Written by AbangNara | November 23rd, 2009

nasha aziz

Wahaha. Sumpah lawak gile gambar makcik kat atas tue. Nampak terharu gila macam dapat pergi haji pulak. Cuba tengok gambar makcik kat belakang Nasha tue. Macam body guard beb. Putih gile ngan muka tak ada perasaan. Sumpah lawak gile.

Nasib baik Nasha Aziz rileks jer. Rasanya makcik yang terharu gile tue dah beratur 3 4 jam kot nak dapatkan otograf Nasha Aziz. Tahniah makcik. Jangan lupa frame kan tau? Hehehe.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

183 responses to Makcik Terharu Nasha, Nak Balik Bagitau Cucu Makcik

  1. iynies says:

    cute nasha :)

    0

    0
  2. ammey says:

    pe ni????
    huhu………….

    0

    0
  3. BumbleBee says:

    “baaaa baaaaaaa cakkkkkkkkkkkk~~”, kata makcik baju biru tu..

    “idung aku sama x ngan idung nasha?”, tanya makcik yg peluk nasha

    hehe….lawak macek2 nih…

    0

    0
  4. shin says:

    ketawe sorg2 aku tgok muke makcik yg peluk nasha tuh..muke xleh blah..kering je…hahhahah l
    lawak3..
    dah la putih gle..
    muke kering xdek perasaan..
    hahahahah~~~

    0

    0
  5. nana afzuan says:

    tak tahan tu macik tepung gomak tu letak tangan kat bahu nasha.. hehe

    0

    0
  6. nana afzuan says:

    tak tahan tu macik tepung gomak tu letak tangan kat bahu nasha.. hehe

    kekekeke

    0

    0
  7. sumijelly says:

    hehehe….mak cik tu suker sungguh…
    biasalah…dpt autograf artis…
    leh frame tu..
    hahaha

    0

    0
  8. awekcun says:

    MAKCIK TU CKP ALHAMDULILAH…
    DPT JUGA AKU JUMPA ARTIS PUJAAN AKU..
    HEHEHEEEE….

    0

    0
  9. petra@dubies says:

    mak cik 2 xsanggup nak tengk nasha kot….. “setiap kali aku tengk nasha ni, aku teringat VIDOE tut……sexy dia dulu……” lebih baik tutup mata……… KATA MAKCIK 2….

    huhuhuhu

    0

    0
  10. BumbleBee says:

    macek tengah2 tu regular customer avon tu…tngok kulit dier…make-up pun tebal lg…

    cayalaa macek….tp senyum laa sket…hehe

    0

    0
  11. hothotheat says:

    bngge la 2 dpt plok nasha..
    ha3..
    sng la cite ka owg kg..
    naha steady je ak plok die..ank sdare ak nasha 2..
    ha3

    0

    0
  12. petra@dubies says:

    macik 2 kalah AZWAN ALI N NASHA…..
    nant suruh AVON ambik macik 2 jadi duta AVON,,,,

    BEKESAN GLER PRODUK AVON KAT MAKCIK 2….

    0

    0
  13. auroradiana says:

    hahaha…korag wat aku gelak je la tengah2 hari ni…
    wakakka

    0

    0
  14. AI says:

    WAKAKAKAKAKA!!

    mmg lawak wei! aku tak pasan langsung makcik ‘putih’ tu! bila aku kebek2 baru prasan. adoihai makcik..vangga betol dowang dpt jumpa ngan nasha..

    0

    0
  15. lollyPOP says:

    kurang ajar nye korang kutuk faces org tua!
    gile kurang aja!
    si beautiful nara nih pun kurang aja gile post thread mcm gini!
    suke hati la dia nak eksaited ke ape.
    sumpah korang nih entah pape mengata org tua mcm nih.

    0

    0
  16. ko pehal????nyibokk says:

    hihihi…x baek tau……….sib bek bukan kerabat aku…mau aku gantung kat pokok derian belanda..

