Written by AbangNara | December 8th, 2010

siti nordiana

Siti Nordiana kata gaun yang dipakainya semasa majlis parti Eh! di atas tak adalah seksi melampau. Biasa-biasa jer. Nie sedutan kata-kata dia.

[note]Sebenarnya saya tak rasa pun gaun itu seksi. Mungkin orang tidak pernah melihat saya berpakaian begitu, sebab itulah ramai yang terkejut sedangkan saya memakai gaun seperti itu mengikut kesesuaian majlis. Lagipun inilah kali pertama saya memakai gaun pendek di depan khalayak. Rasanya, gaun yang saya pakai itu tak seksi melampau. Takkan saya nak berimej yang sama saja, nanti orang bosan pula.[/note]

Kami sokong kata-kata Siti Nordiana. Tak adalah seksi mana pun. Sepatutnya kena pakai pendek sikit lagi dan melekat sikit lagi. Baru lebih padat dan lebih sesuai dengan tema parti. Mungkin Siti Nordiana kena belajar cara pakai baju dengan Nita. Fesyen Nita masa majlis Eh! itu barulah layak digelar seksi. Setakat gaun pendek Siti Nordiana nie apa la sangat kan?

Lepas nie kami berharap agak Siti Nordiana akan mendengar nasihat kami dan memakai gaun yang lebih pendek dari gambar di atas. Peha anda yang mulus itu perlu lebih disingkapkan untuk tatapan ramai.  Kalau tak nanti kami bosan dengan anda. Hehehe.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

263 responses to Mana Ada Saya Seksi Melampau – Siti Nordiana

  1. hani pelangi says:

    1st

    0
    0
  2. isk isk isk osk osk osk osk… ade ke..

    0
    0
  3. hu says:

    ketiak?

    0
    0
    • aku says:

      tula..aku tgk byk artis yg xsedar diri tang “tiak:” drg tu dgn muka confident pakai baju xde lengan n angkat sana sini..malu kowt…respek ar pasai drng ni berani tahap dewa..hoho..for me..malu ler kalu cenggitu effectnya dlm gambar!errkk…dik..pk2la dulu sblom pakai..

      0
      0
      • Mizz Dieza says:

        X bole blah ketiak die hahaha…

        0
        0
      • bedol says:

        KETIAK HITAM LOL…
        HITAM TAPI SIAP SAPU DEODERAN..kelakar seh..

        0
        0
        • mamawardina says:

          bukan deoderant beb…bedak..rasernyer foundation + compact pwder sbab kat situ jer kaler sama ngan muka..kesian lah kengkadang tngok retis2 kita nih..kesian sesangat… kalo lah dia tngok balik gambar dia nih…kesian , kesian…

          0
          0
        • Ryta says:

          Hahaha…lawakla statement mamawardina….
          ye ke nana sapu foundation + compact powder kat ketiak? tapi kalau perati lama2 kaler muka ngan kaler ketiak dia…mmg sama pun!
          :-P

          0
          0
        • tenukcun says:

          KETIAK DIE TU SEBENAQNYA PAKAI TEMULAWAK!

          0
          0
        • bedol says:

          agak nya lah…
          sbb COLOUR nya sama..Ha! Ha! Ha!
          ingat dapat cover lah tu….
          berkarat sehhhh

          0
          0
    • haah.. huhu…klu lawa xpe gak. hahahahaha….

      0
      0
  4. markonah says:

    pikir pakai otak dulu sblm bercakap le m.cik ct oiiii..

    0
    0
  5. aie says:

    mmg tak cukup seksi…len kali takyah pakai ape2 la baru org tak boring….

    0
    0
  6. 3H says:

    bukak sn sini bri org tgk = tersgt la x lawa

    0
    0
  7. dulu dh elok2 imej tup-tup janda berubah
    macam ni sekali…imej….emmmmmmm..!

    0
    0
  8. tingkap says:

    tiak karat..yg putih tu bekas deodorant ke? pitammm~

    0
    0
  9. Kasih says:

    nape perlu berpakaian spt ini?? rasanya dgn cara pakaian nana sblm ni xder lg sapapun yg bosan nk tgk…

    tetambah lak nana ni kan ibu tunggal pd seorang anak lelaki yg comel, pttnya nana lbh teliti dlm pemilihan pakaian slps bergelar janda ni…

    rasanya lbh ramai yg bosan nk tgk kalo nana berpakaian menjolok mata cam nie drpd imej yg dl, lbh sopan…

    0
    0
    • RiRi says:

      maybe dia nk tjuk yg dia pn hot..tp cara fesyen lak x lawa…huhu..

      0
      0
      • Kasih says:

        riri, ni bkn hot ni tp terbakar trus huhuhhu… ye la pttnya cara pakaian nana harus lbh sopan sbb dh bergelar mak dan janda kan… xperlu nk tnjuk pape pon kt org lain, sbb hak tu ptt kita lindungi dan jagai kan. bkn tayang kt org…

        0
        0
      • pascual says:

        fesyen ko tu lawa sgt ke?muka mcm haram ada hati nak komen bout fashion..eeeeeeeewwwwwwwww…xsesuai la nok…..

