Written by AbangNara | June 13th, 2011

fasha dan jejai

Akhirnya setelah berkali-kali dikatakan menjalinkan kembali hubungan cinta dengan Jejai, hari ini Fasha di dalam Harian Metro mengakui yang dia dan Jejai hanya sekadar kawan. Kata Fasha, ibunya tidak mahu dia berhubung lagi dengan Jejai. Memang sesuai sungguh kata-kata “cinta terhalang oleh orang tua” untuk Fasha dan Jejai.

Namun begitu Fasha mengakui yang dia menerima barangan mewah dan 28 jambangan bunga daripada Jejai. Mungkin ini teknik Jejai untuk mengorat kembali Fasha. Berikut ialah kata-kata Fasha tentang larangan daripada ibunya:-

Saya memahami perasaan mama dan sebagai ibu, dia ada gerak hati mengenai anaknya. Mama tidak mahu saya berhubung lagi dengan Jejai kerana gusar kemelut cinta dan segala macam kontroversi seperti sebelum ini berlaku lagi sehingga mengeruhkan keadaan serta menganggu kerjaya saya.

Tahniah kepada Fasha kerana menuruti kata ibunya. Kepada Jejai, apa kata cuba hantar jambangan bunga kepada mak Fasha Sandha pulak. Orang kata kalau nak mengorat anak kena mengorat ibunya dulu. Nak seribu daya taknak seribu dalih. Kalau betul-betul cintakan Fasha, lautan api pun pasti boleh direnangi. Setakat ibu Fasha mesti senang nak kawtim punya kan?

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

66 responses to Mama Tak Restu Hubungan Dengan Jejai – Fasha Sandha

  1. moumo says:

    oke la tu

    0

    0
  2. melati says:

    heh…tu ayat cover jer tu…sat lagi ada lagi kontroversi yg dia buat…. tunggu je lah ye….

    0

    0
  3. Gengster says:

    Kesian betul pempuan sorang ni tak sudah2 capup dia.. Macam terdesak sangat pun ada. Yang kanan skali tu sapa? Ngerinye

    0

    0
  4. Daun Keladi says:

    Tak restu sudah!! Ada aku heran!!! huhuhuhu

    0

    0
  5. cutiey says:

    saje je minah nih nak bikin propa lagik…..

    0

    0
  6. Keladi gatal says:

    Bercinta bagai nk rak dulu, malah mengaku lbh lama kenal berbanding n0ra, tp baru sekarang tak restu?? hehehe!! Dunia artis lh……..

    0

    0
  7. Tanah says:

    wow mak dia ke tuh. hot.. patut anak dia pun hot..

    0

    0
    • DinDa says:

      hahaha…kenalah bese hot skrg…
      nanti leh ‘hot’ kemudian kat akhirat…
      persiapan awal2….

      0

      0
  8. elsa says:

    mak mana yang suke tgk ko diperbodoh2kan fasha oii. klu ye kurang pandai, bwk2 la guna otak sekali sekala. sah2 si jejai tu main2kan ko je. kejap nak kejap xnak. kau cantik, aku suka tgk ko belakon, sbb ko blakon best, tapinye akal kauuu, mak aiiiii letak kat lutut ke? sudah2 la tu.. move on! bnyk lagi laki yg baik kat dunia ni, tu jimmy shanley ade, cer ko masuk line… erkkk…

    0

    0
    • futuremg says:

      aku sokong stmt nie, aku pown same gak, Fasha, kalo la ko terbace kengkomen kat sini, aku nak bgtau, yg org sume suke tgk lakonan ko, sbb ko berlakon best, tp ktaorg menyampah tgk kesah peribadi ko yg bughuk tu, sesudah la Fasha, setakat jenis macam Jejai tu, kat pasar malam pown berlambak,berbaloi ke ko dibenci sbb cinta ko kat Jejai..cuber ko fikir…org msia nie ramai yg pemaaf, so ko berubah la utk kebaikkan ko gak..

      0

      0
      • nano says:

        Setuju sebab perangai kao tu I dah tak tengok drama lakonan you. Last kali I tengok drama Cinta tu je. Sendiri mau ingat le….

