Written by AbangNara | November 23rd, 2009

nasha aziz

Wahaha. Sumpah lawak gile gambar makcik kat atas tue. Nampak terharu gila macam dapat pergi haji pulak. Cuba tengok gambar makcik kat belakang Nasha tue. Macam body guard beb. Putih gile ngan muka tak ada perasaan. Sumpah lawak gile.

Nasib baik Nasha Aziz rileks jer. Rasanya makcik yang terharu gile tue dah beratur 3 4 jam kot nak dapatkan otograf Nasha Aziz. Tahniah makcik. Jangan lupa frame kan tau? Hehehe.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

183 responses to Makcik Terharu Nasha, Nak Balik Bagitau Cucu Makcik

  1. iynies says:

    cute nasha :)

  2. ammey says:

    pe ni????
    huhu………….

  3. BumbleBee says:

    “baaaa baaaaaaa cakkkkkkkkkkkk~~”, kata makcik baju biru tu..

    “idung aku sama x ngan idung nasha?”, tanya makcik yg peluk nasha

    hehe….lawak macek2 nih…

  4. shin says:

    ketawe sorg2 aku tgok muke makcik yg peluk nasha tuh..muke xleh blah..kering je…hahhahah l
    lawak3..
    dah la putih gle..
    muke kering xdek perasaan..
    hahahahah~~~

  5. nana afzuan says:

    tak tahan tu macik tepung gomak tu letak tangan kat bahu nasha.. hehe

  6. nana afzuan says:

    tak tahan tu macik tepung gomak tu letak tangan kat bahu nasha.. hehe

    kekekeke

  7. sumijelly says:

    hehehe….mak cik tu suker sungguh…
    biasalah…dpt autograf artis…
    leh frame tu..
    hahaha

  8. awekcun says:

    MAKCIK TU CKP ALHAMDULILAH…
    DPT JUGA AKU JUMPA ARTIS PUJAAN AKU..
    HEHEHEEEE….

  9. [email protected] says:

    mak cik 2 xsanggup nak tengk nasha kot….. “setiap kali aku tengk nasha ni, aku teringat VIDOE tut……sexy dia dulu……” lebih baik tutup mata……… KATA MAKCIK 2….

    huhuhuhu

    • ammey says:

      mak cik ke ko y kata cm 2??
      huhu

      • awekcun says:

        HEHEHEEE..
        BTOL3…

      • awekcun says:

        HEHEHEHEEE…
        BTOL3……

        • [email protected] says:

          huhuhu…. kalo aku selak jelah… biar nasha cakap biar betik peminat aku ni…….

          nant aku cakap saya nak pastikan betul ke nasha dalm rakaman 2….

        • ammey says:

          ko mint dye ke

        • [email protected] says:

          x inat pun…. saje jer nak tengok……. tut orang polpuler…
          heheheheeheh

        • ammey says:

          gedik mung nih
          hehe..

        • awekcun says:

          Hahahaaahaaaaa….
          ape la ko nie pet,wat pecah panggung je!
          ntah2 xpsl2 dia karate ko kt ctu gak…..
          pdn muka ko…

        • [email protected] says:

          NASHA LAGI SUKA LER….

          ko tengok x pic dia yang dia pakai baju x pakai pakaian dalam lagsung…..

          baju 2 dah le nipis….nampak semua…. NASHA MARIA FARIDA n nikki…..

          seksa siot…

        • awekcun says:

          HAHAAHAAAA…
          PELA KO NIE PET..
          KANG XPSL2 KNE TERAJANG PLAK…

        • ammey says:

          pet yg 18sx maw sgt la tgk

        • [email protected] says:

          nasha suka ler,,,,
          hehehehe

          kat bawah ader orang marah kutuk mak cik 2….

          nant nasha x saman BN mak cik 2 lak yang saman BN….

          mcm mana ni……

          kak nara kalo kener sman gan MAK CIK 2, pet punya nenek peguam….. nak guna dia ckap le…..

          gurau je kak nara

        • [email protected] says:

          180 SX ke atas le pic nasha 2,,,,

          tp pic 2 paling popular pic nasha kat intenet

        • awekcun says:

          YELA PET NIE..
          BAB TU SUKA LA DIA…
          NK KNE PIAT TLINGA NGAN BINI DIA NIE…

        • ammey says:

          yeker..xsngup aku nk tgk barang yg sma dgn aku
          huhu….