    0

    0
  17. thehee says:

    makcik tdg putih blkng nasha tu sekali tgk mcm wat plastik surg. plak. hahaa.
    dua kali tgk…gerun pon ade. siap letak tngn kat bahu nasha lagikk.
    huuu~

    0

    0
  18. ammey says:

    yg lalain xjoin ke
    sunyi la

    0

    0
  19. serai_patah says:

    hahahahhaha….hahahahaha lg….aku x taw nk komen pew…aku tgok pon dh nk tguling gelak..nasha mst than gelak 2…xpew la…demi pminat…x kira umur…

    0

    0
  20. weiya says:

    salam semua…

    0

    0
  21. awekcun says:

    APESAL KOMEN AKU XMSK

    0

    0
  22. blackberry00 says:

    pet, kop shamelin 2 link tak ngn agrobank?

    0

    0
  23. pEnArI pOcO2 says:

    salam sume…
    aper ceta…?

    0

    0
  24. pEnArI pOcO2 says:

    boring tul arini…

    0

    0
  25. aNnGuN says:

    hii..i’m new here

    0

    0
  26. aNnGuN says:

    hai..kak poco2

    0

    0
  27. hantupensil says:

    hahaha..mesti pastu makcik nih wat kenduri sbb dpt
    autograf nasha…hehehe

    0

    0
  28. blackberry00 says:

    poco..
    kmk blt kch 26/11 till 13/12
    ngabis cuti kmk
    dak cucuk2 kat sitok rindu ngn grandparents kat sinun

    pet..
    ngn agrobank takde, ek..???
    aku nak wat loan umah gak
    dlm shamelin website ader tu smue ker..???
    klau aku ambik ngn ko, ko dpt komisen, ekk???

    0

    0
    • petra@dubies says:

      dapat le komisen…..
      tp gan takut nant aku belanja ko….
      tp ko dah xleh buat gan bank ker…
      kalo boleh buat gan bank… buat le gan bank…..

      0

      0
      • blackberry00 says:

        aq jadik guarantor membe bli keta
        tp keta 2 dye tak byr2

        dat’s y aku yg kena tanggung
        coz nak white kan name aku yg dh kene black…huhuhu

        aku dah wat loan ngn kop thru alrajhi
        aku ingat nak overlap dpt sikit

        0

        0
        • petra@dubies says:

          ko bagi le pay slip ko….
          baru aku leh tengk berapa ko layak…

          tp ko buat ler gan bank rakyat jagan buat gan al rajhi…

          kalo gan al rajhi ko akan dapat cket…….

          tp bawah kop lagi ler

          0

          0
  29. blackberry00 says:

    aq blk dulu ar…
    dah terlebey mase dah ni

    salammmmmmmmmmm

    0

    0
  30. EclipsE says:

    salam all…
    rindu kat korg sume….
    i’m rely bz lately…

    0

    0
  31. leeroy says:

    hahahahaha adui apa dah jadi ini macam nak nangis pun ada kaeak betul la semua makce2 yang berbaris

    0

    0
  32. ammey says:

    blik dlu..
    da da..

    0

    0
  33. petra@dubies says:

    ok lah u all aku pun nak balik gak ni jumpe besok ler… byeeeeeeeeee semua

    0

    0
  34. cili says:

    nenek sapa lah ni. agak2 aaa.kalo dpt autograf tok guru hebat gak. leh minx air tawar. kalo nasha dia bg free video bogel dia tu jerk.

    0

    0
  35. lanToK LeW says:

    hihihiihihi….klakaw laa makcik nie…apela yang dia nk wat masa org amik pic nie ek???hihihihi….mesti dia excited tuh dapat amik autogra nasha n dapat lak dok bergambar ngn nasha….hmmm….

    0

    0
  36. ozman says:

    seram siyutz makcik bwajah putih tu….aku rasa org lain xnmpak makcik tu….hi3

    0

    0
    • awekcun says:

      KO JGN CKP SEBRANGAN..
      KANG KNE SAMAN TAU LA…
      TERLAJAK PRAHU LEH DIUNDUR
      TERLAJAK KATA BDN BINASA..
      HUHUHUHUHUHUU…

      0

      0
  37. wonder woman says:

    ek eleh..mcm nie pon nk di jdikn citer ker..xkelakar lgsung..cari la story laen..

