kering sangat la. kurus. actualy si Liyana Jasmay tu lagi kurus tp dia pandai bergaya & suai padan baju yg dipakai.

          so lisa, jgn pakai baju yg longar lg nampak kurus

          0
          0
        • ape2 jew says:

          hahaha…. kalo gemuk pun x cantek ler.. kira okay la bentuk badan lisa tue… x mcm papan pown… memang la tulang kat bahu nampak tp tht normal k… jarang org yng nmpk rata jew… k??kecuali gemuk sgt..

          0
          0
  1. kite says:

    cun2..

    0
    0
  2. MakTom says:

    smalam mak tom mimpi lisa!

    0
    0
  3. hang hanep says:

    maghi menaghi beghsama lisa sughihani dan awal ashaghi.laaagghiiiiiiiiiiiiiikkkk!!!hahahahaha X)

    0
    0
    • hang kasturi says:

      kah3! kesian..muka cun hbis. taapi……hehe lumrahlah..stp mnusia Allah beri kelebihan n kekurangan.

      0
      0
  4. Ryta says:

    Lisa ni mmg cantik semulajadi….suka kat dia…

    0
    0
  5. nija says:

    pasni aku x nak dgr cter yang awal kapel dgn lisa… nitemare..! kau jagelah hubungan kau ngan scha si serombong keteapi tu..

    0
    0
    • silentgirl says:

      xnk awal ngan lisa..x bes! nk lisa ngan fahrin..due2 graduan undang2…n due2 model n spokeperson garnier..(;

      0
      0
  6. nija says:

    awal dan lisa??? yekk oke.. pasni aku x nak dgr cter yang awal kapel dgn lisa… nitemare..! kau jagelah hubungan kau ngan scha si serombong keteapi tu..

    0
    0
  7. man says:

    tapi .. lisa ni mcm x balance ler .. kepala beso .. badan kurus ..kalau berisi sikit .. lagi cantik ..

    0
    0
  8. takpe….

    oh! sweetnya lisa!!

    0
    0
  9. KAKAK NARA says:

    deew

    0
    0
  10. nana says:

    perasan tak pinggul dia..klu tengok betul2 sebelah besar sebelah kecik…hehehehehee

    0
    0
  11. mmmm says:

    korang nih…kallau LS yg cakap mmg korang akan cakap”alah…seme org tersasul…”klu artis lain,kompem korg akan kate…”alah..biase la..mmg artis tu mcm tu..kalau kat luar..bla..bla…bla.”kan?huhuhu…klu dah suka kat artis tu,mmg akan dipuji bagai nk rak…klu xsuke…korang kutuk kaw2 la…

    0
    0
  12. kurus says:

    mcm jack sparrow lak kadang2

    0
    0
  13. non says:

    silap ckp pun jd isu..

    0
    0
  14. Kak gemox says:

    bile lisa bukak mulut kluar suara jantan ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha

    0
    0
  15. RiRi says:

    lawa n manis~

    0
    0
  16. Kak gemox says:

    Akak peratikan body lisa ni mcm dak laki 10th. Mcm papan leper je

    0
    0
  17. dialog tu xbleh blah ah. hahahahahhahaha….

    0
    0
  18. adaakukesah says:

    ala sesapa pun kalau dah touch up tebal sume jadi cantik. x heranlah. kena tgk natural la baru real beauty

    0
    0
  19. Kasih says:

    manusia x lari dr kesilapan dan bila dh wat silap tu mengaku cam LS wt, 2 yg org bole maafkan dia sbb dia kaui kesilapan yg dia wat…

    yg artis lain tu sbb apa kena kutuk bl wt salah, sbb bila dh wat salah xnk ngaku dah tu siap bg statement ‘ada aku kisah’… so mmg la xdxer sapa nk kisah pun gan artis yg propa cam tu sbb perasan bgs….

    cb kalo sumer artis wt salah dan ngaku, sumer org pun suka sbb kita kan bole memaafkan dan dimaafkan kalo kita merendah diri… jd sbb tu LS x dihentam dgn teruk insiden dr ketersasulan dia tempohari….

    0
    0
    • rozita che wang says:

      pas ni kalau…. lisa ambil laki org dan dia mintaa maaf korang pun akan maaf kan juga….yg penting minta maaf kan///

      0
      0
      • apolah says:

        tgk la ape kesilapan die buat..bukannye kita tak boleh nak nilai..bkn ke tersasul(terlepas cakap) dgn ambil laki org tu dah lain tahap..adoiyaii

        0
        0
  20. luvlavender says:

    antare artis yg boleh dijadikan contoh….

    0
    0
  21. misskenyalang says:

    apa la yang nak di banggakan sangan dengan lisa surihani ni?

    0
    0
    • i like.. says:

      sbb klo ko cun bleh ler dibanggakan…masalahnyer klo ko cun pun tp xglamor xkemana gak..jd si lisa yg cun n glamor ni suka ati mak bapak ktorg n abg nara la nk banggakan…

      0
      0
  22. Reena says:

    Tak suma yg dah touch up tebal jadi cantik..stgh tu cam bapok lagi ada lah bila mekap tebal2. Hakikatnya, Lisa ni memang cantik semula jadi. Mekap nipis muka dia comel, mekap tebal pun stil cun. Suara jantan tu dah tak bley nak wat apa pasal tu anugerah Allah. Suara kepit ke, suara jantan ke yg penting dia sopan dan berbudi bahasa. Tu pasal ramai yg suka.