        • ammey says:

          aa la da owg mrah
          kak nara next pic plzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

          ampun sy mak cik,trkutuk
          :-(

        • [email protected] says:

          HUHU…. AWEK CUN AKU BUJANG LAGI LER

        • awekcun says:

          YEKE?SOWI…
          MUKA KO CAM BAPAK AKU JE..
          INGAT KO DH KAWEN…
          [GURAU JE…]

        • ammey says:

          weh dye muda ag la,bru 23
          teruna ag 2
          huhu………..

        • [email protected] says:

          muda lagi le aku ni…
          sa,pai ati tau

        • ammey says:

          awek nk kt ko kot pet
          huhu

        • [email protected] says:

          nant ex GF aku marah kat ko awekcun……
          dia cakap aku ensem ko lak cakap aku tua

        • awekcun says:

          SORI…
          AKU DH ADA TUNANG..
          LG 2BLN AKU NK MENIKMATI ALAM
          P’KHWINAN..
          HEHEEEE..ENCEM TAU LAKI AKU.
          CAM BEKAM…
          HUHUHUHUUUU

        • ammey says:

          huhu dh gf ko mst la dye ckp ko hnsm
          klu dye ckp ko xhnsm wtpe dye kple gan ko
          hehe

        • awekcun says:

          ALAAA…
          STAKAT EX KO TU..
          AKU JERIT JE TRUS DIA LARI
          SMPAI TERKENCING DLM SLUAR..
          HUAHUAHUAAA….

        • ammey says:

          hehe guraw d alam maya la awek pn
          mna bes blind date kt cni huhu

          kg ko kt ne awek,aku nk p kndri ko
          hehe {gurau ba}

        • [email protected] says:

          huhu…. banyak korang kutuk aku kan….
          aku tengk jer,,,,

          tp sebab kawan no hal nyer….

          hehehehhe

          awek bile nak kawin ni……

        • awekcun says:

          AKU XDE KG LE..
          AKU ORG P.J
          SUME FAMLY AKU KT CNI..
          AKU DUK SUNWAY..
          DTG LA KLAU XMALU..
          HEHEHE…
          GURAU JE.
          KLAU PARUT LAPAU DTG LE MKN..

        • awekcun says:

          AKU XDE KG.FAMILY AKU SUME KT CNI..
          AKU DUK SUNWAY..
          DTG LA KLAU PERUT KORG LAPAU..
          TP JGN LUPA BWK HADIAH BESAU2 TAU..
          HEHEHEHE….

  10. BumbleBee says:

    macek tengah2 tu regular customer avon tu…tngok kulit dier…make-up pun tebal lg…

    cayalaa macek….tp senyum laa sket…hehe

  11. hothotheat says:

    bngge la 2 dpt plok nasha..
    ha3..
    sng la cite ka owg kg..
    naha steady je ak plok die..ank sdare ak nasha 2..
    ha3

  12. [email protected] says:

    macik 2 kalah AZWAN ALI N NASHA…..
    nant suruh AVON ambik macik 2 jadi duta AVON,,,,

    BEKESAN GLER PRODUK AVON KAT MAKCIK 2….

  13. auroradiana says:

    hahaha…korag wat aku gelak je la tengah2 hari ni…
    wakakka

  14. AI says:

    WAKAKAKAKAKA!!

    mmg lawak wei! aku tak pasan langsung makcik ‘putih’ tu! bila aku kebek2 baru prasan. adoihai makcik..vangga betol dowang dpt jumpa ngan nasha..

  15. lollyPOP says:

    kurang ajar nye korang kutuk faces org tua!
    gile kurang aja!
    si beautiful nara nih pun kurang aja gile post thread mcm gini!
    suke hati la dia nak eksaited ke ape.
    sumpah korang nih entah pape mengata org tua mcm nih.