    0

    0
  38. petra@dubies says:

    hai u all

    0

    0
  39. petra@dubies says:

    KAK NAR XDER CTER BARU KE MALAM NI

    0

    0
  40. gosipgurlfea says:

    hahahhahah sumpah tersembuq airq aku minum tadi.B.N wat lawak apa nih.haha..
    e………………muka toknek blakang tu mcm hantu ja..mcm baru lepak bedah plastik pon ada:( sebijik mcm tepung gomak da…haha

    0

    0
  41. petra@dubies says:

    u all nak bali dulu nant jupe esok

    0

    0
  42. lanToK LeW says:

    ade nie….ko nk bla da ke???huhuhuhu

    0

    0
  43. blackberry00 says:

    salam morning….

    boring ar kat hot fm arini
    azhar sulaiman tak best langsung!!!

    0

    0
  44. masO says:

    x sngka nasha trima offer avon sbg duta products…
    agak2 dia pkai ke avon kosmetik ?
    cam x pcayo lak den…..

    0

    0
  45. king kong says:

    klakar gler ar wei….mak sik-mak cik ni mmg hebat!! undi diorang dlm raja lawak musim baru ni erk…

    0

    0
  46. azura says:

    aku rasa klu makcik tu jumpa ahli ulama’ n golongan cerdik pandai pun muka x excited macm tu… hei..hiburan ni x kiraq tua atau muda..sama saja..

    0

    0
  47. nana says:

    huish…mcm kenal jer makcik tu.. org kampung aku..
    mane amik pic nih

    0

    0
  48. farenova says:

    comelnye makcik ni..

    0

    0
  49. komputer_lembab says:

    tengah sibuk nasha menyain autogerap makcik tu,tetiba handpon makcik tu berbunyi..’diskriminasi menjatuhkan aku…reputasi kini menjadi bisu..'(ringtone bunkface.selain nasha,makcik ini juga peminat bunkface,menurutnya vokali bunkface si sam tu kiut)…stelah itu makcik pun memikap talipon bimbit beliau dan terus menunjukkan reaksi gumbira lalu terus menutup talipon bimbitnya dan menadah tangan tanda syukur kerana baru tadi pihak tabung haji menalipon memberitahu keputusan beliau untuk menunaikan haji taun ini tercapai…………..ketika itulah gambar ini diambil harap maklum……(sila berfikiran positf)

    0

    0
    • lanToK LeW says:

      huih….siap leh wat karangan g tuh…ke skrip nie???wawawawa…..hahahhaha…leh d trime laa…ekekekeke

      0

      0
  50. kobisbunga says:

    korang jgn kutuk makcik tu.. dia memang orang betul la..ori lagi..klu tak silap aku, tu kedai avon kat masjid tanah melaka la..sebab makcik tu aku pernah nampak kat masjid tanah …

    0

    0
  51. apela......... says:

    hai… makcik yang kat belakang tuh macam hantu dan aku pon tertanya-tanya takkan la tangan yang kat bahu nasha tuh tangan makcik putih melepak tuh?

    0

    0
  52. apela......... says:

    hm… weh aku pon nak join korang leh tak?camna caranya nak join?

    0

    0
  53. Shima says:

    makcik tu berdoa ke ape tu

    0

    0
  54. gaga says:

    tangan makcik yang putih melepak tu la.. rasa2 dia tengah posing tangkap gambar..

    0

    0
  55. Tak_Kuasa_Aku says:

    Tak sampai hati aku nak komen makcik2 tu… Terpikir sekejap, camana la kalau org kutuk mak aku…. haiz…Harap2 orang tak kutuk mak aku, sbb aku tak pernah persendakan mak orang….

    (Hebat sungguh orang2 zaman sekarang ni. Tak padan ngan pempuan)

    0

    0
  56. nadiayuna says:

    adeh
    sekali lagi tergelak tengok entri neh
    uhuhu

    0

    0
  57. […] betul kan tak dengar cerita pasal Nasha Aziz nie? Paling last kami cerita pasal dia pun ialah pasal gambar makcik yang terharu dapat sain Nasha. Makin lama tak tengok Nasha nie, makin cute pulak nampaknya. Mata nampak makin bulat. Rasa nak […]

    0

    0
  58. aku_statix says:

    klakau btoi…

    0

    0
  59. I agree with your thoughts here and I really love your blog! I’ve bookmarked it so that I can come back & read more in the future.

    0

    0
  60. Mila Willick says:

    Well, this was kind of boring but whatever.

    0

    0