Written by AbangNara | September 11th, 2014

Pak Hitam, Awang Hitam atau lelaki dari Afrika sememangnya semakin ramai di Malaysia ini. Kalau pergi area Cheras, Puchong dan beberapa tempat sekitar KL ini, memang dipenuhi dengan mereka yang berkulit hitam ini. Secara jujur, takut juga Abang Nara dibuatnya. Namun apa yang peliknya, ramai gadis Malaysia, terutamanya yang Melayu jatuh cinta dengan Awang Hitam ini. Hmmmm. Nak kata handsome tak jugak, mungkin ayat mereka power kot.

zarina anjoulie

Mungkin kerana saiz badannya yang agak besar berbanding gadis Melayu lain, Zarina Anjoulie baru-baru ini dikhabarkan sudah mempunyai kekasih berkulit hitam ini. Hmmmmmm. Pelik juga Abang Nara mendengarnya. Takkanlah gadis se’hot’ Zarina nie nak bercinta dengan lelaki Afrika. Banyak laki lelaki Melayu di luar sana yang mampu mencuri hati Zarina. Nasib baik pelakon ini dah menafikan gosip tersebut. Kata Zarina:-

Saya pun tak faham…Angin tak ada, ribut tak ada tahu-tahu orang kata saya bercinta dengan ‘Pak Hitam’ (Negro). Tak cukup dengan itu, orang kata pula saya sudah berkahwin senyap-senyap dengan seorang Datuk. Benda tu semua tak masuk akal.

Macam ini lah…kalau betul saya dah kawin, mana suami saya? Siapa dia? Saya sendiri pun tak tahu saya dah ada suami. Ya, memang saya marah bila gosip tu keluar. Memang tak masuk akal langsung…Sudahlah saya tidak ada di Malaysia semasa gosip tu timbul.

Tak ke pelik tu…Ketika orang sibuk bercakap pasal kononnya saya bercinta dengan ‘Pak Hitam’ dan berkahwin secara senyap, saya berada di Indonesia atas urusan kerja. Saya sangat terkejut kerana kawan-kawan semua bertanya mengapa tidak menjemput mereka ke majlis perkahwinan saya

zarina

Jadi ini bermakna masih ada peluang untuk lelaki-lelaki Melayu di luar sana untuk mengorat Zarina Anjoulie. Pastikan Zarina menjadi milik anda. Jangan bagi can kat awang-awang hitam di luar sana mencuri hati si pelakon jelita ini. Nanti anda juga yang kecewa melihat Zarina berjalan di sisi seorang awang hitam. Mesti terbakar je rasa. Jadi marilah kita mengorat Zarina Anjoulie beramai-ramai. Come on!!!

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

47 responses to Mana Ada Saya Bercinta Dengan Awang Hitam – Zarina Anjoulie

  1. aku says:

    first gitttewww….hehe

    0

    0
    • mekD says:

      takpe lah dik..ko kan femes katanyerr

      0

      0
      • Yahudi says:

        tak handsome ? HAHAHA tolong lah , bandingkan Daniel Louisy dgn Zizan Razak , HAHAHHAHA mcm langit dgn bumi , lagi nk bangding kan muka abg Nara dgn Don Benjamin ? lagi lah abg Nara perlu buat plastic surgery , okey ? HAHAHHAHA ,

        0

        0
        • Yahudi 2 says:

          biar la dia nak kahwin dgn Nigga kew dgn Turks kew dgn Bosnian kew dgn Chechen kew , knp nk racist sgt ?? Nanti anak you kahwin dgn negro teruk2 dari pendalaman Africa Nigeria yg masih bercawat tu baru you taw !! Nnt i nk tgk apa you nk update kat blog nie !! (If you’re still alive and blogging is still relevant) !!

          0

          0
    • mutiara says:

      erkkk

      0

      0
    • Joyah sport says:

      Horay horay . Tahniah ko first ..!!
      Skrg bukak mulot ko aku nk sumbatkan bAtang Negro .hahhaha

      0

      0
  2. vee says:

    kalau betul dia kahwin dgn org awang hitam. omg takdapat bayangkan!

    0

    0
  3. HP says:

    Secara jujur, takut juga Abang Nara dibuatnya. Namun apa yang peliknya, ramai gadis Malaysia, terutamanya yang Melayu jatuh cinta dengan Awang Hitam ini. Hmmmm. Nak kata handsome tak jugak, mungkin ayat mereka power kot.—Amboi Nara…tak baik pertikaikan ciptaan Allah…

    0

    0
  4. Mat K says:

    Tak payah lah bukak cerita dia. Bukan bagus mana pun seni dia.

    0

    0
  5. ungrateful nara says:

    Ko tu ensem ke abg nara?

    0

    0
  6. ugly nara says:

    Ko tu ensem ke abg nara?

    0

    0
  7. Anon says:

    apala salahnya dgn org kulit hitam (negro) ?? ada juga yg baek dorang tu mcm kita2 ni jgak. penulisan abg nara mcm sakit hati je dgn awang hitam knpa ya ?? cer share dikit, adakah awang hitam penah menyakiti hati Bg Nara?