        0
        0
        • senduk kayu says:

          pascual ni mesti pasha sendut..kat org lain punye entry sume ko komen..tp kat entry sal si sendut ko x komen..hahaha..pasah…pasah…ko takut tergugat ker dgn nana tiak ireng (itam) ni?haha

          **ke ko geng lurah itam,tiak itam..muahaha

          0
          0
        • Kasih says:

          pascual, alhamdullilah fesyen aku lawa sbb tutup aurat x mcm artis2 yg ko agung kn yg buka aurat tu….

          kalo dh muka aku mcm haram sah2 lah kn ko tu anak haram, sbb tu ko komen mencaci maki org jer manjang… issh2 kesian kt ko kn pascual yg rascal….

          0
          0
    • kurus says:

      lalalala mhmmhmmss

      0
      0
  10. linda says:

    ehhh… ketiak dia itam berkarats lah. hihihihi~

    0
    0
  11. zzz says:

    hekhekhek… ape la ketiak tu

    0
    0
  12. laila junhyung says:

    bg nana x seksi bg org lain mantop…….adik sy tgk pn meleleh air liur dye…….hahaha…..

    0
    0
  13. qaseeeh says:

    macam tu dye kata tak seksi…….kesian dye kena kejutan budaya kerrrr…

    0
    0
  14. cikedi says:

    agaknya kalo tak pakai baju langsung kot baru nak kata seksi kot nuuuuuuuuuuuu…….setakat nmpak peha n ketiak tu tak seksii….uiii…stetmen menunjukkan kebodohan sebagai seorang islam…

    0
    0
    • Ryta says:

      Betol tu…bukan takat menunjukkan kebodohan sebagai orang Islam…tapi menunjukkan tahap desperado yg tinggi bagi seorang mak jands (kot2la boleh tangkap VVIP ka)….huhuhu…

      0
      0
  15. love letters says:

    seyes beb… first time tgk dah ternampak tiak dier…. nana.. nana…

    0
    0
  16. donut_cute says:

    banyak la ko punya tak seksi. entah apa2 la artis sekarang ni

    0
    0
  17. MerpatiPutih says:

    gila kentang pnya seksa…dlu ank dara x mo seksa…cerai berai bru nk tnjuk smua..konpon x laki ko teram ja dlm ati..
    mlm2x tido tingat kat ko…dlm ati kta’rgi tul ak tnggl ko nana…seksa ko ak x nmpk g’

    0
    0
  18. luvlavender says:

    lau lawa xpe gak

    0
    0
  19. MerpatiPutih says:

    OMG

    0
    0
  20. Hape da.. says:

    SEKSA makkkkk nengok.. sungguh kesian artis malaysia kita nih…

    lagak mcm artis barat..
    tp ketiak banyak punya karat..
    suka sgt pakai sekerat sekerat..
    tunggulah apa balasan kat akhirat..
    sndri mau ingat!!

    0
    0
  21. MerpatiPutih says:

    slmt achik x kawen ngan dia dlu…

    0
    0
  22. gile ko. terjojol bijik mate aku.tengok kejojolan dadanye. haha

    0
    0
  23. Kayangan says:

    ketiak die itam la..hihihi..xtau la klu kesan pencahayaan..hihihi…xseswai…sepatotnya jg la status J tu dari dikata org…

    0
    0
  24. MerpatiPutih says:

    hahahaahah….cntik la tu…tu yg tnjuk kat orng

    0
    0
  25. elynn says:

    eii..betul ketiak dier itam..atau light x cukup?..

    0
    0
  26. kakchubby says:

    hmmm….ini satu lagi contoh mak janda desperate!! seangkatan dgn RCW & nora danish :P

    0
    0
  27. RiRi says:

    x lawa la nana cmni..huhu..suke nana yg dulu..huhu..

    0
    0
  28. lantak p says:

    tak seksi kepala hotak hang…nanti ada tema berbogel..hang kena bogel..kata ikut tema…jawapan sementara ada dalam dunia ni…nanti kalau di akhirat Tuhan tny kenapa pakai seksi…hang nk jawap…”TAK SEKSI SGT” ke????????pikiaq lah dulu sebelum bg jawapan…

    0
    0
  29. nope says:

    hitammm!!

    0
    0
  30. ain says:

    hahaha..aku baca komen korang pun aku dah tergelak…
    yelah kan..nana oi, sedar2 lah diri, awak tu mak budak, mcmana nak mendidik anak kalo dah macam ni pun kata tak seksi lagi…artis…artis…

    0
    0
  31. ahm says:

    dia kata tak seksi.. tapi kita yang tengok ni seksa..hahaha..sopan2 lah sikit pakai baju tu.. dekat umah aku banyak jubah nak tak.. bro nara.. tanya dia kalau tak cukup kain aku sedekah

    0
    0
  32. najmi says:

    pakai baju tak berlengan teruh nampak aib,
    ketiak tu opppss

    0
    0
  33. gosipgurl_fea says:

    napa la artis kat malaysia ni asyik nak tiru Lady gaga ngan Rihanna punya style ya lately…?

