Written by AbangNara | January 2nd, 2009

gambar rozita chewan

Being a beautiful person can be difficult sometimes. Especially when you are Rozita Che Wan. A Malaysian celebrity who have it all, beauty, sexiness and experience in marriage, Rozita Che Wan is hotly being chased by rich Malaysia male.

Want to see more of this beautiful Rozita Che Wan pictures? I have compiled some of her close up face pictures. You can view them by reading the full article.

gambar rozita chewan

gambar rozita chewan

gambar rozita chewan

gambar rozita chewan

gambar rozita chewan

gambar rozita chewan

gambar rozita chewan

gambar rozita chewan

Baca Yang Ini Pulak:-

153 responses to Malaysia Beautiful Celebrities, Rozita Che Wan

  1. awine says:

    …cantik mmg cantik,
    but kalo x pakai rambut palsu, bulu mata palsu, mek-up tebal, contact lens..x ler cantik mane pun..Buktinya?..Tgk cite diari ramadhan tv3 (bulan posa) and
    anak-anak dia x hensom pun cam muka budak biasa jer.Jd fikir2 lah sendiri..

    Hot debate. What do you think? Thumb up 13 Thumb down 10
    • kayru says:

      Diari Ramadhan Rafique tu la saat dia paling ayu.. xde mek-up.. aduhh terpesona sungguhh..

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 17 Thumb down 1
      • texter_bling says:

        ya btol…dia xmakeup lg cntik…aku knal fmly dia…aku mmber adeq dia si jaja tuh..adeq badeq dpa mmg cntik…

        Hot debate. What do you think? Thumb up 7 Thumb down 4
        • Shah says:

          Pe k0rg nk kate lantak la.aq ni mmg pmint n01 dye

          Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 2
        • lalola says:

          die xmekap pon cantik la… ayu… muka die mmg asli cantik… sape ckp xcantik tu sbnarnya jeles sbb die xsecantik rozita or die xde awek yg muka mcm rozita.. kuikuikui….

          Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 1
      • flower says:

        2 ler..dia ni makeup over sikit..

        Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
    • ade arrr says:

      kalo aq dpt dia aq xkn lps kan peluang … biar lobos dia nya aq nk men habis habisan wahaha

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
  2. Budak Otai says:

    Fuuhh..mmg cun giler..tapi kalo tak make up..mmg lagi lawa siut..dgr ceta,dulu kena gantung sekolah coz kes masuk ratu cantik..betul arr???Adik beradik mmg lawa2..tapi anak dia idak pula comey2..ikut baka bapak kot..Hehe..jgn marah aaa..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 2
  3. caca says:

    dia ni kalo tk make up lg cantik

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  4. syed822 says:

    bt gapo lawa2 bkn best pun. tp perkawinan musnah. biasa la artis. depa tanggung dosa. kita zina mata.

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 2
  5. seks melayu says:

    mantap beb.

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
  6. jimbit says:

    nie bru pamela anderson malaysia..
    tetek besa..

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
  7. flower says:

    haha..
    aku rasa kalau dia x makeup over dia lg lawa..
    kadang2 makeup dia over sgt…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  8. miebahau says:

    pehhhh xle thn gua tgk dia ni… pkai pa pun nmpk cun jee..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  9. kal-el says:

    wow shes hot..jst like her baby sis

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  10. kal-el says:

    i hope she doesnt hv to marry the dato’ & neneks.unless she wnts to bcome instant rich la.bt happiness is forever eternity if we seek it carefully.i hope her beauty resembles her heart which come frm within..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • purple says:

      honestly.. i dnt really knw bout rozita che wan. my mum told me tat she juz dvorce n tatz sad, but i really hope tat shez kind-hearted n loving.. y loving? bcz wen we love, we wont do bad tingz tat wud make people sad ryte..?

