Written by AbangNara | March 31st, 2011

malek noor sakit jantung

Rasanya semua orang dah tahu kot yang Malek Noor kini berada di ICU akibat serangan sakit jantung ketika bermain bola sepak. Kini Malek Noor berada di Hospital Pantai dengan keadaan yang dilaporkan stabil. Marilah kita sama-sama doakan semoga Malek Noor cepat sembuh.

P.S: Marilah kita sama-sama menjaga kesihatan. Mencegah itu lebih baik daripada merawat. Tak gitu?

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

72 responses to Malek Noor Masuk ICU Diserang Sakit Jantung

  1. nur arin says:

    semoga cepat sembuh…

    0
    0
    • comei says:

      amin…

      0
      0
    • Kasih says:

      moga cepat sembuh dan kembali sihat, Amin…

      btl kata bro nara tu, mencegah adalah lbh baik dr merawat, so jagalah jantung dan kesihatan diri kita… jg pemakanan kita serta jgn malas lakukan senaman…

      0
      0
      • Insyaallah.semoga dia kuat semangat dan cepat sihat:)

        0
        0
      • kamal says:

        aku benci kau lah kasih.. muak !!

        0
        0
        • Kasih says:

          2 maslah ko lah, bkn masalah aku pun..

          0
          0
        • Dinda says:

          semoga dia cpt sembuh…
          tp Alhamdulillah dia dah byk berubah…
          x mcm dulu…..

          0
          0
        • Kelembai says:

          Aku pun sama..poyo jek!

          0
          0
        • Delaila Rose Maria says:

          BIARKAN SAJALAH KASIH. BUKAN SEMUA ORANG DAPAT TERIMA CARA KITA KAN. SEGELINTIR YANG TAK SUKA INI TAK BERMAKNA ORANG LAIN PUN TAK AKAN BACA. SAYA SUKA SAJA NAK BACA KOMEN2 DARI KASIH DAN TAK RASA PUN YANG KOMEN TU MELERET2 ATAU GEDIK2 SEPERTI YANG DIKATAKAN. TERUS LAH MEMBERIKAN KOMEN, SELAGI TAK ADA HALANGAN DARI TUAN BLOG INI.

          0
          0
        • Ladies says:

          aku pun xsuka komen dr kasih.. meluat.. xtau nape.. rasa getix.. perasaan nie mcm geli jer bc komen dr kasih.. wlaupun komen dia baik2 jer.. tp ada something yg buat i rasa nak termuntah..

          0
          0
        • silent says:

          bukan apa .. komen dia mcm mengampu … meleret leret .Org kalau komen straight to the point …

          0
          0
        • Miss Volvo says:

          Dah mmg cara Kasih nak komen meleret2 biar je la. Yg tak suka ignore je jgn baca. Ok? LOL

          0
          0
        • ladies says:

          Silent: tulah dr dulu lg aku folow bc komen2 tp komen si kasih nie agk berbau mengampu tak tau thp ape.. air cond or kipas..mgkin dia kwn nara kot..

          Miss volvo: mmg buat xlyn pun tp xtau nape tergerak kat hati aku rasa semacam jer komen dr kasih nie.. mgkin ko tak perasan tp aku dah perasan bnyk kali..

          0
          0
        • Miss Volvo says:

          @ Ladies

          Bkn xperasan. Aku nmpk gak komen Kasih agak meleret-leret tp mmg da cara dia mcm 2 nak bt cmne kan? Aku ngaku aku mmg xbaca komen akak Kasih ni tp xbaik la korg kutuk2 dia. Biar la Kasih dgn cara Kasih. Lain org lain la cara nak komen. Btl x? Klu xsuka jgn baca. Itu je :) Aku pasti ada gak org xsuka cara aku komen. Haha. Lantak korg la klu xsuka :p

          0
          0
        • Kasih says:

          just nk bgtau korang, aku ni bkn nya kawan atau sesapa dlm idup bro nara tu.. jauh skali kaki kipas atau aircond tahap beku..

          dah gitu cara aku komen, nk wt cam ner kan.. samada korang suka atau x, bg aku 2 bkn mslh.. sapa yg nk bc bleh bc, yg x suka bleh skip jer…

          aku dh sehabis straight to the point, tp dh cara korang bc jd begitu, aku x mampu nk wat pape… sbb kan korang bc komen tu meleret2 korang nk labelkan aku ni kawan nara, cam tu ker??