    0
    0
  23. she says:

    lawa jugak. heh. xpaya la nk adore sgt c lisa cube adore pencipta NYA.

    0
    0
  24. donut_cute says:

    bestnya jadik artis boleh pakai baju lawa2..

    0
    0
  25. nazrin says:

    utk peminat-peminat lisa.. selalu2 la jenguk forum lisa surihani.. di forum.lisasurihani.my

    dan nantikan update terbaru di laman web beliau..

    lisasurihani.my

    sekian,
    nazrin

    P/S : facebook dia pun selalu update jugak !

    0
    0
  26. lInda says:

    ala, lisa baru tersilap ckp sket sbb excited org dah kecoh2..yg artis lain lagi teruk & tak senonoh tanak plak komplen. yg pakai baju mcm nk telanjang la, yg tackle laki/bf org lah, yg kaki pmpn,kaki minum sume lg teruk. g lah kutuk dorg….lisa ni baik, intelligent sume ada…cian dia…

    0
    0
    • BumbleBee says:

      …eventhough it’s a small matter, salah tetap salah la. Janganla buat ayat dgn meng comparekan dgn org yg buat kesalahan yg lebih berat utk menutup kesalahan kecil tu. Skang seolah-olah mcm kesalahan yg ringan tu bertukar menjadi baik dan tidak salah hanya kerana org yg melakukannya kelihatan naif… Apepun dier dh akui kesilapan dan telah ditegur pihak yg berwajib.

      p/s: no favoratism…

      0
      0
  27. SWEET says:

    AMBOI
    MAKE UP LISA
    CAM TEPUNG KOMAD

    0
    0
  28. pudingjagung says:

    lisa nie klu badan berisi sikit msti lg nmpak cantik kalah RCW..kurus sgt..kepala dah nmpak besar…jgn mara..komen ikhlas utk lisa yg cun…

    0
    0
  29. orkid says:

    pic ke-2….nmpk sgt perbezaan muka n warna kulit kt leher…if mekap jgn la tebal sgt

    0
    0
    • darla says:

      kalo die mekap x tebal, nanti n nampak efek kat tv. mmg kene mekup tebal bru nampak, normal la tu.

      0
      0
  30. rozita che wang says:

    tp btl…body lisa tak ada shift..kurus sgt…kepala nmpk besar …mmg tak balance….

    0
    0
  31. Lolyat gang says:

    Bang nara
    Angau ko ni da tahap teruk

    0
    0
  32. orkid says:

    rmai kata lisa cntk so tnjuk la natural beauty dia 2…

    0
    0
  33. maimoon says:

    lisa suribunny?…. NEXT !

    0
    0
  34. Amoi says:

    Lisa cantek la…tp muka die petak kan…bile da make up tebal tebal tak nampak sgt la pulak

    0
    0
  35. memang cun..tapi tu la..kurus..kene makan byk2 kasi mantap skit bdn tu..huhu

    0
    0
  36. BumbleBee says:

    for me…org muda dulu2 lg superb cantek…dengan muka yg cantek and body figure yg menawan..cth cam saadiah, saloma, rahmah rahmat, zaiton, sarimah dan ramai lg…
    pakai baju kebaya jer dh cukup tmenyerlahkan kejelitaan wlaupun TV hitam putih..xde warna pun~

    p/s: apepun LS still sweet laa…

    0
    0
    • kak timah says:

      kak timah pon same mcm u .Suka artis lame .Tapi .. jgn x tahu .. mereka ni banyak “memakai “..

      0
      0
    • rozita che wang says:

      pelakon wanita skrg mcm Lisa Surihani, Lyiana Jasmay, Diana Daniella dan sharifah amani tak lah lawa mana pun..body pun out….masih remaja dan tgh laku mmg lah ramai suka…tp mmg btl lah pbumblebee ckp tu..pelakon dulu2 mmg the boom….Latiffah Omar, Roseyatimah, maria menado, Rosnani Jamil, Hasyimah Yon, Siput Sarawak, Kasma Booty, saadiah, sarimah, zaiton, rahmah rahmat, mariani, saloma, fatimah ahmad, salmah ahmad, umi kalsum dan ramai lagi….mmg jelita dan body pun solid..pakaian tak lah dress yg sarat ntah bagai ni….kebaya ja tp terserlah…

      Maya Karin, vanida imran, eja, fazura, sofea jane, julia rais, Ramona Rahman, deana yusof, erra fazira cth pelakon masa kini yg punya pakej…

      0
      0
  37. instagas says:

    such a great blog and i like all the pictures i really like your blog

    0
    0
  38. me says:

    suke sgt tgk lisa ngan awal…..sesuaiiiiiiiiiii

    0
    0
  39. SYIMA EMI says:

    suka sgt lisa surihaniiii… comeiiiii

    0
    0