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  11. donna says:

    Biase ja lah, dia cantik masih ada yang lagi cantik! betol x?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  12. koe says:

    peh cun la…tetek mntao siot…seda giler klu dia jd bini aku…

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  13. zek hero says:

    ceh mekap cam bapuk… muka lawa dh nampak cam bapuk……..kekekeke……ker minah nie khunsa kot …. hahahha

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  14. kancilmerah says:

    dah mcm darai pun ade aku tengok

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  15. jerneh says:

    pic no7 tu jer ok
    yg lain x cantik pun muke dia ni

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  16. onye@noor says:

    xbaik korang ckp cam2 kat dia….. sblum korang kutuk dia… korang crmin lar diri korang dulu….pe raa……… klu dia xmakeup lbh bek jgn jad artis……

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 2
  17. pianz says:

    org pompuan nie kalau nak tahu dia lawa tak lawa…..kena tengok dia baru lepas bangun pagi……
    tu petua atok gua cakap….laaaaaaa..
    kalau dah asli pun menawan jika ditambah dgn mekap lagi la menawan…..
    apa komen org2 pompuan…ok tak gua punya pendapat nie…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  18. mohamad abdullah says:

    aku cinta kamu ROZITA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  19. mizzi says:

    adik2 beradik che wan ni mmg lawa2…baka baik ni!!
    bkn rozita n ayu je yg cntik…kakak diorg yg kahwin ngan lan pet pet pn cun….diorg mmg keturunan baik punyelah!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  20. akak rozita nie memg cntik…ketwa akak kelakar..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  21. sedap says:

    mama..nak susu!

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  22. zainal says:

    aku mmg suka sangat padamu rozita..andai ada peluang akan ku jadi kan kau isteriku….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  23. zainal says:

    tiada wanita secantik,selembut,semanis,seseksi n yg setanding dirimu rozita……kau la cintaku ke akhir hayat..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  24. purple says:

    itz juz tat… shez beautiful..=)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  25. bibo says:

    cantik la tu,umur da lebih pun masih lagi cantik dari kebanyakan anak dara malaysia.kalau bukan dah nak berkahwin aku tackel mati-matian.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  26. jue says:

    dia memang ada keunikan sendiri pasai pa ,… aku nie syok sgt tgk muka dia laaa…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  27. shah says:

    tetek besar sial! mesti dulu laki die ramas tiap2 malam. kalau aku jadi laki die pown aku ramas jugak. sedap gile tetek die!

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 1
  28. zal says:

    memang cun btl dia ni.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  29. zal says:

    blh tak nak brkenalan…..0199260856

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  30. DEALOVER>ZZZ says:

    BLEH LAH WAT GELI2…LAW BLEH,SEDAR LA DIRI 2 DA MAKIN TUA..SOK,BERKEDUT GAK XD GIGI..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  31. CARI_SAYA? says:

    Bleh tahan la.tapi xtaw la kan muka die mse remeja dlu cmne,waktu bgn tido,lepas berpeluh2..klu lawa mase 2,mmg lawa la..law x,lu pikir la sendiri..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  32. punk says:

    oh, rozita rupamu lebih cantik daripada siti nurhaliza!kalaulah umur awak sama ngan saya,dh lama saya kahwin ngan awak!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  33. mia says:

    rozita,awk mmg cantek..so,truskan karier awk k?? gud luck!!!!!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  34. oshin says:

    anak2 dah besar. dok sekolah asrama plak tuh… xyah la salahkan orang buat cite tak baik pasal awak.. awk yg mencorakkan ia menjadi begitu..malu sikit pada anak2… xyah seksi sendat.. malu tengok ! memeng xnak tengok tapi… meluat !

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
    • anti seksi says:

      betul-betul-betul…cm nak raih simpati pun de dri jantan-jantan jongos yg gler seks tu

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  35. gilasex says:

    huhuhuhu gua nak jilat dia punya puki bnyk sedap oooo

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
    • anti seksi says:

      kau jilat lah puki mok mun tu,,,,,same je cm dia punye,,,,rse pun same je,,,beza mak kau dah kecut je,,,galok sgt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  36. mimien says:

    slm…..jgnla kita kutuk2 artis2 skunk…..biarlah diorg…kita just tgur cra bebaek jer keyh???yg laen trpulang mcm mna diorg nk mencorakkan sndri…..stuju???