    • [email protected] says:

      sabar ye nant kita suruh BN mintak maaf gan makcik 2…..

      BN ni baik sebenarnya,,,,,,

      • awekcun says:

        YELA…
        KITORG GURAU JELA..
        XDE NIAT PAPE PUN…
        JGN LA SAMAN TOK..

        • [email protected] says:

          HEHEHE…. NANT DORANG GUNA PEGUAM YANG PALING MAHAL TAU UNTK SMAN KO AWEKCUN

        • ammey says:

          aku dh mtk mf dh
          wlaupn mak cik 2 xtaw

        • [email protected] says:

          AKU PUN NAK MINTAK MAAF NI……
          MAAF KAN CUCU MU INI WHAI MAK CIK YANG KAT DEPAN N KAT BELAKANG

        • awekcun says:

          SAYA AWEKCUN INGIN MEMOHON MAAF DIATAS SEGALA KETERLANJURAN KATA..
          SAYA MINTA MAAF BANYAK2..
          [IKHLAS DARI HATI NURANI]

        • ammey says:

          mak cik kta dye xmaf ko cz ko ktuk dye truk la td
          hehe

        • awekcun says:

          JGN LA..
          NTI AKU TARIK KO SKALI PET..
          AKU XKAWIN LG…
          CIAN KT AKU..
          HUHUHUHUU..

        • [email protected] says:

          aku xkutuk pun mak cik 2……
          aku kutu nasha jer…
          tp aku mintak maaf gak….
          sebab dah ader orang terasa kan

  16. ko pehal????nyibokk says:

    hihihi…x baek tau……….sib bek bukan kerabat aku…mau aku gantung kat pokok derian belanda..

  17. thehee says:

    makcik tdg putih blkng nasha tu sekali tgk mcm wat plastik surg. plak. hahaa.
    dua kali tgk…gerun pon ade. siap letak tngn kat bahu nasha lagikk.
    huuu~

  18. ammey says:

    yg lalain xjoin ke
    sunyi la

    • blackberry00 says:

      still alive…
      tp byk tol keje arini….

      • [email protected] says:

        hai black…
        mcm mana PD ok

      • ammey says:

        ko silent mud ek
        ko xkomen pn xpa dh cz dh kna mrh kmi td
        huhu

        • blackberry00 says:

          pet, PD ok jer..

          ni ha… arini dan overload dah kpla hotak aku nih..

          byk sgt keje nih…

          aku out dulu

          nnt2 aku sembang blk…

        • [email protected] says:

          ok…. p makn ubat nant ok ler 2…
          cakap nak bagi buah tangan kat aku ari 2

        • ammey says:

          tgn dye blm brbuah la nk kasi ko
          hihi
          dye jnji pe gan ko

        • blackberry00 says:

          ko yg mintak

          aku tak janji pape pongggg

          lgpun kat PD tu buah kelapa byk arrr

          klau ko nak aku bleh anto

          kat Kop Shamelin…. huhuhu

        • [email protected] says:

          DTANG LE HANTAR KAT CNI…..
          HEHEHE

  19. serai_patah says:

    hahahahhaha….hahahahaha lg….aku x taw nk komen pew…aku tgok pon dh nk tguling gelak..nasha mst than gelak 2…xpew la…demi pminat…x kira umur…

  20. weiya says:

    salam semua…

  21. awekcun says:

    APESAL KOMEN AKU XMSK

    • ammey says:

      ko pe sal,kite ok je

      • [email protected] says:

        SEBAB KO BANYAK DOSA GAN MAK CIK…. DAH KENER SUMPAH KO NI

        • awekcun says:

          PET NIE..
          KANG AKU KEPIT PALU KO KANG
          TRUS BIUL …
          HUHHUHUHUUU

        • pEnArI pOcO2 says:

          aper main kepit2 nih…?

