Written by AbangNara | March 24th, 2009

gambar melayu malaysia dreamgirl

Awek di atas namanya Farah. Farah adalah salah seorang peserta Melayu dalam rancangan Malaysia DreamGirl yang ditayangkan melalui Internet.

Selain Farah, ada 3 lagi peserta Melayu yang menyertai Malaysian DreamGirl. Semuanya cantik-cantik belaka. Malah mereka datang dengan pakej yang tersendiri iaitu dengan body yang mampu mencairkan hati lelaki-lelaki di luar sana.

Sebelum kami meneruskan artikel edisi Bahasa Melayu baku ini, apa kata anda menikmati 3 lagi gambar peserta Malaysia DreamGirl iaitu Natasya, Shasha dan Liyana dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

Jangan lupa untuk beritahu kami siapa pilihan anda untuk menjadi gadis peneman mimpi-mimpi anda.

gambar melayu malaysia dreamgirl

gambar melayu malaysia dreamgirl

gambar melayu malaysia dreamgirl

gambar melayu malaysia dreamgirl

60 responses to Malaysian Dream Girl, Sukarnya Nak Buat Pilihan

  1. muda(nama sebenar) says:

    BULAT 2.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  2. aku says:

    gmbr yg no 4 nmpk mntap

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  3. garfield_82 says:

    xdala lawo mana pn…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  4. Anonymous says:

    nape semua cam pompuan s@#**l je??
    faizal tahir baru bukak baju dah jadi isu besar
    yg pompuan2 ni dah mcm nak terbogel dah,takde lak jadi isu
    it doesnt matter whether they are muslim or not
    what matter is they are women!!
    pitty them cuz allowing themselves to be exploited!
    murahnye harga diri pompuan sekarang nih

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  5. ain says:

    hmmmmm nenek aku lg cntik!
    diaorg ni memang la ada rupa yg cntik jgk tpi
    bila dedah aurat..terus nmpk tak cntik
    tgk posing mcm perempuan $#3%/?~#$

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  6. tebu says:

    gambo yg ke-2 dr bawah tu cam bapuk je…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  7. miekuci says:

    ish xantek pon cume body mantap jer..klakar je muker

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  8. nafnaf says:

    ish ish, cantik ke mantap ke bulat ke….tapi berani betul masuk contest ni. sah2 kena pakai bra…. ishhhishhh

    hebatlah wanita moden ni..

    @_@

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • fiza224 says:

      die msti nak cube yg lain,asyik2 contest nyanyi je kan… aku pun naik jemu… aggap jelah dieorg ni model,tentu fham kan… artis kita pkai bra ngan spender tepi laut kita xheran pun…brp ramai plak tu… ni pompuan2 yg kite xkenal,biar ajelah mereke…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  9. Milo says:

    memang dream girl untuk yang kaki pompuan. biarlah dia dengan labu2nya, x cantik pun. bukak sana bukak sini, semua cantik jadinya

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  10. angah says:

    humm. xde la lawa mane.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  11. hanz says:

    lawa ker???hihihi

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  12. rain says:

    aah…setuju2. takde la cun mane pn. tp kalo die ngorat i tegugat gak iman nih. hehe…anyway nih rancangan ape yer? tak penah tgk la

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  13. lilies says:

    xcntek pon muka.. harapkan tayang aset jer..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  14. flower says:

    kalau aku pilih la yg betol2 berbakat
    utk jadi malaysian dream girl…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  15. tuit says:

    huhuhu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  16. ain says:

    aik…rain kata xcntik tpi blh gak trgugt iman eh
    hai kuat kn iman anda tu…
    jgn smpai anda terlentok dgn prempuan2 tuttttttt

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  17. tebu says:

    gambo paling atas : bole la

    gambo ke-2 dari atas : die pakai bra besa sgt…sampai x nampak ape2

    gambo ke-3 dari atas : body die mantap gak…terngiur aku

    gambo ke-4 dari atas : cam bapuk…buah dada die cam kene pam je

    gambo bh sekali : yg kanan sekali tu paaaaling seksi. bersunguh2 die posing, ade can menang tu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  18. i say, allow says:

    ni muslim real ke…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • zaza says:

      muslim atas nama je la kot…klu dah pakai mcm ni mcm mana la org nak respect..
      sendiri mau ingat la.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  19. ven says:

    http://www.malaysiandreamgirl.tv/ ni web dia…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  20. wan says:

    bangganya aku tgk awek2 malaysia skrg huhu……..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  21. saloa mambok says:

    satu lagi hamis jalikha namanya ni blog dia…. bdk lagi ni…

    http://inibelogsaya.blogspot.com/

    mak dia berbelog jgk..leh tahan

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  22. ain says:

    bangga apanya dgn awek2 skrg(d atas)
    smuanya memalukan umat2 islam semalaysia
    mana la pegi maruah korang sebagai wanita islam hah!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  23. Anonymous says:

    @ain : tuh la tgh dlm proses kuatkan iman nih. bahaye2~~ hehe

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  24. saloa mambok says:

    ishhhhh MAK BAPAK dorang BANGGA apa….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  25. setuju says:

    pompuan sundal….korang ingat korang tu cantek sgt ke muke sorang-sorang lebih hodoh dr siti sarah da…(yg gambar pertama tu cantek la juga)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  26. Cencurut Laut says:

    Pada pendapat aku, apabila seseorang ” wanita ” menceburi bidang permodelan, maka akan pudar dan hilanglah nilai-nilai kewanitaan pada wanita tersebut.