        0

        0
  9. LOL says:

    LOL…LOL…LOL…LOL…

    0

    0
  10. Tina Tenuk says:

    Elok la tu mak fasha x suke jejai… mak jejai x suke fasha..korang dua2 x yah laa nk sibuk2 nk bcinta pi wat keje lain yg x menyemakkan mata kitaorang kt sini, manjang je citer2 hal korang x abis2.. desperate sngt laa minah ni

    0

    0
  11. pandan says:

    yelah fasha,
    (layankan jelah citer dia nih)

    0

    0
  12. apa pun x boley says:

    apa pun xboley..

    0

    0
  13. tora dtg lg says:

    dah udah2 le tu paca….ko cr la datuk pl

    0

    0
  14. lovers says:

    Seriously FS nie on n off dgn jejai nie ayt cover jerk hati maner yg tak cair if dpt 28jambangan bunga untuk bufday ke-28 siap jam tgn beratus ribu lg2 hati $$$ FS nie…kamu tue muda lg laku berlakon blh cari $$$ sendiri xyah harap JEJAI…mmg both parents tak restu…so tak yah ler pjg2 kan cinta terlarang ko FS

    0

    0
  15. aku perempuan says:

    ade aku kesah..
    adelah, nyampah lah aku ngan pompuan ni..

    0

    0
  16. Cityiklan says:

    kes kes mak tak restu ni mmg banyak..sebab banyak bakal mak mertua ni cerewet kalau bakal menantu ni x perfect..faham-faham sajalah ye..hehe

    0

    0
  17. ape2 je la says:

    hm, elok sgt la tu… gerak hati mak mmg TERBAIKKKK la… ikut je, lgpn tselamat la si fasha ni drpd dpersia2kn laki t xtau mhargai prpuan mcm jejai ni…. at least ko xjd mcm nora danish.. tahniah ibu fasha..

    0

    0
  18. adik says:

    tp rasa klu mak jejai pon restu mak fasha mesti 10x restu kan?…….da lma dgr cite yg mak jejai x ska FS..tp bru ni dgr cite mak FS xska jejai…..

    0

    0
  19. Dewi says:

    La tak abis-abis kisah dia ngan Jejai. Kalau dah gatal sangat nikah kan ajala. Meluat la…

    0

    0
  20. lysa says:

    bagus tindakan mak dye. sekurg2 nya nnt fasha xde la menjanda awal btol x? kdg2 byk sgt org menyalahkan prempuan. pdhal sikap lelaki tu sndri yg xbertggjwp. kalau jejai tu bgus. nape xkntroversi psl dye je? bila fasha bergaduh dgn nora, nape jejai snyap je? nora nk ckp btol dye, fasha pn nk ckp betol dye.msg2 nk bela dri msg2.pdhal kte xtau sape yg slah secara batinnya. sebb secara zahir nya kte nmpk 80% kesalahn tu pd fasha. yela. org kan dh tduh dye permpas. tp, yg bestnye si fasha.. dye stiill cool lg wpun nmpk agk gelabah bile dye mmberi komen kt wartwan. jejai kt tgh tepuk tngan.LELAKI HEBAT. sebab dye org bergaduh sana sini. ptotnye dye amek tindakan utk settlekan prob. tp x.. so, sape yg ptot dipersalah kan btol x?

    0

    0
  21. Dewi says:

    boring asyik-asyik kisah dia ngan jejai

    0

    0
  22. Ayin says:

    mak jejai xrestu psl FS ni ratu kontroversi,,mak FS xrestu psl jejai ni playboya.. hmmmm

    0

    0
  23. reza says:

    biasa la fasha…kita ni manusia biasa. pengalaman mengajar segalanya. cuba la tak akan berulang lagi apa yg tak elok. apa pa pun…kau memang cantik family kau pun semua cun2. suka sangat. biar la apa org nak kata …fasha tetap cun

    0

    0
  24. Schumi says:

    Kalau dier ikut cakap ibu dier, mesti kerjaya dier lebih mantop….

    0

    0
  25. izz says:

    dah wartawan tanye FS jawab jerlahh… xjawab salah ..jwb pun slh.. org klu dah xsuke tu memcam ler..reti mengkritik aje kome ni…klu ko ikut jer ckp dorg ni.. xke mane ko fasha..so..ko wat jer mane yg ko rs betul FS…

    0

    0
    • senah says:

      alah seblom nih boleh je dia tak jawab. fasha kan reti membela nasib dirinye sendiri … katenye.