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  37. shazsmiss says:

    die mmg cntik la.. suke tgk die.. dlm diari rmdhan rafique lgi ayu mke die sbb x make up.. klu die make up or x die ttp cntik ryte???

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  38. rahsia says:

    rozita mmg lawa siot..kalu dapat kahwin mau x kuar bilik ni…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  39. gugu says:

    cantik dimata.. yeah neraka lah nanti tujunya… kalau betudung pun boleh org pandang cantik.. tak pyh lah tersembol2 mcm tak cukup kain…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  40. yunusop says:

    korang nk kate yg bkan2 kate r,yg penting dia x myusahkan korang.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • anti seksi says:

      mmg lah x nyusahkan org,,tp kte sebagai mnusia,,kena saling menasihati,,dia jgk menjadi contoh,,,dia kn artis,,satu dunia bleh tgok,,so klau dia x elok,,of coz lah kte kutuk,,jdi lah org yg bermoral skit,,contoh nye mcm dato siti,,,x seksi pun, tetp cntik n ramai peminat,,,pkir-pkir lah sendiri

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • jz comment.. says:

        stuju..amlkan pesan agma..
        menyuruh kearah kebenaran
        mencegah kemungkaran
        nak ke jwb ngan tuhan kalo kte xtegur umt sesama agma wat dosa?

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • hangpalahangtu says:

        anti seksi nii… betol2 seksi ke…..? kalo betol seksi.. mesti lebih seksi dr rozita che wan.. i luv rozita che wan. muuahh……

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  41. malikundang says:

    apa pun yang korang nk kata dia memang cun wat masa ni la k……

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  42. [...] more on Beautiful Nara Share and [...]

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  43. [...] kami pernah kongsikan koleksi gambar Rozita Che Wan, hari nie kami nak tambahkan lagi gambar-gambar janda terhangat Malaysia nie. Pelik jugak yek [...]

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  44. lady bird says:

    cantik mmg cantik…..tapi kalo pakai tudng LAGI CANTIK

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  45. bapakkautelanbiskutaku says:

    alah ape korang sibuk2 sgt ni..pompuan jambu2 pun kentut busuk jugak…lagi2 jenis kentut panas..tuuhhhhhh~~~~

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  46. Obama Msia says:

    kentut kau bau pekong…petai….da jugak orang nak kan?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • bapakkautelanbiskutaku says:

      ade la org suke..sebab tu la aku nak tekankan yang kita sumer normal..tak di nilai semata-mata dengan bau kentot atau pun rupa..jadi jangan lah terlalu puji kecantikan..maupun mengutuk org sbb cantik sgt..ingatlah..bahawa kita suma manusia biasa..lagi baik kita buat keje lain mcm toreh getah ke..tiup belon ke..tukar bateri remot kontrol ke..daripada dok sini mengutuk dan memuja..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • hangpalahangtu says:

        betol tuh… daripada aku suroh bapak kau telan biskut aku.. lebih baik aku suroh bapak kau toreh getah kat kebun ke atau tiup belon bebudak sekolah ke atau pasang bateri remote kontrol tv aku ke… kalo aku bagi biskut kat bapak kau, nanti abis biskut tu bapak kau telan… lebih baik aku kongsi biskut tu kat rozita che wan… i luv rozita che wan.. muahhh…..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  47. Hamba Allah says:

    Janda yg xabis2 buat dosa n bg dosa kat org…bile nak bertobat artis2 malaysia ni…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  48. sabree says:

    biase2 je

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  49. sara fahiza says:

    Yg kesiannya anak2 yg mak ayahnya bercerai-berai …..kerana kecantikan menjadikan nafsu serakah manusia mengejar kebendaan…..bila terasa diri cantik….duniawi diutamakan….padahal itu hanyalah sementara….yg hanya bertahan sehingga umur 50 ke 60 tahun jer … bekalan akhirat takde bersedia….padahal itu kekal selama-lamanya utk dituju ….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  50. adam says:

    show breast

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  51. eza says:

    i betul2 minnat kat u

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  52. selamat says:

    keras jer bibir atas tu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  53. tedy says:

    la x sala pun dah confiden nak pakai seksi n comel buat pa tutup lain la klu cacat, anugera tiap insan,bosan le dgn style siti cam macik2,kan cun cam akak rozita ni pakaian pun hot hehehe

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  54. salam……..aiik k.roszita,k.roszia semaking sedar

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  55. to says:

    xlawa pun, nampak tua jer. adik dia pun tak lawa. syok sendiri sj

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  56. black crow says:

    kalo dapat jadi no 3 nih memnag sedap siot….akan aku usahakan…heheh

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  57. ayein_90 says:

    hai smua..saya salah seorang peminat kak rozita kite…saya teringin sgt2 nk tgk kak y real..pape hal smge kak dmurahkan rzeki,pnjng umr n slaMat dnia akhirat…….amin….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  58. Julie Anne says:

    ade aku kisah?? ekekekeke

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  59. din, says:

    kepada pemilik habib..I pernah dengar interview anda anda mengatakan kalu nak anak berjaya..dia mestilah lebih berjaya dr ayahnye…hari ni kamu bergambar dengan artis ..mempromosikan tubuh artis untuk jualan kamu…mengalakkan artis dedah aurat untuk habib jewel.. this is not indian muslim culture. Believe To Allah. you galakkan artis pakai dedah aurat.. you must do the best to the ummah for muslim generation.not like this. you are destroying the ummah.by introducing bad habit/culture. Think what your son do ? more than yours

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  60. DR.jackal says:

    wanna rozita be my gf

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  61. rahsia says:

    lantak die la nk pkai ape pantat koang sakit ke tgk die pkai cam tu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  62. ex you dulu.. says:

    Roz, tak sangka juga awak masih lagi power sekarang.. tak puasler i syg…boleh i rasanya sekali lagi ker.. i tunggu you ok..i janji i akan hiburkan you lebih dari dulu ok… contact no i if ur free ok syg…. jilat sume ok… oh ya, pakai perfume hari tu ok..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  63. awang says:

    tgk pic yg ke5…tgk dri atas ok sampai tengah kain pulak tak cukup……dunia2……………..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • ladyorange says:

      hahahaha…aku nampak awang..aku agakla kan..senang skit masuk angin tu..hihihihi..da sendat2 makan tang tu takut buncit..tu yang dedah skit..kih30

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  64. lanun says:

    cntik ke x peduli per..jnji dia mlmbngkan kegairahan..
    lau berkesempatan bjmpa soalan pertama berapa saiz dia..hakhakhak

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  65. asam pedah says:

    p/s:- to Rozita..jgn terlalu kerap meminjam duit k..
    pg mekah sponsor..duit deposit keta sponsor..jujur la,
    n plz jgn hipokrit…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  66. k says:

    bini aku lagi cantik

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  67. vogedevas gurl says:

    bia le pe org nk kta..women r beautiful..pompuan mmg hbat..no women no cry..so,if there r women,there r man cry..hahaha

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
    • hangpalahangtu says:

      betol tuh…women r beautiful when naked.. pompuan memang hebat bila d atas ranjang..tak kira muke cantek atau tak… wow i luv gurlz or women very much…

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  68. [...] Malaysia B&#1077&#1072&#965t&#1110f&#965&#406 Celebrities, Rozita Che Wan (115) [...]