    0
    0
  34. Annedesilva says:

    ketiak diaaa….
    weehhh…
    asl mcm tu???
    lighting kureng kew???? ;p

    0
    0
  35. yunienasurldin says:

    cakap cam xpikir azab tuhan..ngokss!

    0
    0
  36. cawan says:

    emm .. kebanyakan artis yg dah jadi janda bertukar imej mcm ni .. x tahu kenapa ..???

    0
    0
  37. kakchik says:

    mintak lebih perhatian tu…sbb tu pakai seksikannnnnnnnn

    maklum lah sejak pegang titlle mak janda huhuhu

    0
    0
  38. USTAZ AZIM says:

    JANGAN NAK BERSUBAHAT DALAM NI NAK SURUH ORG PAKAI SEKSI2. SANGGUP LAH NAK TANGGUNG DOSA TUH. 2010 MAKIN HEBAT.

    TAK SEDAR LAGI SMALA KITA SAMBUT MAAL HIJRAH? -,-
    GET A LIFE. BERGOSIP CARA BERHEMAH. BUKAN DGN CARA AIBKAN ORG.

    SELAGI GAMBAR NANA NI ADA DLM NI, SELAGI GAMBAR SEKSI2 ARTIS LAIN ADA DLM NI. SELAGI TU DOSA DICATAT.

    MENJANA PENDAPATAN MELALUI BLOG. HASIL DUIT TU RASA2 HALAL ATAU HARAM?

    RENUNG2KAN, SALAM MAAL HIJRAH.

    0
    0
  39. miyagi says:

    eee ketiak itam kantoi

    0
    0
  40. orkid says:

    myb nana fkr ketiak org lain pn cm ketiak dia jgk so buat pe dia nk malu……org yg kutuk ketiak nana itam,berkarat sure ke ketiak korang putih n cntk……???? if xminat semua bnda d komen……

    0
    0
    • RiRi says:

      ketiak pn jd isu sudey..huhu..pe lg sume tgok ketiak masing2…huhu..sbb tu la aku x cite ttg ketiak dia..aku cuma komen bab fesyen je..ye r..nk cite tiak org..tiak diri sndir lom tntu putih kn…huhu..hehehehe…

      0
      0
    • minnymice says:

      x kesah laa itam ke putih, yg penting, ketiak tu x ditayang2..

      0
      0
  41. jull says:

    alaa….promosi diri la gayanye tu…kan status dia tu J….

    0
    0
  42. momma bestz says:

    hahhah..muak mcm black & white..ktiak pulak hitam..ape kene ngan artis m’sia ni..makin x laku makin brani…klu Juliana Evan ..Diana danielle..ke yg pakai sah cun… ni paha pun gelap..huhuhuhu…sian la…

    0
    0
  43. Mizz Dieza says:

    tu statement nk cover malu… x penah pkai sexy pon ckp slalu pkai sexy… bangga la konon ngn statement camtu… dunia mmg dh terbalik.. :(

    0
    0
  44. student bandung says:

    honestly aku ckp, artis melayu pompn yg sexy, kalau org tanya pndpt, tlg la kata ‘no komen’ je..sbb korg akan nmpk sgt bodoh kalau bg jwpn yg sememangnye bodoh..haih~

    0
    0
  45. misspoco jahanam says:

    opppss…. ramai pulak sentap……

    0
    0
    • rozita che wang says:

      itulah pasal….ramai yg sentap…..kalau Lisa pakai ni mesti ckp comel dan dimaafkan kerana dia bersopan santun dan pandai minta maaf…ahaks…

      0
      0
  46. ryn says:

    Statement yg menunjukkan dia sgt jahil sbg seorg islam…hmm..camanela dia nak bimbing anak dia nanti? t’pikir jugak…agaknye sbb ni la hubby dia tinggalkan dia…

    0
    0
  47. RiRi says:

    dia dtg…hehehehehehe….

    0
    0
  48. aku no.50 says:

    euuwwwww…ketiak hitam!!

    0
    0
  49. tak sayang mulut says:

    huhu ketiak itam

    0
    0
  50. RiRi says:

    nape ko sakit hati sgt dgn si poco tu?ko jeles eh dgn dia?huhuhu

    0
    0
    • Kasih says:

      pelik btl nape lah yg benci sgt kt poco tu, smp kata dan hina dia memcm…. korang sakit ati sbb x bole jd mcm dia ya, yg sentiasa berbaik2 dgn org dlm blog ni… insaf2 lah..