        • [email protected] says:

          cara nak manja2 sekarang pakai kepit2

        • awekcun says:

          HAAHH..
          MANJE LE SANGAT..
          PTT LE AWEK KO LARI.
          ASYIK KNE KEPIT NGAN KO JE…
          HUHUHUHUHUHUUU..

        • awekcun says:

          HAAHH..MANJA LA SANGAT..
          PTT LA AWEK KO LARI..
          ASYIK KNE KEPIT NGAN KO JE..
          HUHUHUUUU

        • [email protected] says:

          pesal ko ni…. nak masuk petandingan MENAIP ker

        • awekcun says:

          YELA..
          KOMEN AKU XMSK TU YG AKU SEND BYK2..
          KO INGT AKU NIE XDE KNE LEN.
          ASYIK NK TAIP JE

        • [email protected] says:

          habis 2 banyak ko taip bender yang sama 2,,,,
          kat atas pun ader ko buat mcm 2… heheheh

        • awekcun says:

          TU LA PASAL…
          AKU BENGANG TOL..
          KOMEN AKU XMSK2..
          NTI ORG INGT AKU NIE GILA…

        • [email protected] says:

          huhuh aku x cakap ko yang cakap sendiri

        • awekcun says:

          YELA…
          KO TU MMG NK SGT AKU JD GILA..
          NTI AKU JUMPA KO KT LUAR
          AKU KEJOR KO SPAI KO XCKP TANAH NK LARI..
          HUAHUAHUA…

  22. blackberry00 says:

    pet, kop shamelin 2 link tak ngn agrobank?

    • pEnArI pOcO2 says:

      black, bila blt kch…?

      • [email protected] says:

        GAN BANK RAKYAT N AL RAJHI……….
        kte orang bukan buat loan je….. ko nak beli umah pun boleh,,,,,
        bangunan ker, IKAN KELI Ke, JUS manggis ker…
        hehehe

        • pEnArI pOcO2 says:

          aku nk buat loan, nak bina umah baru…

        • [email protected] says:

          buat le loan perumahan..
          hehehe
          aku ingat ko nak buat DEWAN tuk berpoco2

        • ammey says:

          hahahaha
          lwak korg neh

          wt dwan nt x berpoco2 bzir lak

        • pEnArI pOcO2 says:

          kat mana2 pon leh berpoco2…even masa tido pon boleh beb…kekekekeke…

        • [email protected] says:

          ko pesal msg kat bawah sorang2 ni poco2,,,,
          dah x tahan sangat ker nak berpoco2

        • awekcun says:

          AKU NK WAT LOAN BELI KO LEH X
          AKU NK WAT KO JD PEMBANTU AKU UTK JAGA LAKI AKU NTI..
          HEHEHEEE…

        • [email protected] says:

          boleh jer……

          no hal….

          nant aku suruh laki ko kawin 4….

          banyak cket aku dapat gaji dari madu2 ko

        • awekcun says:

          HMM…KLAU LAKI AKU KAWEN 4..
          KO ORG 1ST AKU BUNUH…
          HAHAHAHAAA…

        • [email protected] says:

          huhuhu…. sebelum ko bunuh aku…. aku bunuh dulu laki ko… wah3

        • awekcun says:

          KO BUNUH DIA AKU KAWIN LEN…
          HUHUHUUU..
          AKU PUN MUDA LG..

  23. pEnArI pOcO2 says:

    salam sume…
    aper ceta…?

  24. pEnArI pOcO2 says:

    boring tul arini…

  25. aNnGuN says:

    hii..i’m new here

  26. aNnGuN says:

    hai..kak poco2

  27. hantupensil says:

    hahaha..mesti pastu makcik nih wat kenduri sbb dpt
    autograf nasha…hehehe

    • [email protected] says:

      antu ko jahat….
      dah ader orang marah kutk makcik2 ni tau…

      ko nak kener sman ker

  28. blackberry00 says:

    poco..
    kmk blt kch 26/11 till 13/12
    ngabis cuti kmk
    dak cucuk2 kat sitok rindu ngn grandparents kat sinun

    pet..
    ngn agrobank takde, ek..???
    aku nak wat loan umah gak
    dlm shamelin website ader tu smue ker..???
    klau aku ambik ngn ko, ko dpt komisen, ekk???