          benda cam ni bkn nya isu pun, tp aku xpaham lah nape nk djjd kn isu.. aku jenis xsuka nk kisah komen2 org lain selagi dia xmaki atau menggunakan kata2 lucah pd pengomen yg lain…

          so bg aku, rasa nk bc just bc, tp kalo rasa nk muntah ke pitam ke baik korang skip jer la xyah baca.. aku no hal pun sbnr nya…

          0
          0
        • saiful wafi says:

          miss volvo, saya sependapat dengan cik.. bukan semua orang suka baca apa yang kita komen termasuk lah juga komen saya ini, tapi sudahnya kita dan komen sebaik mungkin, jika mereka masih tak suka itu diluar kawalan kita kan.. suka baca saja, tak suka kita pun tak kisah..

          kasih, saya suka membaca komen dari kasih.. walau ada yang meluat atau menyampah peduli kan lah sebab kita kan tak mampu nak puaskan hati semua orang.

          0
          0
        • Kelembai says:

          Bila org dh fire ko mcm ni leh plak wat komen2 yg slamber jek x lak poyo mcm selalu alaahaaii cik kasihaaan oiii.

          0
          0
        • Kasih says:

          kelembai. aku rasa kan ko x prnh ko baca komen2 aku yg sblm ni kot.. mmg cam tu aku bg komen.. dan komen kt bwh ni pun biasa jer bg aku.. xpaham lah… payah nk puaskan ati org.. suka krg jer lah..bab fire2 ni skit pun sku xkisah, sbb tu hak korang..

          0
          0
        • budak nakal says:

          betul. aku pun x suka gak..

          0
          0
  2. gayah moden says:

    Alhamdulillah da stabil…gmbar kat atas mcm spadan lak. ooppss…

    0
    0
  3. ziaf says:

    side effect mase muda kot..

    0
    0
    • tinak says:

      betul tu .. dlu2 ada baca diet makanan utk kekalkan kemantapan tubuhnya ialah 15 biji telur rebus satu hari …

      0
      0
      • silentgirl says:

        salunya body builder ni xsume yg wat training fitness.sbb dorg juz concentrate nk build muscles…juz nk dpt gud shape…tu blom lg yg amek steroid nk bg bdn cpt besa..mybe tu pn slh 1 side effect..pape pon hope malek nor cpt..jgn ler main bola..pkcik kan da tuo.

        0
        0
  4. Sesoot says:

    erm,cam sepadan lak derang dua nie..
    look nice…

    0
    0
  5. d_tieah says:

    Harapnay bertambah sihatlah atlet bina badan ni.. Ke dah bersara dah? Huhuhu..

    Entry Terbaru : Perkara Yang Tak Perlu Ada Dalam AF9

    0
    0
  6. khalis says:

    dah stabil? semoga semboh betul2.. teringat camne die cerita time die kembali insaf dulu

    Makna disebalik kata-kata seorang perempuan

    0
    0
  7. […] Penuh: Di sini Anda mungkin juga meminati :Jana Income RM 30 000 sebulan…Tanpa Kelulusan,Tanpa Modal… ‘Imam […]

    0
    0
  8. [email protected] says:

    taziah,,, semoga cepat semboh….
    duta produk kesihatan pun boleh kena sakit (cakap produk tu boleh ubat macam2) produk xbagus kot…..

    apa2 pun semua ni dugaan daripada Allah

    0
    0
  9. ctzen says:

    doakan yang terbaik utknya yg telah mendapat hidayah

    0
    0
  10. minah jambu 24jam mengadap computer says:

    mudah2an malek noor cepat sembuh dn sehat ok….nanti kalau dh semboh dn sehat jangan main bola lagi tau ok…..umor kalau dh 40 ke atas tk payah la nak main bola lagi….badan kite dh tk kuat ! lagi pn malek noor nye badan kan besar ! dh tk boleh kejar2 bola lagi ! nanti mengah2 penat !! semoga cepat sehat dn cepat semboh…..lov u malek noor……..

    0
    0
    • zaia says:

      minah jmbu kau nie penyayang la..last2 komen kau slalu ader lov u lov u..hahaha

      0
      0
      • ZAS says:

        memang penyayang pun minah jambu ni plus suka artis2 yang jambu sejambu dia yang suka makan jambu…

        0
        0
        • minah jambu 24jam mengadap computer says:

          macm2 lah kau ni zas n zaia …zas layannnnnnnnnnnnn

          0
          0
  11. Joe "The Driver" Sivarajah says:

    Once a national icon…, get well soon Malek!!!!

