Written by AbangNara | October 10th, 2010

konsert reunion af8

Buat peminat-peminat setia Akademi Fantasia terutamanya AF8, malam ini (10.10.2010) jam 8 malam di saluran Astro Ria bakal berlangsung satu konsert reunion AF8. Yang tambah menarik, artis-artis AF dahulu seperti Mawi dan Aizad juga akan turut membuat persembahan.

Oh ya kalau anda duduk berdekatan dengan Bukit Jalil, silalah ke sana untuk menonton secara live. Tiket adalah percuma. Kami berani jamin anda tidak akan menyesal melihat persembahan artis-artis AF.

Sambil-sambil tengok siaran langsung majlis persandingan Sheikh Muszaphar dan Dr. Halina, sambil-sambillah kita tengok Konsert Reunion AF8 malam ini.

P.S: Segala update pasal perkahwinan Sheikh Muszaphar dan Dr Halina boleh baca kat sini ye.

P.P.S: Kitorang ada bincang di Facebook BeautifulNara sambil tengok siaran langsung perkahwinan angkasawan negara. Join Facebook Kami untuk turut serta memuji dan mengkagumi kehebatan persandingan mereka berdua.

23 responses to Malam Ini Konsert Reunion AF8

  1. iepah .. says:

    np ,msty wt serentak ????

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  2. Miss pocO says:

    tak brape nak minat ngan AF lg…

    bosaaannn…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  3. iepah .. says:

    eh, yg first ?? wah, bgga sgt2 ni.. hee …
    congrets to my self =)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  4. rezab says:

    aku x kenal sorang pon saper student AF…lagi2 yg AF 6,7,8….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  5. spiderman says:

    aku lagi tak tau akademi fantasia tu menatang ape

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  6. ahli fikir says:

    astro mmg slalu buat cmni. ingat lagi persandingan Dato Siti kat tv3 ? dan dan tu jgak lah astro buat yg Mawi-Ina hati ke hati tu. siap cooperate dgn RTM ag. tapi nyata TV3 mendahului rating. kali ni mereka buat lah lagi. idea yg sama – Mawi. Mmg la bgus bersaing, tp bersaing tak kena tempat. haha.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  7. graig says:

    hai semua ari nie shat ke??

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  8. hati berdebar2 nk tahu perkembangan kemalangan di melaka…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  9. miss annur says:

    astro nak kaut keuntungan lebih je.. mcm ada aspek sebotaj je..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  10. gosipgurl_fea says:

    Sedih ..terlalu banyak org muda nak berlumba2 jadi artis then terlalu banyak disoggokkan dengan rancangan who want to be a star. shrug…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • gosipgurl_fea says:

      maksud aku di malaysia. jgn jadi macam indonesia. 89% peratus ekonomi mereka bergantung pada aktiviti seni semata. malu. contohi jepun lagi bagus.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  11. SWEET says:

    Masih laku ke show x AF nih?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  12. ko pun same says:

    tapi nape ek,semlm xde pun live AF ni kat Ria?tak cukup camera man ke?i Mean,mybe some of the camera man dok sibuk nak ambik gambr kat Dr. SMS punya wedding..hehek..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  13. […] Panas, Malam Ini Konsert Reunion AF8 Submitted by selebriti on October 10, 2010 […]

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  14. Anytime I research a topic I have no idea what i may find. I’m so thrilled to have found your extensive blogging as it flawlessly details the questions I have in mind and even the unmentioned issues which i would have looked for in the future.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  15. I do not claim to comprehend the key reason why, but I personally did not hope to truly locate what I was ready after. I had been mixed up and your post cut through the typical idea that only present the possible lack of substance. Should you keep this up writing I believe you will end up a force in this particular field.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  16. It’s the best time to make some plans for the future and it is time to be happy. I’ve read this post and if I could I wish to suggest you few interesting things or advice. Maybe you could write next articles referring to this article. I desire to read more things about it!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0