    • [email protected] says:

      dapat le komisen…..
      tp gan takut nant aku belanja ko….
      tp ko dah xleh buat gan bank ker…
      kalo boleh buat gan bank… buat le gan bank…..

      • blackberry00 says:

        aq jadik guarantor membe bli keta
        tp keta 2 dye tak byr2

        dat’s y aku yg kena tanggung
        coz nak white kan name aku yg dh kene black…huhuhu

        aku dah wat loan ngn kop thru alrajhi
        aku ingat nak overlap dpt sikit

        • [email protected] says:

          ko bagi le pay slip ko….
          baru aku leh tengk berapa ko layak…

          tp ko buat ler gan bank rakyat jagan buat gan al rajhi…

          kalo gan al rajhi ko akan dapat cket…….

          tp bawah kop lagi ler

  29. blackberry00 says:

    aq blk dulu ar…
    dah terlebey mase dah ni

    salammmmmmmmmmm

  30. EclipsE says:

    salam all…
    rindu kat korg sume….
    i’m rely bz lately…

    • blackberry00 says:

      aq dh nk blk
      ko br dtg…

      urmmmm
      takper ar
      besok2 jerlah chat…

      aq nak clearkan blk
      kepala hotak aku nih
      seharian dok ngadap docs to be signed!!!

      • [email protected] says:

        huhu BB rindu kat ko jugak

  31. leeroy says:

    hahahahaha adui apa dah jadi ini macam nak nangis pun ada kaeak betul la semua makce2 yang berbaris

  32. ammey says:

    blik dlu..
    da da..

    • [email protected] says:

      by ammey

  33. [email protected] says:

    ok lah u all aku pun nak balik gak ni jumpe besok ler… byeeeeeeeeee semua

  34. cili says:

    nenek sapa lah ni. agak2 aaa.kalo dpt autograf tok guru hebat gak. leh minx air tawar. kalo nasha dia bg free video bogel dia tu jerk.

  35. lanToK LeW says:

    hihihiihihi….klakaw laa makcik nie…apela yang dia nk wat masa org amik pic nie ek???hihihihi….mesti dia excited tuh dapat amik autogra nasha n dapat lak dok bergambar ngn nasha….hmmm….

  36. ozman says:

    seram siyutz makcik bwajah putih tu….aku rasa org lain xnmpak makcik tu….hi3

    • awekcun says:

      KO JGN CKP SEBRANGAN..
      KANG KNE SAMAN TAU LA…
      TERLAJAK PRAHU LEH DIUNDUR
      TERLAJAK KATA BDN BINASA..
      HUHUHUHUHUHUU…

  37. wonder woman says:

    ek eleh..mcm nie pon nk di jdikn citer ker..xkelakar lgsung..cari la story laen..

  38. [email protected] says:

    hai u all

  39. [email protected] says:

    KAK NAR XDER CTER BARU KE MALAM NI

    • awekcun says:

      HAAIII…
      ADA LG KO PET MLM2 NIE…
      HEHEHE..

      • [email protected] says:

        huhu ader jer… 20 minit tau 30 minit jer aku kat cniii
        ape cte mlm ni……

        awek cun ko xnak bagi tau pun bila ko nak kawin ni

        • awekcun says:

          AKU XPASTI LG BLN 1 OR 2..
          KNPA KO NK JD PENGANTIN LELAKI KE
          HEHEHEHEHEEE…

        • [email protected] says:

          boleh ker kalo aku nak jadi

        • lanToK LeW says:

          kt cni rupenye ko ye awekcun….

        • [email protected] says:

          awek cun aku pun dah nak 0f oon9 nii… jupe besok

        • awekcun says:

          PET
          ESOK AKU XDE..
          AKU G HONEYMOON..
          HEHEHE..
          JUPE LUSA LA YE..
          BYE…BYE..