      0

      0
  26. NenekPenne says:

    buatlah yang terbaik fasha oi..kesian kamu ni asyik kena kutuk jer…

    0

    0
  27. nie ape kes spe yg terhgh-hgh nie boring nye aku,si jejai nie pn satu dah x de pmpn laen ke yg nak d glr kan nyr….kalo si pasha nie term si jejai mmg x sdr dri lh tue

    0

    0
  28. apsl si jejai tue dh cm gler talak lak,psha ko cri je la VIP2 yg laen toksah di lyan si jejai tue

    0

    0
  29. izz says:

    percayelahh..org yg kutuk kaw2..gune bahasa yg kaw2 tu..lagi teruk n buruk perangaiy… lagi xpanjang akal n gaya nyer…sape yg trase aku mintak maaplah…

    0

    0
  30. ntah la says:

    fasha, kO cri la jntan lain.. kO cntik, berbakat (wlpn aku meluat kt kO) tp aku sokong lau kO dngr ckp mak kO.. ingat ler restu kedua2 blh keluarga penting, lau dh dua2 tak restu susah la hidup kO nak bahagia wlpn kO tido atas duit skalipn…

    0

    0
  31. gud boy says:

    pa pe je la fs oii

    0

    0
  32. diana says:

    Perlu ke bt statement :

    “Namun begitu Fasha mengakui yang dia menerima barangan mewah dan 28 jambangan bunga daripada Jejai.”

    please la Fasha senduk. ko ni x habis2 la… aku rse ko nie tgh meroyan nie sbb jejai xnk kat ko… memalukan kaum pmpn je ko nih. cri la lelaki lain yg bujang n still available. buang la hobi ko yg suke amik laki org, tunang org & kekasih org.

    0

    0
  33. mak jemah femes ok says:

    ehhhh….selere ape engkau ni…..!!
    ellow pelempuan cantik…
    ko syukuri la nikmat cantik yg Allah anugerahkn tu…
    ko xrasa ke yg ko tu dh kufur nikmat..?

    0

    0
  34. julia says:

    si fasha ni cover line je agaknya. Fasha oi, kalo mak u betul2 tak setuju, putus je apasal u asyik dok layan si jejai tu, sekejap on sekejap off. jgn buat cara pompuan miang, nak sgt duda org… engkau masih muda, cari je lelaki yg lebih baik. kalau si jejai tu yg boleh cari u masa beristerikan si nora, dia boleh buat hal yg sama, besok hari lepas dpt u si fasha, dia move on cari pompuan yg lebih muda… tengoklah ada balasannya

    0

    0
  35. yune says:

    er bukan mak fasha ni pakai tudung ke dulu??

    btw, kepada cik fasha cari jer lelaki lain…

    0

    0
  36. pinkish says:

    mak jejai dh lma sgt x sudi dgn ko pasahhhhh…..bwk2 le cri jantan lain…ntah2 mak ko yg ade ati dgn jejai tu kn….?

    0

    0
  37. minah jambu 24jam mengadap computer says:

    buat bersabar fasha….jangan nk pikir2 pasal jantan2 ni semua tkde faedah nye…….pikir pasal duit lagi bagos….hati pn senang…….jantan2 ni semua buat kite susah je ! buat pompan jadi stress dn ape2 lagi lah !!! satu hari nanti tuhan akan temu kn jodoh fasha dengan jantan yg ada duit ada harta ….tk payah lah nk cari2….tengok macm minah jambu tngah tunggu je jodoh yg datang…minah jambu malas nk cari2….tu pasal sampai sekarang minah jambu lm ada mateair lagi……asek tunggu punye tunggu punye tunggu……….

    0

    0
  38. miss wawa says:

    lawa adik fasha..yg hujung skali..harap pe el pun lawa la jugak….

    0

    0
  39. as says:

    baru skrg ke mak fasha x restu???knp ‘ x restu’ masa minah ni nak meruntuhkan rumah tangga orang dulu?