    Tiada gunanya bertanding sebagai Malaysian Dream Girl sebab nobody will ever dreamed of having a woman who does not even have any shame of herself. Who would want a woman by his side who is constantly showing off their ” assets ” to public…

    Malaysian Dream Girl?????

    PTUIHHH (dengan ganasnya aku berludah)…

    This program should have named :

    MALAYSIAN DREAM WHORE or MALAYSIAN DREAM BITCHES

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  27. nodame says:

    ya Allah..berilah ptunjuk kepada hamba2 Mu ini dan seluruh umat Islam..
    sbgi gadis melayu dan beragama Islam,saya sgt malu mlihat gmbar2 trsebut..
    ini yg dkatakan dunia sudah smpi ke penghujungnya..hancur umat Islam jika prkara ini brlanjutan..nauzubillah..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  28. tuit says:

    lawa la jugak dari aku..huhuhu… tapi lau slh d gunakn… ermhhh….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  29. aku says:

    tah pape ppuan dlm mdg nie…sume nak tayang badan..kok lawa xpe gak…harap seksi je lebih pastu sekeping je aku nengok…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  30. ain says:

    x tahu la apa nk jd dgn diaorg nih

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  31. aku lah says:

    nek jijah lagi mantap & ngetop!!!!!!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  32. chantek says:

    kesian la…nak glamer punye pasal, sanggup masuk pertandingan yg bukan2 mcm tu…melayu pulak tu! huh!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  33. fiza224 says:

    itu hal die ngan tuhan… xyahlah berlagak baik sgt korg2 ni… mak bapak die xkecoh pun,korg nak kecoh2 plak..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • PeRwaNa PujANGa says:

      awk solo aje ke nk knl leh tk ,sy suka lah dengn pndirian awk tu,klau free kol sy 0174096889

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  34. bedepot_gal says:

    pe yg cantiknye?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  35. bedepot_gal says:

    muke mcm minah kampong jerr..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  36. lalalala.... says:

    adusshh,ape nk jd ngan wanita zmn skang ni…
    mmg trend skang kot dedah bdn sne cni..
    adushh,arap2la leh cpt2 brubh…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  37. zack81 says:

    aku minat kt awek gmbar3;brg atas gebu beb.. blh knlkn kt gua tak?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  38. tony soulvera says:

    kalo aku yg masuk contest ni mesti jd isu
    sebab aku lelaki….tp kalo pompuan rileks ajer

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  39. ala says:

    sanggup jual iman dan maruah diri untuk kesenangan dunia yang sementara… apa nak jadi anak-anak melayu malaysia kita ni… orang brunei orang melayu jugak, tapi takdela hancur macam melayu kita ni… takut kalau jadi acheh pulak nanti… jabatan agama islam pun senyap je… mungkin dah tak larat kene hentam kalau diorang niat nak gam program2 macam ni.. lagi satu, bila foreigner kata pompuan melayu kita ni murah sangat, kita marah… tapi nah, terbukti. inilah kenyataannya… nak kata apa lagi.. dah la tak lawa, murah dan mudah sangat pulak tu.. insafla…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  40. siti noorbaayah says:

    x cantik mana pun terdedah sana sini langsung x sopan x melambangkan wanita melayu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  41. adik says:

    Mudah-mudahan mereka mendapat petunjuk dari NYA…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  42. yana says:

    ye ke malaysian dream girl??
    ak rse lki2 kat sni ske pmpn yg sopan n cntk..
    hoho!!
    :D

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  43. solo olso says:

    nie sume senjata syaitan yg perlu kita ingat

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  44. lanToK LeW says:

    huihhhhhhh……..muke x leh blah…..klakor lak aku ase diorang nie….malu aku sbg rakyat malaysia yg berbangsa melayu n beragama Islam….huhuhuhu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  45. klickie says:

    hei biarlah mrk dh kerjaya mrk nk jd model apa salahnya..apapun mrk mmg cantik meleleh alir liu melihat mrk ber4,,paling lawa natasha

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  46. lalat idop says:

    glerrrrr………..cantik buah dada….cam cipot ba bi jer muka hahahah….sory…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  47. PeRwaNa PujANGa says:

    hai klo ade jodh hrap kite akn berjumpa leh aku perah buah ko ,untk buat lauk mesk loomak ,,sdaop tu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  48. anti dedah says:

    ingat ingatla – buah dada tu pinjaman semata mata

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  49. lukman says:

    saya suka awak

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0