      0
      0
      • Miss pocO says:

        biasala tu kasih…

        mana la tau kan, aku ni special sgt kat bn ni….

        diorg benci tak kesahla…

        yg sakit diorg, bkn aku pun…aku relax jer ni haaa…

        0
        0
        • Kasih says:

          btl tu poco… kita still menten kwn2…. bkn nk gaduh2 pon…. agak2 xsuka diam, kalo nyampah gak blah jer teru skn…

          i know u always relex and cool sis :)

          0
          0
        • ffatiin wana says:

          ish nape nana jdy cam uh,,,al0yai….da branak pinak nk agy pkaian xckup kain….lwa sgt kw pkain cam uh..seksa kn mta agy ad la,,,isk3

          0
          0
  51. RiRi says:

    ko murahan mmg gitu…cam hape je..huhu

    0
    0
  52. misskenyalang says:

    statement x hengat dunia. memalukan je. berpijaklah di bumi yg nyata.

    0
    0
  53. aku serius says:

    dah tu, apa takrifan seksi sebenarnye? Cover atas n bawah jer ke? Kalu ikut kamus dewan, seksi tu sifat yang memberahikan..

    0
    0
  54. RiRi says:

    bacin nye org…komen psl artis sudah lh kn…ni tibe2 ke miss poco..mmg bacin…hahaha

    0
    0
  55. chenta e niya.. says:

    perghhhh.. ketiak hitam mcm aku pon nak tayang2.. jijik tul…

    0
    0
  56. lemonate says:

    CCC…People out there pon tau nilai dia tak biase seksi seksa nie tgk d way she carry her selff dgn mini dress tue pun dah tau n nampak jelas KEKOK…klu yer nak ubh gaye biar kena pada tempat n status lah nana oiii biler org mengate kau marah!per2 pun muka betepu + ketiak bkarat..opsss sorry!

    0
    0
  57. ain says:

    wahai siti nordiana,apakah istilah seksi melampau bagi anda?adakah sampai tahap berspender di khalayak ramai barulah di panggil melampau?nauzubillah.ini ke artis yang kita nak jadikan idola?dunia..dunia.apa beza kita antara islam dan bukan islam?nak keluarkan statement,pakai la otak.mak ayah hantar belajar agama dari kecik.tp akhirnya ni jugak jawapan dia.astrafirullah….

    0
    0
  58. petra_dubies says:

    MUDA2 XSEKSI BILA TUA SEKSI LAK…
    SEPATUTNYA KENA ARI XBAIK KE PADA BAIK,,,,
    DIA MCM TEBALIK LAK…
    APA NAK JADI

    0
    0
  59. RiRi says:

    hahahaha…lari tajuk…weii setakat cite sini wat pe beb…dh la guna nama miss poco..nmpk sgt ko tu suke dgn nama miss poco tu..hahahaha…klu berani bak le FB ko tu…guna nama sndiri sudah le…ni x guna nama org len..blueks!!

    **kambing biri2?wawawa…xde kene mengena langsung…hahaha..de aku heran ke?jnji aku x hipokrit cam ko…hahahaha……

    0
    0
    • so what says:

      riri..aku blur nih..
      ko mrh saper nih?
      mane komen2 tuh?
      tetibe aje ada komen ko mrh2..

      0
      0
      • Miss pocO says:

        riri reply komen pascual tu…

        0
        0
      • Ryta says:

        Meh aku bgtau ko…
        riri marah kat toot (tak mao sebut nick dia) sbb main2kan nama riri, pastu siap kutuk2 riri lagi…
        Komen2 yg mengarut tu haruslah admin dah delete…tapi aku sempat gakla baca semalam….lari tajuk! Nak tegelak pun ada….macam2….

        0
        0
  60. ade aku kesah says:

    auwwwwwwwwwwww ??
    mak suke nok

    0
    0
  61. ade aku kesah says:

    huh
    rooni makaroni pon ciplak nama sape nth
    tu pn like
    HAHAHAHAHAHAH

    0
    0
  62. petra_dubies says:

    Pesal lak ni,,,,
    tetibe je ni,,,

    lesian kat dorang cakap mcm tu

    0
    0
  63. pascual says:

    riri bodoh+hodoh+gedik.bg aku free pon aku xnak.

    0
    0
    • RiRi says:

      eh sakit hati dgn aku pehal???wa de utang sama lu ka?lu langsi lu mati!!hahahaha….ko kata pape je la..yg penting aku tetap aku..n aku x heran dgn ko nye komen la..aku bkn knl ko pn….ceh..wa talak helan dgn org cam lu la…busuk punya org…

      **HABIS KO INGAT AKU NK KE KT KO??WAWAWAWA…CHOIII…..FREE KE…FREEGIFT KE…BONUS KE…PAPE PN AKU XNK…HAHAHAHAHAH….CBUK JE..TIBE2 JE TAIP NAMA AKU…NMPK SGT KO HERAN DGN AKU…HAHAHAHA

      0
      0
  64. myra says:

    artis kampung nak tjk urban laa sgt…berubah giler ko skrg nana…susah nak pecaya..huhu

    0
    0
  65. syaznib says:

    “memakai gaun seperti itu mengikut kesesuaian majlis”

    sampai sanggup dedah peha.. T_T

    1
    0
  66. ade aku kesah says:

    TP KO BACA GAK
    ADES
    ASIK2 CKP ORG X P SEKOLAH
    CR LA AYAT LEN

    0
    0
  67. eclipse says:

    lawak2 korg sume…tbahak2 aku ketawa….