    0

    0
  40. miriam belinda says:

    Go Fasha go…

    0

    0
  41. Tanah says:

    mak tk restu. kami sejuta kali tk setuju

    0

    0
  42. Pretty says:

    Fasha…I luv ur acting. Pls ignore dat jejai pest!!! He is such a pain!
    U r beautiful n hardworking, if d guy i saw u wz last wk is your new boyfriend, than thumbs up! Anytime hes better than this jejai pest !

    0

    0
  43. MIANG REBUNG says:

    BUAT SEMAK KELAMBU …..

    0

    0
  44. azmur amir says:

    mak fasha 2 cm sesuai ngan jejai..hahaha

    0

    0
  45. apa pun boleh says:

    sdpny mak fasha 2..hahaha

    0

    0
  46. mawar merah says:

    Tak dapat anaknya…mak dia kan ade Jejai…cubalah lah masuk jarum…boleh jadi bapak tiri
    Fasha sanda…

    0

    0
  47. zue.zoey says:

    Haaaaaaa…. bak kata Saleh Yaakob, kalau nak dapatkan anak, kena ngorat mak dia dulu. hehehe :)

    0

    0
  48. Portable says:

    mak die bukan pakai tudung ke dulu…ke mak org len??

    0

    0
  49. jijoju says:

    AKU TAK MAU KAMU… AKU MAU WANG MU, HARTAMU…
    HEEHEHEHEHE…………….
    org kalodah x nak.. x akan terima barang2 yg dberi.. tapi yelah.. sapa x nak brg2 mewah.. free pulak tue.. kan kan kan.. pasah sendat kannnnn…

    0

    0
  50. Kurus says:

    mcam tk beradap lah..buat lawak tang mak orang..

    0

    0
  51. teddycomey says:

    wakakakaka!!ayat cover..mak xrestu kunun..padahal mak ko dh kembang badan mkn duit jejai..br skrg xrestu bagai..s’tau aku mak jejai yg xsuka ngan ko pasha sendat..

    0

    0
  52. izz says:

    apelahh korg ni… klu fasha xtrime nanti mest ade yg ckp..fasha sombong..tulah..inilah..kene kritik jugak.xde beza..mulut2 manusia ni mmg xreti nak tutup klu dah xsuke tu..maybe adiah tu sbb pembukaan saloon tu ke..iskhh klu korg bagi adiahh ..cam ner prasaan ko klu org yg korg bagi tu xtrime..fk ler +ve sikit… nak kritik tu agak2 ler..cube letak dri ko kat tempat org tu..jgn ler ikut nafsu xsuke ngan marah jer…padahal fasha xwat pape slah pun ngan korg…xkenal pun..agak2 ler nak fanatik pun…

    0

    0
  53. khadijah says:

    Dah lama dah hubungan Fasha dengan Jejai mama Fasha tak restu..Baru sangat nak heboh..Mama Fasha tak suka sejak ND tu suka mengambil tahu kisah percintaan diorang..

    0

    0
  54. zafrul says:

    aku suka dgn fasha…. lakonan dai ok aje..
    ntah la… bila tengok dia… suka sgt pada dia..

    satu nasihat buat fasha… dah la… tinggalkan aje si jejai tu.. buang karan aje…

    lagi satu.. kalau fasha nak juga dgn jejai.. si nora tu
    akan mencari jalan huru hara kan situasi.. percaya la

    minah tu mmg tak suka fasha dgn jejai dan dia tak kisah jejai dgn org lain tapi bukan dgn fasha..

    renungkan la fasha,, i really love and adore u but please dont buat u turn kat jejai lagi.. u will messed u entire life if u in touch again with him..

    all the best sweetie fasha n i will support u all the way..!

    0

    0
  55. khadijah says:

    saya setuju dengan Zafrul..Tinggalkan Jejai tu.

    0

    0
  56. gojes says:

    Fasha…kesiankan mak u.pasti dia pernah menangis sebab org hina u and family.

    Tunjukkan kat family Jejai yg u masih ada family yg sentiasa menyokong u.

    Biarlah Nora dengan perangai buruknya, tapi u teruskan hidup yg semakin gemilang.

    Tutup buku lama, buka buku baru. Ingat masih ramai peminat u di luar sana.

    Terus berubah ke arah kenaikan…Fasha always the BEST…

    0

    0
  57. kureng hajo says:

    muka adik beradik dia mcm mak nyah je

    0

    0