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  69. lisa says:

    dia mmg lawa penah jumpe..tapi biasa la wartawan malaysia kalau beb memuji mmg beriya-iya..tp dia mmg lawa cuma dia make up tebal2 time tu siang mmg nampak make up clear gila…tp tak la lawa gila sperti megan fox or Catherine zetha jones :) standard lawa perempuan south east asia.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 2
  70. Z says:

    BIAR LA DIA..KORANG SEMUA NI JELES SGT YG TUHAN BAGI KAT DIA KNP??.JADI LA MANUSIA YG TAK JAGA TEPI KAIN ORG..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  71. syahrul helmi says:

    blh tahan juge muke die.dari dulu aku suke die.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  72. ^^ says:

    tebal giler make up 0.o

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  73. Erin says:

    I think she is the most beautiful person ever

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  74. pia says:

    memang cantik..itu kelebihan dia..siti norhaliza pun x secantik rozita…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  75. pia says:

    biasa la orang cantik ..mesti ader yg cemburu..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  76. matjep says:

    assalamualaikum

    kak, saya sentiasa doakan akak akan berubah ke arah kebaikan. mudah2an akak akan lebih dicontohi. Amin

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  77. Fleta Nail says:

    I thought it was going to be some boring old post, but it really compensated for my time. I will post a link to this page on my blog. I am sure my visitors will find that very useful.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  78. porno izle says:

    Hello – I must say, I’m impressed with your site. I had no trouble navigating through all the tabs and information was very easy to access. I found what I wanted in no time at all. Pretty awesome. Would appreciate it if you add forums or something, it would be a perfect way for your clients to interact. Great job

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  79. nadhrah says:

    Assalamualaikum. korang semua dan hai korang semua nama penuh saya nadhrahbinti mohd fowzi umur saya 14 tahun form 2 1997

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  80. Fiq IV says:

    die nie xdela cantik sgt. org minat die sbb ‘barang’ die besar. itu je. buat lancap bolehla.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  81. honaq perlis says:

    semua nak comment..sapa yg tak nak comment..tepuk dada tnya minda..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  82. naughty says:

    nape adik beradik dy sume cantik ??
    jeles suda..
    ayu cantik tp perangai ????
    huh !!

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  83. sri lov ad says:

    i nak g tau u all k..drpada duk mengutuk org cermin dulu diri sendiri. kalu org yg baik takkan mengata org len..sebaliknya mendoakn supya org tu berubah..ni tak ade aje bende yg tak kene.. skg korg mengata org, esok lusa n akan dtg blm tentu kturunan korg tu sepanjg masa buat baik.. aku ckp mcm ni aku pn ingat kan diri aku gak.. tak der yg mustahil dalam dunia ni..kun faya kun..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
    • boyzzz says:

      yee..sy stuju 100%..mgata org bt dosa,sdgkan sndri sdang bt dosa duk mngata org xsdar plak….mcm2 org kt dnia ni….

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  84. I do love the way you have presented this specific concern and it really does offer me personally some fodder for consideration. On the other hand, coming from what precisely I have witnessed, I simply just wish when the actual opinions pack on that people today stay on point and in no way start on a tirade of the news du jour. Anyway, thank you for this fantastic piece and though I can not really go along with this in totality, I regard your perspective.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  85. minecraft says:

    very good webpage i really like the layout and then the colorings. Could my partner and i ask the things subject you could be implementing, i would like to use it for our newer minecraft cheats web page

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  86. Victoria Peak is a good way to to find one’s bearings on Hong-Kong. Some trails offer you nice strolls over the city. You could enjoy the view and some fresh air… Of course there is also a shopping center on the Peak(what a surprise?).

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  87. I conceive this web site has very wonderful composed articles posts.

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  88. I enjoyed the post :)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  89. JZ Glow says:

    Make up tebal mmg nmpk cntek dlm gmbar. Cuba compare gmbar dai tnpa make up… Cntek luaran jer watpe. Dalaman harus cntek dulu baru la natural. X pyah bazir bli make up. Angkat wuduk jer lebih mujarab…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
    • sinyu says:

      aku pernah nampak dia tak bermekap, dan ianya sangat ayu beb…. gosh teringin sekali ingin memeluk dia..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1