    0
    0
  68. pacat says:

    ketiak dia. hahahaha

    0
    0
  69. petra_dubies says:

    korang gadoh2 bukan dapat apa pun..
    nant bang nara xbagi korang komen lagi kat sini…
    nant dia sekat korang punya id…..

    komen yang ok2 siket ler….

    bagaikan kat yang ckap mengarut2 tu

    0
    0
  70. ade aku kesah says:

    hak tuih gak huhu

    0
    0
  71. ade aku kesah says:

    lynnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

    0
    0
  72. petra_dubies says:

    bb ada yang panggil nama ko BB kat atas tu,,, geng kita gak ke bb,,,

    0
    0
  73. Bekas ahli kumpulan Ruffegde dan hos Beat TV, Syed Hussein Syed Mustafa (Sein) dan pasangannya Noor Diyana Muhammad (Nana) sah bercerai dengan talak satu di Mahkamah Syariah, Shah Alam pukul 3 petang tadi. Prosiding mahkamah dilakukan secara tertutup.
    <—- tol ke?, Takziah… sedihnyeee
    alang2 masing2 lari dr tajuk, aku pun nk lari gak aaa

    0
    0
  74. ade aku kesah says:

    confius jp

    0
    0
  75. AnneDeSilva says:

    sumenya ganas2 deh…
    powerrrrrrr…hahahahha

    0
    0
  76. kopi says:

    laaa ..!! punya banyak komen2 kat sini .. rupanya komen ngarut2 ..

    0
    0
  77. Kasih says:

    riri dan kwn2 yg lain, jgn dilayan sgt drng ni… bkn nya reti bahasa pun… yg drg tau hnya mengeluarkan ayat2 org yg x bertamadun…

    0
    0
  78. ann says:

    laa ape yg terdesak sgt minah nie…. sape la yg mendajal die dgn make up camtue, ketiak x boleh blah.. adoiii…… mesti ex husband die dahh happy harmoni…. die lak berhijrah camnie…

    0
    0
  79. kassim says:

    ketiak tetap hitam..

    0
    0
  80. missglamor says:

    1st aku tgk gambo die nie, aku nampak ketiak die dulu…

    0
    0
  81. apa2 jer says:

    yeaa… ketiak hitam.. hahahaha

    0
    0
  82. Ryta says:

    “Rasanya, gaun yang saya pakai itu tak seksi melampau. Takkan saya nak berimej yang sama saja, nanti orang bosan pula.”——————–> macamlah ko pakai skirt pendek ni orang suka dan tak bosan kat ko???? heiye….tolongla!
    :-(

    0
    0
  83. hmm baru ade kekuatan nk komen post ni. kang kutuk2 tak baik. just nk tanya, bila agaknya Nana atau artis2 yg sewaktu dengannya nk berpakaian mengikut KESESUAIAN agama dan pegangan? takan kesesuaian majlis lebih penting dr kesesuaian agama? pakaian mandi pun skarang ni ade yg berkonsepkan muslimah, jgn plak kate xde gaun utk function berkenaan yg sesuai…
    so sok2 klu nk jwb tu, tolonglah fikir logik sket…

    0
    0
  84. Amoi says:

    Choi…bertambah cantik Siti Nurdiana ni kan..

    btw..Title Miss J tuh mesti seksi la..itulah market yg ada sbb dara sudah lepas kan…

    0
    0
  85. atok ku says:

    Woooo…… Ketiak itam… tapi cam ader bedak jer… Ooooo… letak bedak nk kasik putih ekkk..??!!!

    0
    0
  86. sukeatihaku says:

    adoii~nasib baik mak aku tak pkai cegini..hoho

    0
    0
  87. Miss pocO says:

    mak aiiihhhhhhhhhhh…ramainyer yg bg komen2 yg menggeletekkan perut aku nihhhhh…sabar la weiiii…

    aku relax jer….yg sakit diorg…aku tetap memaafkan diorg tu…sempena dgn Maal Hijrah yg mulia ni…

    p/s : kalau brani, tonjolkan sket imej tu…jgn asyik taip jer, muke kene nampak weiii…baru ngam…

    0
    0
  88. hantu mak limah balik rumah says:

    nara, saya suka baca blog ni n komen2nya. tapi komen2 kali ni agak melampau, harap ambil tindakan.
    terlampau byk sgt kata2 kesat dan berunsur peribadi. walaupun tak tau mana puncanya, tetapi sebagai pembaca baru, saya terkejut.

    0
    0
  89. jimmy says:

    power siut Nara buat ayat.. hahaha, tergelak aku.. tak tahan

    Kpd Nana, rasa2nya jawapan tu lepas tak kat padang mahsyar nanti?

    0
    0
  90. nur says:

    ~ agak2nye..kalo arwah Achik tgk..mesti sedey..kan…kan..kan…(~.~)

    0
    0
  91. zorro says:

    harus di basuh dgn limau “tiak karats” dia tu…

    0
    0
  92. tepong says:

    dh mcm chat room irc la plak kt sini. korg g perang tempat lain la wei. ramai menyampah tgk korg. naik kpale plak sekor2.