    0

    0
  8. Student says:

    Actually pak itam/negro bukan semua x handsome. Mcm melayu jgk bukan semua handsome. Classmate sy kt u byk je pak itam ni diaorang ni baik2 je plus pandai dlm akademik. So jgn la ada bias kt diaorang ni.

    0

    0
  9. FFFFFFFFFFF says:

    Tajuk tak boleh blahh hahaha… Entah abang Nara ni. Tak baik tau pertikai ciptaan Allah :) Apa-apa hal pun, ada 2 perkara je aku suka pasal negro ni. Kalau diorg berlakon cerita kelakar, penghayatan diorg & mimik muka lagi best drpd mat salleh yg berkulit putih & suara diorang kalau menyanyi sangat best especially time diorg tarik-tarik suara tu :D

    0

    0
  10. Wak Doyol English Hazab says:

    “Namun apa yang peliknya, ramai gadis Malaysia, terutamanya yang Melayu jatuh cinta dengan Awang Hitam ini. Hmmmm. Nak kata handsome tak jugak, mungkin ayat mereka power kot.”

    Apa yang kau peliknye? Lelaki Melayu lagi tak hensem, ayat tak power, size kecik, pun laku jugak. Lagi ramai international model bangsa diorang dari model lelaki Melayu ye tak?

    Article kau racist la Nara. What an idiot. As if there is anything wrong with being with an African.

    0

    0
    • leighton meester says:

      melayu mana boleh jadi internasional model, standard internasional nak kena pakai underwear buat catwalk. it’s haram you know. Lagipun malay guy x handsome lah…pendek pulak tu.

      0

      0
      • Abg Jailani says:

        Babi betul… Mak kau, bapak kau, atuk nenek kau melayu kan… Tak payah nak kutuk melayu lebih lebih. Yang orang tak suka Awang hitam tu yang jenis dari Nigeria yang ter kenal dengan sindiket penipuan “Nigerian Scam”. Kalau tak tahu pergi google apa “Nigerian scam”

        Kalau nak meludah langit…. Ingat ingat sikit…. Kena balik kat muka melayu kau tu!!!

        0

        0
        • negro celup says:

          Yg melayu kutuk melayu dlm ni mmg tk sedar diri…diaorg ni bebal, keturunan dia bkn melayu ker…walopon nk tunjuk keterbukaan minda pon tk payah le nk kutuk diri sdiri dan keturunan ko weeiii!! Walopon korg cuba tukar nama ikut nama depa dan bergaul makan sepingan tido sebantal dgn depa..engko semua tetap depa angap melayu pendak jugak mcm ko sebut 2..buat malu diri sdiri..ppuuii..engko banga dgn depa belom tentu depa berbanga kwn dgn engko….nnti tk pasal buat lapuran polis sbb tertipu dgn negro…cer engko pikir polis 2 siapa?melayukan?dgn melayu jugak korang mengadukan?tpi dh terlambat le semua negro dh rembat maruah dan duit korang…bodoh tk boleh diajar cerdik tk boleh diikut…

          0

          0
  11. FYI says:

    Aku tgk makin hari penulisan nara makin terukkkk!ade ke patut soh bramai2 ngorat minah ni.bangga sgt ke dpt couple pmpuan cm ni.kalu anak ko dh pandai baca,mesti dia sedih bapak dia suke merapu cm tu.

    0

    0
  12. Anonymous says:

    apa sumbangan perempuan ni dlm industri seni? ce cite..selain muka botox, seksi nk mampos, kes dadah, etc. belakon tak ke mn!

    0

    0
    • mao says:

      betul betul. satu2 drama yg aq igt dy ni wujud yg tajuk ape tah..anak pontianak kot..pastu everything from her is gossip gossip n gossip

      0

      0
  13. Kak jH says:

    Nara ni sengaja …
    Ko ni bukannya tak tahu Nara ..
    Kalao da negro tu pAham aje la Batang nya.,
    Tu la pemanis awang itam tu

    0

    0
  14. blueberry says:

    “Jadi ini bermakna masih ada peluang untuk lelaki-lelaki Melayu di luar sana untuk mengorat Zarina Anjoulie. Pastikan Zarina menjadi milik anda. Jangan bagi can kat awang-awang hitam di luar sana mencuri hati si pelakon jelita ini. Nanti anda juga yang kecewa melihat Zarina berjalan di sisi seorang awang hitam. Mesti terbakar je rasa. Jadi marilah kita mengorat Zarina Anjoulie beramai-ramai. Come on!!!”

    Aduhai..Nara, Nara,, ayat hg nie buat aku nk muntah.

    0

    0
  15. bendi merah says:

    Nara teramat lah TIDAK HENSEM di mata saya..physical keseluruhan tak menarik, wajah tak menarik..bahkan gigi nya juga tak menarik..kalau ambik gambar utk iklan2 dia selama ni boleh buat saya muntah..sekian lah adanya..

    0

    0
  16. blurslowloris@gmail.com says:

    Siapa kenal Bilal Bin Rabah?? tahu kah anda dia seorang yang berkulit Hitam di zaman Rasullulah SAW???dan dia la orang diangkat melaungkan azan pertama..