  40. gosipgurlfea says:

    hahahhahah sumpah tersembuq airq aku minum tadi.B.N wat lawak apa nih.haha..
    e………………muka toknek blakang tu mcm hantu ja..mcm baru lepak bedah plastik pon ada:( sebijik mcm tepung gomak da…haha

    • [email protected] says:

      dosa ko…. mak cik dah nak sman sapa yaqng kutuk dia…. ko xbaca ke komen kat ats 2

  41. [email protected] says:

    u all nak bali dulu nant jupe esok

  42. lanToK LeW says:

    ade nie….ko nk bla da ke???huhuhuhu

  43. blackberry00 says:

    salam morning….

    boring ar kat hot fm arini
    azhar sulaiman tak best langsung!!!

  44. masO says:

    x sngka nasha trima offer avon sbg duta products…
    agak2 dia pkai ke avon kosmetik ?
    cam x pcayo lak den…..

  45. king kong says:

    klakar gler ar wei….mak sik-mak cik ni mmg hebat!! undi diorang dlm raja lawak musim baru ni erk…

  46. azura says:

    aku rasa klu makcik tu jumpa ahli ulama’ n golongan cerdik pandai pun muka x excited macm tu… hei..hiburan ni x kiraq tua atau muda..sama saja..

  47. nana says:

    huish…mcm kenal jer makcik tu.. org kampung aku..
    mane amik pic nih

  48. farenova says:

    comelnye makcik ni..

  49. komputer_lembab says:

    tengah sibuk nasha menyain autogerap makcik tu,tetiba handpon makcik tu berbunyi..’diskriminasi menjatuhkan aku…reputasi kini menjadi bisu..'(ringtone bunkface.selain nasha,makcik ini juga peminat bunkface,menurutnya vokali bunkface si sam tu kiut)…stelah itu makcik pun memikap talipon bimbit beliau dan terus menunjukkan reaksi gumbira lalu terus menutup talipon bimbitnya dan menadah tangan tanda syukur kerana baru tadi pihak tabung haji menalipon memberitahu keputusan beliau untuk menunaikan haji taun ini tercapai…………..ketika itulah gambar ini diambil harap maklum……(sila berfikiran positf)

    • lanToK LeW says:

      huih….siap leh wat karangan g tuh…ke skrip nie???wawawawa…..hahahhaha…leh d trime laa…ekekekeke

  50. kobisbunga says:

    korang jgn kutuk makcik tu.. dia memang orang betul la..ori lagi..klu tak silap aku, tu kedai avon kat masjid tanah melaka la..sebab makcik tu aku pernah nampak kat masjid tanah …

  51. apela......... says:

    hai… makcik yang kat belakang tuh macam hantu dan aku pon tertanya-tanya takkan la tangan yang kat bahu nasha tuh tangan makcik putih melepak tuh?

  52. apela......... says:

    hm… weh aku pon nak join korang leh tak?camna caranya nak join?

  53. Shima says:

    makcik tu berdoa ke ape tu

  54. gaga says:

    tangan makcik yang putih melepak tu la.. rasa2 dia tengah posing tangkap gambar..

  55. Tak_Kuasa_Aku says:

    Tak sampai hati aku nak komen makcik2 tu… Terpikir sekejap, camana la kalau org kutuk mak aku…. haiz…Harap2 orang tak kutuk mak aku, sbb aku tak pernah persendakan mak orang….

    (Hebat sungguh orang2 zaman sekarang ni. Tak padan ngan pempuan)

  56. nadiayuna says:

    adeh
    sekali lagi tergelak tengok entri neh
    uhuhu

  57. […] betul kan tak dengar cerita pasal Nasha Aziz nie? Paling last kami cerita pasal dia pun ialah pasal gambar makcik yang terharu dapat sain Nasha. Makin lama tak tengok Nasha nie, makin cute pulak nampaknya. Mata nampak makin bulat. Rasa nak […]

  58. aku_statix says:

    klakau btoi…

  59. I agree with your thoughts here and I really love your blog! I’ve bookmarked it so that I can come back & read more in the future.

  60. Mila Willick says:

    Well, this was kind of boring but whatever.