    0
    0
  93. TABUAN says:

    LAGI SATU ARTIS POMPUAN MELAYU YG KETIAK BERKERAK!

    SEPATUTNYER SELEPAS PERGINYA TEMAN DUET DIA MAKIN SEDAR DIRI…
    NI MAKIN BUANG TEBIAT ! :(

    0
    0
  94. MuJE says:

    aku syak die nak lawan rebecca ni…

    0
    0
  95. ape2 aje... says:

    ketiak itam ka?kate artis xp lulur ke?kekekeke

    0
    0
  96. ape2 aje... says:

    ketiak itam ler…kate artis xkn xde wit nk p sental??!kekekeke

    0
    0
  97. Fairytopia says:

    oh dunia…dunia..

    0
    0
  98. Kepoh says:

    Dah jadi janda , kena la vouge ..
    Lau x xdpt nak kawin lagi .. hehe
    knpla ,drpd x seksi jd makin seksi ..

    0
    0
    • miso soba says:

      Nana x sesuai pakai mcm ni.serba x kene…semuanya…dari fesyen rambut ke make-up ke kulit badan ,badan dan hingga fesyen baju .pelik le dgn kaler lengan dia ngan area ketiak tu!!! dari org x pernah kutuk dah jadi bahan kutukan…bila dah dikutuk ,emmm ntah le..

      tapi tul gak le Nana ni kata….’saya memakai gaun seperti itu mengikut kesesuaian majlis.’ kan ni parti EH! so sesapa yg nampak Nana malam tu atau selepas malam tu(gambar kuar kat memana)…secara automatiknya menyebut “EH…hhhhhhhh,pelik””

      0
      0
  99. miss Q says:

    kot ye pun nak seksi…agak agak ler ketiak nye..kelabu kegelapan da nampak nye…

    0
    0
  100. inn says:

    mostly..atris kite skg,when it comes to (married….divorced) relationship, rmai yg akn klua lgk HOT dri biase…yela…dah HOT kena la pkai bju nipis n singkat dri biase..hihi

    0
    0
  101. phreak-id says:

    ketiak hitam?

    0
    0
  102. nurul iman says:

    ketiak die!!!! berkarok!!!

    0
    0
  103. phreak-id says:

    ketiak dia hitam??

    0
    0
  104. phreak-id says:

    apesal macam hitam je armpit dia? hehehe

    0
    0
  105. laila junhyung says:

    knp kowg x ske miss poco ngan rooney???nk taw gak sbbnye…

    0
    0
    • so what says:

      laila..meh aku tlg jwb..
      miss poco ok aje..komen2 masuk akal..
      rooney mmg mcm siot..dr dulu aku benci baca komen2 dia yg x bernas dan keje dia cume carik psl ngan org..

      0
      0
  106. faz says:

    ketiak itam

    0
    0
  107. mats mats says:

    ..pakat pakat tgk jelah clear mata……..he hee…

    0
    0
  108. BumbleBee says:

    .. menambah lg statement dr artist yg standard tangki kumbahan.

    p/s: agak berubah jugaklaa air muka dier bler org melodi terjah kata dier buang tebiat.

    0
    0
  109. kumpau says:

    tak seksi tp seksa di neraka!!!!

    0
    0
  110. hak hak says:

    erk…tiak itamm…

    0
    0
  111. Saya says:

    Kalau ada orang yang mengata atau mencerca kita di belakang kita, dapatkah hati kita merasa tenang lalu kita diamkan sahaja (tanpa rasa sakit dan susah hati serta dendam) bahkan kita memaafkan orang itu sambil mendoakan kebaikan untuknya sebab merasakan ia telah memberikan pahala kepada kita melalui cercaannya itu?

    0
    0
    • sudoku says:

      kita kena berfikir secara positif .Hanya dgn berfikir secara positif dapat melegakan kesakitan itu .Dlm hidup ini kita hanya hamba .. ada tuan besarnya .Tuan besar itu yg akan menilai setiap perbuatan .Dan setiap perbuatan itu akan ada balasannya .Perbuataan yg mencerca dan mengata tu adalah lahir dari emosi yg tidak stabil salah satu dari masaalah jiwa .Sebenarnya yg mempunyai masaalah jiwa ni dia menderita .Ubat kepada masaalah jiwa ialah berbaik baik sesama manusia.Setiap komen2 haruslah dilihat dgn akal dan fikiran .. bukannya dgn perasaan .Kerana akal dan fikiran dapat menilai dgn betul sedangkan perasaan lebih menurut kepada nafsu emosi ..

      0
      0
  112. Reena says:

    Dah nampak ketiak hitam karat…tak seksi lagi katanya. Padahal kalo duduk tu, dah soheh peha tu mintak nyawa..

