Written by AbangNara | December 5th, 2011

Siapa sini tak pernah makan Maggi? Rasanya semua orang pernah merasa kesedapan Maggi terutamanya Maggi HOT CUP. Dah la lazat, cepat dan senang pulak untuk disediakan. Tak gitu?

maggi hot cup

Feveret Abang Nara sudah tentulah Maggi HOT CUP perisa kari.  Kepedasannya memang menyelerakan. Sekali dah sedut, memang tak akan berhenti. Jika perisa kari bukan perisa kegemaran anda, usah risau; ada banyak lagi perisa Hot Cup seperti TomYam, Ayam, Kari Ayam dan Sayuran.  Tapi Abang Nara tak adalah makan Maggi HOT CUP tiap-tiap hari. Ada time-time tertentu. Antaranya:-

1. Time hujung bulan duit kat tangan tinggal 4 ringgit je

maggi hot cup

2. Time tengok TV terutamanya di tengah-tengah malam

maggi hot cup

3. Time bukak laptop untuk baca blog-blog dan berita bola sepak

maggi hot cup

4. Time nak balik kampung sebab senang packing, mudah disediakan dan time minum petang pukul 5.30 , instead of kuih muih, Abang Nara prefer Maggi Hot Cup sebab lebih mengenyangkan.

maggi hot cup

Dan semestinya time yang paling best untuk menikmati Maggi HOT CUP ialah:-

5. Time nak menang hadiah berjumlah RM100,000

maggi hot cup

Ya betul, kini dengan memakan Maggi HOT CUP, anda berpeluang memenangi hadiah-hadiah menarik berjumlah RM100,000. Caranya sangat senang, anda hanya perlu menyertai pertandingan Jom Cuti Bersama Maggi menerusi SMS.

maggi hot cup

Abang Nara, Abang Nara. Apakah itu POP. Adakah ianya sejenis KPOP?

POP tue macam code la untuk anda menyertai pertandingan Jom Cuti Bersama Maggi. Tapi pastikan korang beli Maggi HOT CUP yang ada sticker macam kat bawah nie untuk mendapatkan POP. Jangan silap beli pulak.

maggi hot cup

Peraduan Jom Cuti Bersama Maggi pun turut diadakan menerusi Facebook Maggi Malaysia. Yang ini agak menarik sebab korang kena main game. Namun syaratnya tetap sama, kena beli Maggi HOT CUP yang berstickerkan “Peraduan Jom Cuti Bersama” baru boleh join contest menerusi Facebook Maggi Malaysia

maggi hot cup

So tunggu apa lagi? Jangan makan Maggi HOT CUP semata-mata untuk kenyangkan perut anda. Inilah peluang anda untuk memenangi hadiah berjumlah RM100,000 sambil menjamu selera bersama Maggi HOT CUP. Pertandingan ini sudah pun bermula dan akan berakhir pada 29 Januari 2012 nanti. More info boleh baca di Facebook FAQ Peraduan Jom Cuti Bersama Maggi.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

59 responses to Maggi Hot Cup Yang Lazat…

  1. choiiii says:

    smpai ke magi dia nih pomote…..

    0

    0
  2. TaurusMay says:

    mudah disediakan :)

    0

    0
  3. ArauBlogger says:

    Ok gak sesekali makan megi

    0

    0
  4. Stranger says:

    makan la megi banyak2..nanti rambut gugur baru tau.

    0

    0
  5. lubuk says:

    bagi lubuk, makanan macam ni, kena tgk tempat dan keadaan la…..bukan suka2 je da…

    0

    0
  6. Fez says:

    Takde selera aku nk makan lepas tgk muka Nara. -_-

    0

    0
  7. saya says:

    abg nara…pakai baju sama ja.. wat la baju lain2..baru nampak real

    0

    0
  8. wak ngankung says:

    abg nara nih pentingkan iklan jer….belambak sgt iklan..xclass la mcm nih

    0

    0
  9. Mboy says:

    kata “1. Time hujung bulan duit kat tangan tinggal 4 ringgit je” tapi apesal gambar tu pegang RM3 je hohoho

    0

    0
    • Rukia says:

      Makan megi, terus tak reti kira

      0

      0
    • Mek Rukia says:

      Makan megi, terus tak leh kira duit

      0

      0
    • mel says:

      haha abg nara ni serius buat lawak
      remind me of my lil niece kata 3taun tapi jari tayang 4..

      p/s: btw i xkisah abg nara buat iklan kat sini.. up to u. its all yours rite? lgpun i pefer iklan more than gossipsss.. haha

      0

      0
      • momo says:

        adoiii duit tinggal rm4.. beli megi rm1, so kat tangan tinggal la rm3.. mungkin tu nara cbe mksudkan ;p

        0

        0
  10. Nanasbusuk says:

    Blog dia,suka hati dia nak promote.Esok lusa promote la suar dalam made in kampung pisang.Termuntah la time tuh tengok buah “pisang” abg nara berehat lam suar tuh.(LIKE LIKE LIKE DISLIKE)

    0

    0
  11. Huhani says:

    Yg mkn maggi sampai pegang duit 4 ringgit tu aku aku tak boleh tahan…. hahahaha! aduhai, nara .. nara….

    0

    0
    • IKHLAS says:

      aku rase 3 ringgit je kt tgn nara. series aku xminat tgk muke nara ni. baik ko duduk belakang tabir je sbb muke ko xleh jual la bang!! baik buat blog diri sdri n isteri ko je kalau korang je nk expose. plsssss la..

      0

      0
  12. Moshi moshi says:

    Tulah….asyik makn meggie aje,baju pun tk bertukar!

    0

    0
  13. Moshi moshi says:

    Itulah…asyek mkn maggie je,sampai baju pun tak bertukar.