    0

    0
  17. dudadau says:

    Makin besar tetek si zarina ni aku tgk. Saper pam ari2?

    0

    0
  18. Anonymous says:

    ada ke orang melayu nk jadikan pompua ni isteri…errrrr

    0

    0
  19. Puki Bau belacan says:

    Banyak Awang Hitam Yang Komen Dalam ni Sakit Hati,KIkikikiki!!!!

    0

    0
  20. whatEver says:

    Nape la Nara ni slalu je letak tajuk yg mcm ni..diskriminasi betol..x kesah hitam ke Putih ke..coklat ke..we r human..we r alL the same in HIS EYES..pelik betol la..tertutup betol minda sebagai penulis..

    0

    0
  21. tudia says:

    lama xmkn auntie aini kt nilai aih..hehe

    0

    0
  22. Lara says:

    Klu ko brcinta ngn awang hitam pe salahnye pn?
    Ko geli ke??sbb aku tgk aset ko dr atas smpi
    ke bwah dh cm pompuan negro dah.bza nya
    ko cerah ckit.

    0

    0
  23. Harajuku says:

    Apa jadi pada kes tipu kereta BMW?

    0

    0
  24. lois lain says:

    Agak racist article Nara ni. tak baik panggil orang gelaran awang hitam.selama ni aku pon tak pernah tau ada gelaran mcm tu.kita skrg zaman moden uollz.racist is a big NO NO.

    0

    0
    • Zu Mohd says:

      Ade gelaran awang hitam utk org negro sejak kes jenayah yg dilakukan oleh puak negro ni di negara kita.dlm berita pun disebut awang hitam, merujuk puak dorang ni laa

      0

      0
    • moden le sgtttt says:

      Ko 2 yg tk moden..mmg gelaran depa awang hitam…rumah ko tk de tv ye…..tk tgok tv ker?moden sgt spai umah tk de tv…

      0

      0
  25. Fish Fairuz says:

    Janganlah nampak sangat nilai perkauman engko tu Nara.
    Dorang pun ciptaan Allah SWT jugak…
    Ada plak suh ramai2 g ngorat minah ni…tak relevan langsung abg Nara ni

    0

    0
  26. padiyappaaa says:

    penulisan nara ni mcm harey….
    siap sruh ngorat ppuan ni….nara ja la amikkkk
    konon2 nk tulis x mau terguris hati org… dok control2 lagi buat org meluat…

    0

    0
  27. Universal says:

    Bro, you are JUST being a racist. Frustrating because someone educated like you write crappy thing like this & you are a Muslim.

    0

    0
    • whatEver says:

      Agreed..cuba kite ni g negara org and org gelar kite mcm2..sakit hati x? Org yg xde sensitiviti and x penah g negara luar kot..duduk kt kelompok sendiri je..educated tp otak terperok

      0

      0
  28. goyang Shima UMOBILE libri FILM guj runner goodies gingkopress hype fnizam kaka yunus Ahahh Pinki TFIOS nbcuni Chan

    0

    0
  29. Awang senandung says:

    Jangan jadi racist bro… Mana la tahu kan 20 tahun lagi dapat menantu kulit hitam… Baru tahu.

    0

    0
  30. intan nur azzura says:

    awang hitam pun awang hitamla.janji puas

    0

    0
  31. Panda888 says:

    To Nara…xyah nak racist sgt yer..xsemua African People tue jahat & xsemua org Melayu tue baik.. Lain kali, bukak sikit otak.. Gi travel luar negara.. So, otak tue tak sempit.. Ramai je org Africa jd lecturer & ngajar budak2 kita kat sinie.. so, boleh beza kan org yg educated ngn org yg x educated.. kalo xprcaya, pegila kolej2 or University yg trkenal, kbykkn best student, smua dr Africa.. Malu x Nara???? So, appriciate skit yer.. Dlm islam pun, xde istilah kalo kulit Hitam smua jahat.. Kalo kulit Putih, semua baik..lg 1, td aku nmpak ade org tulis ‘Nigeria yg dduk kmpung still pkai cawat.. Hello, FYI i’ve been to Nigeria before.. And xde pakai cawat2 bagai ok.. eventhough tnggl kat pedalaman bagai.. kalo korg g tmpat yg majoriti islam kat Nigeria, pakaian dorg lg trtutup dr kita yg Islam atas dasar nama sahaja..Aku tulis mcm ni, sbb nk sedarkan smua org xyah nk jd racist sgt.. byk je org2 kita krja kat African Country.. So Nara, Stop Being Racism!! Yes, I’m proud Married with African..

    0

    0
  32. acne says:

    Howdy, i read your blo from time to time and
    i own a similar one and i was jjust curious if you get a lot of spam
    remarks? If so how do you reduce it, any plughin or anything you can advise?

    I get soo much lately it’s driving me mad so any support iss very much appreciated.

    0

    0
  33. […] Mana ada saya bercinta dengan awang hitam – zarina […]

    0

    0