    0
    0
  113. naim says:

    ketiak itammmm..muhahahahaaaa…

    0
    0
  114. gyuri says:

    dia ni nk wat lain dari yg lain..konon mcm lady gaga…sampai ketiak pun dia boh blusher….mcm kotoq la tengok…

    0
    0
  115. gyuri says:

    dia ni nk wat lain dari yg lain..konon mcm lady gaga..sampai ketiak pun letak blusher…huhuhu…kotoq la tengok…

    0
    0
  116. tah pe2 jer.. says:

    bila dah bercerai,pakaian pun bercerai berai….

    0
    0
  117. misspoco haram says:

    fuhhh…kisah pilih kasih berlaku disini!!orang2 dia jer….ceh…..smpan komen +ve je..riri memang bodoh kalau ikut kata miss poco nie..dia pandai jer ngarahkan orang.choyyyyyy!!!

    0
    0
  118. amerzakuan says:

    kenapa nana jad macam ni

    0
    0
  119. saje says:

    klu iya pn cover la skit ketiak tu..

    0
    0
  120. sha says:

    teman rasa tang idung tuh kena cun2..my surgery dia lagi cuns

    0
    0
  121. dila says:

    disgusting!!!!!yuck!!!!!!!!!!!!

    0
    0
  122. POJIAH LATIP says:

    penat nana touch up tetebal muka dia.. ketiak dia jugak korang perhatikan.

    0
    0
  123. nana ker..? says:

    eeiii….tiak itam…yulk..~

    0
    0
  124. nana ker..? says:

    eeeeiiii….tiak itam…yulcxxx..!!

    0
    0
  125. unknown says:

    Ada mata lihat ada hati dengar,
    Segala perkara buruk depan mata same2 jgn kite beremosi dgn mengeji dan menghina
    Doakan agar org mcm ni diberi petunjuk
    Juga mntak drpd tidak berlaku pada diri sendiri atau keluarga kita semua..
    Itulah die masyarakat bertamadun..

    0
    0
  126. eyna says:

    Seksi atau tidak bkn persoalannye….tp itu semua AURAT!!!!!!

    0
    0
  127. eyna says:

    Seksi atau tidak bkn persoalannye….tp AURAT!!!

    0
    0
  128. maryam says:

    ni msti confident armpit nya sama ngn skin color tu yg buang tebiat

    0
    0
  129. ohcikgu says:

    hoho..dia da tak muda cam dulu..

    0
    0
  130. lemak kobis says:

    mesti anak dia sedih tgk mak dia pki baju mcm tu……

    0
    0
  131. lemak kobis says:

    mesti anak dia sedih tengok mak dia pakai baju mcm ni….

    0
    0
  132. lemak kobis says:

    mesti anak dia sedih tengok mak dia pakai baju macam nie….

    0
    0
  133. Hagimaru says:

    nak jd ala2 paris hilton or lady gagap…tp hancus..

    0
    0
  134. satu malaysia says:

    wow. ayat. takkan saya nak berpakaian yang sama je.
    ok lepas ni kau bogel then kau cakap. takkan nak berbaju je selalu. nanti orang bosan tengok.
    tskk tskk

    0
    0
  135. miss sha deeya says:

    ahakssss…biolah..die da bes0 pown..ade anak da..suke suki die jew.. =)

    0
    0
  136. anjOs says:

    eeeeeyek! tiak da kelabu tuuuuuu……heheheh. da selet diodoran tepek lak bedak kutikura,mne la x jd kelabu..hihihh..sowiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

    0
    0
  137. AKU LA says:

    MAK AII…. KETIAK HITAM SIAP NMPK BULU LAGI SIOT…. MANA LA ORG X KUTUK JANDA….. NI LA CONTOH JANDA YG HARUS DI KUTUK……. KUTUK 8 X….

    0
    0
  138. gayah moden says:

    yg korang semue kutuk over2 tu npe ek??~xpasal-pasal dpt dosa kering.,bia p la nana nk pki mcm 2.,kte sbg umatNYA patot bg tegoran bkn bg ayat ckp xguna otk!~
    renung-renungkan dan slamat beramal..

    0
    0
  139. Livensta says:

    Oh mak! itamnyew ketiak dia……oi macik, u lbh disenangi dgn imej yg dulu la…takyah nak seksi2 camni…isshhhh, tak sesuwey + terok youuu

    0
    0
  140. mama org says:

    kesian..mesti dia bangga & perasan yg dia cntik sngat msa ni kn…

    0
    0
  141. mama org says:

    ksiannn….msti dia perasan & fikir dia dh cun time nie kn…

    0
    0
  142. azi says:

    buruknya aku tgk.. kekalkanla imej yg dlu.. lantaklah kekampungan janji xseburuk rupe cmni..

    0
    0
  143. sham says:

    pemimpin umno memang suka macam ni.

    0
    0
  144. aku says:

    ala..belambak lg artis m’sia ni yg seksi2.. naper nak fokus dia sorang jer??suka ati dia ler nak apakai apa pun,kalau xpakai apa2 pun bkn korang yg susah..mintak duit korang ker beli baju??tambah dosa korang ker kalau dia wat mcm tuh??jg diri sendiri dah la..