    0
    0
  12. semoga cepat sembuh….

    0
    0
  13. aku says:

    Dia baru je balik Umrah… kami sama2 satu hotel… dia cakap dia tenang dan happy sangat first time dapat jadi tetamu Allah. Saya doakan Malek Noor kembali sihat.

    0
    0
  14. Bayu says:

    moga Dato cepat2 sihat..
    iklan kejap.. korang dah tgk kah fb c jasmine slalu hepi..kurang ajar sungguh menghina Nabi…dia hina kaw2 lagi..kurang ajar..

    fb nya jasmine slalu hepi

    0
    0
  15. Ron says:

    Semoga cepat sembuh Dato.

    0
    0
  16. Maimoon says:

    Jasmine selalu hapy kalo translate ke english jd jasmine always gay. Sesuatu…Ahh!

    0
    0
  17. gulipecah says:

    harap2 cepat sembuh…tabah ye menghadapi dugaan tuhan..

    0
    0
  18. lisha... says:

    get well soon….

    0
    0
  19. lolyat gang says:

    semoga ujang ni sembuh cepat
    best gak tgk filem Ujang dia belakon dulu tu

    0
    0
  20. zaia says:

    semoga cepat sembuh uncle malek noor yg comel..Amin

    0
    0
  21. qasehraihan says:

    semoga malek noor cepat sembuh..
    suka baca kisah dia semasa mula2 mendekatkan diri secara total dengan ilahi..jujur je bacaannya..kan..

    jom baca drama sebabak kris dn lemas..

    http://qasehraihan.blogspot.com/2011/04/drama-sebabak-antara-krisdayanto-dan.html

    0
    0
  22. faris says:

    nk bina badan memang kena amik telur..tpi rasanye body builder xamik telur kuning yg kolestrolye teramat la tinggi..body builder jrang karidio mcm jog cuz nanti leh burn muscle dye..so dyeorg akan men besi aje….smoga cepat sembuh

    0
    0
  23. che` nin says:

    dia sbnrnya mkn durian ms ondway dr kl-ipoh, singgah mane tah makan durian byk sgt, so before game start dia berpeluh sgt2, then referee tny dia ckp rsnya sbb td mkn durian byk

    0
    0
  24. queen says:

    semoga cepat sembuh

    0
    0
  25. che` nin says:

    sbnrnya dia mkn durian ms ondway dr kl-ipoh, singgah mane tah makan durian byk sgt, so before game start dia berpeluh sgt2, then referee tny dia ckp rsnya sbb td mkn durian byk

    0
    0
  26. nurizyan says:

    semoga Malek Noor cepat sembuh. Mudah-mudahan dipermudahkan segala urusan :)

    0
    0
  27. lelaki subur says:

    semoga malik noor cepat sembuh dan marilah kita mendoakn kesembuhan beliau..

    0
    0
  28. wan says:

    Doa kesejahteraan untukmu… AMIN

    0
    0
  29. baru je jumpa malik noor time pergi umrah, muka senyum je. kiteorg duk 1 hotel

    0
    0
  30. nik anis diani says:

    semoga uncle cepat sembuh..dan sihat sokmo-sokmo…..dari anis…

    0
    0
  31. Jangan sangka air tenang tiada buaya, jangan ingat kita sentiasa sehat.

    Eloknya ambil tindakan mencegah dari awal.

    Minum minyak zaitun Palestine setiap pagi dapat menghindar serangan jantung, InsyAllah.

    0
    0
    • Minyak zaitun Palestine adalah minyak zaitun terbaik di dunia.

      Selain itu ianya amat berkesan mencegah kanser payu dara, baca artikel tentang Azean yang bertarung dengan kanser payudara dengan meminum minyak zaitun Palestine setiap hari.

      0
      0
      • Amier says:

        Tapi kena beringat jugak, tersilap tertelan minyak zaitun Israel meletup-letup pulak sebab ada crossfire dlm jantung tu.

        0
        0
  32. terajusuci says:

    nak tahu khasiat minyak zaitun, jom lawat facebook search palestine olive oil

    0
    0