    0

    0
  14. Bang Nara..nape tunjuk wet RM3 tu? kat sni (JB) maggi cup tu br RM1.50..huhu..tp kn nape org komen kt sini kutuk2 bang nara? pelik sy…isy2

    0

    0
  15. asyik like comment org jer.. says:

    hahahahahah..

    0

    0
  16. Suka Hati Aku says:

    Abg. Nara nih dah terdesak agaknya…post pun dijadikan iklan…aduhhh. Asal jadi duit org kata kan…arrghh…ikut suka hati abg nara lah nak letak ape pun kat blog dia nih…kan…kan..kan?

    0

    0
  17. apadahal says:

    beo ler si nara neyh na promote maggi too, da blog dea kan.. . kalau dea wat gosip yg bkn2 pun korunk kutok, dea wat iklan pun korunk na kutok.. adoii.. ta ske tayah la bace .

    0

    0
    • memey la says:

      betol jugak kate ko tu..ni blog die…die punye suke la kan…aku pon ade blog sendiri so kkdg aku post sesuke hati aku la hahaha..dorg yg dok kutuk2 ni kalo xsuke jgn nk tgok post ni..apedehal..

      0

      0
  18. apadahal says:

    beo lerw , blog dea kan ? kalau dea post psl gosip2 korunk dok kutok ckp dea makan duit haram lah, ape lah, bile dea dok post psl iklan2 cenggini pun korunk na kutok, kalau ta suke, ta payah la tgk..

    0

    0
  19. Budak Nakal says:

    ahak terbaiklah bro nara…

    cara promot mmg klas ar^ ^

    “Adik Khairul Fahmi Che Mat Meninggal Dunia”
    Al-Fatihah
    http://kozumiro.blogspot.com/2011/12/adik-khairul-fahmi-che-mat-meninggal.html

    0

    0
  20. naramariapan says:

    Berak cayor la ko sok nara asek melantak maggie jek.hua3

    0

    0
  21. zuragon says:

    rasa nk demam tengok abg nara jd model iklan… please la…….

    0

    0
  22. lolok says:

    takkanla makan meggie je bang Nara , wife tak macak ke.;p

    0

    0
  23. REDBLOODSNOW says:

    Abg nara buat entry ni bukan nya sesaja je lah nk berposing dgn megi cup bagai tu. tp this is what nuffnangers called ADVERTORIAL.

    uols nak tahu berapa duit utk advertorial a.k.a entry ini. plays around RM600 ke atas. or 1K ke atas. haaa yg dok kutuk abg nara tu….kau hado?

    0

    0
  24. minah jambu 24jam mengadap computer says:

    huh! mi segera pulak si bang nara ni ! sedap memangggggggggggg lah sedap tapi jangan selallu sangat makan mi segera ni nanti rambot banyak yg gugorrrrrrrrrrrrrrrrrrr !!!!!!!!!!!!

    0

    0
    • poyo says:

      btol tu minah…gugur rmbut abg nara woiiiii….klu nak mkn megi seterusnyer kene tnggu 3 hari at least,bg hadam btol2…kt megi tu kan ade wax..huhu

      0

      0
  25. ctfza says:

    abg nara keji.. bukak blog abg nara je nampak megi.. nampak megi je teringin! hadoiiii…

    0

    0
  26. FAN ABG NARA says:

    abg nara macam man belon la..

    0

    0
  27. bini dia says:

    sapew le yg sush pyh ngambik gmbo die nih……. xlalu haku nengokk

    0

    0
  28. bro nara, kasi potong cili padi kena dgn meggi layan ni…

    0

    0
    • mak mail says:

      klau megi cup mkn cm2 je cik panduan..klau megi bungkus brula best letak cili padi..tumis ngn bawang putih,pas2 letak telur sebijik..hadoii..lazat berkrim..yummy2..
      p/s : korang..sket2 ckupla kutuk..xyh lebih2..peace..

      0

      0
  29. pia says:

    agak2 la,tau le berbayar,mne ade khasiat mknan ni

    0

    0
  30. beta draconis says:

    humanghaiii..kek dalam beg AF pon ada megi cup..nie belom check kek dalam dompet nie..hahaha..jgn mare k

    0

    0
  31. badukang says:

    siapa mamat ni??? muka x berapa nak hensem…auwwww!!

    0

    0
  32. nobody but me says:

    …hahahahahahahahahah…korang ni mmg epic la…

    aku pecah perut ni dok gelak sorang2 baca komen korang….hahahahahah

    ..sian ko nara, serba tak kena..ko tulis gossip org marah, ko promote brg pun org marah..redha jer la eh..

    tapi apa pun aku mmg tak bleh tahan nak gelak baca komen diorang kt sini!!!

    0

    0
  33. ATZ says:

    aku tgk nara nie dah mcm budak 3 suku dah..

    0

    0
  34. Tina turner says:

    Asalnye abg nara tgkap gambar nk wt lawak kot.. Tp xde bakat lawak.. Harap muke je cam man belon. Lawak pon cam man belon gak haha. Tapi pic 3 ringgit tu mmg lawak tahniah!!

    0

    0
  35. eina says:

    bang..kate tinggal kate tinggal 4 hengget tp kat tgn ade 3 hengget jer..camno tuh??

    0

    0
  36. I’m so lucky. I uncovered the most beneficial website for my Afterward a lot investigating, I truly found the top

    0

    0
  37. Viagra says:

    Wanted excellent post. I added that you digg. Keep within the effort.

    0

    0
  38. Thought I would comment and say cool theme, did you create it on your own? Really looks awesome!

    0

    0
  39. I have been meaning to write something like this on my website and you gave me an idea. TY.

    0

    0
  40. XBOX says:

    #up: Don’t sure if you’re right, bro.

    0

    0