    0
    0
  145. ATTENTION says:

    mcm nk cari publisiti murahan je nana ni. statement dia yg “baju tu tak seksi sgt tu” aku rs mmg biasa jer, sbb ramai lg artis lain yg tak sedo diri bj dorg lebih sexy…walaupun bj nana tu sbnrnye dh mmg sexy….
    cuma org lain terkejut ajer sbb nana xpnh sexy, tiba2 jd cmtu…mesti la org suma xsuka.

    tp statement dia “takut org bosan” tu mmg aku tak setuju la….. awak tu title J**** harap jaga la imej n sikap bebaik yer nana oiii

    0
    0
  146. nina says:

    too much deodorant i assume????

    0
    0
  147. azza says:

    xde keje lain la kowang ni…macam ketiak kowang putih melepak plak..tah2 lagi teruk ketiak korang yang mengutuk dari artis ni….kata kat orang bukan main lagi..walau artis ni dah berceraI…aku tetap nak bagitahu kat kowang yang suka mengutuk org ni…jangan nak jadi tengin sangat sibuk hal org..lantak dia r janda ke apa ke,nak bogel sekalipun tu dosa dia,nak kritik pun berpada-pada r,macam ketiak kowang putih sangat,n lagi 1 dia nak pakai apa pun biar la,kalau korang xsuka dia pun jgan nak jatuhkan air muka dia la,ramai lagi artis lain yang pakai seksi sampai nak terkeluar macam2 tu kowang xnampak plak,org bukan mengutuk,nasihat dulu,bagi cadangan yang berfaedah sikit,yang mak nyah2 tu pun nak jugak nyampuk,semua org xsedar diri an,jaga air muka sendiri tu dulu…tolong r,dah macam apa dah comment yang korang tonjolkan….hebat sangat ker kowang ni…..klu ketiak putih pun agak2 r!!! bersyukur dengan apa yang ada sudah la umat2 oi……..jangan nak melampau….!!!!!

    0
    0
  148. joyah senah says:

    ketiak hitam. dalam majalah hai diorg edit kasi clear. baik punye.

    0
    0
  149. zorro says:

    sexy itu menawan…………………

    0
    0
  150. JINGGO says:

    ketiak tu klu kene muka korang br tau camne penangannya…leh kasi high

    0
    0
  151. celah punggung says:

    putih betol ketiak..hahah

    0
    0
  152. insaf says:

    aduhai….
    biarlah nana..
    tu antara dia ngan Allah….

    0
    0
  153. insaf says:

    Aduhai…
    biarlah nana…
    tu antara dye ngan Allah….

    0
    0
  154. am says:

    lantak dia ar nk pki apa…ko org ni seme bodoh…

    0
    0
  155. am says:

    lantak ar nana diaorg ckp apa janji i ttp sokong u….

    0
    0
  156. mya sarah says:

    aduyaii….sakitnyer mate aq bile tgk gmbr mcm niy….

    0
    0
  157. Mr.X says:

    Dah Knape dgn mak janda sorg nie?? dpt hidayah pe plak nie?? dulu bkn main sopan jek… la nie jadi lain plak…bg dosa kering je kat org lain… x kan lar meroyan kene cerai sampai jadi cam nie?? nak test market lg ke??sedar2 lar diri tue skit…pakai pakaian cam tue,abis segala pekung,kurap,panau org leh nampak.. ketiak plak dah lar berdaki,kuat sgt bercukur… ish..ish..nasib lar dah bercerai,wat malu laki jek kalau bini pakai cam nie… sedar – sedar lar diri tue skit… :)

    0
    0
  158. aah…mmg tak seksi pun…relax ar kan…pakai ar pendek lagi plz…tunjuk semua bende kt org!

    0
    0
  159. Paksulee says:

    dah status janda biasalah nak bagi saham naik balik tak gitu ketiak hitam pun apa dia peduli janji aku nak seksi perggggh ………tak usahlah ikut camtu jadi cam janda akhil hayy camna haaa siap dapat anak truna lagi tak seksi punn

    0
    0
  160. Paksulee says:

    dengar crita dah nak dapt anak dah…..ha ha ha

    0
    0
  161. buta_warna says:

    mmg xsedar diri la nana ni…..slalu gak nampak dia clubbing kat borneo sunway……jantan tukar-tukar ajer…..isap rokok jangan ckp la…kawan2 dia hampeh semua!!!!!!!!!!!!!!ape jenis mak la…mane tak kene tinggal……plastic perempuan ni……ketiak itam…..xtahu malu langsong…….xreti jaga maruah diri dan keluarga..apa nak jadi la dengan artis-artis malaysia ni

    0
    0
  162. pieka says:

    tak baik ckp ketiak dia hitam tau…

    0
    0
  163. senjot says:

    mcm mak bohsia

    0
    0
  164. Saya Membuak says:

    But kenapa ketiak dia hitam??? Dia tak service ker??? kesiannnnnn,tu br nmpk hitamnya,baunyer belum tahu. Hihihi =) Plssss.Takut saya.

    0
    0